10 Ağustos 2013 Cumartesi

LÜTFEN PAYLAŞIN

 
Biz Hathorlarız, ve size bir mesaj vermek için geldik. Bu yeni SİHİRLİ bir ışık dalgasının gezegeninizi ve sizi süpürüyor olduğu hakkında tekrar ihtiyacınız olan bir mesajdır. Gezegeninizi süpürecek olan kapının teması SİHİR’dir.

Sizin dünyasal zamanınızla 8 Ağustosta, birçoğunuz gelen enerjileri deneyimleyeceksiniz, Arslan Kapısı açılmıştır ve enerjinin bütün Işık işçilerine doğru gelmesine izin vermiştir. Bu enerji geldikçe birçoğunuz enerji bedenlerinizin, fiziksel bedenlerinizin ve bilincinizin genişlemesini deneyimleyeceksiniz. Birçoğunuz kendisini yoğunlaşmış ve ağırlaşmış olarak deneyimleyecek ve hatta yaşamdan daha geniş olarak, bazı zamanlar patlamak üzere olduğunuz hissine bile kapılabilirsiniz, ENDİŞE ETMEYİN, deneyimliyor olduğunuz şey bir enerjiler koleksiyonudur ve sonra bunu 25 Ağustos da GAİA’ya topraklıyor olacaksınız.

Biz Işığın eski düzeninden Hathorlar sizden hazır olmanızı ve kalplerinizi sonuna kadar açmanızı istiyoruz, ışık ve sevginin sevgili çocukları, kalplerinizi güzellik için ve bekleyen kendiniz için yaratım kabiliyetlerine açın!

Gezegeninizi süpürmek üzere olan kapının konusu SİHİR’dir – siz kendi kalbinizde ilahiliği gerçekten açmaya başladıkça en sonunda özgür kalmış bir kartal gibi gökyüzünde yükseklere uçacaksınız, nihayet özgür!!!!!  EVET sonuçta bu doğrudur, sizin için bu eskiye ait bütün acılardan kendinizi hürleştirmenizdir.

Ancak şu anda elimizde olan ana geri dönmemize izin verin, orada sizle birlikte olanlar vardır ve ruhlarının en yüksek amacına ulaşmamış olarak dünyevi varlık düzleminde yürüyenler vardır ki onlar için bir karanlık saat olacaktır. Ruhun karanlık bir saati, bu ancak hangisi olduklarını fark etmelerine imkan sağlayan bir karanlık saattir. Biz size üzerinizde olmak üzere olan şeyin ne kadar değerli olduğunu söylemeliyiz…

Perdenin arkasına yürümüş olanlarınız, kendileri ve egolarıyla yüzleşebilecek kadar cesur olanlarınız, gökyüzünde kartaldan çok daha yükseğe uçmuşlardır. Diğerleri için yolculuk ŞİMDİ başlıyor.

Onlar bir kez daha Pleiadesin Alcyone Merkezi Güneşinin sevgi dolu ışığında tekrar yıkandıklarında özleri en üste kadar yükselecektir ve egoları onları korkunun, nefretin, öfkenin, sinirliliğin, rahatsızlığın ve kısıtlanmanın kafesinde tutmak için daha da zorlayacaktır. Onların EGO’su başka türlü yaşamayı bilmez, bu dünyaya sarılmak için onların kafasında korku yaratacaktır, tek anlayabildiği şeye tutunabilmek için - matrix’e, 3B’de var olmaya. Bu o başka bir şekilde hayatta kalmayı bilmediğinden dolayı ve güçte kalmak istediğinden dolayıdır. Lütfen bunu anlayın sevgili ışığın çocukları, EGO düşman değildir, o birisinin parçasıdır, biri onu basitçe sevgi dolu bir şekilde kucaklayabilir ve dengede kalınmasına izin verdikçe var olmaya devam edeceğinin güvencesini verebilir.

Bu yüzden biz siz bütün ışık işçilerinden zamanda bu çok önemli anda kendinizi gerçeğe ve GAİA anaya ışığınızı ve sevgi dolu enerjilerinizle demirlenmenizi ve bu sevgi ve ışığı bütün insanlığa yaymanızı isteyeceğiz. 25 Ağustos’ta kapılar açıldığında İnsanlık başka bir enerji akışı deneyimleyecektir ve bu o kadar yüksek derecede olacaktır ki birçoğu sadece yükselişin ters yönüne doğru yol almaya başlayarak EGO’larının arkasına saklanacaklardır, daha fazla bu düzlemde mevcut bulunmayan şeylere tutunacaklardır.

Kısıtlamayı azaltmak ve bu kadar yüksek bir dünyalı negatif enerjiyi önlemek için her birinizden kalplerinizi sizinle ilgili olan gezegenlerden ve Merkezi Güneşten gelen enerjilere açmanızı istiyoruz. Ve enerjileri  GAİA anaya demirlemek için bir çapa gibi davranın ki böylece o da üzerinde yürüyen herkesi bununla besleyebilir, hepsi kendi kendileriyle savaşmakta olan her bir çocuğunu topraklamak yerine buna dahil olan herkesi pozitif bir sonuç çıkarmalarını sağlayarak stabilize edebilir.

Dünyevi zamanınızın 8 Ağustos’unda birçokları gelen enerjileri deneyimleyeceklerdir, nihayetinde Aslan Kapısı açılacak ve enerjinin bütün Işık işçilerine gelmesine izin verecektir. Bu olduğu zaman birçoğunuz enerji bedenlerinizin, fiziksel bedenlerinizin ve bilinçlerinizin  esnemesini deneyimleyeceksiniz. Birçoğunuz yoğunlaşmış ve ağırlaşmış bir şekilde hissedeceğiniz deneyimler yaşayacaksınız ve hatta yaşamdan daha geniş hissedeceksiniz. Böyle hissettiğiniz zamanlarda patlayacak gibi olabilirsiniz. Endişe etmeyin, deneyimliyor olduğunuz şey bir enerji koleksiyonudur ki bunu 25 Ağustos’da GAİA anaya demirleyeceksiniz.

Ve böylece biz hazır olanlarınıza ve sizler kim olduğunuzu bilirsiniz, 8 Ağustos’ta derin bir meditatif duruma geçmenizi ve sadece yeni enerjilerin sizi yıkayarak varlığınızda, kalbinizde ve aydınlanmanızda depolanmasına izin vermenizi rica edeceğiz. Bu andan sonra tamamiyle kendi benliğinize genişleyeceksiniz. Ve tam o andan itibaren HAYATINIZDA MUCİZEVİ OLAYLARIN OLMASINI bekleyebilirsiniz. Alanınızda titreşerek alacağınız bu enerjiyi taşıyın ve varlığınızda bu enerji tam olarak mevcutken her anın tadını çıkarın, canınız, kalbiniz ve vücudunuzla birleşmesine izin verin. 25 Ağustos’a kadar her dakika güçlenerek varlığınızın her parçasında dolaşmasına izin verin, nihayetinde bu güçlü, sevgi dolu, huzurlu enerjileri GAİA anaya aktarana kadar. 

Bu enerjiyi sabit tutun, ZİHNİNİZİN SİZİ HERHANGİ BİR OLUMSUZ DURUMA SOKMASINA İZİN VERMEYİN, hatta denese bile başarılı olamayacaktır. Sizin için bu; siz yüzük deliğinden geçtiniz, siz perdenin ötesine geçtiniz, varlığınızın gerçek amacına uyumlandınız. Vücutlarında genişleme deneyimleyecek olanlarınız, gerçek varlığınızın genişlemesiyle bizim neden bahsettiğimizi anlayacaklardır.

Bu bütün İnsanlık için BÜYÜK ÖNEM taşımaktadır, ‘ruhun karanlık saati’ bir kez sona erdiğinde yeni bir aydınlanmış olanlar dalgası ortaya çıkacaktır. Onların yeni enerjilerle ayakta durmaları mümkün olacak ve her birinizin büyük desteğiyle kendileriyle yüzleşecek kadar da cesur olacaklardır. Bir kez unutma perdesinden geçtiklerinde bu onların sizin saflarınıza katılmaları ve yolunuzda yürümeleridir – Kurtuluş ve insanlığın kendi EGO’larından, kendi kendilerinin imhasından, karma döngüsünden özgürleşmesidir.

Ve Böylece yeni ruhların sizin alanınıza girmesini, daha çok sualin ortaya çıkmasını, internetinizde çok daha fazla muhteşem hikayenin anlatılmaya başlamasını, sokaklarda sizi yabancıların durdurup sihirli ve muhteşem deneyimlerin yaşandığı kendi hayat hikayelerini anlatmalarını bekleyin. 5B’den nasıl gördüklerinin su yüzüne çıkacağı çok daha fazla hikayeyi bekleyin. Sonuçta bu sizin gezegeninizde olmaktadır. Sonuçta siz doğru yöne gitmektesiniz. GERÇEK BENLİĞİNİZ’in yolu.

Biz Hathorlarız, insan vücudu dediğiniz araçların yaratıcı ataları, bir kez daha sizin enerjilerinizle hizalandık, siz ilerledikçe ve insanlığın unutma perdesinden çıkmasına ve onlara gerçek kendi muhteşem varlıklarına doğru gidecekleri yolda önderlik ettikçe  bir kez daha kucağımız ve kalbimiz açık bir şekilde size yardımcı olmaya hazırız, size rehberlik etmeye hazırız, sizin tarafınızdan rehberlik edilmeye hazırız, yanınızda duruyoruz.

Sizi seviyoruz. Sizin yanınızdayız. Şimdilik hoşçakalın.

Çev: Pınar Gelişir.

0 comments:

Yorum Gönder