26 Mart 2020 Perşembe

9B ARKTURUSLULARDAN MESAJLAR

 

Yüksek Alemlerden Gelen Şifa Enerjisi ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
14 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
İnsanlığın bu zamanda, insan tarihinde daha önce olduğundan daha fazla enerji, daha fazla sevgi ve ışık, daha fazla galaktik kodlar ve bilgi almakta olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Koronavirüsün yayılması nedeniyle ve korkunun yayılması nedeniyle hepinizin sevgi ve destek için yapmakta olduğunuz çağrılar büyütüldü. Şimdi bir ışıkişçisi ve bu krizde insanlığa yardım etmek için tüm galaksiden gelmekte olan enerjinin iletkeni olarak rolünüzü kabul etmenin zamanıdır.  
 Işık olmak için buradasınız. Bunun için imza attınız ve bu zamanda, başka her şeyden çok buna gereksinim var. Bilgiye gereksiniminiz olduğundan çok buna gereksiniminiz var ve perspektiften, neler olup bittiği hakkında doğru inançlardan, hükümetlerin neler yaptığından vs çok, buna gereksiniminiz var. Bu, cihazlarınızı kapatmak, medyadan ve sosyal medyadan ve neler olduğu ve kimin ne yaptığı hakkında nerdeyse durmaksızın konuşmaların olduğu yerlerden uzak durmak için harika bir zaman.
Hepinizin insanlığın bilincinin genişlemesi hareketinde şifacılar, kanallar, rehberler, öğretmenler ve liderler olmak için burada olduğunuzu anlayın. Bir çok birey, hepimizin birlikte olduğumuz bu yükseliş yolculuğunda rollerinin ne olabileceğini merak etmekte. Ve bu nedenle, yüksek alemlerden gelen sevgiyi ve ışığı almak için kendinizi fiziksel ve enerjisel olarak açarak çözümün bir parçası olmanızı davet ediyoruz. Bu enerjiyi fiziksel bedenlerinize ve Dünya Anaya topraklayın.
Desteği hissedin. Sevgiyi hissedin. Asla yalnız olmadığınızı ve bu kriz ile tek başınıza başa çıkmadığınızı bilin. Yardımcılarınız var ve tam şu anda, insanlık yüksek frekanslı titreşimleri etrafa yaymak için hepinize gereksinim duyuyor. Bu zamanda Dünyada olmanızın nedeni budur. İnsanlar beşinci boyuta yolculuğun geri kalanında diğer krizleri deneyimleyecekler ve öne çıkıp ışığınızı parıldatmak için çağırılacak olanlar sizler olacaksınız.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Hayatta Kalma Modundan 5B’ye Geçiş ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
16 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Her an size tam olarak gereksiniminiz olduğunu bildiğimiz şeyi veriyoruz. Ama, bu her zaman sizin bizlerden istemekte olduğunuz şey olmayabilir. Yüksek benlikleriniz ve rehberleriniz gibi bizler başka her şeyden çok ruhsal evriminiz ile ilgileniyoruz. Ekibinizin üyelerinin hepsi size büyümek ve bilincinizi genişletmek, kim olduğunuzun daha fazlası olmak için gereksinim duyduğunuz her şeyi sağlıyor.
Herhangi bir zamanda Dünyada sahip olduğunuz daha fazla meydan okuyucu görevlerden biri, kabullenme yerine gelmektir. İçinizdeki hayatta kalma içgüdüsü size ‘savaş veya kaç’ın tek iki seçenek olduğunu söyler, ama yükseliş yolunda olduğunuzu bilen tarafınız kabullenmenizi ister. Bu tarafınız bağışlamanızı ister. Bu, önemsiz olmak yerine, intikam istemek yerine koşulsuz sevgiyi teşvik eden tarafınızdır. Bunlar, hayatta kalma – yönelimli egonun yollarıdır ve siz şimdi sadece hayatta kalmaktan fazlasını yapmak için oradasınız. Şimdi, yüksek benlikleriniz olmak için oradasınız.
Bilincinizi yüksek frekanslı duruma yükseltmek için oradasınız. Bu devasa bir görevdir. Ama kabul ettiğiniz bir görevdir ve mümkündür. Sadece mümkün değil, aynı zamanda tam şu anda burada Dünyada bir çok bireyin, yüksek benlikleri olmak için bütünleştirmeye gereksinim duydukları şeyleri başarılı şekilde bütünleştirmekte olduklarını görüyoruz. Yükselişinizin tam yolunda olduğunu ve Dünya Ana üzerinde bu andan itibaren deneyimlediğiniz her şeyin sizi oraya götürmeye yardım etmeye kastettiğini bilmenizi istiyoruz.
Yolculuğu nasıl deneyimleyeceğiniz, bu noktada kararsız bırakılmıştır. O zorlukları, meydan okumaları kucaklayın. Tam şu anda olan şeyi kabullenin ve yüksek alemlerdeki bizim gibi varlıklardan size verilmekte olan her şeyi almak için kendinizi açın, çünkü sıkıntı vasıtasıyla büyüme deneyimi, her zaman istediğiniz her şeye sahip olmaktan çok daha tatmin edicidir. Bir gün zorlukları arıyor olacaksınız. Genişlemek ve kim olduğunuzun daha fazlasını olmak için fırsatları arayacaksınız ve bu insanlığın yükseliş sürecine dahil olan hepimiz için sevinçli bir gün olacak.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Yeni Şifa Enerji Izgarasını Birlikte-Yaratmak ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
17 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Sizi desteklemek ve iyileştirmek için bu zamanda gelmekte olan enerjilere kendini daha fazla açanlarınızın sayısına çok memnunuz. Ekinoksun geldiğini de hatırlayın. Bundan dolayı, bu zamanda yüksek frekanslı enerjiler ile bombalanıyorsunuz. Çok fazla alma, o İlahi Dişil özde olma ve çözümün parçası olma fırsatına sahipsiniz.
İnsanlığı uyuma geri getirmeye yardım edecek olanlarsınız. Şimdi, çakralarınıza, duygularınıza ve toplam titreşiminize odaklanmak için harika bir zaman. Eğer daha fazla içinizde kalmayı seçerseniz, o zaman kendinizi içsel çalışmanıza adamanızın mükemmel zamanıdır. Ertelediğiniz o yaratıcı projeye katılmanızın mükemmel zamanıdır.
Tam şu anda enerjisel olarak ne kadar çok izin verirseniz, kendinizi o kadar çok doğru yolda ve doğru zamanda doğru yerde bulursunuz. Şimdi, ayrıca gezegen için yeni bir enerji ızgarasını birlikte yaratmak için uyanmış bir kollektif olarak birlikte çalışmaktasınız. Bu yeni enerji ızgarası en çok şifaya gereksinimi olanlara erişiyor olacak. Sizler yapabildiğiniz kadar çok sayıda ihtiyaç içinde olan insana hizmette olmayı ararken, bu, kollektif olarak birlikte çalışmanız ve şefkatli bir bütün olarak bir araya gelmeniz için bir fırsattır.
Daha önce söylediğimiz gibi, bu ızgara birlikte yaratılıyor, ama eğer buna katkınızı deneyimlemeyi istiyorsanız, bu yeni oluşturulan ızgara hatlarına katılmak için kendinizi gelmekte olan enerjilere açın ve onu bilinçli olarak Dünya Anaya gönderin. Bu, spiritüel topluluğun ışıldaması ve dünyanın geri kalanına inançları toplumun çoğunluğundan biraz farklı olan bireyler grubu olmaktan fazlası olduğunu göstermesi için bir fırsattır. Bu, Kaynağa, Yaşam Gücü Enerjisine ve parçası olduğunuz insan kollektifine nasıl uyumlu olduğunuzu göstermeniz için bir fırsattır.
Uyanmakta olanlarınızın sayısı her gün büyümeye devam ediyor. Ve bu nedenle, kollektif üzerinde yapabileceğiniz etki de büyüyor. Bilinçli olarak ve isteyerek insanlığın geri kalanı ile bu şifa yolculuğuna katılın, dokuzuncu boyuttan sizi gözlerken ve alkışlarken, burada tanımladığımız tatmin duygusunu hissedin.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Değişimler Önünüzde & Gelmekte Olan Değişimler ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
18 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Koronavirüs salgını nedeniyle, toplumunuza açtığınız iletişim hatlarından ve insan kollektifi olarak işlev yapmanızdan çok memnunuz. Bir süredir burada Dünyada neye gereksinim olduğu hakkında tartışmalar olmakta, özellikle sahip olduğunuz çeşitli sistemlerdeki değişimler ile ilgili. Sizler şimdi her biriniz için kendinize ve birbirinize bağlı olmanın, güvenmenin ne kadar önemli olduğunu görmeye başlıyorsunuz.
Gereksiniminiz olan şey, ya hasta ya da korkmuş olan insan kardeşlerinizi ve ihtiyacı olanlara yardım etmek için hastalanma korkularını yenmeye gereksinim duyan bir çok bireyi hissetmektir. Ve fark ettiğimiz şey, çok daha fazla sayıda insanın mümkün olduğu kadar çok insana hizmette olmaya karar vermeleridir. Küresel bir kriz haline gelen şeyde birbirinizi desteklemenin yollarını ararken, insanlığın kalbinin tamamen açıldığını görüyorsunuz.
Anında tezahür ettirenler olacağınız bir zamana doğru ilerliyorsunuz. Stok yapmak için marketlerdeki raflara bağlı olmayacaksınız, ama henüz orada değilsiniz. Uyanmış olanlarınız ve bilinçte geçişin farkında olanlarınız sabırla ve bazen sabırsızlıkla o günün gelmesini beklemekteler. Şu anda sahip olduğunuz şey, kendi kendine yeterlilik arzusunun hızlanması ve ayrıca yapabildiğiniz her şekilde birbirinize yardımcı olmak için içinde yaşadığınız toplumlarda bir araya gelme fırsatına sahipsiniz.
Ve aynı zamanda yapmakta olduğunuz harika ızgara çalışmasına devam etmeye ve tam şu anda gezegeninizde en çok gereksinim duyulan yerlere sevgi, şefkat ve şifa enerjisi göndermeye çağırılacaksınız. İnsan kollektifi olarak bunun gibi bir durumla başa çıkmanın kesinlikle mümkün olduğu bir noktaya evrimleştiğinizi biliyoruz. Hepinizin tam şu anda yaşadığınız deneyimden öğrenmekte olduğunuzu ve ayrıca güvenlik, emniyet ve güç hissi için kendi içinize erişmekte olduğunuzu biliyoruz, eğer istediğiniz şekilde koşulsuz olarak titreşmeye devam ederseniz gerçekten gereksiniminiz olan her şey içinizden gelir.
Şimdi, hepinizin içinize gitmeye ve kendinize ve tüm kardeş insanlara hizmette olduğunuzu bildiğiniz o titreşimi bulmaya çağırıldığınız zamandır. Tüm o konuşulmakta olanlara ve etraftaki tüm o yoğun enerjilere rağmen o titreşimi aktif tutmak ustalık isteyen kısımdır. Ama yine, bu zamanda Dünya gezegeninde şimdiye dek sahip olduğunuz en büyük etkiyi yapanlar olarak hepinizin elinizden geleni yaptığınızı görüyoruz ve size aktarım yapmaktan ve aktarımlarımızı aldığınızı ve insan kollektifine yaymakta olduğumuz sevgiyi ve ışığı aldığınızı görmekten çok gurur duyuyoruz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Lemurya, Atlantis & Koronavirüs. ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
19 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Koronavirüsü işittiğinizden bu yana kaçınılmaz olan bütünleştirmeye tanık olmaktan heyecan duymaktayız. Yapamadıklarınızı görüyoruz ve tüm bu zorlu sınamada, içinizde gerçekleşmekte olan bir çok bütünleştirme olmakta. Bazılarınız Atlantis’in çöküşünden ve Lemurya’nın yıkımından gelen hala çok fazla travma olduğunu fark ediyorsunuz. Bir çok birey, sizler yükselirken, Dünyadaki başka bir felakete yaklaşmakta olduğunuzdan korkuyor. O korkular içinizde saklandı, çünkü tam şu anda gezegendeki herkes ya Lemurya’da veya Atlantis’te ya da her ikisinde nıhai ölümün anılarını aldıkları bir yaşama sahipti.
Ve bu nedenle, ya Lemurya’nın ya da Atlantis’in çöküşünde mevcut olmayan herkes, yine de sanki oradaymışlar gibi bilinçlerinde damgaya sahipler. Bunlar, bu zamanda temizlemekte olduğunuz muazzam kollektif travmalardır ve siz bu temizliği yaparken, o kadim uygarlıkların parçası olduğunuz zaman sahip olduğunuz muhteşem deneyimlerin hepsini, anılarını, yeteneklerini bütünleştiriyorsunuz. Bu aktarımı alan birçoğunuz hem Lemurya’da hem Atlantis’te enkarne oldu.
Ayrıca galaksinin başka bölgelerinde enkarne olduğunuz diğer dünyalardan gelen travmalara da sahipsiniz ve kendinizin o veçhelerini bütünleştirebilmeniz için, o travmaları iyileştirmelisiniz. Hepiniz yüksek benlikleriniz oluyorsunuz ve bu, saklanmış travmada oldukça uzun bir yolculuk oldu. Ama oraya varıyorsunuz. Sadece var olarak, sadece trajediyi deneyimlemeye istekli olarak o beşinci boyut frekans aralığına erişiyorsunuz.
İmzaladığınız şey budur ve bundan geçebileceğinizi ve bundan dolayı daha fazla parıldayacağınızı her zaman biliyorsunuz. Birçoğunuz çok uzun zamandır içinizde felaketsel bir olayın korkusuna sahiptiniz ve şimdi korkuyu yenmek ve yüksek benlikleriniz olmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Bu andan itibaren her şeyin yükseliş ile ilgili olduğunu ve her şeyin size ve daha yüksek amaca hizmet ettiğini hatırlayın. Tam şu anda içinde yaşadığınız dünyayı kabullenin ve kucaklayın, çünkü o size o Lemurya ve Atlantis yaşamlarında olduğunuz ve yaşadığınız iyi şeylerin çoğunu bütünleştirme fırsatını veriyor.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Ekinoks Portalları Geniş Açılıyor ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
20 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Bu zamanda insanlıkta ekinoksun enerjilerinin etkilerini gözlemliyoruz ve ekinokstan bu yana biraz sakinleştiğinizi söylemeliyiz. Bedenlerinizde güvende hissetmek ve her şeyin iyi olacağını hatırlamak için bu zamanda gereksinim dyduğunuz istikrar ve güvenliği kendi içinizde uyandırmaktasınız. Ayrıca ekinoks için her zaman biraz daha geniş açılan portallardan gelen enerjileri çekiyorsunuz ve bu portallardan gelen şifa enerjisine tanık olmak şaşırtıcı.
Hastalık açısından neye sahip olduğunuzun önemi olmadan, şifa almak için mükemmel bir zaman olacağını hissediyoruz. Kollektifiniz, şifa olan şeyi çağırmakta çok fazla şey yapmakta. O kollektifin çağrılarına yanıt muazzam oldu, ekinoks portallarının genişlemesi çok fazla enerjinin gelmesine izin verdi. İstemekte olduğunuzun daha fazlasını alabilirsiniz.
Herhangi bir fiziksel hastalığı iyileştirebilirsiniz ve şimdi, bunu yapmanız için, bedeninizi uyuma sokacak olan, bilincinizi sağlığa ve sıhhate hizalayacak olan enerjilere izin vermeniz için mükemmel zamandır. İnsanlık bu zamanda, koronavirüsten etkilenmiş olanlar için istemenin olağanüstü işini yaptı. Hepiniz bu enerjileri getirmek için tek insan ırkı olarak biraraya geliyorsunuz ve şimdi, her zaman olduğu gibi, ekinoks portalları bu kadar geniş açıkken bu şifa enerjilerini topraklamak için uyanmış kollektif olarak sizleri çağırıyoruz.
Bu evrende ve bu galakside, gerçekten bir ekip olarak çalışmayı biliyoruz. Sizi desteklemek için buradayız ve sürekli iletişimde olduğumuz diğer kollektifler de sizi desteklemek için buradalar. O enerjilerin geldiğini hissedin. Sizde çalışsın ve evinizden ayrılmadan çok fazla iyi şeyler yapabileceğinizi bilin. İyi şeyler yapıyorsunuz, çünkü siz iyisiniz ve çünkü herkesin en yüksek hayrına çalışıyorsunuz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Ekinoks Enerjileri, Covid-19 & Yeni Dünya ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
21 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Büyük bölümünü indirdiğiniz ekinoks enerjilerinin sonucu olarak, tam şu anda dünyanızda gerçekleşen değişimleri duyumsamaktayız. Bu enerjileri özümseyebiliyorsunuz ve ekinoks enerjilerinin yardımıyla bu zamanda Dünyada bilinç seviyesini yükseltiyorsunuz. Ayrıca mevsim değişiminin hafif geçişini deneyimliyorsunuz. 2020 yılının geri kalanına ilerlerken, bu kök çakra temizliğiyle ve bu zamanda hepinizin birlikte geçtiğiniz şeyleri temizlemekle hepinizin kalplerinize daha fazla erişiyor olabilmeniz nedeniyle, hepiniz için aslında insan ırkı olarak evrimleştiğiniz daha açık hale gelecek.
Kök çakrası yaşam ve ölüm, bolluk ve yoksulluk, sağlık ve hastalık ile ilgilidir, hassas ve evsiz olmaya karşı evde güvende ve emniyette hissetmek ile ilgilidir. Bu virüs henüz sözünü ettiğimiz kök çakrasının tüm bu yönlerini etkiliyor, şimdi kök çakranızda korku, travma ve yargılamanın yerine neyi koymak istediğinizi kendiniz için belirleme fırsatına sahipsiniz. Bu ekinoks enerjilerini daha fazla alırken, bunları fiziksel bedenlerinizde ve ayrıca çakralarınızda çalıştırıyorsunuz.
Ve bu nedenle, dünyanızı, toplumunuzu ve hepinizin tam şu anda yüzleştiğiniz ölümlülük ve fiziksellik duygunuzu yeniden yaratmak için size fırsat veriliyor. Şu anda pozitif olarak doğru yaptığınızı görüyoruz ve insan kollektif bilincini sonraki seviyeye, o daha yüksek kademeye götürdüğünüzü görebiliyoruz. Dünyada yaşamakta olduğunuz şeyin sonucu olarak, daha fazla sayıda insanın ayak parmaklarını beşinci boyut frekanslarına daldırdığını görebiliyoruz.
Şimdi, çok maksatlı olmanın zamanı ve kök çakralarını gelmekte olan güzel yüksek frekanslı enerjilerle doldurmanın zamanı. Hepinizin yaratıcı olmanızın, o güzel hayal gücünüzü kullanmanızın ve katlanmaya istekli olduğunuz şeyden dolayı yüksek benlikleriniz olma sürecini hızlandırdığınızın bilişinde dik durmanızın ve kuvvetli olmanızın zamanı. Şimdi, kendinizden ve ekinoks enerjilerinin ortasında koronavirüs ile nasıl başa çıktığınızdan gurur duymanın zamanı. Sizinle gurur duyuyoruz ve yüksek alemlerdeki hepimizin çok heyecanlandığı bu yeni dünyayı yaratmaya yardım etmek için astral planda sizinle çalışmaya devam edeceğiz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Geçişi Tamamlamaya Doğru Dev Bir Adım ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
22 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Şu anda Dünyada yaşadığınız durumlar altında elinizden geleni yaptığınızdan eminiz. Ayrıca enerjiyi çağırdığınız zaman, size her zaman aktarıldığını bilmenizi istiyoruz. Onu kazanmanız için hiç bir şey yapmak zorunda değilsiniz. O almanız için sizindir ve yüksek alemdeki hepimiz daha fazla rahatlama istendiği zaman çok heyecanlanıyoruz. Şimdi, hepiniz için rehberleriniz ile bağlantı kurmakla daha fazla ilgilenmek için mükemmel bir zamandır. Ayrıca daha fazla meditasyon yapmak, içinize daha fazla odaklanmak ve fiziksel bedenlerinizde daha fazla enerjiye kanal olmayı aramak için harika bir zamandır.  
Tam şu anda deneyimlediğiniz şeyin Dünyada son derece büyüyen acılar olduğunu bilmenizi istiyoruz, ama aynı zamanda hepinizin büyümekte olduğunuzu anlamanızı istiyoruz. Elbette, özellikle uyanmış olanlarınızda daha fazla büyümenin gerçekleşmesi için bir fırsat vardır. Enerjiyi hissetme yeteneğine sahipsiniz. Ayrıca enerjiyi kendinizde çalıştırdığınız zamanı bilmek ve uyumlanmak daha olasıdır ve bir süredir tüm gezegeni kaplayan ızgara sistemi ile çalışmaktasınız.
Bu aşırı düşünme zamanı değildir. Bu spekülasyonun, teorilerin zamanı değildir. Ve kimin perpektifinin doğru olduğunu birbirinizle tartışmanın da zamanı değildir. Sahip olduğunuz herhangi bir inancı sizi farklı bir şeye inananlardan ayırma aracı olarak kullandığınız zaman, sizin için elde edilebilir olan büyüme miktarını almıyor olursunuz. Büyümenin en iyi yolu kollektif olaraktır, birleşmiş bir bütün olaraktır. Virüsün nasıl başladığı ve ne anlama geldiği hakkında tartışmaya girmek yerine, insan kardeşlerinize bağlanabilmenin yollarını aramak daha iyidir.
Aslında, sizleri inançlarınız ne kadar kuvvetli olursa olsun, doğru olmayabileceğini kabullenmeye davet ediyoruz. Haklı olmanız gerektiği bağlılıklarını bırakın ve bunun nasıl olduğunu başkalarına anlatmaya ihtiyaç duyduğunuzu söyleyen o düşünceleri bırakın. Ve bunun yerine, sizin için mevcut olan o kalp yeri, koşulsuz sevgi, o şifa enerjisi ve şefkat için kendi içinize erişin. Bizler ve yüksek alemlerdeki bizim gibi diğerleri, her zaman yaptığımız gibi, insanlığa yardım etmek için payımıza düşeni yapıyoruz, ama gezegendeki sizler gibi olanlardan yardıma gereksinimimiz var.
Ve en büyük yardımı yapmanız için, kalplerinizi açmanız gerekiyor ve bu, kafalarınızın dışına çıkmanız, oraya konulan en son teorileri aramayı bırakmanız anlamına geliyor. Ve bunun yerine sadece kendinize sorun, “Bu zamanda hasta olanlara, korkanlara ve kayıplarının üzüntüsünü yaşayanlara nasıl yardımcı olabilirim?” Kendinize bu soruları sorun, sizin için elde edilebilir olan üssel büyümeyi alırsınız. Bilinç genişliyor ve evrimleşiyor ve bu kaçınılmazdır. Bu genişleme ve evrim ile birlikte ilerleyip ilerlemeyeceğiniz size bağlıdır. İnsanlığın bu zamanda kuantum sıçrama yapmakta olduğunu ve yolculuğa eşlik etmek isteyeceğinizi bilin.
Huzurlu olduğunuz zaman, kabullenme içinde olduğunuz zaman ve haklı olmaya bağlılığınızı bıraktığınız zaman en iyi olanı yaparsınız. Bunun yerine, kalplerinizi izleyin. Bu küresel krizden geçerken ve bilinçte geçişin tamamlanmasına doğru bir başka dev sıçrama yaparken, kalplerin deneyimleyebileceğiniz en büyük rahatlık ve neşeye götüren yol olduğunu garanti ederiz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Uyanmış Dünyalıların Ne Yapması Bekleniyor ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
23 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Sizler gece uyurken ve bizimle astral planda buluşurken, sizinle bir çok önemli konuşmalar yapıyoruz. Bu zamanda sizden elde ettiğimiz girdilere daha önce hiç sahip olmadık. Hepinizin bu küresel kriz ile yüzleşmenizin sonucu olarak doğurulan yaratıcı fikirler etkileyici.
Bu zamanda müdahale etmeden nasıl yardımcı olabileceğimiz hakkında ve ilerlemenize yardımcı olmak için tam şu anda gezegeninizdeki durumu en iyi nasıl kullanabileceğimiz hakkında bir tür anlaşmaya varmak için Pleiadesli, Siriuslu ve Andromedalı gruplar ile birlikte çalışıyoruz. Otorite konumunda olan insanlardan çok fazla öneri alıyorsunuz ve bu öneriler başlıca fiziksel sıhhatiniz ile ilgili.
Ama bedenlerinizde olmadığınız zaman, egonuzun seviyesinden işlev yapmadığınız zaman ve fiziksel zihinlerinizin sınırlamalarından özgür olduğunuz zaman sizlerle konuşabilmenin ayrıcalığına sahibiz. Gerçekte kim olduğunuzun daha otantik veçhelerinden ve o konuşmalardan yapılacak hamleyi elde ediyoruz, insanlığın salgından gerçekten faydalanmasının yolunun biraraya toplanmak ve ekip olarak çalışmak olduğu sonucuna vardık. Evde kalmanız ve ellerinizi düzenli olarak yıkamanız ısrar ediliyor, ama ayrıca hepinizin bu durumda birlikte olduğunuzu görmeniz için bir fırsat var.
Bu, ırkınızın, ulusunuzun, cinsiyetinizin ve cinselliğinizin, insan olduğunuz ve Dünyalılar olduğunuz gerçeği kadar önemli olmadığı zamandır. Sizlere, Dünya gezegeninde hayatı daha iyi yapma ve her şeyin birbiriniz ile eşit olduğunuzu görmenizle başladığını görme fırsatı veriliyor. Elbette, spiritüel evrim ve ne kadar uyanmış olduğunuz açısından nerede olduğunuza bakmaksızın, hepiniz Kaynak Enerjisi Varlıklarısınız. Kalpleriniz virüs nedeniyle en çok ıstırap çekenlere açıldığı zaman, bunun bu krizden almanızın varsayıldığı şeyi tam olarak aldığınız ve tüm insan kollektif bilincini ileriye taşıdığınız zaman olduğunu bilirsiniz.
Yapmanız beklenen şey budur. Uyanmış olanlarınızın bu durumda yapması en olası şey budur ve Dünyada birlik ve birlik bilinci duygusuna yol açacak olan şey budur, henüz deneyimlememiş olduğunuz birlik ve birlik bilinci. Bunlar insan kollektifi için çok yorucu ve çok heyecan verici zamanlar.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder