20 Mart 2020 Cuma

EKİNOKS -YENİ YARADILIŞ BİG BANG’İ


EKİNOKS -YENİ YARADILIŞ BİG BANG’İ
Aluna Joy
Bu canlı Dünyamızın ve uyanmakta olan İnsanlığın tüm hizmetkarları için, bu çok güçlü Ekinoksta kalpleriyle bir araya gelme çağrısıdır.
20 Mart 2020, Her nereye çağırılıyorsanız!
Aylar önce bu bahar Ekinoksunun Dünyada enerji ile patlayacağı rehberliğini aldık. Hem ana ley hatlarında hem de tüm bağlantılı kutsal sitelerde muazzam enerji dalgaları gördük. Bu tüm Dünyada yüz binlerce açık kalpli insan tarafından özümsenecek. Sonra son bir kaç haftanın şok edici ve beklenmedik inişli çıkışlı olaylar ile, bunun aslında ne kadar BÜYÜK olduğunu anlıyoruz. Eski dünya kalıplarını söküyoruz ve kapatıyoruz. Ayrıca yeni doğal yasa ile uyumlu yeni kalıplar yaratmak, inşa etmek ve demirlemek için bizlere izole zaman ve mekanın ilahi inayeti verilmekte. Bu, kalbinizin şarkısı ile tam ŞİMDİ tohumlanan yeni Aden Bahçesi!
 Tüm bunların o kadar hızlı bir şekilde tezahür ettiği görülüyor ki, şu andaki zihinlerimizle bunu aska hayal edemezdik. Ama buna sahibiz! Bunun için çok uzun zaman hazırlandık. Yeni akışın yükselmesine ve yaşamın yeni bedenini doldurmasına izin verelim. Bunu okuyan herkes bu Ekinoks sırasında katılmaya davetli. Kalbinizi izlemek ihtiyacınız olacak tek rehberliktir.  
İki ana ley hattını ve onun anahtar kutsal sitelerinden mümkün olduğu kadar çoğunu kapsamanın önemli olduğu kuvvetli rehberliğini aldık (aşağıda sıralanıyor). Bu siteler Dünyanın enerji ağacının kökündedir. Bu, onların kozmostan aşağıya yeni frekansları indirdikleri ve Dünyadan yukarı yükselttikleri anlamına geliyor. insanlığa duyarlı ana ve küçük ley hatlarının karmaşık matriksi vasıtası ile bu frekanslar sonra kadim gelecek gerçekler olarak salıveriliyor ve dağıtılıyor.
(Bu kutsal yerlerde ayaklarınız yere basarak bulunmanız en iyisidir… ama Dünyadaki şu andaki küresel durumlar nedeniyle, bir çok insan kalbinizi çağıran herhangi bir kutsal siteye odaklanarak uzaktan birlikte çalışabilir. Sadece sizi çağıran sitelere uyumlanın ve elinizden geleni yapın! Sadece sevgiyi, dengeyi ve huzuru demirleyin.)
Kuş Tüylü ” Quetzalcoatl” Serpent Ley Hattı yolu aşağıdaki kutsal siteleri kapsıyor;
Palenque, Meksika
El Tule Tree, Oaxaca,
Sedona, Arizona,
Mt. Shasta, California,
Mt. Fuji, Japonya,
Bali’nin 4 dağı
Titacaca Gölü, Peru
… ve sonra Palenque’e geri dolaşıyor.
Gökkuşağı Serpent Ley Hattı yolu aşağıdaki siteleri kapsıyor;
Uluru and Kata Tjuta,
Bali, Mt. Kailas,
Mt. Kailas,
Sergiev Posad,
Glastonbury / Shaftesbury,
Titicaca Gölü, Peru
ve sonra Uluru’ya geri dolaşıyor.
Ayrıca mümkünse Gökkuşağı Serpent ve Kuş Tüylü Serpent çevirici/sürücü çarklarını kapsamamız çağırılıyor. Bunlar serpent ley hatlarının kalp pompalarıdır. Şunları kapsıyor;
Toprak – Table Dağı, Cape Town, Güney Afrika,
Su – Rotopounamu, North Island, Yeni Zelanda,
Hava – Büyük Piramit, Sinai Dağı ve Olives Dağı ve
Ateş: Haleakala Krateri, Maui, Hawaii
Yedi Dünya Çakrası:
1nci Çakra – Mt. Shasta, California
2nci Çakra – Titicaca Gölü, Peru/Bolivya
3ncü Çakra – Uluru, Avustralya
4ncü Çakra – Glastonbury, Somerset, ve Shaftesbury, Dorset
5nci Çakra –Mt. Sınai ve Mt. Olives yakınındaki Büyük Piramitler
6ncı Çakra – Şu anda batı Avrupa’da olduğu düşünülüyor.
7nci Çakra –Himalayalardaki Kailas Dağı
Yucatec Maya takvimi ve Ekinoks…
Gelen Bahar Ekinoksu ve Yucatec Maya Astrolojisinin tamamlanması bu yıl neredeyse örtüşüyor. Bu genellikle güçlü olan ekinoks enerjisini iki kat etkili yapacak.
Bahar Ekinoksu derin kışı geçirmenin sonunu ve yaşamın yenilenmesini getiren yeni başlangıcı işaret eder. Maya Ekinoksu ilke GÜNEŞ ile kutlar (İlk Ekinoks güneş doğuşu 20 Mart 2020 dir). Gelecek yıl üzerinde yeni niyetler yerleştirmek için iyi bir zamandır.
Ekinokstan 10 gün sonra, 29 Mart 2020’de bir diğer bitiş deneyimliyoruz. Bu gün 13 AHAU’nun zirvesiyle Yucatec Tzolk’in’ dek, 260 günün sonunu işaret eder. 1990 dan bu yana bu döngünün bitişini tekrar tekrar izleyerek, 260 günlük döngünün son 10 gününün, son 260 günde deneyimlediğimiz şeylerin özeti olduğunu gördüm. Bu son derece yoğunlaşmış bir enerji. Bu dünyanızı rahatsız edici durumlarla ve kavrayışlarla sarsabilir, yani eğer sizi artık istemeyen bir şeye hala tutunuyorsanız. Ayrıca sizi hazır olmadığınızı hissettiğiniz bir geleceğe sapma hızında ileri fırlatabilir. Birçoğumuz her iki uç ile biraz yüzleşeceğiz. Her zaman salıverilmeye ihtiyaç duyulan bir şeye tutunuruz ve geleceğimiz için asla oldukça hazır olmayız. 1 Imix’in su dragonu enerjisinin doğumuyla 30 Mart 2020’de Yucatec Tzolk’in ‘in yeni döngüsünün başlangıcı.
Ekinoks ve yeni Maya döngüsünün başlangıcı arasındaki pencere çok derin çalışma ve içgözlem yeri olabilir, ama ayrıca geleceğinizde gelmekte olan şey için hazırlanma yeri de olabilir. Ve 2020 yılının tüm seviyelerde oldukça güçlü olduğunu zaten deneyimledik.
Ekinokstaki bu güçlü enerjiler ile başa çıkmanın en iyi yolunun, çok esnek ve kişisel akışınızda kalmak olduğunu söyleyeceğim. Mümkün olduğu kadar kalbinizde kalın. Bu kuvvetli enerjiler tarafından tetiklenebilecek herhangi korku tellallığını benimsemeyin. Bu pencere geçinceye kadar bu zaman sırasında herhangi bir sonuca bağlı olmayın. Sadece başkalarına nazik olun ve özellikle kendinize nazik olun.
Hepinize kutsamalar ~ Aluna Joy
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder