27 Mart 2020 Cuma

Galaktik Güncelleme: 5D Gama Dalgaları

 Fotoğraf açıklaması yok.
Kanal: Stephanie Nicole
26 Mart 2020

Sevgili insanlar şu anda gezegeninizin kontrolü altında olduğumuz gibi korkmuyorlar. Cabal ' ın çok farkındayız ve uzun yıllardır hareketlerini izliyoruz. Yakın zamana kadar müdahale etmek için toplu iznimiz olmadı. Son birkaç haftadır uykudaki DNA ' nızı etkinleştirmeye yardımcı olan 5 D gama dalgaları gönderiyoruz.

Kendi bağışıklık sistemlerinizi güçlendirebileceğinizi hatırlamalısınız. Bunu zaten güçlü bağışıklık sistemleriniz olduğuna inanarak yaparsınız. Büyük uyanış zamanı geldi. Canlar fırtına öncesi sessizlik bu. Bunu söylediğimizde korkuya neden olmak istemiyoruz, eski 3 d matris şebekesi tarafından kontrol edilenler önümüzdeki birkaç hafta içinde uyanmaya başlayacak ve bu gezegeninizde huzursuzluğa neden olabilir ama emin olun Bunu hatırlamak, dünyadaki cenneti yaratmanın zamanı olduğu gibi geçecek. 26,000 yıl boyunca korku, yoksulluk, açgözlülük vs döngüsü içinde yaşadınız bu cabal ve atalarının kondisyonundan kaynaklanıyor. Şimdi 26,000 yıllık barış, sevgi, birlik ve refah zamanı.

Uzun yıllardır belirli 5 D sistemleri uygulamaya çalıştık ancak Cabal üyesi 911 ve Afgan savaşı gibi olaylara neden olmak gibi sürekli ertelemenin yollarını buldu. Amerikan başkanı tarafından 2001 yılında imzalanan ancak hepinizden saklanan Nesara yasasını da uyguladık. Bu kanun da uygulanacak ve cabal tarafından saklanan tüm zenginlikler halka geri verilecek. Müdahale etmek ve hepinizin olduğunuz çok boyutlu varlıklar olmanıza ve hak ettiğiniz koşullarda yaşamanıza yardımcı olmak için toplu izinlere sahibiz.

Çoğunuzun bildiği gibi toplu tutuklamalar gezegeninizde gerçekleşecek. Yayınlanan 5 G ile ilgili endişelerinizi duyuyoruz ve bu 5 G ' nin işe yaramayacağından emin olmak istiyoruz. Neden çalışmadığını anlamaya çalışan yaratıcıları tavşan deliğine götürecek olan çalışmasını engelledik. Gezegeninizde buna izin vermeyeceğiz. Hepinizi bu virüsün duruşu hakkında güncellemek için artık gezegeninizde mevcut değil ve medya olduğunu tasvir etse bile daha da kötüye gitmeyecek. Bu şişenin açıldığını ve virüsün bir damlasını hayal etmenizi istiyoruz. Şimdi o şişeyi kapattık ve gördüğünüz etkiler ilk damlaya ait.

Karanlık bir zamanını uygulamak zorunda kalabiliriz. İnternet televizyon ve medyadan tamamen kesilmesini kastediyoruz. Bunu yaparsak geri kalanları tutuklamada hareket ederken Cabal ' ın daha fazla kitlesel korku yaymasını durdurmak olacak. Evde kalın ve bu zamanı hepiniz bir olduğunuzu fark etmek için kullanın. Biri diğerini hangi etkiler etkileyecek. Gezegeninizden bazıları dünyanın öbür ucunda bir sorun olması onları ilgilendirmiyor ya da etki etmediği anlamına geldiğini düşünüyor ancak bu virüs hepinizin aynı gemide olduğunuzu gösteriyor. Fırtına geçtiğinde tutuklamalar, dünya dışı varlıklar ve gizli teknoloji hakkında birçok açıklama olacak. Şimdilik canlar, bu büyük uyanış anı için bu gezegene geldiğinizi hatırlayın! Bu çalkantılı zamanlarda aydınlık ve huzurun sahiplerisiniz. Bir sonraki mesajımıza kadar.

Sevgi ve ışık

EraOfLight.com


 https://www.facebook.com/nina.ngafoor

0 comments:

Yorum Gönder