6 Ağustos 2013 Salı

5B BEDENİN EVRENSEL KALP ÇAKRASINI GENİŞLETMEK – Ashtar Komutası

universal-heart-chakra
Bu sabah Galaktik Konseyden bir enerji armağanı beklenmedik şekilde geldi. İlginç şekilde, Ashtar Komutası vasıtasıyla aktarıldı ve direkt olarak üçüncü gözüme ‘bırakıldı’. Bu enerji aktarımının spesifik olarak 5B enerji bedenimizdeki yüksek çakralardan biri olan Evrensel Kalp Çakramızı genişletmek için olduğu söylendi. Evrensel Kalp Çakrası ile ilgili bilgi aşağıda.
3B bedenimizin kalp çakrası Pleiades Yıldız Sisteminin titreşimsel ritmi ile senkronize olmak için ayarlanmış iken, Evrensel Kalp Çakrası enerji bedenimizi ve süper bilincimizi Samanyolu Galaksisinin kalbine kapı olan Sirius Yıldız Sistemine uyumlar.
Evrensel Kalp Çakramızda çalışarak kendimizi – beden ve zihnimizi – Galaktik Öze ne kadar çok uyumlarsak, insanlığın Galaktik ırka dönüşümü o kadar hızlanır, yeni Tanrısal Benliğine yeniden bağlanmış olan 5B kollektif bilincine evrimleşir.

Bu mesajı yazarken, Galaktik Konsey ve Ashtar Komutasından alınan enerji kodları üçüncü gözümden bu yazıya gömülmesi için salıveriliyor. Eğer çekilim hissederseniz, bu enerji anahtarlarını 5B enerji alanınıza çekmek ve özümsemek için aşağıdaki meditasyonu uygulayın.
Evrensel Kalp Çakranızı Genişletmek İçin Enerji Anahtarlarını Açmak
1. Meditatif halde, aşağıdaki mantrayı bir kez söyleyerek üçüncü gözünüzün Ashtar Komutasına uyumlanmasını isteyin: Tzequitilah Yanu (Ze-Key-Ti-La Ya-Nu okunur).
2. Üçüncü gözünüzün etrafında olağandışı bir duyumsama hissedebilir ve üçüncü gözünüzden her yöne yansıyan parlak mavi enerji ışınlarının imgesini görebilirsiniz. Bunu deneyimlemezseniz, bu tamamen normaldir, çünkü bedenlerimiz enerji aktarımlarına farklı şekilde tepki verir.
3. Derin nefes alın ve mavi ışınları aşağıya Evrensel Kalp Çakranıza yönlendirin (Şekile bakın).
4. Kalp atışınızın daha hızlandığını, üst göğsünüzün ısındığını veya nefesinizin ağırlaştığını hissetmeye başlayabilirsiniz.
5. Evrensel Kalp Çakranızın aktivasyonunun tamamladığı duygusunu elde edinceye ve adım 4′teki duyumsamalar yatışıncaya kadar adım 3′e devam edin.
Evrensel Kalp Çakrası 
Renk: Turkuaz
Yeri: Kalp ve boğaz arasında timüste.
Diğer İsimleri: Yüksek Kalp Çakrası; Timüs Çakrası
Nitelikleri: 5B insan bedeninin yüksek çakralarıyla, kollektif bir ruh olarak Dünyanın ve tüm güneş sisteminin bilinci ile daha fazla rezonansa gireriz. Koşulsuz Sevgi birbirine bağlı bilinç matriksinin özüdür. Evrensel Kalp Çakrası bu yüksek bağlantılara portaldır. Ayrıca hafızamıza gömülmüş sınırlayıcı arketip ve atasal enerjileri iyileştirmeye yardımcı olur.
Evrensel Kalp Çakrası ile çalışmak kişisel kalbi, zihni ve iradeyi bir araya getirir ve bunların titreşimini koşulsuz sevginin özüne yükseltir. Bu şekilde içsel şifa şefkat (kalp), netlik (zihin) ve cesaret (irade) ile desteklenir. İnsanlar iyileştirmek istedikleri kalıpları veya sorunları ‘anlar’ veya farkeder, ama bunu yargılama ve korku olmadan yapabilirler.
Şifa Uygulaması:
- Zayıf bağışıklık sisteminin neden olduğu hastalıklar: kronik hastalık durumları, virüs ve bakteri hastalıkları, ciddi zayıflama ve enerji kaybı.
- Duygusal travma, şok, keder, pişmanlık, bağışlayamama
- Yukarıdaki semptomlar arketipik olabilir, anne babadan, atalardan veya ruh ailesinden miras alınmış olabilir. Bu enerjiler tek bir kişiden salıverildiğin de yeniden dengelendiğinde, aynı şeye aynı biyolojik veya ruh ailesine ait olan tüm ruhlar/bedenler de ulaşır.
(Çeviri: Saffet Güler)


0 comments:

Yorum Gönder