27 Mart 2020 Cuma

Reddetme Hakkın - Ashtar Sheran Kanal: Sharon Stewart 25 Mart 2020

 Fotoğraf açıklaması yok.
Ben Ashtar Sheran, Dünya gezegenindekilere bir mesajım.
Bildiğiniz gibi, gezegeninizin yüzeyindeki ışık ile karanlık arasında bir savaş var. İttifak üyeleriniz Corona Virüsü ' nü kullanarak Kurtuluş Dünya, St Germaine Fonu projesini hayata geçirmeye yönelik bir kılıf olarak kullanıyor.

Kabal tutuklanmasına rağmen direniyor. Haberlerde bastıklarını almalı, sosyal medyaya göstermek, televizyonu herkes görsün diye, bir tuz tanesi ile anlamalısınız. Zorla aşı uygulayacaklar dediklerinde sizce bunu yapabilecekler mi? Yaptıklarını ancak senin izninle yapabilirler. Gücünü her zaman üzerlerinde tutuyorsun.


İnsanlığın kontrolün altında olduğunu anlayın. Her zaman öyleydi. Zorla aşılara "hayır" dediğinizde, dünya çapında bu tepkiyi güçlendirirsiniz ve karanlık bu kötü gündemi gerçekleştiremeyecek. Herhangi bir virüse karşı aşı olmaktan korkmayın.
Bugüne kadar yaptıkları her şeye bakmalısınız. Geçmişine bak. Yalan söyleyerek ve sırtınızı duvara dayayarak tüm planlarını kabul etmeniz için sizi kandırdılar. Bu aldatmayı tekrar görüp hayır dediğinizde uygulayamayacaklar. Anlaşmanız olmadan hiçbir şey yapamayacaklarını anlayın. İnsanları daha önce birçok gündemini kabul etmeleri için korkuttular, ama sizce insanlar zorla aşıya da reddetmekten hapis cezasına izin verecekler mi?
İnsanlar öfkelenecektir. Halkın reddetme ile tepki verdiğinde, devam edemezler çünkü sen razı değilsin.
Anla gücü elinde tutuyorsun, onlar değil.
Dakotas ' taki içme suyu sorunu için yerlilerle kavga ettiklerinde, dikkat çekildi diye eninde sonunda gündemlerini durdurdular. Onlar sadece siz buna dikkat ettiğinizde ve isteksiz kabul ettiğinizde gündemlerini kurabilirler. Bu yüzden medyanız var, böylece onları güçlendirmeniz için gündemlerini senin tarafından yönetmeye devam edebilirler. Bu yüzden haberin var. Sizi bilgilendirme kılığında, aslında sizin rızanızı alıyorlar.

Neden size Orta Doğu ' daki savaştan sahneleri göstermeye devam ediyorlar? Çünkü oradaki geçitlerin tam egemenliği ve ele geçirme hedeflerine ulaşamadılar. Bu savaşa devam etmek için senin rızana ihtiyaçları var. Onlara verme. Haberleri izlemeyi bırak.
"Odaklandığınız şey büyür" derler. Haberlere odaklandığınızda onların gündemlerini güçlendiriyorsunuz.
Çocukken birçoğunuza " hayır " kelimesinden korkması öğretildi. " hayır " deme yeteneği, başkaları tarafından kontrol edilmeyen ve kişisel özgürlüğünü bulan birinin işaretidir. Sana hayır kelimesinden korkman öğretildi ki sadece iki seçenek sunulabilsin, " evet " ya da " reddedemem ". Bu tasarımla oldu. Hepsi tasarım ile. Dünyanızdaki yabancılar olarak size otorite gibi davranmalarının tek yolu, onları reddetme veya onlara hayır deme hakkınızı elinizden almaktır.
Biz Aydınlık 5 G sorununun farkındayız. Aslında kullanmanıza son verirseniz yardımcı olur. Kuleleri yıkmakla ilgili çok fazla gönderi ve bilgi var. Ya kullanmayı bıraksaydın? Sharon ' da wifi var ama 5 D değil. Daha ucuz ve önceki 5 G ' si gibi çalışıyor. Wifi ile tamamen dağıtmak için bilgisayarına bağlanacak ethernet kablosu arıyor. Rızanı nereye koyarsan sorun bu.
Bazı rahatlıklarınız olmadan yapmaya istekli olmalısınız. Önümüzdeki yıllarda değişim dönemlerinde, kolaylıklarınız geçmişinizin bir özelliği haline gelecek. İnternetiniz yakında geçici olarak çökecek, cabal, arabalarınızı sürmeyerek sizi cezalandırmak için gaz sıkıntısı  oluşturabilir, işlerinizi yoksullukla cezalandırmak için elinizden alırlar. Kaybedenler hala bazı as tuttuğu bir savaşın ortasında olduğunuzu anlayın.
İnsanlar diğerlerini 5 G sorununa uyandırmaya çalışıyor. Evet, 5 G, sizin için planladıkları birçok virüs saldırıya karşı savunmasızlık yaratmak için Chemtrailing ve GDO ' d gıdalar ile çalışıyor. Faktörlerden birini ortadan kaldırırsan daha az hassasiyetin olur. Hepsini ortadan kaldırırsan bağışıklık sistemin tekrar güç kazanır.
İstediklerini yaparak onların eline geçiyorsun. Şu anda 5 G wifi ' ye abone olan kaç tanesi? Bu kabul edilemez. Sözünüze sadık kalmak istiyorsanız değişmelisiniz. Kendinden başka herkesin değişmesi için ısrar etmek kolaydır, ama bunu yaparsan hiçbir yere varamazsın çünkü değişim seninle başlar. Konuşmanızı yürüyün lütfen. Dünyanın şu anda sana ihtiyacı var. Kendinize katılmadığınız dolaşımdaki mesajlar yalan söylemektir.

Ben Ashtar ve hizmetinizdeyim,
Adonai
Astar
Youtube: Sharonand Vega

1 comments:

Seyhun Güral dedi ki...

Işık ailemiz yanımızda bize destek veriyor. Biz de bize destek olmamız gerektiğini anlamalıyız. Bu da karanlığa destek vermekten vazgeçmekle başlar. Farkında olmadan onların (karanlığın) sundunduklarını işimize geliyor diyerek kullanarsak karanlığa destek oluruz. KARANLIĞA DESTEK OLMA. Sevgiyle

Yorum Gönder