28 Mart 2020 Cumartesi

9B ARKTURUSLULAR: Arkturusluların İnsanlığı İyileştirmesine Yardımcı Olun


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  •  




Arkturusluların İnsanlığı İyileştirmesine Yardımcı Olun ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
26 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Bu zamanda enerjisel olarak insanlar ile ilgilenmekteyiz. Biz ve yüksek alemlerdeki bizim gibi diğerleri daha fazla desteklenmeye, ilgilenilmeye, sevgi dolu dikkate ihtiyacınız olduğu zamanı biliyoruz ve bunu her zaman sağlıyoruz.
 İnsanlığın çok fazla yardıma ihtiyacı olduğu bu zamanda hepinizin bize yardımcı olabileceğiniz bir kaç yol var. Her şeyden önce, kendinize ve birbirinize nazik, sevgi dolu ve destekleyici olarak yardımcı olabilirsiniz. İkincisi, sunduğumuz şefkati hissederek kendinizi bu şefkate daha fazla açabilirsiniz ve bunun daha fazlasını alma niyetini taşıyabilirsiniz. Son olarak, bu şefkatli enerjiyi fiziksel bedeninize ve Dünya Anaya topraklayanlar, bunu tüm diğer insanlar için elde edilebilir kılanlar olabilirsiniz, çünkü Dünyanın her türde enerjileri kendi dağıtma yolları var.
Bu birlikte-yaratımın ana amaçlarından birinin birbirinizi hissetmeniz olduğunu fark ettiğiniz zaman, tam şu anda insan kardeşlerinizin ihtiyacı olan şeyin biraz nezaket ve şefkat olduğunu görmeniz daha kolay hale gelir. Sizler var olmanın bu yüksek titreşimli hallerine erişenlersiniz ve hizmette olmak istediğiniz için o yüksek frekanslı titreşimleri insan kardeşleriniz ile paylaşanlarsınız.
Ve sadece hizmette olmayı istemiyorsunuz, aynı zamanda bir çoğunuz bize gelip nasıl hizmette olabileceğinizi sordunuz. Çoğu zaman bu soruyu sorduğunuzda, fiziksel eylem açısından yapabileceğiniz bir şeyleri düşünüyorsunuz. Ama tam şu anda, evde kalmanız, birbirinizden uzak durmanız isteniyor ve bu insanlığa yardım etmek için süper güçlerinize erişmeniz anlamına geliyor. Sevginize ve şefkatinize erişirsiniz. Şifa yeteneklerinize ve bağlantılı hissetmeye sahip olma yeteneğinize, birliğe, her zaman erişime sahip olduğunuz o birlik bilincine erişme yeteneğinize erişirsiniz. Ama şu anda yaşadığınız gibi bir zamanda, buna erişmeniz daha olasıdır.
İnsanlığın uyanmış olan hepinizden ihtiyacı olduğunu hissettiğimiz şeyleri söylemeye devam edeceğiz ve uyanmış bir kollektif olarak, genellikle yaptığınızdan daha fazla, kendinizi bize açacağınızı biliyoruz. İster insan olun, dünya dışı varlık, fiziksel veya fiziksel olmayan varlık olun bu birlikte çalışmanın zamanıdır. Hepimiz bağlantılıyız ve bu nedenle, Dünyadaki herhangi biri ıstırap çektiği zaman, o ıstırap bir dalgacık etkisi gönderir ve hepimiz o ıstırabı hafifletmeye yardım etmek isteriz. Hepimiz insanlığın, bu şimdiki durumun size bir olasılık olarak dunduğu evriminizde ileriye doğru dev bir sıçrama yapmasına yardım etmek isteriz. Ve size yapabildiğimiz her şekilde yardım etmeye devam edeceğiz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.
 (Çeviri: Saffet Güler)
www.danielscranton.com

0 comments:

Yorum Gönder