31 Mart 2020 Salı

BEYAZ KARTAL’DAN MESAJ, HOPİ YERLİLERİ

 

BEYAZ KARTAL’DAN MESAJ, HOPİ YERLİLERİ
16 Mart 2020
 Bu anda insanlık bir portal ve bir delik olarak görülebilecek şeyden geçiyor. Deliğe düşme veya portaldan geçme kararı size bağlı. Eğer az enerjiyle, her zaman sinirli olarak, kötümserlik ile günde 24 saatlerini tüketirlerse, deliğe düşerler. Ama eğer bu fırsatı kendinize bakmak, hayatı ve ölümü yeniden düşünmek, kendinize ve başkalarına bakmak, özen göstermek için kullanırsanız, portalı geçersiniz. Evinize bakın, bedeninize bakın. Spiritüel Yuvanızın bedenine bağlanın. Beden, ev, spiritüel yuva, bunların hepsi eşanlamlıdır, yani aynıdır. Bir tanesine baktığınız zaman, başka her şeye bakıyor olsunuz.
 Bu krizin ruhsal boyutunu kaybetmeyin, kartal yukarıdan bütünü görür, daha geniş görür. Bu krizde sosyal bir talep var, ama aynı zamanda spiritüel bir talep var. İkisi el ele gider. Sosyal boyut olmadan, fanatikliğe düşeriz. Ama ruhsal boyut olmadan kötümserliğe ve anlam yokluğuna düşeriz. Bu krizden geçmek için hazırlandınız. Alet çantanızı alın ve elinizdeki tüm aletleri kullanın. Yerlilerin ve Afrikalıların dayanma gücünü öğrenin: Biz her zaman yok edilmekteydik ve yok edilmeye devam ediyoruz. Ama hala şarkı söylemeyi, dans etmeyi, ateş yakmayı ve eğlenmeyi bırakmadık. Bu zor zamanlarda mutlu olmaktan suçluluk duymayın. Üzgün olarak ve enerjiniz olmadan hiç kimseye yardım edemezsiniz. Şu anda eğer Evrenden iyi şeyler yayılırsa yardımcı olur. Bu dayanmakta olanların neşesi ile olur.
Ayrıca, fırtına geçtiği zaman, bu yeni dünyanın yeniden yapılandırılmasında çok önemli olacaksınız. İyi ve kuvvetli olmalısınız. Ve bunun için, güzel, mutlu ve parlak bir titreşimi sürdürmekten başka bir yol yoktur. Bunun yabancılaşma ile hiç bir ilgisi yoktur. Bu bir dayanma stratejisidir. Şamanlıkta, vizyon arayışı adı verilen bir ergenliğe geçiş töreni vardır. Ormanda bir kaç günü susuz, yiyeceksiz, korunmasız tek başınıza geçirirsiniz. Bu portaldan geçtiğiniz zaman, dünyanın yeni bir vizyonunu elde edeceksiniz, çünkü korkularınızla, zorluklarınızla yüzleştiniz… Sizden istenen budur. Vizyon arama ritüellerini uygulamak için bu zamandan faydalanmalarına izin verin. Dünya kendiniz için neyi inşa etmenizi istiyor? Şimdilik, yapabileceğiniz şey şu: fırtınada dinginlik. Sakinleşin ve dua edin. Her gün. Her gün kutsal olan ile buluşmak için bir rutin oluşturun. İyi şeyler yayın, şu anda yaydığınız şey en önemli şeydir. Ve şarkı söyleyin, dans edin, sanat, neşe, inanç ve sevgi vasıtası ile dayanın.
Çeviri: Saffet Güler

0 comments:

Yorum Gönder