26 Mart 2020 Perşembe

9B ARKTURUSLULAR – Tam Şu Anda Sizi Tetikleyen Nedir?


Tam Şu Anda Sizi Tetikleyen Nedir? ∞ 9B Arkturus Konseyi

Daniel Scranton kanalıyla
24 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Tam şu anda bireyler olarak neyin tetiklendiğini hissettiğinizi keşfetmekle çok ilgileniyoruz. Bir çok insan görünüşe göre bunun ölüm korkuları hakkında olduğunun bilişiyle bu deneyimden geçmekte. Diğerleri finansal bolluk ile ilgili korkularına erişiyor. Başkaları onlar için gelmekte olan kıtlık korkusunu yaşıyor. Ve yine diğerleri bu zamanda onlara kimin ne yaptığı hakkında daha fazla kaygılılar. Zulüm korkusu çok gerçek bir his ve zulüm görmenin o travması, abartılı bir şekilde ve çok açık bir şekilde o deneyime sahip olduğunuz yaşamlardan kendinizle taşıdığınız bir travmadır, birileri sizin tarafınızdan tehdit edildiğini hissettiği için hapsedilmek gibi.
 Söylediğiniz veya inandığınız bir şey nedeniyle öldürüldüğünüz en azından bir yaşama sahip oldunuz. Ve bu nedenle, şimdi bu zamanda Dünyada Hayat ile ilgili sizi tetikleyen şeyi fark etmenin zamanı, çünkü üzerinde çalışmanız gereken şey budur. Temizlemeniz gereken şey budur. Sadece aşıya ihtiyacınız yok. Sadece, hükümetlerin sizi finansal sıkıntıdan kurtarmasına ihtiyacınız yok. Virüsün arkasında kimin veya neyin olduğunu bulmaya ihtiyacınız yok.
Şu anda bulunduğunuz yerden daha zihinsel bir yola inmenizin tehlikelerini daha önce anlattık. Ve bu nedenle, bunun özellikle sizde ortaya çıkan o hislerin kalbine gitmekle ilgisi olduğunu şimdi ve burada tekrarlamak istiyoruz. Bazıları için, bu korku bile değil. Bazıları için, öfke. Diğerleri için üzüntü. Ama hepiniz, tam şu anda Dünya gezegeninde deneyimlediğinizin sonucu olarak içinizde tetiklenen bir şeylere sahipsiniz ve önemli olan budur. Kafanızı kuma gömmek veya haberleri izlemek ya da en sevdiğiniz komplo teorileri websitelerine bakmak yerine, daha derin dalmanız gereken budur.
Tam şu anda tam orada, önünüzde olan şeyi işlemeye ihtiyacınız var. Çakralarınız dikkatinizi vereceğiniz yerdir. Bu zamanda işlenmeye ihtiyaç duyan yapışıp kalmış enerjiyi bulacağınız yer burasıdır. Hissettiğiniz şeyleri hissettiğiniz yer budur. Bu gün bakabileceğiniz çeşitli yerlerdeki son güncellemelere bakmak yerine daha fazla çakra kontrolleri yapmayı tavsiye ederiz. Bu zamanda insanlık için kitlesel temizlik ve arınma yapmak sizi sözünü etmekte olduğumuz sonraki seviyeye götürmeye yardımcı olur.
İnsanlar uyanmış olmak hakkında konuştukları zaman, hepsi aynı şeyden bahsetmiyorlar. İçinizde olup bitenlere uyanmanızı istiyoruz. Herhangi bir bilgi parçasından daha fazla bilmeye ihtiyacınız olan şey budur ve devam eden bir salgın olsun ya da olmasın bu gerçektir. Bu her günün her anında gerçektir. Şimdi, bu gerçeğin sadece büyütülmesinin zamanıdır ve yeterince sayıda insanın çalışmayı yapması, o duyguları işlemesi ve sonra gerçekte olduğunuzu bildiğimiz pozitif, sevgi dolu, şifa enerjisinin iletkenleri olmanız için bunu büyütecek olanlar bizleriz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”

Kitlesel Uyanış Başladı ∞ 9B Arkturus Konseyi

Daniel Scranton kanalıyla
25 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Ölümlülük fikriniz, ölüm kavramınız ile yüzleştiğiniz zaman, bu kesinlikle insanın muazzam miktarda ruhsal arayış yaptığı zamandır. Bu nedenle, covid-19 salgınının pozitif sonuçlarından biri, tam şu anda dünyanızda gerçekleşmekte olan muazzam miktardaki uyanıştır. Daha çok insan kendi vefatlarının olasılığını düşündükçe, daha çok yanıtlar aramaya başlarlar ve çok olası olarak o aramakta oldukları yanıtları alırlar.
Şimdi gerçekleşmekte olduğundan konuştuğumuz kitlesel uyanışların zamanıdır. Daha da çok insan koşulsuz sevginin ebedi ve sonsuz varlıkları oldukları gerçeğini keşfediyor. Bir çok birey sanki burada Dünyada bitirmedikleri işleri varmış gibi, ilk kez reenkarnasyonu düşünüyor.
Görüyorsunuz, geçmekte olduğunuz şeyin, sistemlerin değişmesinin ve imparatorlukların çökmesinin ötesine giden iyi bir tarafı var. Bu zamanda, karanlıkta çalışmakta olanların toplu tutuklanmalarından çok daha önemli olan, devam etmekte olan bir şey var. Ne kadar çok insan uyanırsa, yükselişinize o kadar yaklaşırsınız ve elbette, uyanmış olmanın bir parçası aynı zamanda kardeş insanlarınızdaki İlahiliği tanımaktır.
Bundan dolayı, hizmette olabileceğiniz, çözümün parçası olabileceğiniz ve Dünya gezegeninde oradaki yoldaş yolcularınıza el uzatabileceğiniz yollar aramanızı teşvik etmeye devam edeceğiz. Aynı zamanda birilerinin uyanmalarına ilham olan bir insan olabileceğinizi de bilin ve bu devasa bir başarıdır. Gereksinim içinde olanlara yardım etme ve düşünceleriniz, teorileriniz ile değil, şefkatiniz ile herkese ilham verme fırsatlarını arayın.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder