23 Ocak 2013 Çarşamba

BAŞMELEK MİKAİL - “YAŞAM ARMAĞANINI KAZANMAK”

 
Sevgili üstatlar, ne kadar muhteşem Varlıklar olduğunuzu ve Yüce Yaratıcının Kendisinin sonsuz yüzlerine “Gidin ve benim adıma sonsuz yeni dünyalar yaratın” emrini verdiği zaman size bahşedilen mucizevi armağanı / yetiyi, hayal bile edemiyorsunuz. Ezelden beri algınızın ötesinde birçok kez Yaratımın gel-gitlerini deneyimlediniz. Her yeni görevi aldığınızda büyük beklentilerle gittiniz, başlangıç noktanıza ya da terk ettiğiniz “Güç Koltuğu”nuza geri dönmeyi sabırsızca beklemenize rağmen. Görevinizin bölünmez bir parçası daima, Işığın birlikte yaratıcı tanrısı olarak yetilerinizi mükemmelleştirmek için ayrıldığınızda size ihsan edilen yasam armağanını kazanmak olmuştur.


İnsanın yanlış yaratımlarının tahribatını ve gölge-ülkeleri hiç deneyimlememiş olsaydınız eğer, nasıl Işık’ı ve yaradılıştan gelen kusursuzluk halini takdir eder ve özlerdiniz? Denge, huzur, neşe ve uyumun değerini bilir miydiniz ya da bunlara ulaşabilir miydiniz eğer yokluk, sınırlar ve kusurların getirdiği mücadelelerden dolayı yaşadığınız çalkantıları, acı ve üzüntüleri, düzeltmek ya da kabul etmek için hiç deneyimlememiş olsaydınız? Daima arzu ettiğiniz şeyler size verilmiş olsaydı, büyüme, genişleme ve yeni şeyler yaratma gereksinimini duyabilir miydiniz?

Her enkarnenizde, yeni ve harika şeyler yaratmak ve yeni yetiler deneyimleyip geliştirmek için yeni bir “ruhsal görev” ile şifrelendiniz. Ayrıca görevinizi yerine getirebilmek için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm nitelik, özellik ve erdemler ile aşılanmıştınız; ama, bu yüksek bilinç mücevherleri Kutsal Kalp Merkezinizin derinlerine ve beyninizde depolanmış bilgelik Işık paketleri içine gömülmüştü. Hayattaki yeriniz ya da mevcut farkındalık seviyeniz ne olursa olsun, “saklambaç” oyununa bir son vermenin zamanı gelmiştir. Yeteneklerinizi ve birçok armağanınızı yeterince uzun zamandır ve birçok yaşamdır kendinizden saklamaktaydınız ve bu yaşam deneyimlerinin birçoğunda hemen hemen hepiniz, dermanı ve gücü hep yanlış yerlerde aradınız.

Sevgililer, aradığınız şey “Orada Bir Yerde” değil, İÇİNİZDE. Aramakta olduğunuz İlahi mirasınızı (doğuştan sahip olduğunuz hakkınızı) ve hazinenizi saklamak için ne de akıllıca bir yer. Gücünüzün ve kuvvetinizin nerede yattığını her zaman biliyordunuz. Bilinmeyene yolculuğunuz ne kadar uzaklara götürse de sizi, gittiğiniz her yere “Krallığa açılan Anahtarları” taşıdığınızı her zaman biliyordunuz. Yine de, unutma perdesinin hafızanızı örtmesini kabul ettiniz ki böylece birlikte yaratıcılar olarak yetilerinizi geliştirmeniz için size sunulan yeni mücadelelere ve fırsatlara taze başlangıçlar yapabilir, tamamen dahil olabilir ve odaklanabilirdiniz. Kendinizi sonsuzluk işareti şeklinde Işık hüzmeleri saçarken hayal edin, etrafınızda özel niyetlerinizle dolu eşmerkezli daireler yarattığınızı düşünün. Niyetlerinizin kendinizin ve herkesin en yüksek hayrı ile örtüştüğünden emin olmalısınız, çünkü kendi mamulatınız olan frekans kalıpları ile dolu bir çevre yaratıyorsunuz, ve yarattığınız şeyi deneyimlemek zorunda olmanız evrensel bir yasadır.

Artık bildiğiniz gibi, bugüne kadar her biriniz dünyada tahribatlar ve kusurlar yaratan roller üstlendiniz, ve her biriniz, dengesizlikleri düzeltmede ve üçüncü / dördüncü boyutların orijinal dengeli / uyumlu hallerine dönüştürülmelerinde aktif bir rol almak zorundasınız ki böylece tüm yaratım seviyeleri AYDINlanma sarmalında yukarı tırmanabilsin. Bu yaşamınızda yaratmış olduklarınızı temizlemez ya da düzeltmezseniz, bunu gelecek başka bir deneyimde yapmak zorunda kalacaksınız. Yaptığınız hatalar ya da yanlış yaratımlar için yargılanmazsınız ve hiçbir zaman da yargılanmadınız; yine de geçmişi şifalandırmaktan ve dengelemekten sorumlu tutuldunuz ve bunu kolayca ve nazikçe yapabilmeniz için ihtiyacınız olan tüm araçlar size verilmiştir.

Sizin acı çekmenizi istemiyoruz ve İlahi plan, kusurlarınızdan dolayı cezalandırılmanızı talep etmiyor; yine de, neden –sonuç kuralları hala yürürlüktedir, bazı yeni düzenlemelerle birlikte olsa da: Fiziksel ifadeye ilk enkarne oluşunuzdan bu yana, artık kozmik bilgiye daha çok ulaşabilme imkanına sahipsiniz. İçinizdeki uyumsuz frekans kalıplarını temizlediğiniz ve arı Yaratıcı Işık aşısı için kendinizi uygun alıcılar haline getirdiğiniz için engin Benliğinizin birçok seviyesine ve Tanrı Benliğinizin tüm gücüne erişim hakkına sahipsiniz artık.

Uyumsuz enerjileri, geçmiş, mevcut ve gelecek tahrip görmüş zamanları ve benzer şekilde yaratmış olduğunuz tüm muhtemel gelecekleri dönüştürmenizde ve nötrleştirmenizde size yardımcı olacak kutsanmış Menekşe Alevine tam erişiminiz var artık. Artık, evrensel güç seviyemizdeki üç Tanrı Işınının tüm özellik, nitelik ve erdemlerine tam erişiminiz var. Baba Tanrının Altın Işınından meydana gelmiş ve yeni Yaratımın tüm düşünce tohumlarını taşıyan ilahi İradenin ve Gücün İlk Işını. Ona, İlk Sebebin Işını adı verilir genellikle. Genişleme ve yeni şeyler yaratma arzusu ile ileri iten enerjidir o ve doğası itibari ile daha zihinseldir. İkinci Kozmik Işın, Anne Yaratıcının Gümüş Işınıdır, Tümevrensel seviyede Tüm Yaratımın kozmik etüvüdür. Öncelikli olarak, duygusal bir Işındır ve Işığın ağırlıklı olarak sevgi spektrumunu taşır ve yeni Yaratımın tohumlarını büyütme ve meyve vermelerini sağlama arzusu ile daha çok içe-dönüktür. Bu evrensel deneyim içinde, Sevginin / Bilgeliğin İkinci Işınıdır. Altın ve Gümüş Işınlar, birlikte Üçüncü Işını yarattılar: GÜNEŞ Işın olarak tanımlanmıştır, ya da erkek ve kız çocuk Işın olarak. Bizim evrensel seviyemizde, Üçüncü Işın, “aktif zeka”nın itici gücünü ve birlikte yaratıcılar olma ve fiziksel alemlerde yeni dünyalar tezahür ettirme arzusunu taşır.

Bu evrensel deneyimde, hangi Işının sizi aydınlatan Işın yada Tanrı Işınınız olduğunu seçmeniz gerekiyordu ve siz de birçok enkarnasyonunuz boyunca o Işın ve onun özellikleri ve nitelikleri ile aydınlatıldınız. Kural artık değişmiştir. Şu anda bu evrensel deneyime ait on iki ana Işının hepsinin özelliklerini, erdemlerini ve niteliklerini bütünleştirme sürecindesiniz, ki bu on iki ana Işın, üç Tanrı Işınını içermektedir ve yükseliş sarmalında yukarılara çıktıkça, yeni Işınların deneyimleri, Tanrı bilincinin yeni yetileri, yetenekleri ve nitelikleri sunuldukça, size gelecektir.

Dönüşümün Menekşe Alevi ile parlamakla birlikte, artık İlahi İradenin İlk Işınını, bu Evren ilk
yaratıldığında Anne/Baba Tanrımızdan nesir ettiği zamanki tam gücüne aktive etme zamanı
gelmiştir. Bu birçoklarınızın kazandığı bir armağandır, ama onu akıllıca kullanın, sevgililer, çünkü onun harikulade özelliklerini negatif yönde kullanmanıza bir daha asla izin verilmeyecektir. Onu akıllıca ve saf niyetle kullanmak için rehberlik alma talebinde bulunun.

TANRI İRADESİNİN VE GÜCÜNÜN İLK IŞININI AKTİVE ETMEK, SİZE KUVVET, CESARET, HAMASET, METANET, DOĞRULUK VE IŞIĞIN BİRLİKTE-YARATICI TAŞIYICISI OLARAK YAŞAMINIZI KONTROL ETME YETİSİ GİBİ DİNAMİK ÖZELLİKLERE ERİŞİM SAĞLAYACAK.

Sevgili Işık taşıyıcıları, yeni bir fiziksel bedene girmeden önce, size sembolik bir kılıç, benim İlahi irade, gerçek ve hamaset kılıcımı verdik. Size, bu kılıcı üstatlığınızı sahiplenmek ve sizi düşük boyutların tahribat ve yanılsamasına tutsak eden uyumsuz enerjilerden kurtulmak için kullanmanız talimatını verdik. Sembolik kanatlarınızı sahiplenmenizi istiyoruz, sevgili varlıklar; gelin bizimle gökyüzünde süzülün. Size sunduğumuz İlahi irade ve güç armağanını, Işığın birlikte-yaratıcı üstadı olarak gerçek yerinizi almak için mücadele ederken kabul edin.

BİRKEZ DAHA, IŞIK LEJYONLARIMDAKİ GERÇEK YERİNİZİ ALIRKEN, İLAHİ İRADE VE YARATMA GÜCÜNÜN İLK IŞINININ SİZE ERİŞİLİR KILINMASININ ZAMANI GELMİŞTİR, CESUR SAVAŞÇILARIM.

YARATICININ İLAHİ KIVILCIMLARI OLARAK, BU YENİ EVRENSEL DENEYİM İÇİN İLK ÇAĞRIYA YANIT VERDİĞİNİZDE, HERBİRİNİZE, TECELLİ EDEN FİZİKSEL DÜNYALARA YAPACAĞINIZ UZUN VE ÇETİN YOLCULUĞUNUZ BOYUNCA SİZİNLE OLACAĞIMA DAİR SÖZ VERDİM, ÇÜNKÜ BENİM TEMEL AMACIM HER ZAMAN SİZE REHBERLİK ETMEK, İLHAM VERMEK VE SİZİ KORUMAK ve MÜDAFAA ETMEK OLMUŞTUR.
ATEŞ KILICIM, KALP MERKEZİMDE PARLAMAKTADIR VE SAF YARATICI IŞIKTAN DÖVÜLMÜSTÜR. YOLCULUĞUNUZ BOYUNCA, KARIŞMANIZA NEDEN OLAN YANLIŞ YARATIMLARIN ZİNCİRLERİNDEN KENDİNİZİ KURTARMAK İÇİN İÇİNİZDE TAŞIDIĞINIZ GÜÇTEN DAHA FAZLASINA İHTİYAÇ DUYACAĞINIZ BİRÇOK ZAMAN OLACAĞINI BİLİYORDUM. BU KILIÇ SİZE DUYDUĞUM SONSUZ SEVGİ, ANNE / BABA TANRIMIZA VE YÜCE YARATICIMIZA OLAN SEVGİM İLE YÜKLENMİŞTİR. ONA GERÇEK VE KURTULUŞ KILICI DENİR. BU KORKULACAK BİR KILIÇ DEĞİLDİR, VE ONU DOĞRU VE ONURLU BİR ŞEKİLDE KULLANMAK İSTEYENLER İÇİN KUVVET, GÜÇ VE HAMASET ÖZELLİKLERİNİ TAŞIMAKTADIR. BU KILICI ALIN, SEVGİLİLERİM, VE ONU DÜRÜSTLÜK, GERÇEK VE HAMASET İLE KULLANIN. ÜÇ KATLI ALEV AMBLEMİNİ,
GÖĞSÜNÜZDE PARLAMASI İÇİN ATEŞLİYORUM: İLAHİ BİLGELİĞİN ALTIN ALEVİ, BABA TANRIMIZDAN PARLAK MAVİ RENKLİ GÜÇ VE İRADE ALEVİ VE ANNE TANRIMIZIN GETİRDİĞİ DİŞİL YÖNÜ İLE DEĞİŞKEN RENKLİ AŞKIN VE ŞEFKATİN PEMBE ALEVİ.

CESUR SAVASÇILARIM, KALPLERİNİZİ KORKU, NEFRET VE SINIRLARIN BAĞLARINDAN ÇÖZÜP KURTARMANIZI İSTİYORUM. SİZE SUNULAN RUHSAL ÖZGÜRLÜĞÜ KUCAKLAYIN VE BÖYLECE ZAMAN VE MEKANIN SINIRLARININ ÖTESİNE SÜZÜLÜP YÜKSELEBİLİRSİNİZ.

GELİN, SİZE REHBERLİK VE YARDIM EDECEĞİM, TIPKI ESKİDEN OLDUĞU GİBİ. BEN BASMELEK MİKAİL.

BU ÖNEMLİ ARMAĞAN VE BAŞMELEK MİKAİL DÜZENİNE VE IŞIK LEJYONLARINA İNİNİSİYASYON İÇİN HAZIRSANIZ, LÜTFEN BU BİLDİRİYİ OKUYUN VE İLAN EDİN:

İLAHİLİĞİMİ KABUL EDİYORUM. BİR BİRLİKTE-YARATICI OLARAK ANNE / BABA TANRIMIZ VE YÜCE YARATICIMIZ İLE BİRLİKTE YERYÜZÜNDE CENNETİN YARATILMASINA YARDIMCI OLMA MİRASIMI KABUL EDİYORUM. BAŞMELEK MİKAİLİN KILICINI DEĞERİMİN BİR SEMBOLÜ OLARAK KABUL EDİYORUM. GÜÇ,
İRADE, VE OTORİTENİN İLK IŞIN ENERJİLERİNİ, SEVGİ VE ŞEFKAT İLE TÜM YARATIMIN EN YