29 Mart 2020 Pazar

BENJAMİN FULFORD VE KOBRA GERİ DÖNDÜ - KRİTİK KORONA VİRÜSÜ VE SAVAŞ GÜNCELLEMELERİ

 
Aşağıdaki yazı PFC'nin 25 Mart'ta Cobra ve Benjamin Fulford ile yaptığı röportajın çevirisidir.
PFC: Değişime Hazırlanmaya Hoş Geldiniz. Bugün 25 Mart 2020 Çarşamba ve bugün konuklarımız Benjamin Fulford ve Cobra ile konuşmaktan onur duyuyoruz.
Benjamin , bu dönemde müzakere eden birçok üst düzey gizli servis grubu ve gizli toplumla temas halinde olan ve Beyaz Ejderha Derneği, Pentagon, P3 Vatikan Köşkü ve Mossad gibi kaynaklarla düzenli temas halinde olan bir jeopolitik muhabirdir.  Cobra , 2012portal.blogspot.com blogunda direniş hareketinin önde gelen bilgi sağlayıcısıdır. Bilgileri yüksek kaynaklarla bağlantılıdır ve orijinal Değişim için Hazırlan gruplarının ve web sitesinin kurucusudur.
Korona virüsünü tartışacağız, ama daha da önemlisi, şu anda yüzeyde olan savaşın her iki tarafına da bakacak ve çok fazla bilgi ve umut elde edeceğiz.
Cobra, uzun zaman oldu, bu yüzden bu kritik dönemde bize katıldığınız için teşekkür ederiz.
COBRA : Çok fazla.
PFC : Evet, bunu gerçekten takdir ediyoruz. Genel bir değerlendirme sorusuyla başlıyorum ve sonra doğrudan her birinize bazı sorular soruyorum. Ancak, eklemek istediğiniz önemli bir noktanız varsa, araya girmekten korkmayın.
Öyleyse başlayalım!
Her biriniz korona virüsü hakkında iki dakikalık bir güncelleme yapabilir misiniz? Önce Benjamin sonra Kobra.
BF :Tamam. Güncellemem, hem karanlık hem de ışık kuvvetlerinin bu kopuştan yararlanmaya çalıştığıdır. Eski kabal, bunu acımasız sıkıyönetim yasasını uygulamak ve insanları toplama kamplarına koymak için kullanmaya çalışıyor. Örneğin, Japonya valisi, hastaları barındırmak ve tecrit etmek için özel mülkiyete el koymalarına izin veren bir yasa çıkardı. Başka bir deyişle, toplama kampları oluşturmak. İyi haber şu ki, virüs bu zamana kadar milyonlarca insanı öldürmek için tasarlandı ve öyle değil, bu yüzden sürü bağışıklığımızın bunun umduğu insanların miktarını öldürmesini açıkça önlüyor. Diğer iyi haber ise Beyaz Şapkaların bunu kitlesel tutuklamalar için kullanıyor olması, ve biliyorum ki İtalya'daki Vatikan'da üst düzey Satanistlerin tutuklandığını; Bunu doğrudan kaynaklardan aldım. ABD'deki savaşın da zirvede olduğunu düşünüyorum. Genel olarak iyi bir şey olduğu ortaya çıktı. Ama çok fazla korkutucu var ve son mesajım: Gözünüzü korkutmayın. Bu sadece saçmalık ve endişelenme. Seni korkutmasına izin verme. Bu sadece saçmalık ve endişelenme.
PFC: Teşekkür ederim. Cobra, lütfen, değerlendirmen
COBRA: Evet, Benjamin'in dediği gibi, bu durum karanlık ve aydınlık taraf tarafından kullanılıyor. Her şeyden önce, karanlık taraf dijital bir para birimi ve yeni bir kontrollü dünya düzeni yaratmak istiyor. Durumu daha da kötüleştirebilecek daha zararlı bir aşı bırakmak istiyorlar. Onların planı bu. Bunu 5G ağlarının tanıtımı ile birleştiriyorlar. Bazıları gezegenin yüzeyinde, bazıları Starlink uydularında. Bu, düşüncelerin yüzey programlamasının yoğunluğunu artıracaktır. Bu, karantina durumunu artıracak ve aynı zamanda ışık güçleri bu fırsatı planlarını geliştirmek için kullanacaktır. Burada ayrıntılara girmeyeceğim çünkü birçok söylenti vardı. Bunu onaylamayacağım , ama ışık kuvvetlerinin işin bir parçası olduklarını söyleyebilirim. Durumun bir yönü, Pleiades'lilerinKomut protokolü RCV Stardust virüsün verimliliğini önemli ölçüde azalttı, virüsün ölümcüllüğünü azalttı ve virüsün yayılmasını engelledi. Ancak aynı zamanda, yüzey popülasyonunun düzgün işlemeyen bir yönü vardır ve virüsü oldukça etkili bir şekilde yayarlar. Bu yüzden bu virüsün bir sorun olduğunu söyleyebilirim, ama geçirilebilecek bir şey ve aslında toplumda geri dönüşü olmayan değişikliklere neden olacak.
