28 Mart 2020 Cumartesi

Saint Germain: Covid'in 19 Etkisi

 Görüntünün olası içeriği: gece, gökyüzü ve doğa
Sevgiyle ve doğruluk ile selamlar, Yaratıcı ' nın gerçeğinde seninle bağlantı kurmak için yaklaştığım gibi. Ben Aziz Germain ' im, Yaratıcının tüm evrenine eşlik etmesine rağmen. Hepimiz yeryüzündeki her varlığa ve aslında dünyanın her yönüyle sevgi ve desteğimizi genişletiyoruz. Lütfen bizim ve Yaradan tarafından ne kadar sevildiğinizi ve değer verdiğinizi bilin ve hatırlayın. Biz sadece Yaratıcı ' nın ifadeleriyiz, tıpkı sizin gibi.
Hayal gücünden daha değerlisin

Lütfen değerinizi düşünmek için zaman ayırın, çünkü muhteşem ve sınırsızsınız. Bilincinize merkezli bir alandan değerinizi ne kadar düşünebilirseniz kendinizi ve insanlığı koşulsuz sevmeyi öğreneceksiniz. Bu, fiziksel gerçeklikte yaşayan bir insan olmanın ne anlama geldiğine dair yeni anlayışlar ve istatistikler uyandıracaktır. Dünya ' da yaşamı nasıl yaşamak istediğinize dair algılarınızı, ruhunuzun zihinsel, duygusal, fiziksel ve ruhunuzdan değiştirmek. Bu basit pratik sayesinde diğer insanlarla nasıl gerçek ve sevgi dolu bir şekilde olacağınızı ve gerçekliğinizde ilahi alanından nasıl oluşturacağınızı keşfedeceksiniz. Bu uygulama, Dünya ' daki değişim döneminde cezalı kalmanızı ve şu anda gerçekleşmekte olan insanlık için uyanış sürecini başlatmanızı destekleyecek.

Varlığınız ve Dünya Ana ' nın içinde çok boyutlu bir Çalışma gerçekleşiyor

Dünya için çoğunlukla bir yükseliş değişimi gerçekleşiyor, ancak Yaratıcı ' nın tüm evreni etki 2020 'in
Hafif Alev, Dünya' ya ve insanlığa ışık olan her şeyi enerji vermek için tasarlanmış hafif bir büyütme demirledi. Bu, insanlığın enerjiyi dönüştürmeye hazır olduğu bir zamanı bekleyen korku ve olumsuzluk patlaması yarattı. Korku ve olumsuzluk hem şimdiki günden hem de önceki yaşamlardan. Atlantis ' ten dönüştürülmeyi ve tamamlanmayı bekleyen çözülmemiş enerjiler var. Korku ve olumsuzluk ortaya çıktıkça, böylece olmaya ve asıl niyetlerini oluşturmaya devam ediyorlar. Dünyadaki bazı insanlar enerjiyi kontrol ve korku deneyimleri yaratmak için kullanıyor. Herkes için gerçekleşen ruhsal uyanış sürecini bastırmak için. Covid-19, piyasaya sürmek ve dönüşmek üzere ortaya çıkan negatif ve korku dolu enerjilerin bir ürünüdür. Virüs ve onun etkisi, insanlığın varlıklarındaki korku ve negatifliğin varlığını fark etmesine, acıyı fark etmesine ve varlıklarında korku ve olumsuzluğun ötesinde bir şey yaratmaya başlamasına izin veriyor, her şeye güç verecek bir şey.

Covid-19 herkesi birbirleriyle olan bağlarını, Yaradan ile olan ilişkilerini ve kullanma gücü keşfetmek için kendi içlerinde aramaya teşvik ediyor. Dünya ve insanlığı için çok boyutlu bir değişim gerçekleşiyor, her insanın içinde gerçekleşiyor. Her insan, Yaratıcı ' nın ve Evreninin bir ifadesi ile bağlantılı olduğu gibi. Bu çok boyutlu değişimin faydaları ve ondan yaratılacak olan şey insanlık tarafından henüz tam olarak fark edilmedi ya da görmedi. Daha fazla insan kaos ve korku arasında cevap ve gerçeği aradıkça, çok boyutlu değişimin değerini görecekler.

Şu anda Dünya üzerinde gerçekleşen yükseliş değişimi büyük, pek çok kişi bu değişimi ömür boyu bekliyor. Herhangi bir yükselişte olduğu gibi bazı ruhlar fiziksel bedenini terk etmeyi ve hizmet etmek için iç  düzlemlere geri dönmeyi seçer. Bu onların doğumundan önce ruhunun yaptığı bir sözleşme, kişiliğin verdiği bir karar değil. Dünyada kalanların kaybı, sevginin şişmesine ve genişlemesine izin vermek için kalp çakrasını açar. Daha önce hiç olmadığı kadar parlak ve daha güçlü. İnsanlığın kalp çakraları yeryüzünde meydana gelen yıkımı gördükçe uyanıyor. Böylece, insanlığı yansıtıyor gibi, Toprak Ana ' nın kalp çakrası genişliyor ve sınırsız olan sevginin derinliğini açığa çıkarıyor. Yaratıcı 'nın evrenindeki saflığın kaynağından, noktası ve özünden aşkın evrimi her bir varlığın ve Toprak Ana' nın içinden ortaya çıkmaktadır.

Covid-19'un varlığı ve etkisi nedeniyle meydana gelen değişim ağırlıklı olarak Dünya için gerçekleşirken. Her insan, Yaratıcı Evreninin içlerinde olduğunu anlamaya başlayacak, bu nedenle, içinde ikamet eden evrenin boyutlarıyla daha derin bir seviyede bağ kuracaklar. Bu, insanlığa, bütünlüğe ve ifade edebilecek dolgunluk, bütünlüğe bir bakış sunacaktır.

Dünya ve Yükseliş İçin Yeni Bir Toplu Saf Niyet

Covid-19, insanlığın içinden ortaya çıkmaya teşvik ediyor, ruhlarının birliğini, birbirleriyle ve Yaratıcı ile sonsuz bağlarını tanıyan insanlık aracılığıyla yaratılan yeni bir kolektif niyet teşvik ediyor. Bu kolektif niyet, her bir ruhun ve yaratıcının saflığından doğmaktır. Kişilik ya da egosu lekelenmez, onun yerine Yaratıcı ' nın parlak ve masumiyetiyle parlar. İnsanlık, varlıklarındaki saf niyeti harekete geçirirken, kişisel ilahi planlarıyla birleştiriyor, böylece Dünya ve insanlığın evrimi için yeni niyetler doğar. İnsanlık, ruhun saflığı boşluğundan kendilerini ve etrafındaki dünyayı yeniden yaratmaya başlayacak. Ayrılık illüzyonuyla insanlığın yaşamlarını birlik, bağlantı ve beraberlik alanından oluşturacak ve tüm varlıkların gücüne adım atmasını sağlayacak. Yeni bir insan, yeni bir gerçeklik ve yeni bir dünya oluşuyor. İnsanlık, yeryüzündeki şu anki durumlar tarafından varlıklarının içindeki gerçeğin kaynağına sapması için teşvik edilmektedir.

Şu anda Dünya ' da ortaya çıkan saf niyet devriminin değerli bir parçasısın.

İnsanlığın Çekirdeğinde Şok İyileştirme

Yeryüzündeki her insanın çekirdeğinde ve insanlığın bilinci içinde Yaratıcı ile bir ayrılık yarası vardır. Fiziksel gerçeklik özellikle Yaratıcı ile derin samimi birlikten ayrılma ve izole edilme hissini teşvik eder. Bu yara, her insanın varlığı ve gerçekliği genelde fark edilmeyen bir yankı gibi titreşir.

Covid-19 ve etkisi dünya üzerindeki varlığı ayrılık yarasını yeniden etkinleştirdi ve şok duygusu ortaya çıkardı. Birçok insan şu anda dünyada meydana gelen acı, korku ve kaos karşısında derin bir şok yaşıyor. Hem Yaratıcı ile ayrılıktan hem de Dünya ' nın şu anki durumundan dolayı şokun varlığı inkar, sıkıntı, uyuşuk, boşluk, depresyon, yargı, yalnızlık, endişe ve öfke duygularına neden oluyor. İnsanlıktan, yaratıcıya, içindeki ve çevrelerindeki dünyaya olan güvenlerini yeniden keşfetmeleri ve yarattıkları gerçeğe güvenmeleri isteniyor. Derin bir güven varlığını yeniden keşfetmek için, farkında olsan da olmasan da olmasan da, özgürlüğüne kavuşmak için ilk adımı başlaman için şokta yolculuk yapman gerekiyor.

Ben, Saint Germain, varlığınızın, bedeninizin, duygularınızın veya zihninizin Dünya ' daki mevcut durumdan şok olup olmadığını veya bunaldığını düşünmeye davet ediyorum. Şoka benzeyebilecek herhangi bir şeye dikkatinizi içine çekmenize izin verin. Enerjiye bağlandıkça, tüm varlığınızı doldurmasına izin verin, böylece varlığını tam olarak tanıyabilirsiniz. Kabul etmeniz sayesinde şok ve sıkıntı dağılmaya ve yok olmaya başlayacak. Burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan nefes almak isteyebilirsiniz. Şokun serbest bırakılmasını teşvik edebilirsiniz. Şok ve üzgün yaşamaktan korkmayın. Bunu yaparak kendinizi özgür bırakacaksınız, hareket edebilecek ve daha net bir şekilde tepki vereceksiniz. Dünya ve onun insanlığı için de bunu başaracaksın. Yaratıcı ile ayrılık şoku ve yeryüzündeki mevcut durum pek çok kişinin dengesiz, dikkatini dağınık ve merkezsiz hissetmesine neden oluyor. Şokun iyileşmesiyle, böylece netlik ve şefkat yaradanın ışığı gibi büyütülecek. Her insan, kendilerine sunulan sevgi ile daha derin bir seviyede bağlantı kurabilecek, böylece varlıklarını besleyecek ve besleyecek. Pek çok kişi yaşadıkları şoktan habersiz ve bu da şu anda yaşam biçimlerini etkiliyor. Kendine ve herkese şifa getirme zamanı.

Sonsuz aşkım sonsuza dek senindir Aziz Germain.

 https://www.facebook.com/nina.ngafoor

0 comments:

Yorum Gönder