30 Mart 2020 Pazartesi

PLEİADESLİLERDEN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZ İÇİN FREKANS MODELİ



PLEİADESLİLERDEN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZ İÇİN FREKANS MODELİ
Christine Day

 Merhaba,
Pleiadesliler Koronavirüsün etkilerinin üstesinden gelmemize yardımcı olmak için bize titreşim Modeli verdiler. Bu onlardan insanlığa bir armağandır.
Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ve bedeninizin tüm hücrelerine Koronavirüsün etkileri ile savaşmak için yüksek frekanslı titreşim enerjisi yaratacak olan bu Modeli alacaksınız.
Bu Model, bağışıklık sisteminize ve bedeninizin hücrelerine akan ve emilen yeni yüksek titreşimli özü aktive eder. Modelin içinde erişmeniz ve emmeniz için bu özün çok boyutlu katmanları vardır. Bu özün frekansı, solunum sistemini ve bağışıklık sistemini virüsün etkilerine karşı kuvvetlendirmek için tasarlanmıştır.
 Modele eşlik eden Kutsal bir Ses verilmektedir.
Bu sesin eşsiz frekansı başka bir frekansa benzemiyor. Hücreleriniz bu frekansı tanır ve açılır, ses Modelin içindeki bir kapının anahtarı olarak davranır. Bu sesin eşsiz frekansını Modelin içine getirdiğiniz her seferinde, bedeniniz Modelin içinde taşınan bu yüksek ışık sıvı frekans özünün bir başka katmanını emebilir. Acele etmeyin, yavaşça oluşturun ve Modelin içinde taşınan çok boyutlu katmanlara uyumlanın.
Video Modelin içinde taşınan çok boyutlu frekans katmanlarının hepsini tam olarak kullanabilmeniz ve bu özü beden sistemlerinize getirebilmeniz için tasarlanmıştır. Sistemlerinize bu Modeli aktive etmek için adım adım ilerleyeceksiniz.
 Bilinçli nefesin ego zihni devreden çıkaran özel bir nefes olduğunu hatırlayın. Bu, ağızdan alınan ve ağızdan verilen tam nefestir. Model ile çalışırken Bilinçli nefesi kullanmalısınız.
Bu her birimiz için çok boyutlu Benliklerimizin doğal kutsal elementlerine yeniden bağlanmakla gücümüzü sahiplenmenin zamanıdır. Bu Modeli her gün bedeninize bilinçli olarak getirerek, Yüksek Benliğinize bu yüksek titreşimli bağlantıyı harekete geçirmeyi seçersiniz.
 Kutsamalar,
 Pleiadesliler ve Christine

0 comments:

Yorum Gönder