PFC : Bunun için teşekkür ederim. Orada sunulan bir çok şey var. Buna daha yakından bakabiliriz. Ve bu noktaların bazılarıyla biraz zaman ayırmak istiyorum çünkü birçok insan için endişe uyandırıyor ve sanırım yaşadığımız daha büyük şeylerin bazılarını nokta nokta işaret edersek, insanların korkularını bir şekilde hafifletebiliriz.
Benjamin, bu korona virüsünü hazırlanmış bir saldırı olarak görebilir miyiz?
BF :Kesinlikle. Bundan hiç şüphe yok. Kanıtlar ezici. Bilim adamlarından bu virüsün doğal olarak meydana gelemeyeceğine dair ilk raporlar olması ve daha sonra aslında bilim adamlarını tehdit eden ve onları bilimsel çalışmalarını geri çekmeye zorlayan silahlı insanlar var. Yani, Dünya Ordusu Olimpiyatları Wuhan'da başlamadan hemen önce, dünyanın en büyük ordusuna sahip olmalarına rağmen madalya kazanmayan bir ABD atletizm takımına sahiplerdi. Bunun farkında olan herkes, her şeyin sahnelendiğini bilir, bu doğal bir olay değildir, ama dediğim gibi, mevcut finansal sistemi bozma etkisine sahiptir ve eğer doğru yaparsak bunun yerine çok daha iyi bir sistem sağlar. İşte tam da bu savaş hakkında şimdi nihayet bir borç yıldönümü ve yeniden varlik dağıtımına sahip olacağımızın doğru olduğunu söylüyorlar ve bu konuda bir finansal yönetim sistemi deneyecekler Singapur, Çin ve eski Japonya gibi yerlerde uyguladığım en iyi uygulamalara dayanarak bir bütün olarak toplumdan bahsetmiyorum, sadece ekonomik planlamanın yönünden bahsediyorum. Sistematik olarak daha iyi bir gelecek inşa etme planı. Hepsi bu. Siyasi özgürlükten, diğer tüm yönlerden değil, sadece ekonomik yönetimden bahsediyorum .
PFC: Bunun için teşekkür ederim.
Cobra, size göre, bu olay Dünya İttifakı tarafından beklenen ya da planlanan bir Dünya İttifakı tepkisini tetikledi mi? Bir şekilde hazırlıksız yakalandı mı ya da belki backhand'de uygulamaya koymak istedikleri bir planları var mıydı?
COBRA: Planlarını hazırlamışlardı, ama bir dereceye kadar bu beklenmiyordu. Aralık ayında karanlık grupların farklı planları olduğu biliniyordu. Bazıları daha çok gezegensel alanların nüfusunu azaltmayı hedefliyordu, diğerleri finans sektöründe, bu yüzden farklı planlar vardı ve çoğu hemen kaydedildi, derhal durduruldu. Ama kontrolden biraz çıktı. Yani şimdi ışık kuvvetleri reaksiyonlarını uyguluyorlar, ki bu henüz görünür değil, ancak oyunun sonraki bir noktasında oldukça verimli olacak.
PFC : Bu düşünceyi hatırlayalım ve belki de buna ulaşacağız. Bu kesinlikle biraz daha ayrıntıya girmek istediğim bir şey.
Benjamin, bu konu hakkında sık sık konuştuğumuzdan, bu kabalın “oyun sonu” nasıldır? Bunu yaptıkları için oldukça umutsuz görünüyorlar. Bu bir tesadüf müydü?
BF : Önceden açıkça planlanmıştı, çünkü bunun birkaç işareti var. Son olarak, Davos nüfusu Bill Gates Vakfı tarafından pandemik bir tatbikat var -
PFC : Ve Jon Hopkins Üniversitesi, olay 201 idi -
BF : Evet, Bloomberg finanse etti. Bu çocuklar, bunun ... istedikleri şeyin dünya nüfusunun büyük bir bölümünü öldürmek ve gerisini boyun eğmeye zorlamak istediklerini umuyordu. Bunun yerine, hepimizi çok kızdırdılar
PFC : Evet, katılıyorum.
Kobra, kabal ve merkez bankacılarının şeytani olduğunu söyleyebilir miyiz? Bunu soruyorum ve elbette bunu biliyoruz, ancak evde bilgi arayan kilitli bazı izleyiciler olduğunu biliyoruz. Daha fazla bilgi yayılıyor, bu yüzden bu sayfaya her zamankinden daha fazla geleceklerine inanıyoruz. Bunun neden bir tür şeytani kült olduğundan bahsedelim.
COBRA : İlluminati kültü, sadece merkez bankacıları arasında değil, aynı zamanda politikacılar, aktörler ve hükümet yetkilileri arasında da dünyadaki tüm toplum alanlarında yaygındır. Gezegensel bir ağdır. Bu aslında bir ölüm kültüdür, tıpkı hayata inandığımız gibi ölüme inanırlar. Ve bu ağın bir yönü gerçekten istiyor ... İnsan nüfusunun% 90'ını ortadan kaldırır diyorum. Çok ciddiydi. Niyetleri önlendi ve bu salgındaki amaçları, ekonomik çöküşün bir sonucu olarak en az 15 milyon insanı virüs yoluyla öldürmekti. Bu onların planıydı ve elbette bu plan başarılı olmayacak. Bu plan işe yaramayacak.
PFC : Benjamin, şu an neden bu kadar umutsuzsun?
BF: Sanırım bunun sebebi insanların kritik kitlesinin farkına varması ve söylediğim gibi olmasa bile, ateist olarak büyüdüm ve satanistler ve benzeri şeylerle uğraşmayı çok garip buldum, ama bana ustalar aslında onlara katılmaya davet etti, böylece onların farkına vardım. Bunu internette bir şey okuyarak değil, ilk elden deneyimledim. Aslında onlara katılabileceğimi, zengin ve güçlü olabileceğimi ya da beni öldüreceklerini söylediler. Ve kendimi ona karşı savaşırken buldum. Çok gerçek. Bu tek tanrılı zihniyete girmek istemeseniz bile, mevcut sürecin, her şeyden para yarattıkları yerde - sadece bir bilgisayara rakamlar girerler - son derece parazitik ve nüfusun% 99'una zararlıdır. Bu ekonomiyi ya da gezegeni yönetmenin iyi bir yolu değildir ve dinozorlar 65 milyon yıl önce ortadan kaldırıldığından bu yana gezegende her zamankinden daha fazla yaşamı yok ediyoruz. Bunu gerçekten değiştirmek zorundayız. Hayata aykırı, bu gezegende yaşamı yok ediyor ve bu durdurulmalı. Ve işte biz tam olarak bununla ilgili.
PFC : Teşekkür ederim. Biliyorsunuz, çok garip görünen bir çok şey söylüyoruz, bu yüzden ayırt edici karakter kullanmanız gerekiyor ve ben sadece şunu söyleyeceğim -
BF: Öğrendiğim bir şey, insanlara duyduklarında zihinlerini kapatmalarını öğreten belirli sözlerden kaçınmaya çalışmam - ve insanlara küçük adımlarla yaklaşmanız gerekiyor. Tıpkı bu tür şeylerle karşılaştığımda kendim için yaptığım gibi. Ancak bence kilit nokta, merkez bankalarının devlet kurumları olmaması, ancak çevreyi kurtarmak için insanlığın% 90'ını öldürmeyi planlayan bir grup aileye ait olmasıdır. Nesnel gerçek budur. Ama bu ailelerin çoğu aslında "Bu korkunç, bunu yapmamalıyız,% 90'ı öldürmeden gezegeni düzeltebiliriz" diyorlar ve bunlar müttefik olduğumuz insanlar çünkü ortak bir düşmanımız var. Ve bunlar özellikle küresel ısınmanın insanlarıdır. Ve eski kabalın bir parçasıdirlar, ancak soykırım ve omnicide dediklerini desteklemediklerini fark ediyorlar - tüm canlıları öldürüyorlar. Onlar ayrılıyorlar ve şimdi büyük bir hizip insanlığın yanında.
PFC : Görünüşe göre güç ve kontrol ve gezegen için bu son derece kötü grupla daha az kötü niyetli bir kabal savaşımız var. Cobra, başka bir şey eklemek ister misin?
COBRA : Bunun durumun ve bu iki grubun çok iyi bir tanımı olduğunu söyleyebilirim. Bu bölünme binlerce yıl boyunca kara asaletin ailelerine kadar uzanıyor. Gerçekten de, daha ölümcül ve güçlü olan virüsün İtalyan türü, bu mücadelenin bir sonucu olarak İtalya'ya getirildi. Nüfusun% 90'ını öldürmek isteyen fraksiyon, virüsün Çin suşuyla özdeş olmayan mutasyona uğramış bir versiyon olan virüsün İtalyan suşunu İtalya'daki Piacenza yakınlarındaki bir bölgeye getirdi. Piacenza, İtalya'daki siyah asaletin en önemli ailelerinin büyük çoğunluğu tarafından yönetildiğini söyleyeceğim bir yer. Bu yüzden o ülkeye bir sinyal olarak yerleştirildi.
PFC : İşte bu noktada insanların bakış açısını genişletmeye çalışıyorum. Ve teşekkür ederim, Benjamin, “bebek adımları” kullanma konusunu gündeme getirdiğiniz için. Her ders verdiğimizde belli sayıda bebek adımı var. Ama bir yıldan fazla bir süredir bunun hakkında konuşuyoruz. Bunu iyi ve kötü arasındaki son kavgalardan biri olarak görüyor musunuz?
BF: Buna iyi ile kötü arasında son bir mücadele demek mi istiyoruz bilmiyorum, ama bunu hepimizin paylaştığı gezegenimizi paylaşma şeklimizi gerçekten temelden geliştirmenin bir yolu olarak görüyorum. Sanırım aşkın nefretin üstesinden geldiği ve kabalın bizi kontrol etmek için kullandığından korktuğu bir zamandır. Bu yüzden bundan faydalanmalıyız ve bu fırsatın kaçırılmadığından emin olmalıyız ve bunu denedim. Artık istatistiksel olarak kazanacağımızdan eminim. Onlar mahkumdur. Onlar için bir çıkış yolu görmüyorum. Giderek daha fazla kayboluyor ve artık bilgisayar grafikleri ve sahte haber raporları ile kaplanamıyorlar. Obama gitti, Hillary gitti, Rockefeller gitti ... hepsi gitti. Ya 1000 şirket yöneticisi, hatta daha fazlası, şimdi bırakıyorsa? Tüm sistem çöküyor ve önümüzdeki birkaç hafta çok önemli olacak. Ama insanlığın kurtarılacağını garanti ediyorum.
Üzgünüm, ama burada acil konular var, yapacak çok işim var. Tokyo'ya, insanları korkutmak için 5G elektromanyetik bir şeyle saldırı girişimi oldu ve büyük bir kavga ettik. Bunu engelledik. Çok şey oluyor ve önümüzdeki birkaç hafta kritik olacak. Ama şimdi kazanacağımızın istatistiksel bir kesinlik olduğunu duydum.
Son sorunuz var mı? Şimdi gitmeliyim. Şu anda fazla vaktim yok, bu yüzden lütfen son bir soru daha ve sonra sizi terk etmek zorundayım.
PFC : Tamam, sana başka bir sorum daha var. Ve Cobra, lütfen birkaç soru daha alabilir misin?
COBRA : Evet, elbette.
PFC : Teşekkür ederim. Durumunu tamamen anlıyorum. Ekonomi ne olacak Benjamin? Burada gördüklerimizi özetleyebilir misiniz?
BF: Evet, ekonomi ile ilgili en önemli şey - iki şey var - sözde gerçek ekonomi. Bunlar fabrikalar, binalar, tarım arazileri gibi gerçek fiziksel şeyler. Ve sonra sanal ekonomi var, insanlar bunu görüyor - finans olarak da biliniyor. Ve gerçekte orada olmayan bu trilyonlarca doları yaratma şekilleri. Hisse senedi endeksleri ve bunların tümü üzerindeki tam kontrolünüz gittikçe daha az işlevsel hale geliyor. İnsanlar uyanıyor ve reel ekonominin artık kullandıkları finansal büyü veya kitle hipnozuyla aynı olmadığını fark ediyorlar. Bence bu, 1990'larda temel olarak başlayan aşırılıkların sonunda sona ereceği anlamına gelecektir. 100 kat kaldıraca izin veriliyor. Bu, ortalama vatandaş için çok iyi olacağı ve her şey bittiğinde tekrar gerçek bir ekonomi olacağı anlamına geliyor. Ve Amerikan rejimi devrildikten sonra, bir yıl içinde ortalama Amerikalı için Amerikan yaşam standardını iki katına çıkarabileceğimize söz veriyorum. En azından ikiye katlar. Bu bir söz. bir yıl içinde ortalama Amerikalı için Amerikan yaşam standardını ikiye katlayabilir. En azından ikiye katlar.

COBRA : Tamam, Benjamin için bir sorum var. Yaklaşan medi. üzerine düşünceleriniz nedir biz 5 Nisan gerçekleştirilecek kitle meditasyon olacak?
BF : Kitle arabuluculuğunun önemli olduğunu düşünüyorum çünkü birçok yönden psikolojik bir mücadele ve dışarıda çok fazla pozitif enerjiye sahip olmak büyük bir fark yaratıyor. Ve eğer insanlar bunu isterse, yeterince katılırlarsa bunu gerçekleştirme gücüne sahip olurlar.
Tamam, teşekkürler ve yakında görüşürüz!
PFC : İyi savaşa devam ettiğinizden emin olun. Bizimle birlikte olduğunuz için teşekkürler, Cobra. Eğer zamanınız varsa, lütfen bana bildirin. Tartışabileceğimiz çok şey var ve umarım çoğunu yapabiliriz. Bu yüzden kalmayı ve zamanınızı harcayabileceğinizi takdir ediyorum.
Her şey İncil gibi görünüyor. Psikolojik olarak, Benjamin'in belirttiği gibi, “bitiş zamanı” senaryosu olarak tasvir edilir, ancak belki de bu şekilde ortaya koymaya çalışan insanlar için bitiş zamanıdır. Tabii ki çok endişelenecekler. Ve sadece bağlamı biraz açıklığa kavuşturmak için: Bu alanda kalmaktan hoşlanmıyorum, karanlık hakkında çok fazla konuşmaya eğilimliyiz ve sorunu tanımlamak kolaydır, ancak lütfen çözümü bulmamıza yardımcı olun . Bu bağlamda Mesih hakkında pek bir şey duymuyoruz. Yapmaya çalıştıkları şey Mesih'ten ve Mesih'in sevgisinden ve Mesih'in öğretilerinden uzak durmaktır, böylece çok gerçek anlamda Deccal'in yükselişi gibi zorlamaya çalışıyorlar.
