17 Mart 2020 Salı

KRYON: KORONA


KRYON – KORONA
 Lee Carroll kanalıyla
 Bu canlı kanallık Reykjavik, İzlanda’da verildi
 13 Mart 2020
Selamlar sevgililer, ben manyetik hizmetten Kryon’um. Gezegendeki hiç bir yere benzemeyen, ada boyunca çok farklı türde bir enerjiye sahip olan sihirli bir yeri görmek için tura çıkacak olan bir grubun önünde oturuyoruz ve bu İzlanda’dan daha çok konuşacağız ve aynı zamanda kapandığı görülen gezegende olanlardan konuşacağız.
Bugün virüsten söz edeceğim, size düşünülecek şeyler vereceğim, size biraz tarih vermek istiyorum, size belki duymayı beklemediğiniz bazı şeyler anlatmak istiyorum. Ama İzlanda deneyimi için ve sandalyelerde oturanlara bir şeyler anlatacağım, Gaia’nın kendisinden olan toprağın tozundan aşılanan özel enerjilere sahip olan başka yerler varken, bu topraklar farklıdır, çünkü burada yaşayanlar size bu toprakların sadece enerjiye sahip olmadığını, kişiliklere de sahip olduğunu anlatacaktır. Hawaii’nin Büyük Adasına gittiğiniz zaman, Pele’den söz edersiniz, kişiliği olan bir enerji hakkında konuşursunuz.
 Bazıları bunun mitoloji olduğunu söyler, diğerleri bundan daha fazlası olduğunu söyler, orada olanlar ve doğanlar bundan çok daha fazlası olduğunu söyler. Tekrar tekrar büyütülmesi haricinde, burada da aynıdır. Çeşitli bölgelere isimler verilebilir, farklı dillerde konuşurlar, bazen birbirleri ile konuştuklarının hikayeleri vardır, buzullar, dağlar, fiyortlar, üzerinde yürüdüğünüz topraklar size sadece bir enerji olarak değil, kişilik olarak konuşabilirler. Bu farklıdır. Bu bir adadır. Bundan dolayı, karşılaşacağınız kişiliklerin ayrılığını etkileyecek olan gezegenin başka herhangi bir bölgesi ile herhangi bir şekilde bağlantılı değildir.
Hassas olanlarınız bunu bileceksiniz, hassas olmayanlarınız bundan kuşkulanırsınız, çünkü hafifletici bir fark hissedeceksiniz, bu muhteşem ve sıcak ve ateşli olsa bile, neden orada oldukları hakkında güzel bir mesaj ve onlara bakan insanlar için bir selamlama alacaksınız.
Şimdi bu zamanlar hakkında konuşmak istiyorum. Şu anda bu gezegenin insanların beklemediği bir şeyden geçmesi birçokları için şaşırtıcı. Sözlerimi takip ettiyseniz, 2012’nin bir döngü olduğunu, bir döngünün sonu, başka bir döngünün başlangıcı olduğunu hatırlarsınız. Bu Kryon bilgisi değil. Bu, gezegenin yerlilerinin çoğunluğundan geliyor. Bir çok yerli ırkın kozmolojisinde, 2012’de olan ekinoksların presesyonunun Dünya için yeni bir döngünün başlangıcı olduğunun fikir birliği vardı. Bu nedenle size mesajlar vermek için buradayım. Değişimlerde size rehberlik etmek için. Değişiklikler hakkında size ne söyledik? Dramatik olduğunu söyledik.
Jokerleri izlemenizi söyledik, herhangi birini gördünüz mü? Şeylerin aynı kalmayacağını söyledik ve aynı kalmadılar ve aynı kalmıyorlar. Birazdan bir çok insanı korkuya sürükleyen, tam şu anda gezegende gerçekleşmekte olan şeyden konuşacağız. Ama önce “Bir dakika Kryon, gezegeni daha iyi bir yer haline getiren, uyanan bilincin, evrimleşmeye başlayan bilincin etkisi hakkında konuşmuştun, tüm bunlar bugün olan biten şeylere nasıl uyuyor? Şu anda daha iyi bir yer olduğu pek görünmüyor” diyenler var.
Size daha önce anlattık, sevgililer. Bu geçiş ve değişim zamanında, daha önce hiç görmediğiniz İfşaatin enerjisi olacak. Her zaman orada olan şeyleri göreceksiniz, ama şu anda bunları ilk kez ve tüm çirkinlikleri ve tüm karanlıkları ile göreceksiniz ve göreceğiniz şeylerin çoğu düşük bilinçtir ve her zaman orada olan, şimdi uzaklaştırılması veya ışığa maruz bırakılması gereken şeylerdir.
Bazılarınız çok farkındasınız ve şimdi bu şekilde ışığa maruz kalması hiç düşünülmeyen şeyleri görmeye başlıyorsunuz, Me Too (ben de) Hareketi gibi, bir çokları uyandı ve karanlığın orada olduğunu biliyorduk, ama benim başıma geldi dediler, diğerleri benim de dedi ve başkaları benim de dedi, ilk kez başınıza gelebilecek şey üzerine korku olmadığını kavrıyorsunuz. Çünkü bir çok kişi aynı şeyi görüyor.
Bugün olmakta olan şey tamamıyla ve bütünüyle insanların eylemleridir. Gerçekleşmekte olan şeyi insanlar yarattı. Bu, Gaia’nın sorumlu olduğu bir şey değil. Görmekte olduğunuz şey ifşaattir, şimdi biraz bekleyin, size ilgili görünmeyen biraz tarih vereceğim, ama bunu yine de vermek istiyorum ve bitirdiğim zaman gözlerini devirecek olanlar, kafalarını sallayacak olanlar ve “böyle olduğunu sanmıyorum Kryon” diyecek olanlar olacak. Onlara bir süre bekleyin diyeceğim.
Biraz önce size, bu gezegenin İnsanlık için daha iyi bir hayat yaratacak olan icatlar ve fikirler ile uyanmaya başlayan yüksek bilinçli insanlık ile kendisini temizlemeye başlamak için ifşaatlara sahip olacağını söyledim.
Uzun zaman önce size bu gezegende elektrik ürettiğiniz yolun jeotermal olduğunu söyledim, bugünlerde bu turda oturduğunuz yerde, durduğunuz yerdeki tüm elektrik jeotermaldir. Bazıları, “evet bu kolay, çünkü bu bir yanardağ ulusu, elbette jeotermal kullanırlar” dedi. Size evet dedim, ama tüm gezegen, tek yapmaları gereken yeterince derin kazmak ve ısıyı elde edersiniz, buharı üretirsiniz ve buna rağmen gezegen bunun yerine nükleer adı verilen dünyadaki en pahalı ve en tehlikeli buhar makinesini kullanmayı seçti.
Bir çocuk ilk kez elini yaktığı zaman, bir daha asla yakmaz, çocuğun tekrar sıcak bir şeye dokunmasını engelleyen sinaps adı verilen şeye kazınmış engramlar vardır, bunlar çocuğun tekrar sıcak bir şeye dokunmasını engeller.
Bu uygarlıktan uygarlığa insanlıktan gelen içgüdü dediğiniz şeye de uygulanır ve onlar bir kez ellerini yaktıklarında, bunu bir daha yapmayacaklarını anlarlar ve buna rağmen bu olmadı. Çünkü savaş her zaman işlevsiz bir şey oldu ve hiç bir şeyi çözmedi ve yine de savaş tekrar tekrar ve tekrar sizinle oldu.
Size 2012’nin savaşın işlevsiz olduğunu anlamaya başlayan sıradan insanların ve sıradan liderliğin uyanışını başlattığını ve evrimleşmiş bilincin bunun tekrar gerçekleşmesine izin vermeyeceğini söyledik.
Size gerçekleşmiş olan bir el yanmasından söz edeceğim, bir metafor, 1986’de, Çernobil adı verildi. Sevgililer size bu geçmişi kısaca vereceğim, çünkü bu tam şu anda kendisini başka bir şekilde tekrarlıyor.
Çernobil’de nükleer tesis patladığı zaman, bir şok oldu, çünkü nükleer tesislerin patlaması beklenmiyordu. Aslında daha sonra tasarımda bir kusur olduğu keşfedildi ve bu kusur o ülkedeki diğer reaktörlerde tekrar tekrar yinelendi. Onların hiç biri patlamadı, ama kusur orada Çernobil’in performansını tekrarlamaya hazırdı.
Çernobil bir kabuk ile kaplanmadı, çünkü liderlik ve hükümet baskıcı idi. Şeyleri ucuza yapan bir yönetim. Her zaman inkar içinde ve korkuyla dolu olarak kendinden korkan bir yönetim. Patladığı zaman, orda olanlar bile patlamayı inkar ettiler. Bu, yarım yüzyıldır bu türde hükümette kökleşmişti. Gördüğünüzü söylemezsiniz, size söyleneni söylersiniz.
Ve olan şey, sonra herkese şok oldu, inkar, inkar. Kirliliği temizlemek neredeyse 200,000 insanı gerektirdi ve temizlenmiyor ve 4,000 yıldan uzun süre temizlenmeyecek. Dünyadaki en tehlikeli buhar makinesi. Hükümetin görünür olanı kabul etmesinden ve kusurlu olan nükleer reaktörleri düzeltmesinden önce yaşamlar kaybedildi, ama hala kaplanmadılar.
Bunlar konuşmak istediğimiz şeyler, değişmekte olduğunu söylediğimiz şeyler. Şimdi manyetiklerin zarafetinin, bin yıl önce kendisini göstermesi gerektiği şekilde, kendisini göstermeye başlayacağını size söyledik. Egzantrik milinin inip çıkmasını sağlamak üzere çarkları döndürmek için ve ebediyen elektrik üretmek için, birbirlerini iten ve çeken çok kuvvetli mıknatıslara sahip olabileceğinizi söyledik.
Herhangi bir kaynağı, dünyanın sıcaklığını bile kullanmadan, bunların mühürlenebileceğini ve yıllarca ve yıllarca çalışacağını söyledik, aşınacak olan tek şey sadece metalin kendisi. Bu elektriğin, motorların yeni manyetikleridir. İnsanlar “bu ne zaman gerçekleşiyor” diyecekler, geçenlerde bunun şimdi gerçekleşmekte olduğunu söyledik.
Bu ayrıca 2011’de Japonya’da tekrarlandı, onu ne kadar güvenli yaparlarsa yapsınlar Gaia’nın bir fark yaratabileceğini kavradılar, deprem, tsunami ve bu yine kontrolden çıkan bir reaktör idi, yapabileceğiniz en tehlikeli şey. Manyetikler bunların yerini alacak, bu yakında olacak, bu şimdi başlıyor ve bu sözünü ettiğim evrim.
Size Çernobil’e sahip olan ülkeden sorumlu olan başbakandan veya Başkandan veya siz ne demek isterseniz, bir alıntıyı söylemek istiyorum, bu Sovyetler Birliği idi. Gorbaçov bir açıklama yaptı, Çernobil’in Sovyetler Birliğinin çöküşünün katalizörü olduğunu söyledi, çünkü insanlar aldatmayı gördükleri zaman, yalanları ve korkuyu kollektif olarak gördükleri zaman, artık kendisini devam ettiremezdi, bu milyonlar tarafından görüldü.
Size, tam şu anda çok fazla sıkıntıya, çok fazla korkuya, çok fazla kaygıya neden olan virüs hakkında bir şeyler anlatmak istiyorum. Doğada, doğayla kalan virüsler var, bakteriler var, ağaçlarda bunlar var, hayvanlarda bunlar var ve bunlar insanlara uygulanmıyor. İnsanlar birlikte çalıştığınız kendi virüsler ve bakterilerin setine sahip. Ama ara sıra hayvanlardan insanlara, hatta bazen bitkilerden insanlara çapraz geçiş olur, ama bu sadece insan eyleminden dolayı gerçekleşir. Asla doğal olarak gerçekleşmez. Sahip olduğunuz virüs doğal olarak gerçekleşmedi.
1800’lerde Kara Ölüm vardı, veba. Bu farelerdeki pirelere kadar geri izlendi. Fareler insanların diğer insanlarla sırt sırta yaşadığı sağlıksız koşullarda insanlarla birlikte yaşıyorlardı, elleri yıkamayı ve mikropları bilmiyorlardı. Ne olduğunu biliyorsunuz. Bugün veba değil, bu grip. Ama insan eyleminin neden olduğu aynı özelliklere sahip.
Şimdi söyleyeceğim şey tartışmalı, bir cümleyi bir çok kez söyleyeceğim. Virüs politik değil, virüs yaptığı şeyi doğal olarak yapıyor ve anlatılan bir hikaye görmek istiyorsanız, dikkatli bir şekilde tek yapmanız gereken virüsün nereye gittiğini ve nereden geldiğini görmektir.
Size virüsün kendi kendine oluştuğu anlatıldı, öyle değil. Virüs Çin, Wuhan’da en son teknolojiye sahip, birinci sınıf viroloji laboratuarında araştırılan bir yarasadan geldi. Virüs oradaydı, bunu biliyorlardı. Oradaydı, araştırmanın parçasıydı, SARS’ın türevidir. Virüsün geldiği yer burası sevgililer, ve size buradan gelmediği söylendi, her nasılsa sihirli bir şekilde bölgede ortaya çıktı, laboratuardan değil, ama sonra olan şey Çernobil’de olanlara çok benziyor, bu görmeniz ve bilmeniz gereken bir el yanığı.
Bölgede etkilenmiş olanlar, bir odada beş kişi birlikte yaşayan bir uygarlık idi, onlar sizinle aynı sağlık sorunlarına sahip değil, aynı sağlık uygulamalarını yapmıyorlar, ve elbette anında enfekte oldular ve ölmeye başladılar, çünkü birçoğunuzun toplumlarınızda sahip olduğunuz korumaları yoktu. Hükümet onlara ölmediklerini söyledi, sokaklarda gördüğünüz bedenlere dikkat etmediler. Bu uzun sürmedi.
O bölge, ABD’nin 9/11’de kaybettiği kadar çok insanı trajik ve üzücü bir şekilde kaybetti ve hükümet bunu inkar etti ve bunu itiraf etmekten korktular ve buradan gelmediğini söylediler ve insanlar ölmeye devam etti. Sonunda haberler tarafından, bunu bildiren başkaları tarafından bilinen şeyi durduramadılar ve bu ortaya çıktı ve bugün bile bilim insanları ve hükümetler size bunun laboratuardan gelmediğini söyleyecektir.
Dev bacaları olan bir şehirde olduğunuzu varsayın. Bir gün uyanıyorsunuz ve her yerde duman var ve size ‘her yerde duman olabilir, ama elbette duman bacalardan gelmiyor’ deniyor. Onların söylediği şey tam olarak budur.
Virüs kazayla laboratuardan geldi, Çernobil’i yöneten hükümetin sahip olduğu aynı kusurlar nedeniyle salıverildi ve bu bilinecek ve bu görülecek. Tarih bunu gösterecek, tüm parmaklarla göstermelerle bugün gerçekleşmekte olan şeyin insan eylemi, dikkatsizlik, aldatma ve korku ile ilgisi vardır.
Bu sınırlanacak, bu çözülecek ve gezegenin bu el yakması hatırlanacak, ama dahası var. Virüsü takip edin. Bir sır var. Sırrı ifşa etmeyeceğim, çünkü sır muhbirler tarafından, olayları bilenler tarafından ifşa edilecek, er ya da geç. Bu bir ifşaata neden olacak ve bu olduğunda belki çökecek olan veya dramatik şekilde değişecek olan iki hükümet var, çünkü onların insanları sonunda baskıyı, bastırmayı, korkuyu, açıklık yokluğunu görecek ve virüs nedeniyle, asla değişmeyeceğini düşündüğünüz o şeyler değişmeye başlayacak.
Sizin için büyük bir sır, bir ipucu var. Bir virüs politik değildir, virüs yalan söylemez, eğer enfeksiyon tablosunu izlerseniz, en başında Çin’in yanısıra çok çok uzakta olan başka bir ülkede yüzlerce kişinin anında enfekte olduğunu görürsünüz, hatta üst kademeden, gidip onu bulun.
Bir bağlantı var mı? Noktaları birleştirin var mı? Virüs politik değildir. Burada mayalanan, düşündüğünüzden daha büyük bir şey var. Bu ortaya çıktığı zaman sırlar bilinecek. Sorumlu olan hükümetler hayatta kalamayabilir.
Bu gezegensel değişim için buzdağının ucudur ve sağlık ile ilgisi yoktur. Her şey gezegende bilinç değişimi ile ilgili. Siz bundan geçeceksiniz sevgililer ve bu sınırlanacak ve bunu hatırlayacaksınız ve bunun bir daha olmasını asla istemeyeceksiniz ve bunun gerçekten nasıl olduğunu gördüğünüz zaman, o zaman şeyler değişecek.
Buradan daha bilge, değişmiş ve bu gezegenin sizin iyiliğinize çalışmaya başladığının farkında olarak gidin, iki adım ileri ve bir adım geri. Tam şu anda geri adımdasınız, daha iyi olacak.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder