21 Mart 2020 Cumartesi

GALAKTİK GÜNCELLEMESİ PLEİADIAN DELTA GÜÇLERİ TARAFINDAN ~ 16 Mart 2020

 Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava
Biz Pleiadian Delta Kuvvetleri ' nden kurtuluş sürecinizde bir sonraki aşamadayız. İlk aşama elbette Galaktik Işık Federasyonu idi. Dünya İttifakınız ve direniş hareketinizle birlikte gezegeninizi karanlık gruplardan kurtarmaya çalışıyordu.
(GFL 'nin bunu yaptığını seziyorum çünkü Dünya' nın kurtuluşu Galaktik ve hatta evrensel sonuçlara sahipti. Bunlar çözüldüğünde, daha bölgesel odaklı bir grup bize yardım etmek için geliyor. Ivo ve ben Dünya 'ya yardım etmeye devam edeceğiz çünkü Vegan ve Lyranlar Dünya' nın en yakın komşuları. )
 Bir yıl önce, Delta kuvvetlerinden biz devreye girdik ve bir teslimat gerçekleşti. GFL geri çekilmeye başlayacak ve Delta Kuvvetleri ' nin tüm süreci ele geçirmesine izin verecek çünkü aydınlanmanızın bu aşamada Pleiadialılar senin ana öğretim gücündü. Ve tekrar olacaklar.
GFL de dahil olacak ancak daha sınırlı bir kapasitede. Öncelikli görevleri, Dünya ' nızdaki karanlık belayı tutuklamak, süreci tekrar ele geçirebileceğin noktaya çevirmekti, kendi süreçlerinizden sorumlu olmak ve şimdi Delta Kuvvetleri bu konuda size yardımcı olacak GFL ' nin yaptıklarından daha özel yollar.
Yolculuğunuzun bir sonraki ayağına sizi götürmek için buradayız. (Yani bu sonraki bacak daha gezegensel düzeyde, galaktik sonuçlarla değil. Hükümetlerimiz gibi ama federal, eyalet veya eyalet düzeyinde, sonra ilçe veya şehir düzeyinde hükümetlerimiz var. Bu federal hükümetin dosyayı eyalet / eyalet düzeyine geçmesi gibi. Yani, sanırım Pleiadialıların artık bizim için çok önemli olacağını varsayabiliriz, eğer onların üstünlüğünü görmemiş olsaydık. )
Şimdilik gezegeninizin Kurtuluşunda yardımcı oluyoruz. Tümenlerimiz var ve silahlı kuvvet var ama aydınlatan, öğreten, politikalara yardım eden, iyileşen başka tümenler de var.
Güneş Sisteminizin aslında Pleiades bölgesinin bir bölümü olduğunu anladığınızda, o zaman gezegeninizde neden bizim girişimizin beklendiğini göreceksiniz.
Merkezi Güneş Alcyone, bu da Pleiades ' te. Güneş Sistemin etrafında dönüyor.
Gezegeninizin var olduğu Frekans Bölgesi ' nin ana bakıcılarıyız.
Şu anda Dünya İttifakı ' nın kendi operasyonlarını fiziksel varlığımız olmadan yürütüyoruz. Ancak birlikleri koruyoruz, çünkü bildiğiniz gibi cabal tarafında olumsuz dünya dışı gruplar da var ve bu yüzden dünyalılar ve dünya dışı varlıklardan oluşan bir ordusuna karşı bir Dünyalıyı sokamazsınız. ET / Earthling ' e karşı ET / Earthling olmalı.
Askerlerinizi koruyoruz, liderlerinizi koruyoruz, ışık lehine baskın yaptıkları noktalara enerji veriyoruz. Başka bir deyişle kutuplaşmayı pozitif olarak değiştiriyoruz ve tabii ki bu olumsuz gruplar için pek işe yaramıyor. Bazıları sadece bu enerji akışı ile fazla mücadele etmeden teslim olurlar.
Sürüngenler, draconian vs varken. Olay yerinde, onları ele geçirmek için burada olacağız.
Evet, gördüğünüz gibi, birliklerinizin ve liderlerinizin Dünya elementlerine sahip çıkması için elimizden geleni yapıyoruz ve dünya dışı unsurlar bizim alanımız.
GFL de bu işte çalışıyor. Çünkü burada çalışmalarının büyük bir kısmı - karanlık olanları tutuklamak için çünkü bu Galaktik bir mesele.
Şu anda Vatikan ' dayız.
Belgelerden endişe duyuyoruz ve onu korumak için bir Güç Alanı oluşturuyoruz. Bu belgeler halka açık alan, karanlık olanların alanı değil. En başta kendilerinin olmayan şeyleri çaldılar.
Sözde virüsü alan pek çok kişi göreceksiniz. İnsanlığa karşı suçtan tutuklandıkları için bu kanun.
Sizin deyiminizle Kırmızı Hap hepiniz bunu anlamalısınız.
Vatikan düştükten sonra yöneticiler olacak. Sadece Papa ' nın pozisyonu daha ileri gitmeyecek. Vatikan ' a ışık sızdı ve şimdi ele geçiriliyor. Devam edecek, ancak dinin gerçeği anlatılacaktır.
Duyurular yapılmalıdır. Halkın gerçekle uyumlu olmalı. Elimizden geldiğince kolaylaştırmaya çalışıyoruz, ama hepsi zamanla ortaya çıkacak.
Aydınlık ve karanlık olanlar arasında sürekli savaşlar oluyor.
Beyaz Şapka ordusu geri kalan dünya askeri güçlerine karşı karşıya geliyor. Kimseyi öldürmemeye çalışıyoruz. Bu insanlar yanlış yönlendirilmiş.
Ordu kuvvetleri alınıp, doğruyu söylenen bir yenileme merkezine konuluyor. Bazıları kabul eder, bazıları reddediyor.
PLEİADIAN DELTA GÜÇLERİNİN SOREN
Sharon Stewart aracılığıyla kanalize edildi
https://sharonandivo.weebly.com/
Sevgiyle
Paresh Kutay
~ 💜 ~
Fotoğraf: İzlanda ' nın Reykjavik şehir merkezinde çekildi... fotoğrafçı bilinmiyor

0 comments:

Yorum Gönder