COBRA: Tamam, evet. Bu bitiş zamanı senaryosu, bitiş zamanı deliliği, bitiş zamanı aslında çok iyi bir şey. Belirli bir döngünün sonu. Eski karanlığın ve yeni bir ışık döngüsünün başlangıcıdır. Hindistan'da buna Kali Yuga'nın sonu ve yeni bir Satya Yuga'nın başlangıcı diyorlar. Yani yeni bir döngünün başlangıcı. Ve eski döngünün sonunda her zaman en büyük materyalizm derecesi ve manevi bağlantı eksikliği vardır. Yeni bir döngüde yeni manevi enerjinin güçlü bir dürtüsü var. Ve her varlık, her insan için kendi yolunda gelebilir. Bazı insanlar kendi yüksek benlikleri ile, diğerleri ise manevi liderleri ile bir bağlantıya sahiptir. Bazı insanların Mesih'le bağlantısı vardır, bazı insanların Buda ile bağlantısı vardır - bu kendi kişisel inanç sistemlerine bağlıdır. Ama bununla kastettigim, eğer bu atılımı yaparsak, daha yüksek manevi ilkelerle bireysel bağlantı katlanarak büyüyecektir, böylece artık eski toplumun çöküşünün bu eski döngüsünün son aşamasındayiz.
PFC : Bunun için teşekkür ederim.
Bir arızadan bahsetmişken, 5 Nisan'da gerçekleşen meditasyon hakkında neden biraz daha konuşmuyorsunuz?
COBRA : Yapabileceğiniz şey, meditasyon zamanını ve talimatları yazdırmaktır veya telefonunuzda bir ekran görüntüsü alıp oraya kaydedebilirsiniz. Dolayısıyla, internette bir elektrik kesintisi olduğunda böyle bir şeyin gerçekleşmesi için uzak bir olasılık varsa - ki bu olası değildir - o zaman elbette bu verileri de kullanabilirsiniz. Ne olursa olsun herkesi meditasyon yapmaya teşvik edeceğim çünkü bu meditasyon gerçekten nasıl gelişeceğini belirleyebilir. Sonunda belirleyebilir.
PFC : Kesinlikle.
COBRA: Ve bu noktada meditasyonumdan hoşlananları herkese tanıtmaya davet ediyorum, çünkü bu benimle ilgili değil, benim meditasyonumla ilgili değil, benim fikrimle ilgili değil. Kütle meditasyon prensibi, kritik kütle prensibi, enerji alanındaki bir sinyalin nicelleştirilmesi prensibi ile ilgilidir. Bu yüzden, Corey Goode'u herkese açık olarak davet edeceğim, David Wilcock'u tanıtması ve nedenim ne olursa olsun, hakkımdaki çekinceleri kaldırması için herkese açık olarak davet edeceğim. Şimdi bunun zamanı değil. Şimdi birleşme ve bunu yapma zamanı. Gelecekte, insanlık için gelecekteki durumlar için kitlesel meditasyon yaratmak isteyen başka biri varsa, bu memnuniyetle karşılanacaktır.
PFC : Bunun için teşekkür ederim. Umarım bu mesaj çıkacaktır. Aslında benim grubumdaki bazı normal arkadaşlarımın, gruplarımdaki bazılarının bana kitle meditasyonu hakkında bildirimler gönderdiğini söyleyebilirim. Bana çok büyük zevk verdi çünkü düşündüm: "Harika, bu kitle yükseliyor".
Hala izleyicileri bazı bilgiler hakkında eğitmeye çalıştığımız için adrenokromu konu yapmak istedim. İlaç hakkında ne duydunuz ve Wuhan'daki bir laboratuvarda yapıldığı iddia edildi ve adrenokromun beyaz şapkalarla kasıtlı olarak kontamine olduğunu hiç duydunuz mu?
COBRA : Bu söylentiyi duydum. Bunu doğrulayamıyorum ve kötü adamları tanımlamanın başka yolları da var.
PFC : Harika. Teşekkür ederim
Bu noktada Tanrı şöyle diyor, "Eğer sporcular gibi putlara tapmak istiyorsanız, sahneleri kapatacağım. Müzisyenlere ibadet etmek isterseniz, sivil merkezleri kapatacağım. Eğer oyunculara ibadet etmek istiyorsanız, sinemaları kapatıyorum. Paraya tapmak istiyorsanız, ekonomiyi kapatacağım ve borsaların çökmesine izin vereceğim. Kiliseye gidip bana ibadet etmek istemiyor musun? Kiliseye gidemeyeceğinizden emin olacağım. ”İnsanlar evde bulundukları süre zarfında evde ne yapabilirler ve bu ifadeyle nasıl yankılanıyorsunuz?
COBRA : Tamam, bu mesaj benimle rezonansa girmiyor, çünkü önerdiğim gibi daha yüksek benliğimle rezonansa girmiyor. Bu virüs, daha yüksek bir ruhsal varlık tarafından değil, karanlık güçler tarafından salınan bir biyo-silahtır. Ancak evde kalan insanlar aslında çok iyi etkilere sahip olabilirler çünkü insanlar sakinleşmek, yavaşlamak, kendi benlikleri, yüksek benlikleri ve doğaları ile yeniden bağlantı kurmak için zamana sahip olacaklardır. İnsan toplumunun en abartılı çarpıtmaları, bir süreliğine, en azından bir dereceye kadar hafifletilecek.
PFC : Olumlu ya da olumsuz bir sonucun tezahüründe korku nasıl bir rol oynar? Belki de herkesin kendi aura alanında sahip olduğu enerjik seviyeden bahsediyoruz.
COBRA : Şimdi tetiklenen korku her zaman oradaydı. Bilinçsizdi. Şimdi olan şu ki bu korkunun aktif bir saflaştırmasıdır ve korkunun çoğu aslında insan enerji alanlarında bir arada var olan varlıklardır. Ve şimdi bu küresel kitle izolasyonu ile küresel karantinalar, küresel engeller, insanlar tecrit edilmiş durumda. Sadece virüsü değil, tüm bu varlıkların yanı sıra tarih boyunca bastırılmış ve nesilden nesile aktarılan küresel korkunun çoğunu da ortadan kaldırıyoruz; şimdi sonsuza dek temizlenecek.
Ve bu küresel karantina olayı da iyi bir uygulamadır. Ve bu dünyanın son on gün içinde yaşadığı tüm değişiklikler iyi bir test. Etkinlik gerçekleştiğinde - ne zaman olacağı hakkında yorum yapmayacağım - ama gerçekleştiğinde insanlar çok daha iyi hazırlanacaklar çünkü zaten bu hazırlık aşamasından geçtiler. Ve bu durum aynı zamanda ışık kuvvetlerinin olayı planlamasını çok daha kolaylaştırıyor çünkü artık insan davranışları için çok daha iyi modeller var. İnsanların böyle bir şeye nasıl tepki vereceğini çok daha iyi anlıyorlar. Bu artık çok daha kolay.
PFC : Kesinlikle . Bunu tam olarak anlayabiliyorum. Sen, Değişim için Hazırlan'ın (PFC ) kurulmasının arkasındaki itici güçtün ve 2012'ye kadar gidiyor. Amaç her zaman insanları olay hakkında eğitmek ve bilgilendirmekti, bu yüzden bankaların kapatılması gerektiğini düşündüğüm, kitlesel tutuklamalara neden olacak ve bu insanlardan kurtulmak için bir plan vardı. Bu [virüs] olayın gerçekleşmesiyle birlikte, bu saldırıya yanıt vermek zorunda kaldık. Peki bu her zaman olayın bir "ilk aşaması" mıydı? Çünkü bu kapatma gerçekleşmek zorunda mıydı? Bu doğru mu?
COBRA : Sorunuzu farklı ifade edebilir misiniz? Sorunuzu tam olarak anlamıyorum, asıl sorunuz nedir?
PFC : İnsanların kafası karışıyor ve olayı bahsettiğimiz güneş olayı olarak görmek istiyorlar. Bahsettiğiniz ve tarih vermek istemediğiniz bir etkinliktir.
COBRA : Evet.
PFC : Bu aynı zamanda olayın bir parçası, bir tür finansal sistem arızası olarak da görülebilir mi?
COBRA : Etkinlik planını defalarca dile getirdim ve finansal sistem bilgileri sürecin bir parçası.
PFC : Harika, çok teşekkür ederim.
COBRA : Ancak mevcut durumun gerçekte olay olup olmadığı hakkında yorum yapamam. Tabii ki bu konuda yorum yapamam.
PFC: Elbette, ancak bu [finansal sistemin kapatılması] gerçekleşmelidir.
COBRA : Evet, elbette, evet, evet.
PFC : Şaşırmayacağımızı söylemek istemiyoruz. Hepsi söylediklerinin bir parçası.
Virüsün kendisi hakkında DNA ile ilgili bir sorum var. Virüs bir biyo-silah olarak yaratıldı ve koronavirüsler ve SARS başka bir şeyin parçası gibi görünüyor ... Kendi başına yaratıcılık ve pozitifliği ile coronavirüs taşıyıcısı olan ezici yaratıma bakarsanız, çok ölümcül değil, kendini o kadar arındırıyor ki artık o kadar tehlikeli değil - tıpkı insan vücudunda olduğu gibi tüm hücreler bir hastalıktan kurtulmaya yardımcı oluyor mu? Büyük bir canlı organizma olmayan bu virüsle de aynı şeyin gerçekleşmesini bekleyebilir miyiz, çünkü kısa bir yaşam döngüsü olduğundan hızlı bir şekilde sızar.
COBRA : Evet, insan vücudu yeni tehditlere yanıt vermeyi öğreniyor ve bu virüs yeni bir tehdit. Enfekte olanların bağışıklık sistemi hızla bu tehdide nasıl tepki verileceğini ve virüsü nasıl kaldıracağını öğrendi. Çoğu durumda başarılı oldu. Sorun, aynı anda çeşitli kronik hastalıklardan muzdarip yaşlılar, bu nedenle bağışıklık sistemleri zaten üç veya dört hastalıkla savaşıyor ve bir sonraki ölümcül olabilir. Bu sefer bu virüsdü. Diğer durumlarda, başka bir şey olabilir. Yani insan bağışıklık sistemi virüsle başa çıkmayı öğrenecek, ancak bu olmadan önce virüsün yayılmasını durdurmak için elimizden geleni yapmalıyız.
PFC : Teşekkürler. Kobra, 5G'nin insan bağışıklığını en azından zayıflatmak için önemli bir faktör olduğu bildirilmektedir. Cruise gemisi Diamond Princess için de aynıydı. Elektromanyetik ataklar bir kişiyi fiziksel ve zihinsel olarak ne ölçüde etkileyebilir?
COBRA : Gerçekten çok güçlü. 5G ağı en tehlikeli olanıdır ve aslında bağışıklık sistemini ciddi şekilde etkileyebilir. Hücre zarlarını etkiler ve aslında bu halka açık hale gelmiş en tehlikeli teknolojilerden biridir. Yani bu büyük bir problem ve bu 5G ağının şu ya da bu şekilde durdurulması gerekiyor.
PFC : Gezegenin yükselişe geçtiğinde, bireyin yükselişe geçtiğinde, güneş daha fazla radyasyon ve daha fazla enerji ürettiği zaman, her şeyin daha yüksek titreşmesi gerektiği fikrini destekleyen herhangi bir temel var mı? 5G'nin insanlığı titreşimde biraz daha yükseğe çıkmaya zorlamasının bir nedeni var mı?
COBRA : 5G'nin evrimi hızlandırdığını söylemem. Aslında, 5G evrimi durdurmaya çalışıyor. Karanlık güçler imkansızı yapmaya çalışıyorlar, tabii ki yapamayacakları Galaktik Merkezi Güneş'ten gelen dürtüyü durdurmaya çalışıyorlar. Yani, ellerinden geleni yapacaklar ve başarısız olacaklar.
PFC : Bunun için teşekkür ederim. Bize doğru gelen Galaktik Merkezi Güneş'in dürtüsünden bahsettiniz. Bu, kan çizgileri, yöneticiler ve kontrolörler ve Arkon aileleri tarafından uzun zamandır bilinen bir şeydir ve yıllar önce bunu bir şekilde bir silah olarak kullanmak için bir yol buldular. Bunun bir “bitiş zamanı senaryosu” olduğunu söylediniz. Onlar için kesinlikle öyle. Bu endişelenecek bir şey mi?
COBRA: Evet, aslında, siyah soylu ailelerin Arkon aileleri bu kehanetlere sahipler, bu da Galaktik Güneş'teki bir sürecin Güneşimizdeki bir süreci tetikleyeceği zamanın geldiğini söylüyor. Ve Kara Güneş'e ibadet eden bu kültte, aslında Galaktik Merkezin aktivasyonundan bahsediyorlar. Yani bundan bahsediyorlar. Efsanelerinden biri, bu son anda daha yüksek bir karanlık varlık tarafından kurtarıldıklarını söylüyor, ancak gerçekte merkezi güneşe gidecekler. Oraya dönüştürülmek için gidecekler, ruh özleri yok edilecek. Gelişiminde başarısız olan herkes çözülecek ve gelişimlerine yeniden başlamak zorunda kalacaklar. Ama bizim için korkacak bir şey yok.
PFC : Çok teşekkür ederim. Biraz umut sahibi olmak ve içerdiği olumlu mesajı anlamak güzel.
COBRA : Tamam. Birkaç soru için hala zamanım var.
PFC : Çok teşekkür ederim. Bunun zorlanmış aşılara yol açacağını görüyor musunuz?
COBRA : Tamam, eğer dünya olduğu gibi kalır ve aşı hazır olduğunda, zorla aşılama denemeleri olma şansı vardır. Ama büyük olasılıkla Karanlik Kuvvetler`in umduğu gibi gitmeyecek. İlk olarak, biyokip denklemi. Direnç hareketi bazı gizli tesislerde saklanan biyokipleri çıkardığı için biyokipler yeni aşıya dahil edilmedi. Bu nedenle yeni aşı hiç biyokip içermeyecektir. Ancak yine de insan sağlığına zararlı olabilecek bazı kimyasallar içerebilir. Göreceğiz.
PFC : Trump geçtiğimiz günlerde bunun gizli bir düşmanla bir savaş olduğunu ve kazanacağımızı ilan etti. Ne demek istiyorsun? Sizce bir ET veya boyutlararası bir varlığın farkında mı?
COBRA : Kişisel olarak bu kadar inandığını sanmıyorum. En üst düzeyde bilgilendirilmemiştir. Bir ölçüde, neler olduğunu biliyor. Açık ve karanlık taraflar tarafından kullanıldı ve sözlerine ve eylemlerine çok fazla ağırlık koymam. Bu oyunun son oyuncularından biri.
PFC : Hmm. Hemen bugün Paskalya Pazar günü kiliselerin dolu olduğunu görmek istediğini söyledi. Bilmediğimiz bir şey biliyor mu yoksa endişelenmemiz gereken bir şey var mı?
COBRA : Bu, corona virüsü nedeniyle iyi bir fikir değil, çünkü büyük toplantılar virüsün yayılmasını hızlandırabilir. Bu sürecin sembolik anlamına gelince, ekonominin mümkün olan en kısa sürede tekrar ilerlemesini istiyor. Bu onun gündemi ve Paskalya günü herşeyin tekrar başlamasını istiyor.
PFC : Tamam.
COBRA : Bu tarihin, insanların şu ya da bu şekilde yorumlayabileceği başka şeyler için de olası bir hedef olduğunu ekliyorum.
PFC : Sakıncası yoksa birkaç soru daha.
COBRA : Güzel.
PFC : Galaktik bir konu. Gezegensel kurtuluş veya kontrol için daha yüksek seviyelerde bir savaş yürütülüyor. Çoğu insan bunu anlamıyor. Bize kısa bir açıklama verir misiniz?
COBRA: Tamam, bunun için basit bir açıklama yapacağım. Muhtemelen hepiniz bu gezegenin akıllı hayata sahip tek gezegen olmadığını biliyorsunuz, çünkü çok fazla var ... Galaksimizin yüz milyarlarca yıldızı var ve bu evrende yüz milyarlarca gökada var, bu yüzden çılgın olacak bunun akıllı yaşamı olan tek gezegen olduğunu varsayalım. Yani evrende başka güçler var ve bunların çoğunun bu gezegenle ilgili kendi gündemleri var. Bazıları olumlu, bazıları olumsuz. Dünya gezegeni galaksinin aydınlık ve karanlık kesimleri arasındaki vekil savaşın merkezidir ve elbette bu uzaylı ırkların hepsi şu anda açık değildir. Bu gizli bir savaş, açık bir savaş değil, ve bu savaş fiziksel düzeydedir ve ileri teknolojilerle boyutlar arası olarak daha yüksek seviyelerde gerçekleşmektedir. Bütün bunlar asla rapor edilmez. Örneğin, şu anda bir kuantum savaşı gerçekleşiyor. Daha önce bunun hakkında konuşmadım. Bunu şimdi yayınlayabilirim. Kuantum teknolojileri ile bir savaş var ve ışık kuvvetleri kazanıyor.
PFC : Çok teşekkür ederim. Işık kuvvetleri açısından, yıldız tohumları ve yüzeydeki ISIK işçiler kurtuluşu destekleyecek kadar yeterli mi? Başka ne yapabiliriz?
COBRA: Hangi güç kuvvetlerinden, ISIK işçilerinden ve yıldız tohumlarından bahsettiğinize bağlıdır. Bazı insanlar gerçekten, gerçekten ellerinden geleni yaparlar. Çok kararlılar ama bazı insanlar ... Kişilik kusurlarının, inanç sistemlerinin yolunda olduğunu söyleyebilirim. Çok daha fazlası mümkün, çok daha fazlası planlanmıştı ve eğer ışık işçileri arasındaki bazı kilit insanlar ve daha az önemli olan diğer insanlar farklı davranırsa, şimdi bazı şeyler çok farklı görünecekti. Birçok karanlık senaryo engellendi ve ışık işçileri topluluğundaki bazı insanlar farklı davranırsa, bu mevcut senaryo bile önlenebilirdi. Bu karışık bir durum
PFC : Çok teşekkür ederim. Gözlemlerden bahsetmişken, gözlemlerinizin birçoğu, birçok, web sitenizde toplanıyor. Aşağıdaki bağlantılarımız var, ama yine, web siteniz ...?
COBRA : Sadece google portal2012'yi kullanabilirsiniz ve ilk aramada bulabilirsiniz.
PFC : Ve ayrıca prepareforchange.net Cobra en önemli öğeleri bulabilirsiniz Gitmene izin vermeden önce, SSP'nin veya iyileştirici teknolojilerin geleceği ve serbest bırakılması hakkında bize bir şeyler söyleyebilir misin?
COBRA : Bizi bekleyen gelecek gerçekten harika. Demek istediğim, tüm karanlığın kaldırıldığını düşünün. Tüm finansal endişelerin giderildiğini düşünün. Tüm hastalıkların giderildiğini düşünün. Tüm bu harika teknolojilerin piyasaya sürüldüğünü hayal edin. Tüm evrende seyahat edebileceğimizi ve tüm seçeneklerin, tüm olasılıkların, sonsuz olasılıkların bize açılacağını hayal edin. Bu hepimizin çalıştığı altın çağdır. Bu karanlık tünelin sonunda bizi bekleyen bir şey.
Şimdi son aşamadayız. Bu gerçekten son. Artık dünyada olanlara dair kanıtları görebilirsiniz. Eğer karanlık güçler son derece umutsuz olmasaydı bu olmazdı çünkü oyunun bittiğini biliyorlardı. Bu yüzden şimdi yapıyorlar.
Bu nedenle, sonunda, herkesi meditasyonumuza katılmaya ve meditasyonumuzu başkalarıyla paylaşmaya davet etmek istiyorum, çünkü birlikte bu gezegenin kaderini gerçekten değiştirebilir ve gerçekten geliştirebilir ve gerçekten belirleyebiliriz.
Çok teşekkür ederim ve ISIGIN zaferine.
PFC : Çok teşekkür ederim Cobra. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
COBRA : Teşekkürler, hoşçakalın.
 ISIGIN ZAFERiNE

0 comments:

Yorum Gönder