24 Mart 2020 Salı

BU KRİZ NEDEN GERÇEKLEŞİYOR? YÜKSEK BİR PERSPEKTİF


BU KRİZ NEDEN GERÇEKLEŞİYOR? YÜKSEK BİR PERSPEKTİF
Maya Ataları ve Yıldız Büyükleri
Aluna Joy kanalıyla
18/19 Mart 2020
Bir bütün olarak insanlık ruhtan geriye doğru giderek yaşamaktaydı ve maddi dünyada daha fazla kaybolmaktaydı. Bu her zaman daha büyük bir planın parçasıydı. 26,000 yıldır kaynaktan ayrılığın artan seviyelerini keşfetmekteydiniz.
Bu son ay birbirinizden daha fazla bölünemeyeceğinizi hissettiniz. Ama hatalıydınız. İnsanlık artık tek bir uç tarafa veya diğerine artık bölünmüyor. Siz şimdi hepiniz birbirinizden ayrıldınız. Sizler hala fiziksel bedeninizi devam ettirebiliyorken, Kaynaktan, onun içgörülerinden ve bize sunduğu perspektiflerden ayrılık mümkün olan en ileri noktasına ulaştı. Binlerce ışıkişçisi, bu büyük keşif sürecinde Dünyanın geri dönüşü olmayan devrilme noktasına kaymasını önlemek için ışık ipliklerini tutmakta. İşte buradasınız.
 İnsanlık kendimizi BİR’den ne kadar uzağa uzaklaştırabileceğimizi ve kaybolmayacağımızı görmek istedi. İnsanlık birbirinden ve yaşayan her varlıktan, hayal bile edemeyeceğinizden daha fazla şekillerde ayrıldı. Şimdi, virüs nedeniyle birbirinizden korkuyorsunuz. İnsanlığın gerçeği, tanrısal birliği ve ilahi birliği elde edebileceği tek yol, birliğin uçtaki zıtlarının tam etkisini hissetmektir. Aşırı, kollektif korku ile bağlı tam izolasyonu hissetmeye ihtiyacınız vardı. Sonunun bilinmez olduğunu de geleceğin görülemez olduğunu hissederken, kendinizin dışında herhangi bir kaynağa güvenememenin etkisini hissetmeye ihtiyacınız var. Bu zamanlar sisteminize büyük bir sürpriz ve muazzam bir şok oldu. Şok sizi içinizdeki saklı, işlenmemiş mahzenlere açar. İnsanlık gelecek haftalarda ve aylarda çok gerçek ve insan yollarıyla bir çok şey öğrenecek.
Dünyanız, doğal dünya ile denge dışında yaşamanın acımasızlığı ile yüzleşmek için duraksamaya konuldu. Bu, geçmişte zamanınızın olmadığı şeyleri hissetmenize ve temizlemenize izin vermeniz için büyük bir fırsattır. Siz izole ilen ve yoğun günlerinizi yavaşlatmanız istenirken, şimdiye kadar kaçındığınız bir çok sorunlar ve derin yaralar iyileştirilmek için ortaya çıkacak. Aksi taktirde yıllarca sürecek olan spiritüel temizliği gerçekleştirmek için bu inanılmaz yoğunlaşmış zamanı kullanın.
Ayrı olduğunuz illüzyonunu görmeye başlayacaksınız. Kendinizi kilitleseniz ve dünyadan saklasanız bile hiç ayrı olamazsınız. Hepiniz herkesle bağlantılısınız. Bu bağı koparamazsınız. Bu ayrılık illüzyon gerçekliğinizin en derin ve mutlak illüzyonudur. Bu illüzyonu göreceksiniz.
Yakında, insanlık daha doğal, düşünceli, dikkat eden dengeye geri dönmeye başlama fırsatına sahip olacak. Gelecek aylarda insanlıkta muazzam bir dalga derinden ve mükemmel şekilde uyanacak. Kendi sessiz inzivalarında, DNA’larına programlanmış olan illüzyonları görecekler. Kitlesel, küresel çılgınlığı görmeye başlayacaklar. Gerçeği keşfedecekler.
Büyük muhalefet, bu eşi benzeri görülmemiş durumun yaratıcıları insanlığı güçsüzleştirme veya kontrol etme amaçlarına ulaşmayacaklar. Onların planları önceden geri tepmeye başlıyor. Onlar sadece ışığınızı kuvvetlendirecekler ve içsel gerçeğinizi bilişinizi sarsılmaz yapacaklar. Çoğu en yüksek perspektiflerde, bu başından beri ilahi plan idi ve plana uygun olarak ilerliyor.
İnsanlık sizi doğal denge ve birlikten uzaklaştıran bir şekilde yaşamaya alışmış olduğu için, sonra gelecek olan şey bunun yanlış yönde gittiğini hissettirebilir. Zamanı tersine çeviriyormuş gibi hissettirebilir, çünkü sizler hayata onun aktığı şekilde alışıksınız. Ama gerçek şu ki, siz aslında sürekli canlı, değişen, hareket eden ve yaşamla birlikte evrimleşen zamanın doğal akışı ile akmaya başlıyorsunuz. Bu tanıdık gelmeyecek ve bazen önünüzde korkutucu zamanlar olacak. Ama hayatlarınızı basitleştirmek ve İSTENEN şeylere değil, önemli ve GEREKLİ olan şeylere yeniden odaklanmak, doğru yönde evrimleşmenizin anahtarı olacak.
Dünyanızın ekolojisi önceden hızlı oranlarda iyileşiyor. Atmosfer temizleniyor ve sular temizleniyor. Dünya kendisini nasıl dengeleyeceğini biliyor. O kuvvetli. Onu öldüremezsiniz, kendinizi yok edebilirsiniz. Gereksinimleriniz ve spiritüel yolda çağrılarınız her zaman Dünya ile dengededir. İstekleriniz egodandır ve açgözlülükten gelir… ve en önemlisi, önünüzdeki günlerde iyileştirebileceğiniz korku ve yoksunluktan gelir. kendini yok etmemek için, sağlıklı, dengeli bir Dünyada yeni bir geleceği yaşamaya devam etmek için, insanlık bunun farkında olmalıdır ve Dünya ile ahenk içinde olmayı öğrenmelidir. Farkında olun. Yeni kulaklarla, yeni gözlerle dinleyin ve izleyin ve kalplerinizi saf, önceden bilinemez olasılığa açın. Bu zamanlar sizin fırsatınızdır.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder