30 Mart 2020 Pazartesi

Melekler ~ Işık Geliyor, Sevgi Kazanıyor

 Fotoğraf açıklaması yok.
Kanal: Ann Albers
29 Mart 2020

Canım arkadaşlarım sizi çok çok seviyoruz,

Şu anda yeryüzünüzdeki her birini onurlandırıyoruz, çünkü yeni bir ışık, işbirliği, bağlantı, uyum ve doğruluk çağında tarih yazıyorsunuz. Karanlığın ortasında, büyük bir sevgi ve büyük ışık doğmaya devam ediyor. İnsan ruhu ölçülemez güçlüdür. Sevgi daha önce hiç olmadığı kadar yüzeye çıkıyor.


Gezegeninizde hala büyük bir korku var. Virüsten korkmasanız da empatik olanlar korkunun titreşimini hissedebilir. Kendi ruhunuzda taşıyabileceğiniz herhangi bir korku şu anda kolayca güçlendirilebilir. Duygularınızı normalden biraz daha yoğun hissediyorsanız, bu kesinlikle normaldir. Son zamanlarda rahatlığa ihtiyaç duyuyorsanız, bu da normal.

Tüm bunların ortasında huzur bulabilirsin.

Her zaman Tanrı ' nın, lütfu ve bu enerjilere dokunma niyetiniz sayesinde her zaman sahip olduğunu hatırlayarak huzuru bulabilirsiniz.

Sevginin ışığının kendi kalbinizde yükselmesi için dua ederek huzuru bulabilirsiniz.

Vücudunuzun ışıkla dolu olduğunu ve değer verdiğin herkesin bedenini hayal ederek huzuru bulabilirsin.

Meditasyonda oturarak, ister doğanın sessizliğinde oturarak, kuşları dinleyerek veya bulutların geçişini izleyerek huzur bulabilirsiniz.

Etrafınıza bir battaniye sararak ve meleklerinizi sarılmaya davet ederek, battaniyenin maddi formu aracılığıyla sizi enerji olarak tutmaya davet ederek huzuru bulabilirsiniz.

Tanrı ' nın her zaman Tanrı olduğunu fark ederek huzuru bulabilirsin. Sevgi her zaman korkudan daha büyük bir güçtür ve en çok da senin sevginin aracılığıyla yeryüzündeki titreşim etkilerine karşı dayanıksız kaldığın.

Canlar, bu çok uzun sürmeyecek. Aşkın galip gelecek ve birkaç aydan kısa bir sürede her şey dramatik ve şaşırtıcı bir şekilde gelişmeye başlayacak. Geleceğinizde kalpleriniz karanlığa galip geldiğini görüyoruz.

İnsanlık sizi daha fazla uzaklaştırmak yerine, daha derin bir bağlantı kuracak. Seni korku ve nefret ettirmek yerine sevmeye sürüklüyor. Bu virüs uzun vadede sizi ayırma ve izole etme girişiminde başarısız oldu.

Bunun yerine, hiç olmadığı kadar güzel, sevgi dolu, birlikteliğinizin farkında oluyorsunuz. Her zamankinden daha fazla, statüye, maaşa, ırk, renge veya inanca rağmen, bir insan ırkı olduğunun farkına varıyorsunuz. Komşularınızı, ailelerinizi, arkadaşlarınızı ve dünyanın öbür ucundaki insanları hiç görmediğiniz kadar önemsediğiniz kadar.

Siz canlar, ışıklar parlıyor. Yeni bir bağlanma çağında çalışan sizlersiniz. Siz evrene ve her tarafa "Korku gerçek değildir" diyen cesur olanlarsınız! İlahi aşkın ışığında dinleniyorum ve kucaklayacağım tek gerçek bu."

Sizin için buradayız. Sana rehberlik ediyoruz. emniyette. Güzel kalplerinizi ve muhteşem uyanış ışığınızı kutluyoruz.

Tanrı sizi korusun! Seni çok çok seviyoruz.
- Melekler

 https://www.facebook.com/nina.ngafoor

0 comments:

Yorum Gönder