21 Mart 2020 Cumartesi

ARKTURUSLULARDAN MESAJ


ARKTURUSLULARDAN MESAJ

Suzanne Lie kanalıyla

13 Mart 2020
Sevgililer, biz Arkturuslular bu konuya değinmekten mutluyuz.
“Hala üçüncü boyut bedeni giyen bizler” demeniz ilginç. Aslında, kendiniz ve başkaları için sadece üçüncü boyut insanı olmadığınızı kavramak yardımcı olur.
Gerçekte, birçoğunuz aynen bizim olduğumuz gibi Galaktik Varlıklarsınız, Gaia’nın büyük gezegensel dönüşümü sırasında üçüncü boyut “dünya bedeni” almayı seçen varlıklar. Lütfen, “değişim” ve “dönüşüm” arasındaki farkın, değişimin benliğin üçüncü, dördüncü ve hatta beşinci boyut ifadesinde gerçekleşebilmesi ve gerçekleşmesi olduğunu hatırlayın.
Çok sıklıkla aynı zamanda yüksek boyutlu gerçekliklerine sahip olduklarını henüz kavramayan bir çok insan var, ki onların BENLİKLERİNİN üçüncü ve hatta dördüncü boyut ifadeleri bunun farkında değil.
Bizler, Galaktik Aileniz size HEPİNİZİN Gaia’nın Çokboyutlu Gezegeninin yüksek boyutlarında BENLİĞİNİZİN diğer versiyonlarına sahip olan Çokboyutlu Varlıklar olduğunuzu hatırlatmayı diliyoruz. Bunu şimdi size, kaygınızı veya hatta korkunuzu hafifletmeye çalışmak için değil, olduğunuzu kavradığınızdan çok daha fazlası olduğunuzu hatırlatmak için söylüyoruz!
 Birçoğunuzun deneyimlediği, size Çokboyutlu olduğunuzu unutturan bir çok nedenler vardır. Özünüz üçüncü boyut, fiziksel plan ile sınırlı değil. En önemlisi, gerçekliğin Yüksek Boyutlarındaki kendi Yüksek Benliğiniz ile “sürekli temas” içinde olabileceğinizi hatırlatmayı diliyoruz.
Yüksek Benliğiniz size, “insan benliğinizin” bu son derece önemli ŞİMDİSİ sırasında enkarnasyon almayı kişisel olarak seçtiğinizi hatırlatabilir. Bu aynı zamanda Dünya olarak da bilinen sevgili gezegeniniz Gaia’nın hayatında son derece önemli bir andır. Aslında, hepinize “insan benliğinizin” içsel Çokboyutlu BENLİĞİNİZİN sadece en düşük frekansı olduğunu hatırlatmayı önemli buluyoruz.
Biz, Galaktik Aileniz büyük gezegensel “yeniden ayarlanma”nın bu ŞİMDİsi sırasında üçüncü boyutsal bir Dünya bedeni giymeyi seçecek kadar cesaretli olanlarınızın kendi duygu ve düşüncelerinin yüksek frekansları ile bağlantı kurmaya ihtiyacı olduğunu gözlemledik.
Bu bağlantı ile, bir çok insanın sahip olduğu ve kapana kısıldığı korku ve öfkenin üzerinde yükselebilirsiniz. Ama, Gaia’nın gezegeni boyunca hızla yayılan korkunun tek bir kuvvetli panzehiri vardır.
Bu panzehir, bu “korkulu hastalık” tüm dünyada dolaşıyor. Bundan dolayı, çoğu insan aynı ŞİMDİ içinde aynı korku dolu deneyime sahip olduğu için, korkuyla birleşmiş olan herkes her şeyden önce – tüm dünyadaki insanlar aslında BİRLEŞMİŞ olduklarını hatırlayabilirler!
Ayrıca, bu birlik tüm dünyanın sahip olduğu bir problemin çözümünü bulmaya dayanıyor. Bu nedenle, onlar “kötü adamları suçlayamazlar” veya hatta “kendilerini suçlayamazlar”. Başkalarını veya kendilerini suçlamanın olmaması, onların Sevgi ve Işığa odaklanmalarını sağlayabilir.
İnsanların bilinçlerini kendi Çokboyutlu BENLİKLERİNİN içsel dördüncü ve beşinci boyutlu ifadelerine genişletmelerini sağlayacak olan, Sevgi ve Işığa odaktır.
İlk başta, Tüm korkunun üzerine yükselmeye ve bu virüsten ıstırap çekmekte olan tüm varlıklara Koşulsuz Sevgi göndermeye odaklanmaya yetecek kadar kendilerini Koşulsuz olarak Sevebilen kendi içsel Çokboyutlu BENLİKLERİNİ hatırlayan bir kaç insan olabilir.
Daha da çok insan “korkunun üzerine çıkmayı” hatırladıkça ve kendi içinde yaşamayı hatırladıkça ve seçtikçe ve ayrıca Gaia’nın TÜM varlıklarına Koşulsuz Sevgi gönderdikçe, ÇOK kuvvetli bir enerji alanı gerçekleşir.
İnsanlar Gaia’nın kendisinin, tüm diğer bitkiler, hayvanlar, balıklar, kuşlar, böcekler ve Gaia’yı yuvaları yapmış olan diğer yaratıklar gibi, canlı bir varlık olduğunu unutmuş olabilirler. Bu “salgın”ın, insanlar tarafından “yenilmesi” kastedilmeyen hayvanları onurlandırmayan insanlar tarafından başlatıldığını hatırlayın.
Bunu, gerçekleşmiş olan şey için herhangi bir insanı suçlamak için söylemiyoruz, Gaia’nın, onun, Gaia’nın çağlardır insan sakinlerine anlatmakta olduğu şeyi insanların dinlemesine ihtiyacı vardı. İnsanlar sayısız çağ boyunca kendi Yuva gezegenlerine zarar vermekteler. Zamanda bir noktada, Gezegensel Sağlık ve İyilik içsel sisteminin büyük ölçüde zarar görmesi kaçınılmazdı.
Gaia insanlığın ellerinde büyük sıkıntılar çekti. Kendi Gezegensel Anneleri olarak Gaia’ya ibadet eden yerli insan varlıklarının katliamları, insanlar tarafından bir çok yıkıcı savaşlar, toprakların bilinmeyen bir zaman için radyasyona maruz kaldığı Çernobil, hayvanları öldürmeyi spor olarak görmek gerçekleşti ve gerçekte, ilk Amerikalılar topraklarını çalabilmek için Yerli Amerikalıları öldürmeye spor olarak baktı.  
Sonra, topraklar çalındığında kendilerine “sahip oldukları her şeyin üstadı” diyen insanlar tarafından büyük ölçüde zarar gördü. Elbette, onlar o topraklara “sahip” değildi. Bunun yerine, o toprakları “çaldılar” ve orada hayvanlar, bitkiler, sular ile ve birbirleri ile barış ve uyum içinde yaşayanları öldürdüler.
Aslında, Çernobil, iki büyük Dünya Savaşı ve bir çok daha küçük savaş ile insanlar Sevgili Gaia’ya bir çok nesiller boyu yanlış davrandı. İnsanlar kendi insan ailelerinin ve dostlarının yasını tuttu, ama savaşların kendi Anne Gezegenlerinde neden olduğu zararı görmezden geldi.
Şimdi “şovu yöneten” ve kendi gezegenlerini tahrip eden insanların bir çok nesillerinden sonra, kendi dünyalarının neden HASTA olduğunu merak ediyor olabilirler, şimdi ıstırap çeken yalnızca dünya değil, insanlar da ıstırap çekiyor. Hatırlayın, bu “salgının” bir parçası “insanların yiyecek için “öldürüp alması” kastedilmeyen hayvanları yemesiyle başladı.
Evet, ŞİMDİ Gaia insanların dikkatini çekti. ŞİMDİ sadece toprak, su, gökyüzü, bitkiler ve gezegende yaşayan tüm insan – olmayan varlıklar değil! ŞİMDİ insanlar da ıstırap çekiyor. Ve, bu hastalık sadece Gaia’nın gezegenini zayıflatanlara gelmiyor, aynı zamanda Gaia’nın gezegenindeki daha yaşlı ve güçsüz insanlara geliyor.
Elbette, “virüsü kapan” insanların bir çoğu Dünyaya ve diğer insanlara nazik ve sevgi dolu hisleri olan iyi insanlardı. Ama, sevgili gezegenlerine önem vermeyen, bakmayan veya korumayanlardan çıkan enerji, yaşamlarını başkalarına özen göstererek ve Gaia’ya özen göstererek geçirmiş olan bir çok iyi insana geldi.
Maalesef, hastalık kime saldıracağını seçemez. Ama, en güçsüz olanlar daha az hayatta kalabilirler. Elbette, en zayıf olan ilk ıstırap çekendir ve en zayıf olanlar çoğu zaman en yaşlılardır.
Bu nedenle, çok, bir çok masum insanın başına gelen şeyi durdurmanın ve tedavi etmenin bir yolunu bulması beklenen en kuvvetli insanlardır. Gerekli olan şey, insanlardan kuvvetli liderliktir, sadece “hayatlarını yaşayan” ,hayatlarını yaşamaya devam etmek isteyen her günkü insanlar.
Öyleyse, ne yapılmalı? Para ve başkaları üzerinde güce sahip olmaya önem vermekten çok, Gezegenlerine ve gerçekliklerine özen gösteren Kuvvetli İnsanların yaptığı Kuvvetli Liderlik. ŞİMDİ insanlık İÇİNDEKİ KENDİ GÜCÜNÜ bulmaya çağırılıyor. İçerideki bu güç korku ve hastalıktan ıstırap çeken bir dünyaya Koşulsuz Sevgi Göndermeye istekli olan herkes için mevcuttur.
Herkesten, HER Varlığın içinde olan Yaşamın Büyük Döngüsünü hatırlamasını istiyoruz. Yaşamın bu Döngüsünü hatırlarken, ayrıca kendi İçsel gücünüze erişirsiniz. Maalesef, bazıları İÇERİDEKİ Güç yerine, başkaları üzerinde GÜÇ ile yaşamayı seçti.
Biz, Galaktik Aileniz HEPİNİZİN “içinizde güce” sahip olduğunuzu bilmenizi diliyoruz, çünkü HEPİNİZ Çokboyutlu Varlıklarsınız. Gezegensel Yükselişine yardımcı olmak için bu ŞİMDİ anında Gaia’ya gelmeyi seçtiğini unutmuş olan bir çok insan olmasına üzülüyoruz.
HERKESİN aynı gezegeni paylaştığını ve İnsanların Sevgili Gezegen Gaia’nın üzerinde ve içinde yarattığı yaraları iyileştirmek için Gaia’nın Dünyasında HERKESİN TEK varlık olarak birlikte çalışmaya ihtiyacı olduğunu kavrayan daha fazla insan var.
Sevgili Gaia yanlış hükümleri için insanları suçlamıyor. Bunun yerine, tüm insanların herhangi bir virüsün direnebileceğinden daha kuvvetli olan Sevgi ve Işıkta BİRLEŞMELERİNİ istiyor. Virüs, “bir şeyler çok yanlış gitti ve ŞİMDİ düzeltilmesi gerekli” diyen insanlığın uyanma çağrısıdır.
Bu “düzeltmenin”, “Tüm Yaşam için Sevgi”den ve “insanların kendi yuvalarına zarar verenler değil, kendi gezegenlerinin KORUYUCULARI olmalarının beklendiğinin farkına varılmasından” yükseldiği zaman en güçlü olduğunu lütfen hatırlayın. Elbette, yaşamlarını sevgili gezegenlerine özen göstererek yaşayan bir çok insan var.
Biz, Arkturuslular sevgili Gaia’nızı seven hepinizden, büyük gezegensel zorluğun bu ŞİMDİsinde dünyasal bir beden almayı seçmenizin nedenini” hatırlamanızı ve buna adım atmanızı istiyoruz.
Bizler, Galaktik Ailenizin üyeleri Büyük GEZEGENSEL ZORLUĞUN bu ŞİMDİSİ sırasında dünyasal bir beden almayı seçen dostlarımızın ve ailemizin çoğunu tanıyoruz. Biz, Galaktik Aileniz uykunuz sırasında ve derin meditasyon zamanlarınızda gerçekliğin Yüksek Planlarında bizi ziyaret ettiğinizi hatırlatmak istiyoruz.
Büyük Gezegensel Zorluğun bu ŞİMDİSİNDE Gaia’ya yardım etmek için gerçekleştirmeyi seçtiğiniz Misyonu hatırlamanıza yardımcı olacağımızı vaat ediyoruz.
Biz, Galaktik Aileniz, bu şimdide Gaia için ne yapmayı vaat ettiğinizi ve bu ŞİMDİDE enkarnasyonunuzun nedeni de olan bu vaadi en iyi nasıl gerçekleştirebileceğinizi hatırlamanıza yardımcı olmak için meditasyonlarınızda ve rüyalarınızda size geliyoruz.
ÇAĞRI yapıldı ve YANIT vereceğinizi BİLİYORUZ!
Galaktik Ailenizden kutsamalar
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder