14 Mart 2020 Cumartesi

KRYON: GELECEĞİ HEDEFLEMEK



KRYON MESAJI
GELECEĞİ HEDEFLEMEK
Bu canlı kanallık Stamford, Connecticut’ta verildi
Lee Carroll kanalıyla
28 Temmuz 2019
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Kalplerin sadece bir grupta iken olabileceği şekilde temas ettiği güzel bir yerdeyiz. Spiritüel konularda grup dinamikleri fikri çok uzun zamandır iyi bilinmekte, ama bu hafta sonunun bütün teması henüz kavranmamış olan şeyleri araştırmak ve henüz kapınıza gelmemiş yeni paradigmaları incelemektir.
Geçmişte kullandığımız, “Bir aptal, aptal olduğunu bilmez”i ifade eden bir deyiş vardır. Deyiş bir çok şey için bir metafordur, ama temel olarak, farkındalığınız hangi seviyede ise, o seviyenin üzerini göremeyeceğiniz anlamına gelir. Eğer farkındalığın daha düşük bir seviyesi ise, aslında, siz aptalsınızdır, aptal olduğunuz hakkında fikriniz yoktur ve aptal olmaya devam edersiniz.
Eğer bunu bu hafta sonunun öğretisine uygularsanız, “Ben aptalım çünkü etrafımdaki şeylerin tam olarak farkında olmayabilirim” diyebilirsiniz. Yanıt hayırdır. Bu sadece size, daha düşük bilinç halinde olduğunuz zaman daha yüksek bilinçten olan şeyleri görmenin zor olduğunu söyleyen bir metafordur. Tüm İnsanlar mevcut daha yüksek farkındalığa sahiptir ve eğer buna mantıklı şekilde bakarsanız, kutlama için bir neden olduğunu söyleyebilirsiniz! Bunun nedeni, henüz görmediğiniz, ama keşfedilmek için var olan farkındalığın ve yüksek bilincin bir çok niteliklerinin olmasıdır.  
 Ama, görülmeyen şeylerin tüm bu alanında, potansiyel bir tuzak vardır. Tuzak genel İnsan tuzağıdır ve orada ne olabileceğine çok düşkün olduğunuz yerdeki bir tuzaktır, onu göremeseniz veya hayal edemeseniz bile, onunla ilgili her şeyi varsaymak, kabul etmek istersiniz ve sonra yoğun ilginizi tatmin etmek için şeyler uydurursunuz.
Bu yeni enerjide, “bir çok varsayma grupları” diyeceğim şey olduğunun farkında olun. Bu, bir çok insanın orada olabileceğine inandıkları, ama gerçekte orada olmayan şeyleri saptıracağı ve sonra görülmeyen ve doğru olmayan şeye dayanan bir amaca doğru çalışmaya başlayacakları anlamına gelir. Sevgililer buradaki tek tehlike, tek tuzak sizin çok meraklı olmanız ve zekanıza büyük ölçüde meydan okunmasıdır, bu merak ve olma ve yapma ve planlama yerine yakalanıp kalabilirsiniz ve tüm noktayı kaçırabilirsiniz.
Dönen İnsan
Herhangi bir İnsan için oturup dönmenin nesi iyi olur? Çünkü eğer bunu yaparsanız, gerçekte sizin olması gereken gerçekliği karşılamak için biraz fazla sersemlemiş olursunuz ve döndüğünüzü hiç bilmezsiniz, çünkü aptallar aptal olduklarını bilmezler.
Kryon, söylediğin hiç bir şeyi anlamıyorum.”
Gerçekte size söylediğim şey şu: Bu yeni enerjide, büyük merak yaratacak olan, çokboyutlu (görünmez) şeylerin ve enerjilerin ifşaatları olacak. Hakkında bir şey bilmediğiniz veya anlamadığınız şeyler etrafında varsayım yapmanın, merak etmenin ve plan yapmanın kimseye faydası olmaz. Neden? Çünkü bu, sonunda geldiği zaman gerçeği görmenizi engeller! Çünkü beklemediğiniz şeyi beklemezsiniz ve hayal edebileceğiniz hiç bir lineer paradigmaya uymayan, gelmekte olan şeyler var. Bunlardan birini şimdi size anlatacağım.
Zor Kavramlar
Şimdi çok ezoterik olan bir şeyi tartışacağım. Bunun gerçekliğinin anlayışına sahip değilsiniz. Bu, beklemediğiniz bir şey, ki o burada ve sizin için mevcut. Bunun kendinizi, galaksinizi, evreninizi ve gerçekliğinizi algılama şekliniz ile ilgisi var – ve zaman ile ilgisi var.
Lütfen anlat bana, zaman nedir?” diye soran bir çocuğa zamanı nasıl tanımlarsınız? Bu zor bir şey, öyle değil mi, zamanı bir çocuğa tanımlamak. “Saatin tik takları” diyebilirsiniz. O zaman çocuk soracaktır, “Bu ne anlama geliyor? Tik taklar sadece seslerdir.” O zaman “Bu tik taklar arasındaki boşluk ile ilgili” diyebilirsiniz ve çocuk başka bir şey duymak istemez. Bir anlamı yoktur.
Zaman, tanımlama bölümünde son derece tarifi zor bir şeydir. Onu daha da zor kılan, sadece son elli yılda ZAMANIN bilimine bakmanız ve şunları söylemenizdir, “Pekala, her şeye rağmen, zamanın atomik yapının bir parçası olduğu görülüyor. Başka deyişle, bu yalnızca bir kavram değil. Yeterince küçükseniz, ona dokunabilirsiniz. Sadece bu değil, bu atomik yapının parçalarını – yoğunluk, hız ve kütle ile ilgili fiziği – değiştirerek, gerçekte zamanı değiştirebilirsiniz!” Einstein ne kadar hızlı gittiğinize bağlı olarak zamanın yavaşladığının ve hızlandığının göründüğünü ve tamamen gözlemciye göreli olduğunu varsaydı (daha sonra kanıtlandı). Başka deyişle, zaman aslında değişkendir ve bu nedenle lineer değildir, oynamaz değildir, düşündüğünüz mutlak şey değildir.
Bunu bir çocuğa anlatmak zor bir şey, öyle değil mi? Sonunda bunu çocuğa nasıl anlatacağınızın fikrini elde ettiğiniz zaman, çocuğun zamanın değişken olduğunu bilmesine izin vermeyeceksiniz. Henüz değil, çünkü bu beyin yıkıcı olurdu! Bunun nedeni, hepinizin zamanın mutlak olduğunu ve asla değişmediğini ummanızdır. Zamanı “en sonuncu” dereceye kadar ölçen atomik saatler vardır. Zaman stabildir, tutarlıdır ve sizin lineer gerçekliğinizdir. Ama, zaman sadece sizin için yapılmış bir illüzyondur.
Zamanı her zaman düz bir çizgi olarak algıladınız. Herkes zamanın düz bir çizgi olduğunu bilir, aynı bir raydaki tren gibi. Eğer çok düz ve uzun bir yolda tek bir yerde duruyorsanız, tren geçip giderken tarih olur ve geçmişin uzaklığında ortadan kaybolur. Bir treni beklemek, gelecekte olacak bir şeyi beklemektir ve ne zaman gelebileceği bilinmezdir.
Eğer gerçekte trende iseniz ve o ilerliyorsa, siz her zaman üç unsurda ilerliyor olursunuz: ŞİMDİ, GEÇMİŞ ve GELECEK. Her zaman bu üç nitelikte ilerliyor olmanıza rağmen, bunları hala izole kavramlar olarak görüyorsunuz. Entellektüel olanlar bunun daha da fazla küçük ayrıntılarına girerler ve şöyle derler, “Pekala, trenin önü gelecektedir; trenin arkası geçmiştedir; ve trenin ortası şimdidir.” Bu ilginç değil mi? Ama, bu düz bir çizgi değildir ve hiç olmadı.
Zaman Hakkındaki Gerçek
Eğer zamanı bir fizikçiye sorarsanız, size bunun zor bir kavram olduğunu, çünkü belirli bir şekilde kendine geri çekildiğini anlatır. Bunun nedeni, gerçekte zamanın dairesel olmasıdır. Yaptığı şekilde işlemesi için, dairesel olmalıdır. Zaman, belli bir şekilde her zaman şimdidedir ve anlaması zor olsa da, zaman gerçekte bir çemberdir. Şimdi, çember kaba bir tabir. Toroidal (halka şeklinde) olabilir veya tamamen farklı bir şekil olabilir, ama kendi üzerine geri katlanır. Başka deyişle, bir çemberin yaptığı gibi her zaman kendisine geri döner.
Öyleyse, neden size bu şeyleri anlatıyorum? Çünkü, aniden, eğer zamanın yolunun düz bir çizgi olmadığını anlarsanız, kendinize yanıtlanamaz olduğu görülen zamanla ilgili entellektüel sorular sormaya başlamak zorundasınız.
Binlerce yaşamdır buradayım. Kryon, zamanın çemberinde bunun nasıl işleyebildiğini tanımlayabilir misin?” diyebilirsiniz. Size sorayım, çember ne kadar büyük? Yanıt “evet”tir. (Gülümseme) Yaşlı Ruhlar olarak hepiniz çok uzun zamandır zamanın bu yolunda oldunuz ve çağlardır tekrar tekrar aynı yolu katettiniz. Çember büyüklüğü o ölçümün gerçekliğine bağlıdır. Başka bir şey söylemeyeceğim, çünkü bu sadece lineer zihni karıştırır (ama bu çok Einsten şeyi). Ancak, en büyük konu şu: Eğer o uzun yoldaki o tren siz iseniz, binlerce yıldır aynı zemini kat etmektesiniz. Bunu tasavvur edebiliyor musunuz? Bu kavram anlaşılabilir midir? Siz oyuncak bir trenin olduğu gibi bir çemberdesiniz, yine de zamanın düz bir çizgi olduğunu düşünüyorsunuz. Değildir. O kendi çevresinde dönüp durur, ki bu aslında aynı zemini tekrar tekrar katettiğiniz anlamına gelir. Şimdi, bu çok karmaşık olan bir şeyin nasıl basitçe algılanabileceğinin çok aşırı basitleştirilmesidir. Ama gelmekte olan şey nedeniyle, bunu açık bir şekilde görmenizi istiyorum.
Soru: Eğer size henüz verdiğim bu belirli yolda trende iseniz ve önünüze bakıyorsanız, hiç bulunmadığınız el değmemiş bilinmeyen bir geleceğe mi bakıyorsunuz, yoksa bir şekilde orada daha önce bulundunuz mu? “Çemberi” düşünün. Yanıt vermeden önce bunu tekrar okumak isteyebilirsiniz.
Eğer zaman bir çember şeklinde ise, o zaman asıl yanıt, sizin bir şekilde daha önce orada olduğunuzdur. Yine, bir çemberdeki oyuncak treni düşünün. O her zaman aynı yol üzerinde gider. Bu nedenle, şimdi sorabilirsiniz, “Pekala, eğer durum buysa, önümde yola gelen herhangi bir şeyi tanıyamayacak mıyım veya hissetmeyecek miyim? Gelmekte olan şeyler daha önce geçtiğim şeyler mi?”
Yanıt: Zaman ve İnsan yaşamları düşünebileceğiniz lineer şekilde işlemez. Bu sizin bölümünüz (zaman diliminiz) veya karmanız ya da gerçekte geçmiş yaşamlarınız ile ilgili değildir. O lineer değildir, bu nedenle, “Pekala, orada bulundum ve bundan dolayı, gelecek olan şeyi biliyorum” diyemezsiniz. Zaman çokboyutlu bir kavramdır, bu nedenle bir çemberde gidiyor olsanız bile, yolculuk yaparken sadece onun belli boyutlarını katettiniz ve belki önünüzdeki yol henüz katetmediğiniz boyutsal bir deneyimdir, yol aynı olsa bile.
Bunu yol üzerindeki gerçeklik katmanları olarak düşünün. Belki yol katmanlıdır ve siz aynı dairesel yolda olsanız bile, yolculuk yaparken çemberin içinde katmanlarda geçiş yapıp duruyorsunuzdur. Bu nedenle önünüzdeki bu yolun bir parçası tanıdıktır ve bir kısmı tanıdık değildir. Bu tanıdık bir yol, çünkü orada olmanın neyi hissettirdiğini biliyorsunuz; ama, zamanın bu yeni paradigmasının en garip anormalliği, siz önünüze bakarken aslında geçmişinize bakıyor olmanızdır. Bu sizin için yeterince kafa karıştırıcı mı?
İşte gittiğimiz yer: Ya … ya, siz bu yolda yolculuk yaparken, yeni boyutlar ile ilgili farkındalığınız artıyorsa? DİNLEYİN: Ya bu aynı Dünya ve aynı yol ise, ama siz şimdi tüm bunların ne ile ilgili olduğunun daha fazla farkında iseniz? Ya bu tanıdık yoldaki zaman farklı türde bir İnsana evrimleşmenize yardımcı oluyorsa? – sonra gelmekte olan şeyin bilgeliğinde bilgili ve sezgili olan bir İnsana? Önünüzdeki bu yoldaki bilinmeyen sizin rahatlık bölgeniz olabilir mi?
Evrimleşmiş İnsanın Farkındalığı
Sevgili Ruh” diyebilirsiniz, “Ruhumun çokboyutlu olduğunu ve uzun zamandır geçmiş hayatların bu Dünyasal planında olduğumu biliyorum. Akaşik kaydımda binlerce yaşama sahip olabilirim ve Kryon’un sözünü ettiği bu zaman yolunda gitmeye devam ettiğimi biliyorum. Ama aniden, yeni bir algıya sahibim: Ben Tanrının sevgisiyle dolu çokboyutlu bir varlığım ve yaşamımın gerçekliğini kontrol edebilirim. Aydınlanmanın bu yeni motoru ile neyin mümkün olduğunun yeni paradigmalarını öğreniyorum ve şimdi sahip olduğum farkındalığın kıvılcımı daha önce deneyimlemiş olduğum her şeyden çok daha büyük! Ben bilincin yüksek seviyesindeki bir yaratığın neye ulaşabileceğini henüz öğrenmeye başlıyorum. İyiliksever bir şekilde düşündüğüm şeyin başkaları ile uyuma sahip olabileceğini ve bir grup içinde iyileşme ile sonuçlanabileceğini öğrendim. Bir tiyatroda oturabileceğimi ve diğer insanlarla uyuma sahip olabileceğimi ve onların orada olduğumu bile bilmek zorunda olmadıklarını öğrendim. İsmimi bilmek zorunda değiller, yine de enerjimin iyilikseverliğini hissedebilirler ve bu nedenle daha iyi hissedebilirler. Bu yeni armağanların ve aletlerin bildiğimi sandığım fiziğin ötesinde olduğunu öğrendim. Bundan dolayı, yaşamımı yeni bir şekilde kutsamaya karar verdim: Önümdeki yolun kontrolünü ele alacağım ve gittiğim her yere kendim, ruhum ve yaşamım için iyilik göndereceğim. Bu mümkün, çünkü “orada bulundum” ve tam olarak neler olacağını bilmesem bile, bunun rahatlık bölgem olduğunu ve korkmadığımı biliyorum.”
Bu anlamlı geliyor mu? Bu yenidir. Bu doğrudur ve güzeldir!
Belki, geleceğinize spesifik şeyler için spesifik iyilikler göndermeyi hiç düşündünüz mü? Diyelim ki, hayatınıza bir şey geliyor ve geçmişte, onun hakkında endişeli olup, “Pekala, umarım oraya vardığım zaman, iyi olacak” demiş olabilirsiniz. O zaman dostlarınızı toplar, durum için dua edersiniz. Tüm bunlar iyi ve normal görünebilir, ama neden durum için daha önce hiç yapmadığınız bir şekilde enerji yaratmıyorsunuz?
Buna ne dersiniz? O yola önceden bilinmeyen mükemmel çözümler gönderin, çünkü siz şimdi bunu yapabilirsiniz. Önceden yaratacağınız çözüm mükemmeldir, ama sizin için bilinmezdir. Bu nedenle, bu eşzamanlılığı ummak ile ilgili değildir veya kendinize “İyileştiğimi görüyorum” demek ya da çok iyi öğrenmiş olduğunuz o şeylerin hiç biri ile ilgili değildir. Bunun yerine, ileriye doğru şifa gönderiyorsunuz, siz oraya ulaştığınız zaman onun orada olduğunu biliyorsunuz! Onun orada olduğuna şüphe yok. Bu ya eğer ile ilgili değildir ve eşzamanlılık ile ilgili değildir – umut ile ilgili değildir. Bunu ileriye göndermek ve yolu yürümek ve yaratmış olduğunuz yere ulaşmak ile ilgilidir. Hatırlayın: Bu sizin yolunuz ve siz daha önce orada bulundunuz!
Bu farklıdır. Bu yeni bir paradigmadır ve lineer hayatlar yaşayanlara tanımlaması son derece zor olan bir şeydir. “Pekala, Kryon, aslında bunu uzun zamandır yapmaktayım. Her zaman gelecekteki kendim için dua ediyorum” diyebilirsiniz. Harika, ama bunun nasıl işlediğini gerçekten anladınız mı? Bunun nasıl işlediğinin anlayışı, onun gerçekliğini kavramanıza yardımcı olur.
YENİ BİR PARADİGMA:
Yeni gerçeklik şudur: Önünüzdekinin bilinen bölgeler olduğunu anlayarak, ruhunuzun ve olduğunuz her şeyin enerjisini kullanıyorsunuz. Kendi yaşam gücünüzü, ruh enerjinizi ve olduğunuz her şeyi – iyiliğinizi, sevginizi, şefkatinizi ve bilincinizi – alacaksınız ve bunu daha önce bulnumuş olduğunuz rahat yerde önünüze koyacaksınız – geleceğinize.
Odada birinin bunu bilmeye ihtiyacı var. O, iyileşmesinin kendi “gerçeklik treninde” daha önce hiç kavramadığı bir şekilde başlatılabileceğini anlamayan biri. Eğer bu siz iseniz, tüm grup ile eşevrelilik/uyum içinde tam şimdi biraraya gelelim. Grup, benimle yansıtın: Uyum içinde iken, şunu yansıtın: Bu dinleyici içindeki kendi bilinçleri ile, kederleri veya sağlıkları ile sıkıntıda olan ya da korku içinde olan herkese yardımcı olunabilir. İsimlerini bilmeden o bireyi gözünüzde canlandırmanızı istiyorum. Onları zihninizde tamamen ve bütünüyle iyileşmiş olarak görün. Kendilerini kendi geleceklerine yansıttıklarını ve çözümlere doğru gittiklerini kesinlikle bildiklerini görün.
Gözünde canlandırdıklarınız bu amaçta tam şimdi sizinle birlikteler, çünkü tam şu anda onların çoğu şöyle söylüyor, “Bunun için gelmiştim! İstediğim şey bu! Hepsi birlikte çalışan ve yapılabildiğini bilmediğim benimle bir şeyler yapan Yaşlı Ruhlar var.” Bu, bugün şifa almaktan farklıdır. Bu gelecekteki iyileşmeyi planlamak ile ilgilidir, çünkü o zaten orada. Siz sadece o yola iyileşmiş bir birey koydunuz.
Şimdi, grubun geri gelmesini istiyorum. Hala o trende olduğunuzu hayal edin ve ihtiyacı olanlar için çözümler yarattığınız o yere vardıkları zaman gerçekleşecek olan şeyi kutlamanızı istiyorum. Bugün yaptığımız her şeyin gerçek olduğunu kavramalarının ve hayata geçirmelerinin onlar için neye benzediğini kutlamanızı istiyorum! Bu, yüksek bilinçte yeteneklerinizin yeni paradigmasıdır. Bu yeni enerjide daha fazla farkındalık ile geliyor.
Sevgililer, binlerce yaşama sahip olmuş olabilirsiniz, ama geleceğiniz sizi tanıyor, bu nedenle o sizin dostunuz. Kendinizi gerçekte daha önce yolculuk yaptığınız bir geleceğe koyuyorsunuz. Şu andan farklı olarak orada oturduğunuzu görüyor musunuz? Bunu yapabiliyorsanız, yapmanızı istediğim sonraki şey, yaşamın kendisini nasıl gördüğünüzü değiştirmektir: Trenin önüne ilerlediğinizi tasavvur edin ve şimdi yolu izliyorsunuz ve günden günde beklenti içinde gülümsüyorsunuz. Artık daha fazla kaygı yok, daha fazla aşınma yok, çünkü bilmeceyi farklı şekilde çalışıyorsunuz. İyi şeylerin gerçekleşmesini umuyorsunuz, çünkü sonra gelmekte olan şey ile rahatsınız.
Bunu yaptığınız zaman, kim olduğunuzu onaylayan bir model yaratırsınız ve bu enerjiyi bilindiğiniz, var olan zaman yolundaki geleceğinize koyarsınız. Bunda, sadece kim olduğunuzu onaylamadınız, aynı zamanda gelecek olan bir realite yarattınız. Bu yenidir.
Sevgililer, bu tür şeyleri size getirmeye devam edeceğim. Eğer bu grupta oturduysanız veya bunu okuduysanız ve hiç bir şey anlamadıysanız – tüm bunlar tamamdır ve harikadır. Çünkü, bir seviyede, size söylediğim her şey ruh bilinciniz denilen o güzel yere gitti. Onun tekrar size verilmesine ihtiyaç duyduğunuz zaman, elde edilebilir olacak. Niyetiniz her şeydir. Buraya yeni aletler için geldiniz ve bazılarını sundum. Tam anlayış olmadan bile, bu bilgi, hazır olduğunuz zaman onu kullanabileceğiniz bir yere yerleşti.
Oh, dahası var! Gerçekte sadece “kıvılcım” ile çalışmaya istekli olan o Yaşlı Ruhlar için elde edilebilir olan henüz düşünmediğiniz aletleri kullanan bir çok kavram ve fikir geliyor.
Bugün size bu şeyleri anlatıyorum, çünkü önünde oturmakta olduğum ileri bir gruptur. Bugün size bu şeyleri anlatıyorum, çünkü kimlerin dinlediği veya okuduğu tesadüf değildir. Burada kimlerin olduğunu biliyorum, çünkü ruhunuz değişimin kristalleri ve gerçeğin arzusu ile önümde parıldıyor.
Bu yerden belki kafanız karışmış gidin, bir zamanda, bir seviyede, karışıklık netliğe değişecek ve treninizde hayatlar boyu taşımakta olduğunuz tüm yükü bırakabileceksiniz.
Ve öyledir.
KRYON
 (Çeviri: Saffet Güler)
https://www.kryon.com/CHAN2020/k_channel19_Stamford.html

0 comments:

Yorum Gönder