24 Mart 2020 Salı

Ben Galaktik Federasyonu ' nun Ashtar komutanıyım,

 Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, doğa, açık hava ve su
Astar
Kanal: Erena Velazquez,
16 Mart 2020
Ben Galaktik Federasyonu ' nun Ashtar komutanıyım,
Bugün insanlığa acil bir mesaj iletmek için buradayım lütfen sakin olun ve dünya çapında kaos ve panik yaratmayın. Şu anda korktuğunuzu anlıyoruz ve bundan sonra ne bekleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Gezegeninizde neler olduğunu görüyoruz ve size bizden yardım etmeye çalışıyoruz. Lütfen medyanın tasvir ettiği ve size verdiği tüm gerçekleri çok ciddiye almayın. Sana resmin tamamını göstermiyorlar ya da tüm gerçekleri anlatmıyorlar, perde arkasında neler oluyor. Huzurunu kaybettirmeye ve sadece korku içinde yaşamanı sağlamaya çalışıyorlar. Korku gerçek virüstür, korku virüsten daha hızlı yayılır.

Lütfen günlük meditasyonunuzu yapın ve lütfen, hala uyuyanlara, panik yapmamaları gerektiğini anlamalarına yardım ederek, şu anda her şeyi kapatarak, okulları, oyun, sınırları ve diğer her şeyi kapatarak kaos yaratıyorlar. Bu her şeyden daha fazla kaos yaratacaktır. Daha önce dedik ve daha önce insanlığa göz kulak oluyoruz hep insanlığa yardım ettik ve desteğimiz olmadan sizi bırakmıyorduk. Yardıma geldik yardımımızı aramanız yeterli Ayrıca Dünya ' daki durumun çok korkutucu hale geldiğini anlıyoruz, tüm bu üretimi biliyoruz, çünkü buna küresel panik yaratmaya çalışan Karanlık Güçlerin üretimi diyoruz. Bu onların insanlığı kontrol etmek için son girişimleri ama kontrolü kaybediyorlar ve bunu biliyorlar. Bir süredir güç kaybediyorlar ama hala herkesi panik ve korkturmak için para, medya ve diğer kaynakları kullanmaya çalışıyorlar.
Medyanın şu an ne tasvir ettiği görüntülere bakarsanız, işlerinizde, okullarda ve diğer her şeyle neler olduğunu gösteriyor, tamamen kapatılıyor gibi, ama unutmayın tüm bu belirsizliğin arkasında kesin olacaktır. Güneş her zaman doğar ve yağmurdan sonra parlar, olumsuz şeyler geçecek ve her şey daha iyi olacak. Şu anda gerçekte neler olup bittiğini, Dünya ' nın aldığı tüm enerjileri ve Galaktik İttifakından gelen tüm desteğin tamamını görmüyorsunuz. Galaktik İttifak gezegeninize yeni çağı getirmek için çok uğraşıyor, bu yüzden sadece daha büyük resme bak ve bu koronavirüste çok fazla zaman harcama, herkesi gerçeklikten uzaklaştırmak ve herkesi koşturmak ve Korkun. Bundan daha fazlasısınız, söylendiği yere kaçan koyun değilsiniz. Siz başka gezegenlerden gelen manevi bir varlıksınız, yıldız tohumsunuz, lütfen bunu unutmayın ve etrafınızdaki herkese bir şeyler söyleyerek, onlara gülümseyerek ya da onları teşvik ederek panik yapmamasına yardım edin, geçecek, geçecek, değil Sonsuza kadar burada olacağım, sadece geçici bir durum.
Özellikle ışık işçisi toplumlarında sevgi ve aydınlık getirmek için burada olduğumuzu hatırlamalıyız. Yeni bir gerçeklik yaratmak ve 3 D 'den 5 D' ye geçmek için buradayız, Karanlık Güçler ne yaparsa yapsın daha hızlı ve hızlı geliyor. Değişimi durduramıyorlar savaşı kaybettiler ama bunu kendilerine kabul etmek istemiyorlar. Negatif Güçlerin artık başka seçeneği yok onların zamanı doldu ve tüm bunlar, şu anda yaptıkları şey, dünyada histeri yaratmak için son girişimleri. İnsanlığın eninde sonunda gelip gerçek resmin bu olmadığını görmeye ve anlamaya başlayacağına inanıyorum, bu yüzden birbirinize yardım edin, birbirinizi ışığa çıkarın ve birbirinize sevgi verin. Karanlık sona erecek ve ışık her zaman diğer birçok gezegende başardığı gibi başarılı olacak. Yeni Çağ ' ı getirmeye yardım ettiğimiz ilk ya da son gezegen değilsin.
Lütfen sabırlı olun, bilinçli olun ve dinlemeyin veya medyanın söylediklerini çok ciddiye almayın, gerçekleri sizden saklıyor, onların da sona erecek. Burada, başka ülkelerde ve dünyanın dört bir yanında gerçekte neler olduğuna dair gerçeği ortaya çıkarmaları gerekecek. Lütfen, iyi kalın, hepinize sevgilerimi ve ışığımı gönderiyorum.
Galaktik Federasyonu ' nun Ashtar komutanıyım
Teşekkür ederim, geri döneceğim.
St. Germain. Bu yüzden,

3 comments:

Unknown dedi ki...

Bu kanal Erena Velazquez kimdir? Galaktik Komutanı Ashtar bu ya da buna benzer mesajları aynı anda ayni kelimeler ve cümlelerle, dünyanın değişik ülkelerinde yaşayan yüz kişiye, bin kişiye veremez mi? Vermeli ki bu yüz kişinin mesajları birleştirildiğinde inandırıcılığı olsun. Yoksa bir kişinin tahayyül ürünü olarak kalır. Bence hiç inandırıcılığı yok. Komutan Ashtar dünya insanına teselli vereceğine, Corona virüsünün aşı formulünü verse ya.! O zaman anlasaydık uzaylının dost olduğunu.

albatros dedi ki...

Panik yapma demekle olur mu bu işler. Adamsanız virüsü durdururdunuz bak her gün kaç yüz kişi ölüyor..

Unknown dedi ki...

Bazı şeyler için hazır değiliz. Bizlerde çok iyi değiliz kendi dünyamızı yok ediyopruz ve kendi mizi. Özgür yaşam kuralları gereği uzaktan sadece bilgilendirerek yardım edebiliyorlar şuan. Bizler bir olana kadar. Bizler bir olmadığımız sürece bu çok zor çünkü öz irademiz ve gücümüz mümkünken pasif duruyoruz. Güçsüz olan onlardır o yüzden bizleri içerden yok etmek için çaba gösteriyorlar biran önce uyanmak ve bilinçlenmek zorundayız yoksa temalar için çok geç olur. kaç kişi inanıyor ki kaç kişi hazır yakın temeslar için. Herşey bu kadar kolay mı ? Bazen canımız yanması gerek her zorlukta yardım isteyeceksek o zaman bizim hiç bir anlamımız yok daha kendi mizi koruyamıyoruz kendimizden...

Yorum Gönder