25 Ocak 2013 Cuma

BAŞMELEK MİKAİL - BAĞIŞLAMA ARMAĞANI

 http://www.dunyaana.com/images/gass.jpg
  Sevgili üstatlar, Işık ve Yaratıcının bilgeliği Yeryüzüne ve insanlığa nüfuz ederken, bilinçte radikal bir değişim meydana gelmektedir. Her geçen gün daha fazla değerli ruh, kişisel realitelerini meydana getiren temel inançlarını sorguluyor ve inşa ettikleri fiziksel ve zihinsel yapıları, yaşam kalıplarını inceliyor. Korku ve belirsizlik yaygınlaşıyor, ve birçok insan güzel günlerin geride kaldığından ve geleceğin belirsiz, karanlık ve soğuk göründüğünden korkuyor. Hızlı değişimlere direnç göstermek ya da hızlı değişimlerden rahatsız olmak doğaldır, özellikle insanların geleceklerinin kontrolünün kendilerinde olmadığını hissettiği zamanlarda. Bu yüzden Yüksek Benliğinizin bilgeliğine başvurmanız ve harika meleki rehberleriniz ve öğretmenleriniz ile bağlantıya geçmeniz çok önemlidir.

Bilin ki yuvaya giden yol, daima vardı ve yüksek aydınlanma alemlerine dönüşünüz kesindir; ancak, bunun nasıl başarılacağına dair sır içinizdedir, dış dünyanızda değil. İçsel dönüşüm süreci, Kutsal Kalp ve zihninizin bilgeliğine tekrar erişim kazandığınızda ve gelişmiş evrensel bilgeliği ortaya çıkarmak için yaşamlarını adamış birçok haberci ve öğretmen kanalıyla Işık Alemlerinden gelen harika bilgilerden faydalandığınızda kolaylıkla ve zahmetsizce başarılacaktır.

Sevgili varlıklar, derin bir geçmiş suçluluklarınızı şifalandırma, yeryüzünde ve güneş sistemindeki ve dahi galaksideki diğer boyutlarda sahip olduğunuz geçmiş yaşamlarınızın acı dolu anılarını salıverme sürecinden geçiyorsunuz. Daha önce de söylemiştik, cezalandırılmayacak ya da cehenneme atılmayacaksınız. Lütfen sözlerimize kulak asar mısınız? Yargılanmıyorsunuz ve hiç kimse ya da görünmez, yüksek alemlerden biri tarafından yargılanmayacaksınız da; SADECE KENDİ KENDİNİZİ YARGILARSINIZ! Etki tepki evrensel yasasına göre, tüm düşünceleriniz, niyetleriniz ve amelleriniz aura alanınızda ve çakra sisteminizde depolanır, ve bu şekilde yaratılan titreşimsel kalıpları etrafınıza yayarsınız ve bu ışınlar da sizde sonsuzluğa gider ve benzer frekanslarla size geri döner. Geçmişte, olumlu, sevgi dolu hareketlerinizin sonuçlarını almak ya da olumsuz ya da acı veren hareketlerinizin cezalarını deneyimlemek birçok yaşam alırdı. Ve genellikle “doğru” olanın kesinlikle ödüllendirildiği belli değildi, ve “yanlış” olanlar da ödüllerini alıyordu. Bir kez daha, hiçbir büyük ya da küçük Varlık ceza ya da ödül dağıtmamaktadır. Evrensel yasalar vardır ve kendi Yüksek Benliğiniz gelişiminizi ya da eksik yönlerinizi izler, ve buna göre önünüzde yolu açar ve size büyük küçük mucizeler sunar ya da önünüze daha fazla zorluk koyar ve uyanmanızı ve yükseliş merdivenine adım atmanızı umar.

Sevgili Gönüller, içinizden çok fazla kişi geçmişten çok fazla yük, bu yaşamınızda yaptığınız hataları, ve geçmiş yaşamlarınızdaki acı dolu olay ve hareketlerin gömülü anılarını ve şartlarını taşımakta. Bu anılara tutunmak ya da “haksızlığın yüklerini” taşımak artık size hizmet etmiyor. Artık fiziksel bedeninizde ve aura alanınızda depolanmış acı dolu anılarınızı şifalandırmanız için size yardım etmemize izin vermenizin zamanıdır; aynı zamanda, üçüncü ve dördüncü boyutun kolektif bilincindeki inanç kalıplarının tahrifatlarını temizliyor ve bu boyutların orijinal tasarlanmış dualite spekturumunu geri kazandırıyoruz.

Bilinç aleminin sınırlı, kısıtlı alemlerine indiğinizde, unutma perdesi hafızanıza yerleştirilmişti ki böylece çoğu zaman geçmiş yaşamlarınızı hatırlayamayacaktınız, çünkü geçmiş hatalarınızı ve kusurlarınızı hatırlamak sizin için çok büyük bir yük olacaktı. Bu insaflı bir hareketti, çünkü kendinizi bu yaşamınızdaki hatalarınız ve yanlış hükümleriniz için affetmenin dahi sizin için ne kadar zor olduğunu göstermiştir. Bu sınırlayıcı Işık zarları, siz denge ve uyuma dönerken ve yükseliş merdiveninde ve tekrar birleşme sürecinde gelişirken yok olmaktadır. Hatırlanması gereken önemli bir gerçek de dengenizi bozan geçmiş hatalarınızı, düşüncelerinizi ve amellerinizi artık hatırlamıyor olsanız da o enerjiler, hücresel yapınızda düzeltilmeyi ve uyuma döndürülmeyi bekliyor. Şu anda tam ortasında olduğunuz süreç budur: bilinçli farkındalığınız yoluyla ve iradenizi Yüksek Benliğiniz ve Anne / Baba Tanrımızın İradesi ile hizalamak kaydıyla, dördüncü / beşinci boyutun frekansları ile uyum içinde olmayan her şey şifalandırılmak ve dirlik, neşe ve sevgi dolu niyetin ahenkine geri döndürülmek üzere içinizde yükselmektedir.

Senfoni çalan büyük bir orkestra hayal edin; her enstrümanın biraz akordunun bozuk olduğunu düşünün, bu sizi ne kadar çok rahatsız ederdi. Şimdi geçmişte yaydığınız titreşimsel kalıpları resmedin. Yükseltici ve ilham verici güzel, melodik frekanslar yerine, uyumsuz frekanslar yayıyordunuz, denge ve uyum yerine çatışma ve kaos yaratıyordunuz. Ruhunuzun Şarkısı güzel ve ahenkli değildi ve böylece hem iç hem de dış dünyanız dengesini kaybetmiş ve uyumsuz bir hal almıştı. Tekrar ve tekrar üstüne basa basa söyledik, yükseliş merdivenine adım atabilmeniz için karşılaşacağınız en büyük zorluk ve dahi başarılması gereken en önemli şey, Solar Güç Merkezinizde Kutsal Kalbinizin açılmasını kolaylaştıracak ve Yaratıcı Işığının size ve sizden dışarı doğru serbestçe akmasına izin verecek ve bunun karşılığında da eşsiz güzelliğinizi ve uyumlu ruhsal imzanızı tanımanıza izin verecek olan merkeze dönmek işlemidir.

Kutsal Kalp Merkezinizin arkasındaki bir portala, siz yüksek boyutlara ve Işık alemlerine geri dönüş yolculuğuna başlamaya hazır olana kadar bir Işık zarının yerleştirildiğini daha önce anlatmıştık. Ancak siz ve yalnızca siz Kutsal Kalp Merkezinizin önüne bir koruma zarı koyabilirsiniz, çünkü o kadar çok incinmiş, hayal kırıklığına uğramış ve aldatılmıştınız ki! Yavaş yavaş, ancak emin adımlarla, size verdiğimiz tekniklerle, bu sınırlayıcı zarları yok ediyorsunuz ki böylece Işık / Sevgi niyet edildiği gibi size ve sizden akabilir. Yükselen Işık frekanslarına erişmek ve ışımak için, Varlığınızı bu gelişmiş titreşimsel kalıplar ile bütünleştirmeli ve onları özümsemelisiniz, ve onları Yeryüzünün merkezine yaymaya ve Kutsal Kalp Merkezinizin hem ön hem de arka portalından dış dünyaya yansıtmaya hazır olmalısınız.

Yeryüzüne ilk geldiğinizde nasıl göründüğünüzü imgeleyin: parlak kristal bir Işık Sütunuydunuz, size tahsis edilmiş Tanrı Işın bilincinizin erdem, özellik ve yetenekleri ile doluydunuz. Yavaş yavaş yoğunluğa batarken, ve Işık spektrumunuz ve gölgeniz artarken, gittikçe hantallaşan maddeyi yaratmaya başladınız. Artık yarattığınız o parçaları sevgi ile denge ve uyuma döndürüyorsunuz çünkü yüksek Işık frekanslarını arıyor ve kullanıyorsunuz. Bir Işık sütunu haline gelme sürecindesiniz, sevgililer, çünkü omurilik çakra sistemi aydınlanıyor / parlıyor ve siz Kutsal Kalp Merkezinizden önünüze ve arkanıza ışık saçmaya başlıyorsunuz.

Her şeyin sakin ve huzurlu olduğu ve Adamantine Partikülleri adı verilen ve gelecek vizyonunuza biçim vermek için bekleyen saf kozmik yaşam gücü özü ile dolu olduğu Yükselen bilinç spiralinin merkezine, dualite ve kutupluluk gözüne neden gitmeyesiniz? Tam şu anda, Kutsal Kalp Merkezinize ilerlerken, Anne / Baba Tanrımızın ve Yüce Yaratıcının güçlü aşkını deneyimleyebilir ve önemli bir görevde olan değerli bir evlat olduğunuzu ve söyleyeceğiniz ya da yapacağınız hiçbir şeyin bu aşkı yok edemeyeceğini bilebilirsiniz.

BAĞIŞLANMA ARMAĞANI YOLUYLA, DUYGUSAL, ZİHİNSEL VE ETERİK BEDENLERİNİZ ŞİFALANDIRILABİLİR VE BÜTÜNLÜĞE GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR VE BUNUN KARŞILIĞINDA DA FİZİKSEL BEDENİNİZDEN FAYDALANABİLİR VE REFAH DUYGUSUNU GELİŞTİREBİLİRSİNİZ.

Bir aynanın karşısına geçin ve gözlerinizin içine bakın, ya da Işık Piramidinize gidip kristal masa üzerine uzanın. Kendinize deyin ki, “kendimi her tür hareket, düşünce ve amelim için, geçmişte, şimdi ve gelecekte, İlahi Aşkın frekanslarından oluşmayan bu veya şu realitede bağışlıyorum. Tartıştığım, uyumsuz enerjiler taşıdığım geçmiş ve mevcut yaşamımdaki herkesi, bu ya da şu realitede olsun bağışlıyorum ve onlarla beraber yarattığımız tüm kötü anıları, etkilenmiş enerjileri ve muhtemel gelecekleri bir sevgi balonunun içinde gönderiyorum. Bağışlama meleklerinden Varlığımın tüm yüzlerine bu Sevgi / Işık frekanslarını nüfuz ettirmelerini istiyorum ki böylece “Işık taşıyıcısı ve kendimin-efendisi olarak ruh-odaklı ve kalp-merkezli biri haline gelebilirim.”

Kutsal Kalp Merkezinize doğru geçerken derin nefes alın. Saf Sevginin / Işığın Yüksek Benliğiniz vasıtasıyla içinizden akmasına izin verin. Kalp merkezinizdeki genişlemeyi hissedin çünkü sevginin İlahi iksiri Varlığınızın derinliklerine işliyor. Kendi etrafınıza ördüğünüz, sizi bağlayan, sınırlayan ve karmik etkileşimlere maruz bırakan zincirlerden kurtaracak olan İlahi Aşktır. Bu aşkı reddettiğiniz zaman, mirasınızı da İlahi hakkınızı da reddetmiş olursunuz. Bağışlanmayı hakkettiğiniz gerçeğini kabul edene kadar bu egzersizi tekrarlayın. Bağışlama gayet kişisel bir olaydır ve kalpten gelmelidir. Başkalarının sizi bağışlayıp bağışlamamasının bir önemi yoktur. Kalpten bağışladığınız zaman, başkaları ile aranızdaki enerji dinamiklerini de değiştirirsiniz.

Daha önce de söylediğimiz gibi, ancak kendinizi değiştirebilirsiniz ve başkalarının da değişmek için kendi zamanlarını ve yollarını kullanmalarına izin vermelisiniz. Siz sadece kendi ruhsal gelişiminizden sorumlusunuz, ancak unutmayın sevgili gönüller, sevgi dolu enerjiniz sadece kendi için konuşur ve mucizeler yaratır. Kendini Bağışlamak, başkalarını bağışlamayı da kolaylaştıran, Kutsal Kalp merkezinizin kapısını açma sürecinin bütünleşik bir adımıdır, ve kalp kapınız İlahi Benliğinizin birçok yüzüyle ve evrensel bilinciniz ile başarılı bir şekilde bağlantıya geçmek için açılmalıdır. Varlığınız içinde denge ve uyuma dönmek için kararlı bir çaba göstermelisiniz ki İlahi parçalarınız ile bağlantıya geçmeye hazır olun.

Istıraplı, tatmin etmeyen dünyevi ilişkileriniz içsel bir değersizlik, suçluluk, başarısızlık ve reddedilme korkusunun bir sonucudur. Karşı cinsler arasındaki savaş, Benlik ile yapılan içsel bir savaştır, çünkü “ihtiyaçlarınızı, istek ve arzularınızı” dışınızdaki birine yansıtır ve içinizde eksik olanı dışarıdan birinin karşılamasını umut edersiniz. İlişkileriniz elbette üstesinden gelmeniz gereken negatif enerjiler ile birlikte kendiniz için arzuladığınız pozitif vasıfları da yansıtacaktır. “ilişkiler oyununu nasıl oynamak” istediğinize bağlı olarak bu deneyimler ıstıraplı veya mutluluk verici olacaktır. Negatif-temelli fiziksel ilişkiler, korkuya dayalıdır, katı, kendini-bastırmış ve sınırlayıcı ilişkilerdir. İlahi ilişkiler sevgiye dayalı, Ruha ilham veren ve her iki tarafın da pozitif nitelikler ile içsel eril ve dişil doğalarını ifade etmelerine ve bütünleştirmelerine izin veren ilişkilerdir. Bütünlük ve birlik üzerine odaklanan ve esnek ve ifade özgürlüğüne izin veren ilişkilerdir.

Bilincinizi yükselterek içsel uyuma geri dönerken, daha ince frekans kalıplarını ışırsınız ve nihayetinde, aynı Işık spektrumunda ışıyan ve rahat olan kişileri kendinize çekersiniz. Tekrar birleşme süreci birçok yönün ve dünyevi, galaktik ve evrensel aileniz ve Benliğinizin birçok yüzü de dahil ruhsal ailenizin birçok seviyede birleşmesini içerir ve nihayetinde de BEN’İM Varoluşuna erişir.

Sevgililer, bağışlama sürecine ŞİMDİ başlamayacak ve Kutsal Kalp Merkezinin kapısını açmak için kararlı bir çaba göstermeyecek misiniz? İşte o zaman bu harika armağanlar size yağacaktır. Bizi çağırın ve size yardımcı olmamıza izin verin. Unutmayın, sizden sadece bir kalp atışı, bir düşünce kadar uzaktayız. Sizi kutsal, koşulsuz sevgi ile sarıyoruz.

Ben Başmelek Mikail.

Email: RonnaStar@earthlink.net

0 comments:

Yorum Gönder