20 Ocak 2013 Pazar

BAŞMELEK MİKAİL- BİR KAOS DÜNYASINDA HUZURLU BİR KALBİ KORUMAK

 
Sevgili Üstatlar, siz Tanrı Işınınızın görkeminin, niteliklerinin, vasıflarının ve erdemlerinin daha fazlası ile birleşirken, etrafınızdaki dünyada olağanüstü şeyler olmaya başlar. Galaktik refah kapısı sonuna kadar açılır ve evrenin zenginliği üzerinize yağar. Her zaman Ruhun armağanlarını nasıl kullandığınızdan sorumlu olduğunuzun farkında olun. Büyük zenginlikler kazanmak ve sonra onları biriktirmek en yüksek hayrınıza hizmet etmez. Yoksullukta erdem yoktur. Bu, sizi baskılamayı ve üzerinde güç kazanmayı arayanlar tarafından yaratılan modası geçmiş eski bir düşünce formudur. Para evrenin bolluğunun bir sembolüdür; ancak, spiritüel zenginlik bir çok şeyi kucaklar; Hastalıktan özgür sağlıklı bir beden ve zihin, ful canlılık, gençlik ve yaşama ve yeniyi yaratma için keyif/şevk ile dolu olma; yakın fiziksel ailenizden geniş spiritüel ailenize, çok çeşitli insanlarla tatmin edici ilişkiler.

Spiritüel yolunuzda farklı bakış açılarına sahip olabilirsiniz ve farkındalığın çeşitli seviyelerinde olabilirsiniz, ancak herkesi, kendi eşsiz yollarındaki kendi gerçeklerini izlemelerine izin vermeli ve saygı göstermelisiniz. Anne/Baba Tanrımızdan gelen Sevgi/Işığın daha rafine, gittikçe artan armağanlarını almaya hazır olabilmeniz için sınırlarınızı tesis etmeniz ve kendinize saygı duymanız ve kendinizi beslemeniz çok önemlidir. Dahil olan herkesten en yüksek bütünlüğü talep eden ve destekleyen bir çalışma çevresi bulmak için gayret etmelisiniz ve en büyük hedeflerinizden biri size değerbilirlik ve maddi ödüller getirdiği kadar, büyük sevinç ve tatmin getiren bir kariyer olmalı. Siz ruhsal – odaklı ve ilahi olarak esinlenmiş olduğunuzda, zenginlik spiritüelliğinize bir güçlendirme olur, çünkü siz lütufla yaşayabilirsiniz, yine de tüm arzularınız, onların neler olduğu ile ilgili düşünmeden karşılanır. Henüz bolluğun yasalarını öğrenmemiş olanlar ile özgürce paylaşırsınız. Rehberlik yaparken ve uygun olduğunda bir yardım eli uzatırken, siz onlara örnek olursunuz ve onların partneri olursunuz.

Sizin zenginlik hazine sandığınız Yüksek Benliğiniz tarafından ilham edilen yaratıcı düşüncelerin çokluğunu içerir ve bunların faydasını almaya hazır olduğunuzda bilinçliliğinize yüklenir, bilinçli niyetiniz vasıtası ile, eylemleriniz aracılığı ile bunları maddi tezahüre getirme sihirli işlemine başlarsınız. Daha önce bir çok kez söylemiş olduğumuzu vurguluyoruz, hayal edebileceğiniz herhangi bir şeye sahip olabilirsiniz veya hayal edebildiğiniz şey olabilirsiniz. Bu parmaklarınızdaki sadece sizin onu hayallerinizin ve vizyonlarınızın maddesinin kalıbına sokmanızı bekleyen ilksel Kozmik Yaşam Gücü Maddesinin asla – tükenmeyen stoğu ile, yeni Yaratımın çağıdır.

Hepiniz sürekli olarak üzerine yayılan ve size akan rafine enerjileri bütünleştirmekte veya onlara ayak uydurmakta zorluklar yaşıyorsunuz. Bazılarınız geri adım atıp, dışsal dünyanızın ve fiziksel gövdenizin içsel titreşim alanınızı yakalamasına izin vermeniz gereken bir seviyeye ilerlediniz. Daha önce asla, insanlık veya bu evrendeki herhangi bir ırk veya uygarlık tekamül sürecinde, zamanınızın son elli yılında sizin yaptığınız gibi, bu kadar hızla ve dramatik olarak ilerlemedi.

Başdönmesi/sersemlik, yönünü kaybetme, şaşkınlık, etrafınızdaki dünya ile senkronize olmama ve sık sık cesaret kırılmasına şaşırıyor musunuz ?

Size vaadimiz şu ki, siz yeni parlaklığınız ve hızla dönüşen realiteniz ile daha rahat olurken bu da geçecektir. Eğer rotada kalırsanız, karşınıza çıkan meydan okumaları yenmeye çabalarken, farkındalığın bir sonraki seviyesine nazikçe adım atacaksınız ve kademeli olarak yetenekleri mükemmelleştirecek, bilgeliği bütünleştirecek ve bir çok mucizevi şeyler gerçekleştireceksiniz.

Spiritüel kaslarınızı esnetmeli ve yeni – kurulan gücünüze sahip çıkmalısınız. Bu gerçeği kabul etmenizi dilememizin nedeni budur : siz öğrencisiniz, öğretmensiniz ve ayrıca üstatsınız. Her anda ve her durumda, başka hiç kimse, sizin için neyin doğru ve neyin uygun olduğunu sizden iyi bilemez. Şimdi En Üstün Yaratıcı yeniden birleşmenin büyük işleminde aktif bir rol aldığından, dünyanızın, realitenizin ve norm (standart) olduğuna inandığınız her şeyin dramatik olarak ve gittikçe artan bir hızla değişmeye devam edeceğinden emin olabilirsiniz. Genişlemenin büyük döngüleri içinde, Yaratıcı’nın planı ile uyum içinde olan, uyumsuz olan her şeyin büzülmesini veya reformasyonunu takip ederek, her şeyi hasat eden veya toplayan bir sürecin olduğu daha küçük döngüler vardır. Enerji asla kaybolmaz veya tahrip edilemez, farklı bir şekle ve titreşim frekansına yeniden biçimlendirilir, dönüştürülür. Üçüncü/dördüncü boyutların düşük titreşimleri ve biçim bozukluklarına Yaratıcı Işığın huşu verici gücüyle en derin seviyede nüfuz ediliyor. Bu, sizin, Dünya’nın ve bu evrendeki tüm Yaradılışın bu zamanın ortasında olduğunuz süreçtir.

Siz, temizlik hızlanırken her tarafa yayılan acıyı ve ıstırabı hissederken, dünya çapında gerçekleşen kitlesel yıkımı izlemek acı vericidir. Istırabı azaltmak için mümkün olan her şey yapılıyor ve siz herkesin en yüksek hayrına Yaratıcı Işık maddesinin maksimum miktarını dünyaya çekerken ve yansıtırken, kalpte merkezlenmiş ve odaklanmış kalmanız zorunludur. Hata yapmayın, sizden süzülen koşulsuz Sevgi/Işık enerjisi bütüne eklenir ve engin bir fark yaratır.

Realitelerinizi oluşturan holografik resimler değişiyor ve çoğunuz saldırıya açık/hassas ve bağlantı kuracağınız bir kimliğiniz olmadan kalmış ya da size rehberlik edecek parametrelerin olmadığını hissediyorsunuz. Bu bir çok geçmiş travmatik yıldan sonra, Yüksek Benliğiniz ile uyum ve hizalanmaya girdikçe, üçüncü boyut realitenizde önemli olduğunu düşündüğünüz şeylerin çoğunu salıverme işleminden geçtiniz, ilişkilerinizin, sahip olduklarınızın, kim ve ne olduğunuzun algısından feragat ederek. Kademeli olarak, daha rafine enerjilere, daha yüksek frekanslara, yeni bilgiye ve daha büyük bilgeliğe erişebildiniz. En sonunda, siz modası geçmiş algıları silip temizlerken, bilinçaltı zihninizden kaynayarak çıkan daha negatif ve duygusal enerjilerle bile çalışırken, dördüncü – boyut realiteniz ile daha rahat oldunuz. Nabız gibi atan, dönüştüren Işık frekansları hücresel yapınızın derinliklerinde yankılandı ve çağlar boyunca birikmiş olan tüm pekişmiş çekirdek anıları, onları karıştırarak ve salıverilmesi için ve İlahi Işık maddesi ile yer değiştirerek, parçalamaya başladı. Hızlanmış titreşimle rezonansa girmeye başlarken, engin varlığınızın, ruh-benliğinizin, Yüksek Benliğinizin ve Tanrı Işınınızın çoğu, bir kez daha, fiziksel gövdenizde oturmaya ve hakim olmaya başladı.

Ancak, son zamanlarda, bazılarınız için, bir adım geri attığınız görülüyor ve çoğunuz aniden anlamadığınız dramatik hastalıklar, yolunuza çıkan engeller, misyonunuz ve insanlığa armağanınız olduğunu düşündüğünüz şeyde ilerlemenizde engelleme tezahür ettirdiniz. Çoğunuz artık Işık Varlıkları ile Birliğin sevgi dolu hissine erişmek için meditasyonda veya yukarıya (veya içeriye) ulaşma yeteneğinde teselli bulamıyorsunuz. Bir boşluk, bir kayıp hissi, veya en azından istikrarsızlık hissi hissediyorsunuz. Şimdi hissetmekte olduğunuz her şey, bedensel formlarınızdaki rahatsızlık; önemli, stabil ve gerekli olduğunu düşündüğünüz yaşamınızın bir çok veçhelerinin salıverilmesi; eski inanç sistemlerinin parçalanması ve artık kaderinizin kontrolüne sahip olamama hissi, hepsi şimdi ilerlemede olan hızlanmış dönüşüm sürecinin parçasıdır. Artık size hizmet etmeyen, gittiğiniz yerde var olamayacak olan, aura alanlarından eterik maddenin bir çok tabakalarını döküyorsunuz. Ruh – benliğinizi bütünleştirdiğinizde, ego – benliğin üzerinizdeki kontrolü azaldı. Yüksek Benliğinizi bütünleştirdiğinizde ve o sizin enerjinizin ve kaderinizin koruyuculuğunu aldığında, ruh – benlik geri plana çekilir veya, daha açık söylersek, Yüksek Benliğinizin enerji gücü alanına bütünleşir ve böylece siz yeniden birleşmenin merdivenine çıkarken böyle devam eder.

İçinizdeki uyumsuz titreşimsel modelleri dengelemek ve harmonize etmek için bu geçmiş yıllarda sebatla gayret edenlerinizin, farkındalığın yeni bir döngüsüne girmiş olduğunu veya girdiğini anlamanız çok önemlidir. Yeni bilgiyi öğrenmenin ve galaktik ve kozmik bilgeliğinizin mümkün olduğu kadar çoğunu hatırlamanızın ve sahip çıkmanızın heyecanlı olduğunu anlıyoruz; ancak, öğrenmiş olduğunuz şeyleri şimdiki realitenize bütünleştirmeniz ve size verilen bilgiyi ve aletleri kendiniz ve etrafınızdakiler için daha iyi bir dünya yaratmak için kullanmaya başlamanız hala çok çok önemlidir.

Çoğunuz esasen spiritüel büyümenize ve farkındalığınıza odaklanmaktayken ve fiziksel gövdenizi ve çevrenizi oldukça ihmal etmekteyken, bedensel formunuza ve yakın çevrenize daha fazla dikkat göstermek için aciliyet hissetmiş veya buna zorlanmış olabilirsiniz. Fiziksel bedeninizin içine alabileceği ve büyük stresler yaratmadan absorblayabileceği yüksek enerjilerin maksimum miktarını bütünleştireceğiniz bir zaman geliyor. Bunun tüm dünyada gerçekleştiği ve Dünyanın kendisi kadar her insanın tekamülün/yükselişin bu dramatik sürecinde kritik aşamada olduğu çok açıktır. (Lütfen, Yüksek Benliğinizden absorbladığınız titreşimsel frekansları gözetmesini istemeyi unutmayın ve siz Sevgiyi/Işığı içinize çekip dışarı verirken tüm kalıntı enerjinin dünyaya gönderilmesini isteyin). Burada “daha fazlasının daha iyi olması gerekmez” cümlesi uygulanır.

Zaman doğru olduğunda, bedeniniz duygusal veya fiziksel semptomlar ile, yeni enerjilerin sihirlerini uygulamalarına izin vermek için birlikte yapılacak çabanın zamanı olduğunu bilmenizi sağlayacaktır, bu DNA nız dahil fiziksel gövdenizdeki eski pekişmiş enerjilerin salıverilmesi, veya bir çeşit duygusal salıverme veya zihinsel temizliğe ihtiyaç olabilir. Eğer herhangi spiritüel bir materyali okumayı istemediğinizi hissettiğiniz zamanlar olursa, lütfen bu hissi onurlandırın. Eğer duygusal olarak hassas olduğunuzu ve kendinizi beslemeye ihtiyaç hissederseniz, bu hissi de onurlandırın. Eğer zihinsel olarak gergin hissettiğiniz zamanlar olursa, lütfen zihninize bir mola verin ve sadece kesinlikle gerekli olan zihinsel görevleri uygulayın. Doğanın ve Dünya Ananın elementleri ile bağlantı kurarak ve söyleşerek, odağınızı fiziksel sağlığınıza ve zihninizi ve bedeninizi tazelemeye getirin. Onlar sizin sabit dostlarınız ve bu yolculukta yoldaşlarınızdır.

Size güven verelim, bunların hepsi, sürecin ve değişimin spirallenen döngülerinin parçasıdır. Bu geçen yıllar ve özellikle geçen yıl, büyük hızlanma zamanı oldu. Sizi, fiziksel gövdelerinizin içerebileceği kadar, Yaratıcıdan gelen Mesih Işığı veya İlahi Maddenin maksimum miktarı ile aşılamaktayız. Bunu yaparken, inisiyasyon veya yükselişte yukarı çıkan yol boyunca bu sizi sarstı veya hızlandırdı, onu nasıl tanımlamak isterseniz. Hatırlayın, tekrarlıyoruz, çünkü süreci anlamanız önemlidir, bilinçliliğinizi yüksek bir frekansa yükselttiğiniz veya eriştiğiniz ve onu – ister fiziksel/duygusal/zihinsel veya eterik olsun - varlığınızın herhangi bir parçasında bütünleştirdiğiniz her seferinde, özünüzün en derinlerine nüfuz eder ve ona karşılık gelen düşük bir frekansta rezonansa giren sıkışmış veya negatif enerjileri salıverir. Bu enerjilerin çoğu, dünya planında en başlangıçtaki fiziksel enkarnasyonlarınızın o kadim deneyimleri sırasında eterik ve duygusal bedenlerinize damgalandı. Bunlar çok güçlüdür ve o zamandan beri deneyimlediğiniz her yaşamda sizi etkiledi, sizi kölelikte tutan ve çok büyük acı ve ıstırap yaratan negatif enerjiler eklenerek arttı ve büyüdü.

Bunlar, arzuladığınız mükemmel sağlığa, hayal ettiğiniz çekici bedene, bolluğa, güce, ilişkilere vs sahip olmanızı engelleyen enerjilerdir. Ve gördüğünüz gibi, size yardımcı olmak ve mahvolmaktan sizi uzak tutmak için, Yüksek Benliğiniz sizi, hükümsüz bölge veya “zamansızlık” periyodu ya da “mabede çekilmek” olarak adlandırabileceğiniz şeye koyar. Yol gösterici, Işık Savaşçıları olanlarınız Dünyanın temel frekanslarını oldukça aştınız ve insanlığın kalan bölümü biraz daha yüksek rezonansta fonksiyon görüyor. Realiteniz dördüncü boyutun daha üst planlarına yükselen ve beşinci boyuta erişen Dünyanın eterik bedeninde merkezlendi. Ancak, sevgili gezegeniniz de hızla ilerliyor ve bunu yaparken, realiteniz değişmeye devam etmek zorundadır. Gerçeğiniz, yeni fonksiyon görme ve var olma yolunuz, yeni kimliğiniz olduğunu düşündüğünüz şeyler hızla yok oluyor. Yeni bir holografik resim ortaya çıkıyor ve belirsizliğinizde, bu yeni şemada nereye uyduğunuzu ve şimdi ne yapacağınızı merak ediyorsunuz.

Tekrar, değerliler, gevşemenizi, salıvermenizi ve bunun sadece asla – sona ermeyen spiralin bir parçası olduğunu kavramanızı söylüyoruz. Artık çok uzun süre durgun veya belli bir seviyede kalmanıza izin verilmeyecek; zaman ve dönüşüm işlemi çok hızla ilerliyor. Lisanınız değişiyor, düşünce – formlarınızın frekans modelleri farklı. Beyninizin geçmişinizi içeren eski bölgeleri kademeli olarak rafine oluyor veya salıveriliyor, böylece daha önce, hatta geçen yıl gerçekleşen şeyler sanki bulanık bir rüya gibi görünmeye başlıyor. Beyninizin yeni bölgeleri aktive oluyor ve tamamen yeni bir şekilde düşünmeyi öğrenmek zorundasınız. Bilginin ışık paketleri, büyük öneme sahip holografik resimler ve kutsal geometrik modeller bilinçliliğinize gelmeye başlayacak ve bunları nasıl deşifre edeceğinizi öğrenmelisiniz. Sanki artık sizi anlamayanların ötesine ilerlemişsiniz veya konuşmanın eski sıradan kalıplarını devam ettirecek sözcükleri bulamıyormuşsunuz gibi görünüyor.

Ayrıca, etrafınızdakilerin enerjilerini ve düşüncelerini telepatik olarak almaya başladığınızda, her düşünceyi sözcüğe dökmeye gereksiniminiz olmadığını göreceksiniz. Sözcüklere gereksiniminiz olmayacak ve kolayca aldanmayacaksınız. Gerçeğinizi spiritüel bütünlük ile konuşacaksınız ve artık geçmişin oyunlarını oynamayacaksınız. Rafine, spiritüel ışık elbiselerinizi ve farkındalığınızı giyerken, kendinize nazik olun. Bazen çok hassas/saldırıya açık hissedebilirsiniz, kendinizin önemli bir parçasını kaybediyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz, bu doğrudur. Ancak, bu size artık hizmet etmeyen bir parçadır. Bu eski bagajları taşımakta rahat olduysanız bile, çok uzun zaman önce arkanızda bıraktığınız dünyaların güzelliğine ve uyumuna geri dönerken, sizinle götüremeyeceğiniz her şeyi salıvermenin zamanıdır.

Bu mesajı bitirmeden önce, sevgililer, aramızda tam anlayış olması için dikkatinize bir şey getirmeyi diliyoruz ve bununla, siz, sevgili okuyucular, bu haberci ve mesajları onun aracılığı ile aktaran ben demek istiyorum. Sevgili temsilcimiz Ronna Herman, Şubat 1992 den beri, San Diego, Californiya’dan, Reno, Nevada’ya taşındığı ve bilgisayarına erişemediği Aralık 1996 ayı haricinde, her ay dünyaya armağan olarak benden aylık bir mesaj aktardı. Son yirmi yılda, zamanının büyük bölümünü spiritüel misyonunu gerçekleştirmeye adadı ve çoğunuz gibi, kişisel yaşamına ve fiziksel bedenine odaklanmaya gereksinimi var. Bir süre önce, bu yılın Eylül, Ekim ve Aralık ayları sırasında herhangi bir olay planlamamasını önerdik. Hepinizin bildiği gibi, kadim, durgun titreşimli modeller salıverilirken ve dönüşürken, Dünyada bir çok yerde gerçekleşen büyük temizlikler var.

Bundan dolayı, ona bir tatil vermek ve yolunu aydınlatmak için, bu yılki son birkaç mesaja dahil ettiği geçmiş mesajlardan bazı küçük pasajlar verme talimatını verdik ve yönlendirdik. Sadece, ilk kez verildiği kadar önemli ve geçerli olan kendi mesajlarımızdan yerinde bilgi topladık. Geçmişte verdiğimiz tüm bilgileri kullanan veya bütünleştirenleriniz, önemli gerçeklerin hatırlatılmasının büyük faydası olmadı mı ? Bu mesajlar mümkün olan en büyük ölçekte size yardım etme niyeti ile veriliyor ve onlar her zaman her biriniz için en derin sevgi ve kutsamaları taşımak için gayret ediyor.

BEN Başmelek Mikail’im.

© 1998-2005 Ronna Herman, Star Quest All Rights Reserved

Tercüme Saffet Güler

0 comments:

Yorum Gönder