30 Mart 2020 Pazartesi

Astar

 Görüntünün olası içeriği: gece
Kanal: Sharon Stewart
29 Mart 2020

Ben Ashtar Sheran, Dünya gezegenindeki herkese bir mesaj gönderiyorum.

Halkınızı özgürleştirme sürecinin derinliklerindeyiz. Farkettiğiniz gibi Fırtına başladı ve sizi derin devlet misillemelerinden korumaya yardımcı olmak için
ordu devreye giriyor. Hala onları destekleyen kendi bağlıları var; insan olmayan ve tamamen derin devlet tarafından kontrol edilen askeri güçler olduğunu unutmayın. Bu güçlerin hiçbir suçu yoktur ve yoluna girene zarar verecektir. İnsan gibi görünseler de, bundan başka bir şey değiller.
Bu savaşın topraklarınıza ve şehirlerinize indiğini ve İttifak güçleriniz tarafından hızlı ve verimli bir şekilde halledilmezse çirkin bir savaş olabileceğini belirtiyorum. Işık askerlerin yaptıkları işte yetenekli ama ahlaki karaktersiz bir makineyi alt etmek tecrübeleri olmayabilir.

Bu savaşlar şehir sınırlarınız içinde düzenlenecek. Seçkinlerin son kaleleri olarak şehirleriniz savaşlara karşı savunmasız kalacak. İşte bu yüzden evde kalmanız istendi - çoğu iç şehirlerde yaşamıyor çünkü içinizdeki şehirler zenginlerin evidir. Şehirlerinizin merkezi seçkinler için güvenli sığınak olsun diye yapılandırılmış ancak tanklarınız evlerine yaklaşırken artık yok.

Unutmayın, tüm bu evleri birbirine bağlayan yeraltı tünelleri var ve güçlerinin meraklı gözlerle görünmeyecekleri yüzeyin altında hareket etmesi kolaydır. Şu anda iç şehirlerde elit evleri koruyorlar. Unutmayın, elit tutuklama söylentileri abartılabilir.

Ayrıca Yeni Zelanda ' daki karakollarından elitleri çıkartıyoruz. Orada sığınakları olduğu gibi yeraltına indiler ve savaş da devam ediyor. Çoğu kaçıyor, yakalanmaktan kaçmaya çalışıyor. Dünyanızı kuşattık, onlar için hiçbir çıkış yok.

Kanallar tarafından size iletilen mesajları yayanların çalışmalarını takdir ediyoruz. Yine de sizden düşünmenizi ve kaynaklarınızı isimlendirmenizi istiyoruz ki onlar da yaptıkları sıkı çalışmalardan faydalanabilsin. Işığı yüksek olanlar sosyal medyanız tarafından yasaklandı ve yorulmadan çalışmalarına rağmen, hedeflenen başkalarının popülerliğini asla kazanamıyorlar. Karanlık 
denetleyicilerinizin yeminli düşmanı olan varlıklarla bağlantısı olan kanal yeteneğine sahip olmak, Bir Işıkişçisinin için çok hedef bir pozisyondur. Kanalcılarımızı, dikkatli koruyoruz böylece Sharon ' a olduğu gibi öldürülmesinler,  taciz edilmesinler. Hayatı için girişimlerde bulunuldu ve bu işi bizim için yapmaya hazırdı.
 
Şimdi yüzeyinizde yaşayanlar, bu haberler görüşünüze konulmaya devam ederken virüsten korkanlar için lütfen televizyonlarınızı kapatın ve haberlere maruz kalmanızı sınırlayın. Haberin propaganda, bu da elitlerin inanmanı istediklerini söylüyor, doğruyu değil. Sana söylüyorlar çünkü ona inanmanı istiyorlar ki, Aslında yaratılacak olan gerçektir. Haberin yalan medyanın yalancı. Medyayı ele geçiriyoruz ancak QFS aracılığıyla tüm iletimleri engellemezsek, düzenlenmesi zor olan büyük bir sisteminiz var. Karanlık ile olan sözleşmemize karışmayan maddenin de farkındayız. Işıklar sizi hayatta tutmak için yüzeysel operasyonlarına müdahale etmeyeceğimize yemin ettik. Yaptığımız takas buydu. Bu yüzden herkes için uyanmak önemlidir. Seçkinler hapsedilip karanlık olanlar terör saltanatında durana kadar, biz hala misilleme yapılmasın diye size yardım etmek için yapabileceklerimizle sınırlıyız.

Bu notta, kolektif kurtuluş sürecinin şu anki ayağı sorumluluk almayı öğrenmekle ilgiliydi. Hükümetleriniz sizi kontrol ederken hayatınızın sorumluluğunu taşıdı,. Şimdi bu kontrol vazgeçmeye başladıkça sorumluluklarınızı geri kazanacaksınız ve bu da adım atılmalıdır. Çoğu yiyecek erzağını güvence altına alamadı ve çok fazla erzak biriktirdi. Toplu olarak kendine ve başkalarına karşı sorumluluğunu yerine getirmelisin ve önümüzdeki aylarda bunu yapmak için daha fazla fırsatın olacak. Çoğu hala korkuyla cevap veriyor, bazıları daha seviyeli, bazıları gezegeninizde ortaya çıkan krizin hiç farkında değil, ama şimdi sizi uyarıyorum: Toplu sorumluluğunuzu aldıkça sizin için zor zamanlar gelecek Derin devletten, iç şehirlerinizde savaşlarla karşılaştığınız gibi ve üzerinize daha fazla virüs salınabilir. Derin devletin / karanlık olanlar hakkında herhangi bir saldırı size yönlendirilecek ve bunun için elinizden geldiğince hazırlanmalısınız. Biz Işıklar her zaman elimizden geldiğince yardım etmek için burada olacağız.

Daha önce de söyledim ve burada kendimi tekrar edeceğim: Bir savaş var. Zihninizde bir savaştı ve bu azalıyor, ancak misilleme olabilir ve buna hazırlanmanız gerekir. Devlet görevlileri tarafından size sorulan her şeyi dinleyin ve devletin devralmasından korkmayın. Kimsenin devralması söz konusu değil - bu sizi nihai özgürlüğünüze bırakma sürecidir.

 
İşbirliğiniz için teşekkürler.

Adonai,

Astar

www.sharonandivo.weebly.com

 https://www.facebook.com/nina.ngafoor

0 comments:

Yorum Gönder