14 Mart 2020 Cumartesi

“KORONAVİRÜS – ORİJİNLERİ VE PANZEHİRLERİ”

 

“KORONAVİRÜS – ORİJİNLERİ VE PANZEHİRLERİ”
Beyaz Kanatlı Dokuzların Kollektif Bilinci.
Magenta Pixie kanalıyla
Bize ‘koronavirüs’ dediğiniz şeyin nereden kaynaklandığını soruyorsunuz. Bu noktada orijinleri panzehirinden çok daha az önemli iken, bu tür bir açıklamaya gireceğiz.
Kimyasal yapısında hala mutasyondan geçen bu mutasyona uğramış virüsün yaratılması çok fasetlidir, bir noktada birleşmedir, yine de zaman çizelgelerinin kaderde olan bir birleşmesi anlamında değil, daha çok tersine çevrilmiş matriks sistemlerinden, karanlık veya yapay teknolojiden gelen bir noktada birleşen yaratımdır; bir birleşim olarak örümcek ağı gibidir.
Burada, panzehir yaşam tarzını yaratma sürecinin önemli bir parçası olan anlayış ve kavrayışlar için kodlanmış çekirdek noktaları sunuyoruz.
Bir noktada birleşme, yine de bir noktada birleşmedir ve çoklu nedendir veya çoklu orijin oluşumudur.
Ama, bunu netlik için üç tohum noktaya bölebiliriz.
İlk ikisinin kaynağı kara kutu programlarıdır, buna rağmen niyetleri şu andaki gerçekliğinizde sonuç olan bu virüs mutasyonunu yaratmak değildi.
Bu kara kutu programlarının başka niyetleri vardı. Virüs orijinal niyetinden bir mutasyondur, ayrıca hücresel seviyede bir mutasyondur. Bu hem spiritüel hem de biyolojik bir mutasyondur. Bunu bilmeniz önemlidir, çünkü mutasyonlar Kaynak frekansı ile ahenk içinde olan organik yapılar üzerinde güç taşımazlar. Tekrarlıyoruz, mustasyonlar Kaynak frekansı ile ahenk içinde olan organik yapılar üzerinde güç taşımazlar.
 Kara kutu programları olarak bu iki tohum nokta şunlardı: Ayrı niyet olarak birincisi sizin biyolojik savaş olarak bilebileceğiniz şey ile ilgiliydi. Tohum noktadan yıllardır yaratımda olan bu virüs bütünüyle insanlığa veya kitlesel olarak insanlara yöneltilmiş DEĞİLDİ. Tekrarlıyoruz – bütünüyle insanlığa veya kitlesel olarak insanlara yöneltilmiş DEĞİLDİ. Durumun bu olduğuna ve kendine – hizmet hiziplerinin güce ve bu tür şeyler yapma yeteneğine sahip olduğuna inanmak son derece güçsüzleştirme yaratır ve korku vasıtasıyla insanın içinde kurban/kurtarıcı kalıbını aktive eder.
Bu bir ‘sigorta poliçesi’ yaratımı idi, sivil kullanım için değil, orduda savaş alanlarında kullanılacak bir silah. Burada bu kara kutu programının kalıplarının en temelini sunuyoruz, çünkü buradaki gerçek ve daha büyük resmin tüm sunulması, bu mesajın amacının ötesindedir. Burada sadece, bilgi ve panzehir yaratılmasına çekirdek nokta olarak size en ilgili bilgiyi veriyoruz.
İkincisi, ayrı bir niyet olarak birinciden tamamen farklı kaynaklı idi. Bu, gen birleştirme ve klonlama gibi biyolojik yaşam formlarının melezleştirilmesi deneyindendir. Bu, hayvan, deniz yaşamı ve biraz bitki DNA’sı kullanmaktaydı, bu özel kara kutu programında insan DNA’sı kullanılmıyordu. Yine, buradaki niyet bütünüyle insanlığı veya kitlesel olarak insanları hedef almak değildi. Niyet Tanrı – kompleksi ile ilgiliydi ve genetizme ve test etmeye odaklanıyordu. Yine, bu çok daha geniş resmin en temel kalıbını sunuyoruz.
Bu mutasyon ile sonuçlanan örümcek ağında bir noktada birleşmedeki üçüncü ana tohum nokta, doğal araçlardan idi. Doğal araçlar diyoruz, çünkü bu bir kara kutu programı değildi. Yine de hala uyumsuz tohumu taşıyordu.
Bunun hayvan yaşam formlarına karşı ilgilenme eksikliği, umursamama, zalimlik ve sömürü ile ilgisi vardı.
Bir zaman periyodunda ve olaylar serisinde, bağlanmış veya kafeste tutulan hayvan krallığında belirli bir kesimde hücresel seviyede çarpıtılmış ve mutasyona uğramış bir virüs yaratmak üzere bu üç tohum nokta bir araya geldi. Sonra bu kasıtlı araçlarla vahşi ve özgür hayvan krallığına yayıldı, virüs daha sonra insan krallığına göç etti, tehlikeli biçim değiştirerek bir kez daha mutasyon geçirmişti.
Niyet saf değildi, kasıtlı bir yaratım olarak negatif kutuplaşma, kara kutu programı idi. Yine de niyet, üçüncü boyut perspektifinden koronavirüs olarak son oluşumunda ‘tesadüfi’ olan ‘koronavirüs’ dediğiniz şeyi yaratmak değildi.
Belirli zamanlarda farklı araçlarla kara kutu teknolojisinin ‘koronavirüs’te başka girişimleri oldu, bu, bu mesajın amacının dışındadır, ama bu ilk koronavirüs değildir, ama bu şekilde yaratılan ilk virüstür ve eşsizdir.
Kara kutu programı tohum noktalarından dolayı bunun ‘doğal araçlardan’ olduğu söylenemez. Eşit olarak, bunun kasıtlı ve maksatlı olduğu söylenemez, çünkü orijinal niyet bu değildi. Sonuç olarak mutasyon geçiren, insan nüfusuna göç eden ve enfekte eden virüs yayıldı. Bu nedenle, o yayılma perspektifinden ve yaratımsal tohum noktası olarak bir araya birleşmesindeki iki tohum noktası ile ilgili olarak bu bir kara kutu programıdır.
Bu mutasyona bir panzehir olarak ve panzehir yaratım olarak yaşam tarzı olarak en önemli şey, dengede kalmak ve pragmatik, tarafsız, tetikte, farkında, açık, kabullenici, mantıklı, sezgisel ‘yüksek düşünce süreçlerinde yargılayıcı olmayan’, üçüncü boyut gerçekliğinde bütünlük içinde yargılamalar yapan’ bir eğilimi sürdürmektir.
Size bunun koronavirüs olarak bildiğiniz şeye mutasyonunun temel kaynağını verdiğimiz için, panzehirin ve yaşam tarzı şeklinde panzehirin çekirdek noktalarını sunuyoruz.
Söylediğimiz gibi, bu mutasyon geçirmiş virüs salıverildi. Bu saldırının bir yönü, insanlıkta karbondan kristaline dönüşümü, kozmik hafızanın hatırlanmasını ve böylece yükselişi önlemek için panik, korku ve kaos yaratmaktır.
Bunun için insanlık bütünüyle hedeflendi. Ancak, bunun sadece karbon veçheye saldırabileceğinin tam olarak farkında olmanız ve bilmeniz çok önemlidir. Kristalin veçhe etkilenmez ve bunu bilmeniz sizin panzehirinizdir.
İnsan bunun farkında olduğu zaman, kristalin kod karbon veçheye kalkan ve siper oluşturur, sizi bağışık hale getirir. Bu mesaj bu bağışıklığa özeldir.
İnsan pragmatik (uygulamacı) olmalıdır. Arkasına yaslanıp üçüncü boyut seviyesinde eyleme geçmeden saldırıya uğramaya bağışık olduğuna inanamaz.
Bu saldırının bir diğer yönü, aşı şeklinde kimyasal panzehirin ‘problem, reaksiyon, çözümü’ yoluyla insanlığı kontrol etmektir. Bu büyük bir kara kutu programıdır ve sahte bir panzehirdir. Tekrarlıyoruz, bu aşı sahte bir panzehirdir.  
Bu sahte panzehir, karbondan kristalin dönüşümü ve böylece pozitif şekilde kutuplaşmış yükselişi engellemekte DNA karıştırma kodlarını içerir.
Eğer insanlıkta adrenal aşırı üretimleri ile korku ve panik, ışığa uyanışları yeterince zapt etmezse, o zaman kara kutu programının sahte panzehir aşısı zapt eder – veya bu sadece eski programları yeniden sirküle edebilen ve yeni negatif şekilde kutuplaşmış programlar yaratamayan çökmüş negatif kesim tarafından taşınan perspektiftir.
Bunun nedeni, insanlık tarafından yükseliş zaman çizelgesi için kritik kitleye erişilmiş olmasıdır. Karanlık elit kabal kesim, kritik kitleyi kontrol edilebilir seviyelere azaltmayı ve zaman çizelgelerini Armageddon çekirdek kalıpları ile değiştirmeyi umuyor. Bunun açıklaması bu mesajın amacının ötesindedir, ama gelecek mesajlarda bundan daha çok konuşacağız. Kritik kitlenin şu anda ışık çağlayanında olduğunu veya aşırı dolduğunu bilin, beşinci boyutsal olarak farkında yıldız tohumlarının sürekli artan azınlığının bu ışık çağlayanı veya dolup taşması için bilinçli olarak alanı tuttuğunu, kritik kitleyi yükseliş zaman çizelgesi tezahür ve cennet tohum kalıpları seviyesinde sürdürdüğünü bilin.
Aktardığımız bunun gibi anahtar kodlu mesajlar ve diğer benzer şekilde kodlanan sunumlar ile, bu alanı tutan yıldız tohumları, beşinci boyutsal gerçeklik sistemini ve dördüncü boyutu kapsamak için kristal ve değerli taş ışığı ile sürekli olarak enerjileniyorlar. Odaklanmış maksatlı spiral çekirdek zaman çizelgesi olarak bu gerçeklik yaratımı ile olanlar için, kritik kitle azaltılamaz ve Armageddon çekirdek kalıp zaman çizelgesine ulaşılamaz.
Bu nedenle tüm kara kutu programları zamansız başlatılıyor ve kendilerini karanlık niyetten tezahür şeklinde ışığa mutasyona uğratıyorlar. Ancak, ‘karanlık ağa yakalanmış’ olan o kardeşler var ve size bu mesajda gerçek ve mutlak panzehir için tohum noktayı ve anahtar kodlu frekansı veriyoruz.
Yine de, size tüm bütünlüğünde panzehiri veremeyiz, çünkü bu bir yaşam tarzıdır, bir zihniyettir ve ruhsal yoldur. Size sadece rehberlik yapabiliriz, siz de başkalarına rehberlik yapabilirsiniz. Burada çalışma sizler, spiritüel savaşçılar tarafından yapılmalıdır.
Şimdi, kendi kalkanlarını oluşturabilen ve başkalarına şifa ve yapı aletleri verebilen yıldız tohumları olarak bilinenlere konuşuyoruz, çünkü bir çok insan korkuları ve kaygıları ile gelecek. Üstatlar olarak, Gaia’nın şifacıları olarak size çok fazla gereksinim var.
Aslında bunun sizin misyonunuz ve bunun sizin çağrınız olduğunu biliyordunuz.
Yola adanma, size, yaşam gücünüze ve hayatınıza ve tüm seviyelerde var oluşa adanan bir gerçeklik yaratır. Işık yoluna adanma, ışık olarak var olduğunuz, ışık yaydığımız ve ışık OLDUĞUNUZ bir gerçeklik yaratır.
Mutasyona uğrayan virüs en kuvvetli ifadesini ‘ilk ısırıkta’ taşır ve aslında o ilk ısırık abartısız idi.
Buna rağmen, virüs insan krallığına göç ederken, sizin ‘yüzüncü maymun etkisi’ olarak değindiğiniz mekanizmalar vasıtası ile ona bağışıklık başlar veya biz buna biyolojik telepati ya da aslında sihir diyebiliriz. Yine de pragmatik ve fiziksel olarak bu, en basit ve en doğru sunulmasında, kollektif seviyede enerjisel iletişimdir. Aslında, siz birsiniz, siz birleşiksiniz. Bundan dolayı, bir olarak, kollektif seviyede birlikte panzehir yaratırsınız. Bilinçlerini bu panzehire ekleyemeyenlere kalkan olursunuz.
Bir çok kez ‘ışık yakalıyor’ dedik ve bununla, bu belirli durumda enerjisel iletişimi kastediyoruz. Uzay ve zamanın bir bölgesinde bağışıklığın başladığı yerde, uzay ve zamanın başka bir bölgesine tam uyuşmada eşzamanlı olarak tezahür eder. Bu sizin gerçek küresel bağışıklık yaratmaya ipucunuz, anahtar kodunuz ve öğretinizdir. Aşı sahte panzehirdir. Kollektif ışık gücünüz gerçek bağışıklıktır. En derin içsel seviyelerde bunu bilişiniz size bağışıklık verir ve böylece mimari, enerjisel kalkanınızı oluşturursunuz.
Daha sonra gelen ‘ısırık’ serilerinden sonra – bu kez metafor olarak konuşuyoruz – mutasyon şiddetini ve gücünü kaybeder.Virüsün bütün olarak insanlığa eriştiği zamana kadar, kuvvetli bağışıklık sistemine sahip sağlıklı bireylere artık tehdit değildir.
Tekrarlıyoruz, virüsün bütün olarak insanlığa eriştiği zamana kadar, kuvvetli bağışıklık sistemine sahip sağlıklı bireylere artık tehdit değildir.
Bu bizi, sizin 5G dediğiniz bir noktada birleşmenin bir diğer yönüne getiriyor. İnsan organizmasının elektromanyetik yönü karıştırılıyor veya yanlış kodlanıyor, bu bağışıklığı riskli insan organizması yaratıyor.
Orijinal 5G test alanlarına çok yakınlık ile, insan DNA sistemindeki kodlar, gezegensel ve kozmik olan enerjisel bant genişliklerine ve dalga boylarına karşılık veriyor. 5G ile yaratılan ızgara sahte band genişliği ve dalga boyudur.  
Koronavirüsün aslında 5G zehirlemesi olduğunu söyleyen bu durumun bir çok kaşifi olmasının nedeni budur. Bu kısmen doğrudur, ama bütün hakikat değildir.
Burada, insan enerjisinin bu bant genişliğinden gelen gezegensel ve enerjisel sinyalizasyon ile birleştiğinin varsayıldığını söylüyoruz. Orijinal 5G DNA kodunu karıştırır ve insan biyoalanını sahte enerji sinyallerine bağlar.
Bu, mutasyona uğrayan virüsün insan krallığına göç etmesi ile aynı zamanlarda gerçekleşti, buna rağmen bu farklı ve ayrı bir kara kutu programı idi, sonradan bir araya birleştiler.
Söylediğimiz gibi, bu durum çoklu açıklamaların ve nedenlerin bir yerde birleşmesidir. Panzehir de çok disiplinli ve çok fasetlidir.
Orijinal 5G sadece, elektromanyetik karıştırıcı sinyal ile bağışıklığın tehlikeye girmesine neden olur. Sulandırılmış 5G bağışıklığın tehlikeye girmesine ve bazı hassas bireylerde sinyal karışmasına doğru katkıda bulunabilir. Yine de kuvvetli ve bağışık kalan bir çok insan vardır.
Tekrar söylüyoruz, bu çoklu – seviyeli nedendir ve panzehiri benzer şekilde çoklu – seviyelidir.
Triquetra (üçgen, üç köşeli) sembolizm veya size üçlünün bilişini ve bağlantısını getiren sembolizm ile mühür çalışması bir veçhedir. [Triquetra Sembolü: Triquetra “üçgen” veya “üç köşeli” anlamına gelir. Üç adet kesişen Vesica Pisces’ten oluşur. Vesica Pisces, iki benzer çemberin kesişmesiyle yaratılan şekildir. Triquetra sembolü bazen bir daire ile birbirine geçer.
 Kadim bir Kelt sembolü olan triquetra en eski sembollerden biri olarak düşünülür; Üçlü tanrıçayı sembolize etmek için kullanıldığı MÖ 500 yıllarına kadar uzanır. Sembol çoğu zaman 3 temel elementi temsil etmek için kullanılır – hava, su ve toprak veya yaşamın sonsuz döngüsü. Ayrıca koruma rune’u olarak bilinir (Runik yazı İlk Çağ Orta Asya toplumları, Etrüskler, Macarlar ve vaktiyle Kuzey Avrupa ülkelerinde yaşayanlar tarafından kullanılmış bir yazı sistemidir.)]
Renk terapisi ‘değerli taş ışık alanı’ kodları şeklinde çalışır, yüksek kalp çakrası rengi pembe veya gül pembesi – altın. Değerli taş ile çalışmada, pembe kuvars, uçuk yakut veya morganit kullanılabilir. Ama, morganit kullanıldığı zaman, pembe renkli olanı alın, pembe beril, pembe zümrüt.






Morganit                                                Pembe beril                                                Pembe yakut
Sonraki çalışma, kendi kişisel eşsiz çalışmalarınız vasıtası ile düzenli ve istikrarlı bir temelde (bazılarınız için her gün) parasempatik sinir sisteminin aktivasyonudur. Meditasyon, yoga, enerji psikolojileri, akupunktur veya benzer çalışmalar kullanabilirsiniz. Bu çalışmada yardım için bir şifacı kullanmak bir çoğunuz için, özellikle yeni uyanmakta olan yıldız tohumları için uyumlu olacaktır.
Bu çalışma, potansiyel bağışıklık risklerine yol açan adrenal sistemlerine karşı savaşır veya merkezi sinir sistemi uyumsuzlukları olanlarda bağışıklığı dengelemek ve bağışıklığı güçlendirmek için çalışır.
Sonraki çalışma süper yiyecek veya süper otlar dediğiniz beslenme yoludur. Kişi burada eşzamanlı olarak kuvvetlenme ve beslenme, ayrıca temizlik ve detoksu arar. Yanıtlarınız ve çareleriniz bu mesajlarda bulunmaz. Anahtar kodlar ve enerjisel tohum noktaları ‘yüzüncü maymun etkisi’ dediğimiz aynı telepatik kanalda bulunabilir.
Daha fazla çalışma yapılmalıdır. Gezegensel ve küresel panzehiri topraklamak için size sunduğumuz sihirli sözleri kullanın, şunları söyleyin:
“Rasgele, negatif veya sızan düşünce, tohum veya programın telkin, enerjisel veya fiziksel kod haline gelmesine bağışıklığım var.  
Kendi kişisel sonsuzluk küremin ötesine sızmayı kabullenmeye bağşıklığım var ve bu sınırı Excalibur Kodexinin hükümranlığı ile kuvvetli tutuyorum.
 Geçiş halindeki Gaia’nın bir ışık savaşçısı olarak çabalarımda yanımda durmaları için, pozitif kutuplaşmış kaynak bilincinin tüm ışık varlıklarını ve meleksi yükselmiş üstat ve Başmelek yapılarını istiyorum ve çağırıyorum.
Çokboyutlu farkındalığın aktive olmuş bir yıldız tohumu olarak, elmas ışık ve gökkuşağı değerli taş kodlarına ve alanlarına sıkı tutunuyorum, dayanıyorum.
 Bu çağrımı, ricamı, bağım, teminatım ve ebedi kodum yapıyorum.
Bundan sonra böyle olacak ve öyledir.
Bunun içinde şefkat, sevgi ve minnettarlık ile duruyorum.”
Biz, Beyaz Kanatlı Dokuzların Kollektif Bilinciyiz.
 (Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder