29 Mart 2020 Pazar

Işık İşçilerine Mesaj - Kolektif

 Görüntünün olası içeriği: gece
27 Mart 2020
Kanal: Caroline Oceana Ryan
Yükselmiş Üstatlar, Galaktikler, Dünya Elementalleri, Fae Büyükleri, Melek lejyonları ve Toplu olarak bilinen Baş Meleklerden bu haftanın rehberliği:
Selamlar arkadaşlar! Bugün sizinle konuşmak için çok mutluyuz.
Bir çoğunuz hala panik ve korku değilse, o zaman ikili bir yerde olduğunun farkındayız, önümüzdeki dört ila sekiz hafta veya daha fazla sürecek ve ülkelerinizde ve kendi hayatınızda nasıl göstereceğini merak ediyorsunuz.
Ve derdik ki, bunun çoğu-eğer bağlamı değilse, hissi ve tecrübe-kendi yaşamınız için doğru olduğuna inandığınız ve sevgili Dünya için geçerli olacak.
 Şu anda Dünya  çok fazla değişiyor, çünkü sürekli tüketim, yakıt enerjili motorların sürekli kullanımı ve gezegeni kirleten makineler ve kimyasal santraller de dahil olmak üzere, Dünya' yı temizleyebilmiştir. , dinlenmek, insanlığın her zamanki işsizliğinden biraz nefes almak için.
Aynı şekilde değiştiğinizi de unutmayın.
Ayrıca ruhunuza ev sahipliği yapan şeyin içinde bulunduğunuz daha tam buluşmanın, deneyimlediğinin giderek daha da farkında oluyorsunuz.
Pek çok kişi her zamanki tatlılardan, alkol ve diğer kimyasal dikkat dağıtıcı (ya da hiçbiri) olmak üzere sağlıklı beslenmenin, daha fazla taze meyve, su, sebze ve günlük C vitamini (askorbik asit) sahip olduğunun çok daha fazla farkında oldu Gün boyunca, sadece hastalığa karşı daha fazla direnç değil, bedeninizi, zihninizi ve duygularınızı sakinleştiriyor.
Doğada egzersiz ve zaman dahil olmak üzere bu güzel özbakım formları, endişe ve huzursuz durumlarla gelen stres miktarını azaltır.
Tekrar, şu anda tırmandığınız bu dağda yalnız olmadığınızı garanti ediyoruz, ayrıca bir süredir oraya tırmandığınızı garanti ediyoruz.
Kesinlikle haberlerinizde ve medya her yerde gördüğünüz bu virüs, kalplerinizin, zihinlerinizin ve bedenlerinizin titreşimini düşürmek için bir süredir gönderilen davetsiz giriş sayısına yeni ve dramatik bir ek.
Yine de bir tür olarak, enerjik ve fiziksel sistemlerinize o kadar çok saldırıya adapte olmayı başardınız ki, eski rejim yeni kimyasal ve teknolojik bozukluklarla ortaya çıkmak için sürekli çalışmak zorunda kaldı.
Belki de son 50 yılda bunun nasıl başarısız olduğunu, özellikle son beş veya 10 yılda çok büyük ölçüde fark etmişsinizdir.
Gezegeninize dökülen yüksek ışık verileriyle ve sık sık sık yardım ettiğiniz kişiler, ister dünya dışı aile fertleri, İç Dünya varlıkları, Melekler veya diğer yüksek titreşimli arkadaşlar, çünkü İnsanlığın sık sık gelişimine yardım etmek istediklerini biliyorsunuz.
Yine de bu yardıma ek olarak, Bu son zorla karşı koyabilmek için DNA seviyesinde bile evrimleşiyorsunuz.
Bunun nasıl mümkün olabileceğini merak edebilirsiniz, ancak her türlü zor durumdan rahatlama çağrısında bulunduğunuz gibi, enerji seviyelerinizi dışarıdan bu kadar derinden etkilenmediğiniz bir yere taşıdığınızı açıklayacağız.
Bu sadece bir dış yardım kanalından gelmiyor.
Özellikle kendi kararlılığınızdan gelir-ruhunuzun yardımına ve daha yüksek benliğinizin, hücresel düzeyde dahil olmak üzere şartlarınızın üzerinde yükselmesi için.
Bu şartlar, karşılaşabileceğiniz veya beklediğiniz finansal sıkıntıları ve bu endişe ve belirsizliğin duygusal stresi içerebilir.
Aynı zamanda evinizin, aracınızın veya işinizin düşündüğünüz gibi güvenli bir şekilde sizin olmadığı hissi de içerebilir.
Yine de sizi temin ederiz ki, bir bütün olarak hayatınız, herhangi bir dış durumlardan çok daha büyük, ya da hepsinden daha büyük, ne kadar korkutucu hissetsinler.
Bunların hiçbiri size ait değil, karşılığında hiçbir şeye tam olarak sahip değilsiniz. Halbuki insanlar bir işi, aracı veya evleri olduğunu " diyecekler.
Aslında hiçbir şey sahip değildir, sadece bir süre için kullanılır ve her şey kutsanmalı ve her zaman kendi iyiliğine ve senin iyiliğine bırakılmalıdır.
Bu, ister belirli bir durumla işin bittiğini, ister sizi serbest bırakmayı seçtiğini düşün.
Bunu şimdi güvensizlik duygularınızı arttırmak için değil, sizi güvende tuttuğunuzu gevşetmenize ve serbest bırakmanıza yardımcı olmak için söylüyoruz.
Güvensizliği getiren şey iddia etmek ve sahiplenmek, belki de artık hayatınızda o şeyin olmaması tehdidi değil.
Gerçek olan tüm güvenlik veya güvenlik kendi enerjilerinizde başlar.
Kendi hayatınızın, kendi paha biçilmez varlığınızın kutsal nefesi içinde güvence altına alınmanın iç deneyimidir, sizi her seferinde huzur hissine getirecek.
İnsanlar " iş güvenliği " ve " güvenli bir ev " den bahsediyor sanki emin olmayan ve kararsız şartların kendilerine ulaşamayacağı bir noktaya gelmişler.
Sizi temin ederiz ki, neredeyse her şeyin geçici, geçici olduğu ve hissettiğiniz hiçbir sakinliğin merkezi veya temeli olarak kabul edilmeyeceğiniz bir dünya inşa ettiniz.
Sağlığını, gönül huzurunu, hayatın gücüne olan güvenini ve ilahi sevginin gücünü, dünyasına ve hayatın olarak gördüğün ve bildiğin her şeyi garanti edebilecek tek kişi sensin canım bir tane.
Üçüncü boyutlu formların asla olmadıkları ve asla olmaması gereken "normale" e dönmesini sağlamak için güvenlik kilidimiz yok, özellikle de sizin tarafınızdan.
Peki neden bu? "Sonra ne olacak" diye merak ettiğiniz endişeli saatinizde özellikle soğuk ve kaba davranıyor muyuz?
Hiç de değil. Tüm bunlar başlamadan önce sizi hayal ettiğiniz seviyeye taşımak için enerjik olarak alabileceğiniz bir el tutuyoruz ve üçüncü boyutlu yaşamdan bahsediyoruz.
Evriminizin bir sonraki oktavanına doğru ilerledikçe, hayatınızla ya da dünya ile barışık hissetmek için mükemmel olmak için koşullara ihtiyacınız olmayacak.
Dış hayata ya tam ve mutlu hissetmenize yardımcı olmanıza yardım ederek ya da zorluk yaşatarak isteklerinizle işbirliği yapıyormuş gibi tepki vermeyi bırakacaksınız.
Ego-zihnin hayatta kalma ihtiyacını kutsamış, serbest bırakacaksın, sabit görünen her şeyin asla değişmeyeceği, yoksa huzursuzluk, öfke veya korku hissi içinde yaşayacaksın.
O anda buraya eski yaşam biçimlerine daha rahat yerleşmek için değil, hayatınızın ve bilinçaltınızın her bölümünü çok daha güzel ve tatmin edici bir yaşam biçimine yükseltmek için geldiğini bileceksiniz.
Bu bilinç, kalbin zihin, hayat, evrimleşmiş varlıklar topluluğudur. Cehennemin tüm kapılarının galip gelemeyeceği, Sananda ' nın hayatında Yeshua olarak alıntıdır.
Bir bina, bir kurum ya da kural değil, eski alt boyutun kaos ve kayıplarından yenisinin huzuruna ve güzelliğine dönüştüren bir bilinç.
Biz o eli uzattık canlar-alır mısınız?
Kim olduğunu ve neden buraya geldiğini şimdi daha iyi hatırlayacak mısın?
Uzun zamandır kendini tanımladığın etiketleri, vatandaş, oğlunu ya da kızını serbest bırakacak mısın? Şimdiye kadar izin verdiğin tüm öz imajdan çok daha büyük olduğunu bilen.
Varlığınıza adım atın ve şimdi etrafınızda gördüklerinize “Evet” deyin.
Sadece şu an hayatla akmaktan başka seçeneğiniz olmadığı için değil, hayatın yükselişi, bu evrenin daha büyük akıntıları, sizinle birlikte akmak isteği.
Denizdeki büyük bir dalga bile en büyük yelkenli gemiyi kaldıracak ve yeni yerlere aktaracağından sizi yükseltmek istiyorlar.
Yolculuğunuz budur, çünkü onu seçtiniz. Kimse size yüklemez.
İzin ver, kabul et ve sadece " Şu an yapabileceğim en güzel şey nedir? Kendime ve başkalarına ve sevgili Dünya ' ma sevginin en yüksek ifadesi? Söyle bana, daha yüksek benlik ve ruh, çünkü bilmeye hazırım."
Ve öyle yapacaksınız, arkadaşlar! Şu anda bile tüm gücü ve güzelliğiyle vizyonunuzun ortaya çıktığını görüyoruz.
Namaste, canlar! Asla yalnız değilsin.

0 comments:

Yorum Gönder