24 Mart 2020 Salı

Aziz Germain: Kova Çağının Mavi Şafağı

 Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, gece, açık hava ve doğa
Kanal: James McConnell
22 Mart 2020

Ben Aziz Germain ' im. Şu anda sevgili kız kardeşin Kara ' nın seninle konuştuğunu söylemek için buradayım. Geldiniz! Hepimiz geldik! İşte bu anlar için geldin. Şu anda bu gezegene gelen birçok değişimin tepesindesin, insanın bilincine, Kolektif Bilinç ' e geliyorsun.
İçinizden bu çağrıda bulunanlar, sonra bu sözlere yankılansa da: Siz, anlayanlarsınız. Satır aralarını görebilen, Mass Medya ' nın manşetlerinin arkasını görebilen sizlersiniz. Ötesini görebilen sizlersiniz. Çünkü her biriniz biliyorsunuz ki, planladığınız bu anlarda çalıştığınız bu anlarda vardığınızı biliyorsunuz. Sadece bu hayatta değil, daha önce burada olmak için gönüllü olduğun gibi sayısız ömür.


 Ve bu gezegenin dört bir yanında uyanış, kendi içlerine giren, kim olduklarını bilen ve hatırlayan ve şu anda olan her şeyin bir nedeni olduğunu fark eden daha çok kişi var.

Evet tabi uyanmayanlar var Ve bu anlarda uyanamayanlar var. Onların zamanı değil. Orası onların yeri değil. Ama yine de, daha fazlası var. Ve her birinize kalmış, siz, Uyananlar, Seçilmiş Kişiler, şimdi burada olmak için seçenler. Hazır oldukca uyananlara daha çok yardım edecek sizlersiniz. Ve şimdi söyleyebilirim ki, şu an olan her şey sonucunda daha fazlası uyanacak.

Yaşanan bu virüs salgın, size daha önce birçok farklı kaynaklar aracılığıyla defalarca söylemedik mi, sadece bunu değil, pek çok kaynak, herhangi bir salgına izin vermeyeceğimizi söyledik. salgın, ya da nükleer savaş ya da sizi, bu gezegenin kaderinde olduğu gibi olmaya devam etmekten alıkoyacak herhangi bir şey: Beşinci boyutlu ve ötesi bir gezegen ve gezegendeki tüm insanların bir parçası olmak için Burada olan yeni yüksek bilinç ifadesi. Buna hazır olanların hepsi.

Ama bildiğiniz gibi, her şey hazır olmayacak. Hepsine fırsat veriliyor. Ama ışıktan çekinenler var. Zaten öyle yapıyorlar. Karanlıkta kalmayı seçiyorlar ve bu onların tercihi. Ama bunun sonucunda hakkın ödüllerini alacaklar.

Ama ben burada karanlık güçlere odaklanmak ya da bu tür şeylerin ortadan kaldırılmasına odaklanmaya gelmedim. Şimdi size sevinmenizi söylemek için buradayım, çünkü Mesih Bilinci hepinizde, tüm insanlıkta ve gezegende yeniden doğuyor. Ve siz her birinizdeki Mesih Bilinci ' siniz, eğer izin verirseniz, eğer ortaya çıkmasına izin verirseniz. Sen yol, gerçek ve hayat ya da ışıksın. Tıpkı Yeshua ' nın olduğu gibi. Hiç gitmedi.

O burada, tıpkı ben burada, Başmelek Michael burada, Ashtar burada, Hizmet Eden (kolektif) burada, Galaktiklerin hepsi burada. Operasyonlarının son aşamasına hazırlanıyorlar.

Bunun ne anlama geldiğini anlıyor musun? Operasyonlarının son aşaması, Değişiklik zamanında burada olan insanlığın büyük çoğunluğuna kendilerini gösterebilecekleri yer. Bu henüz Değişim değil, ama başlangıcı. Bu gezegende bile son operasyona taşınıyorsun.

Geçtiğiniz birçok aşama oldu ve bu üçüncü boyutlu illüzyonun son aşamasına giriyorsunuz, çünkü geldiniz.

Ve her şey, gerçekten, tıpkı size söylediğimiz gibi düzenleniyor. Plan yürürlükte, yürürlüğe girdi. Ve sana 'plana güven' denildi. Tıpkı şu anda çözüldüğü gibi.

Daha kayalık olacak mı? Büyük ihtimalle. Bu henüz kesin değil. Çünkü her şey sen baktıkça anda değişir. Bunu her zaman hatırlamak zorundasın.

Taşa bunun dışında hiçbir şey yazılmaz: Artık geri dönüş yok. Değişim geliyor. Solar Flash geliyor. Etkinlik: Hepsi geliyor. Ve zaten daha yüksek boyutların titreşim frekanslarında gerçekleşti. Çoktan gerçekleşti.

Şimdi sadece aşağı indirilmesi gerekiyor. Üçüncü boyuta değil. Üçüncü boyut Solar Flash ' ı tutamaz. Olaya dayanamaz. Ama dördüncü boyut ve daha yüksek olabilir ve irade.

Bu yüzden şimdi kim olduğunuza, kim olduğunuza güvenin. Çünkü sen o anlardasın. Kendinize inanın. Size rehberlik etmek ve yönlendirmek için seçtiğiniz liderlere inanın. Şu anda rehberlik etmek için bizim tarafımızdan aşırı aydınlanan liderler.

Ve bu ülkenin tek lideriniz, başkanınız kesinlikle sadece kendim değil, tüm bu süreçte yardım etmek için gelen Galaktik olarak gelenler tarafından her şeyin plana uygun gitmesini sağlamak için. - Evet.

Zaman zaman görünse ve kesinlikle gezegenin dört bir çoğu tarafından, her şey kaybolmuş olsa da, bu dünyanın sonu, bu dünyanın sonu. Ancak alt boyutlu yanılsama içindeki alt frekanslarda kalanlar, bunu gerçekten bu şekilde görebilirler. Onlar da onu göreceklerine inandıkları gibi görecekler.

Ama siz, içinizden ve yeni uyananlar, gerçekte ne olduğunu göreceksiniz: Yeni bir uyanış, yeni bir şafak. Kova Çağı ' nın Mavi Şafağı. İşte bu! Yeni Cumhuriyet.

Ben de "Yeni Cumhuriyet" diyorum, çünkü gerçekten yeni olacak. Tıpkı atalar, bu planı, Anayasayı tasarlayanlar gibi, bu ülkeyi dünyanın ışığına götürmek için, dünyayı öncülük etmek için. Yeni Cumhuriyet geliyor, uzun yıllardır duyduğunuz, yıllardır duyduğunuz, şimdi, ömür boyu hazırlandığınız sözlerle birlikte.

Bağımsızlık Bildirgesi ' nin imzası sırasında orada olmama rağmen, ataların bu büyük ulusu yaratmalarına yardım etsem de, çünkü bu süreçte yardım etmek için tekrar buradayım. Fakat şu an hareket halinde olanlar, bunu öne sürdürecek olanlardır.

Korkma. Korkuyu bırak. Çünkü korku sadece seni engeller.

Şimdi, her birinizin içindeki sevgiyi yükseldiğini hissedin, içinizdeki ışığı parlıyor. Her birinizin burada olması gereken ışık olursunuz. Yeni bir ulusun ışığı. Şimdi her şeyi aydınlatacak ışık. Ve Yeni Şafak yaklaşırken nasıl bulacaksınız. Şafak sökmeden karanlık ve karanlık olsa da ışık yaklaşıyor. Ve birçok güneşin ışığı tüm gezegeni ve tüm güneş sistemini aydınlatacak.

Ben Aziz Germain ' im. Ve sizi Violet Alevi ile bırakıyorum, her birinizin içindeki tüm eski programları temizlemeye devam edin.

Bunu sonsuza kadar bırak. Çünkü hepiniz, hepimiz bu işte birlikteyiz! Bir olarak birlikte! İlerlemeye devam edeceğiz ve sadece aydınlanma ulusu değil, dünya, aydınlanma gezegeni olacağız.

 http://www.ancientawakenings.org/?page_id=14
Kaynak:https://www.facebook.com/nina.ngafoor

0 comments:

Yorum Gönder