27 Mart 2020 Cuma

KRYON: KORONA – 2


KRYON; KORONA – 2
Bu canlık kanallık İzlanda’da verildi.
Lee Carroll kanalıyla
24 Mart 2020
Selamlar sevgililer, ben Manyetik hizmetten Kryon’um. Bu, bu harika topraklarda son kanallık ve bu odada gezegende yayılmaya devam eden virüsten söz ettim. Geri gidip bununla ilgili mesajı dinleyebilirsiniz, bunu tekrarlamayacağım, ama ‘Kryon, yüksek bilinç alanına girmesi varsayılan bir gezegene neden bunlar oluyor, bu nasıl olabildi?’ gibi şeyler söyleyen artan sayıda insan var. O zaman şöyle diyeceğim, mesajları gerçekten dinliyor muydun, mesajları gerçekten okuyor muydun? İki adım ileri, bir adım geri. Şu anda geri adımdasınız. Bunun neye benzeyeceğini sanıyordunuz? Tüm gezegenin bilinç değiştirdiği yerde basitçe pakta bir yürüyüş mü olacaktı? Yanıt sizin bunu bir cezalandırma olarak getirmediğinizdir. Ve tam bu yere giden çok fazla insan var, onlar Tanrının cezalandırıcı bir Tanrı olduğunu inceledikleri doktrinler ve okudukları tüm metinler nedeniyle, korkunç bir şey yapmış olabileceğinizi düşünüyorlar.
 Ya bu bir temizlik ise, ya bu bir joker ise, ya o toz temizlendiğinde bu gezegen farklı olursa? Ya bu jeopolitik yapıyı değiştirirse, ya insanların düşündüğü şeyi değiştirirse? çünkü bu bittiği zaman, insanlar bu başlamadan önce bilmedikleri daha büyük gerçeği bilecekler. Bu size bakmanız için verdiğim ipucu idi ve bunu tekrar söyleyeceğim. Hastalıklar politik değildir, yaptıkları şeyi yaparlar. Bunun nereden geldiğini ve önce nereye gittiğini izleyin, inceleyin, gözden geçirin, görün, bu hikayeyi anlatır.
Bu size daha sonra hoşunuza gitmeyecek daha büyük bir hikayeyi anlatır, ama şu an için büyüklerine hoşçakal diyen bir çok insan var, şu an için büyük üzüntü var, şu an için korku var. Bir çok kez bir çok kanal tarafından bahsedildi, salgın hastalıktan değil, bu korku ve korku yayılıp size dokunuyor ve belirli şekillerde hızlı yayılsa da, büyük çoğunluk küçük bir zaman miktarında tamamen ve bütünüyle iyileşecek.
Hala sizi korkutuyor. Soru neden onun burada olduğu değildir, ondan kurtulmak için ne yapmak gerektiği değildir, çünkü bu geçecek, bu geçecek. Gerçekte soru, tam şu anda Işıkişçisinin ne yapması bekleniyor, Işıkişçisinin görevi nedir? Tam şu anda bazıları size anlamlı gelen, bazıları anlamsız gelen bir çok şey söyleyebilirdim.
Kryon bunun geldiğini bize söylemedi. Sevgililer burada olan şey özgür seçim iledir, o alandaydı, garanti değildi, yüzde yüz değildi ve bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin kontrolüne sahiptiniz, bunu daha sonra göreceksiniz.
Bunu durdurmaya çalışanlar var ve bunu daha sonra göreceksiniz ve yine de o burada. Eğer size bunun neye erişeceğinin potansiyelini verseydim, tepki korku olurdu. Size verdiğim kehanetler, olgunlaşan bir toplumdan, şefkatten, şeffaflıktan, daha iyi bir gezegenden tezahür etmiş olduğunu gördüğüm kehanetlerdir.
Ne yapman bekleniyor Işıkişçisi? Tam şimdi anlatacağım, dinle, burada olmanın nedeni bu. Bir numara güvende kal, güvende kal, çünkü hastalıkta çok fazla şeye ulaşamayacaksın, güvende kal. Bu o kadar zor değil, güvende kal. Ve bu oynanırken etrafındaki korkudan dolayı ellerini ovuşturan ve ömürlerini kısaltanların farkında ol. Sonra ne yapacaklarını bilmiyorlar, bir yerden başka bir yere dönüyorlar ve volta atıyorlar ve onlara, ailelerine, bu gezegene veya bu ülkeye ne olacağını merak ediyorlar.
Devreye gireceğiniz ve onları yatıştıracağınız ve şefkat vereceğiniz ve eğer ihtiyaç varsa hikayeler anlatacağınız yer burası. Onları rahatlatın, onlarla birlikte olun, onlarla oturun ki korkmadığınızı, güvende olduğunuzu, her şeyde sağduyulu olduğunuzu ve güvende kaldığınızı ve bunun geçeceğini ve ebediyen olmadığını görsünler. Bugün olan şey yarın gidecek. Işıkişçisinin yaptığı şey budur, bu kayalar üzerindeki deniz feneridir ve hiç kimsenin deniz fenerinin ismini bilmediğini, buna rağmen onun bir çok gemiciyi, yolcuyu, denizciyi kurtardığını daha önce söyledim. Onlar etrafta dolaşan ışığı görüyorlar ve ışığın olduğu yerde güvende olduklarını biliyorlar.
Siz deniz fenerisiniz, bu sonraki aylarda tekrar tekrar sorulduğu zaman söyleyeceğimiz şey budur, yanıtlar bunlardır ve bunlar yanıtlar olmaya devam edecek. Sorular ne olursa olsun, neden ben sorusu dahil, yanıt; eğer sen bir ışıkişçisi isen neden sen olduğunu biraz önce anlattım. Bunu değiştirebilmen için, bunu hafifletebilmen için, onları rahatlatarak yaşamları kurtarabilmen için, çünkü burada çok fazla korku var.
Bu gezegenin tam şu anda ne öğrenmekte olduğunu anlatacağım. Medya hakkında ve onun rolü hakkında çok şey öğreniyorlar. Medyanın durumu nasıl daha kötüleştirebileceğini öğreniyorlar, medyanın insanları ölümüne korkutarak nasıl canları alabildiğini öğreniyorlar. Öğrendikleri bunlar. Siz bu daha iyi yerden geliyorsunuz.
Gazeteciler, neler olduğunu gözden geçirin ve bu şeyler ve bilgilendirme mesleğiniz üzerinde düşünün ve kendinize ne yaptığınızı sorun, yaptığınız şey bugün gezegen için iyi mi? Eğer bu gelecekte bir ay, iki ay, üç ay, bir yıl sonra olsaydı, neyi farklı yapardınız? Yanıtları alırsınız.
Bu, daha şefkatli bir gezegeni ortaya çıkarmaya başlıyor, dinleyin. Üzüntü duyanlar var. Bazı ülkelerde silahlarını toplayıp bir yerde bir araya toplandıkları ve konumlarını tuttukları şaşırtıcı şeyler olacak, çünkü halkın yiyecek için saldıracağını bekliyorlar. Ya size bunun tersi olacağını söylersem? Ya tam şu anda, bunun komşuların komşulara yardım ettiği ve insanların birbirlerine ulaştığı daha nazik, şefkatli bir gezegen olduğunu söylersem? Gezegendeki herhangi bir zamandan çok daha farklı. Birbirlerine bakıp “bundan geçeceğiz, sizi seviyoruz, iyi olacağız, sizi seviyoruz, eğer yardıma ihtiyacınız olursa bize haber verin, bu durumlar altında elimizden geleni yapacağız” diyenler.
“Silahım nerde” diyen çok az kişi var. Bugün değil. Tarihçiler bu gezegene ne olduğunu yazarken, bu en büyük farklılıklardan biridir. Onların beklemedikleri şeyler ile dolu olan, ayrıca bu gezegende gerçekte neler olabildiği ile dolu kitaplar olacak. Bu bir şefkat mesajı. Bu, “Işıkişçileri, onun için eğitildiğiniz şey burada” diyen bir mesajdır. Bundan geçin ve farklı bir gezegen ve farklı bir bilinç ile ilerleyin. İnsanlar tam şu anda içlerine dönüyor ve “kaçırdığım daha büyük bir şey olabilir mi? Bu, değişmeye başlayan bilinç olabilir mi?” diyor.
Sevgililer, bundan geçeceksiniz. Bu sadece şimdi başlayan bunun zirvesi. Bundan geçeceksiniz, güvende kalın. Tedbirli olun, insanlara yardım etmeye izin verildiğinde artık saklanmayın. Eğer onlarla markette karşılaşırsanız onlara yardım edin. Eğer sıkıntıda oldukları görünüyorsa onlarla konuşabilirsiniz, onlara dokunmanız gerekmez. Onlarla konuşabilirsiniz. “İyi misin, benimle konuş, ne hakkında kaygılanıyorsun?”
Bu şeyler hakkında düşünün sevgililer, çünkü sizler rahatlık ışığı taşıyorsunuz, bu sizin soyağacınız. Bu nedenle buradasınız, bu mesajı dinlemek veya okumak ile ilgilenmenizin nedeni budur. Bu, bugünün gerçeğidir. Daha sonra anlatacak daha çok şeyim var, ama sevgililer bu, daha şefkatli olmaya başlayan bir gezegen ve bu bugün başlıyor. Bu şeyler bu yerden, şimdiye dek beklediğinizden çok farklı olabilecek perspektifler ile, geldiğinizden farklı şekilde gitmiyor. Bu gezegende daha fazla normal olmayacak, size bir çok kez söylediğim gibi.
Ve öyledir.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder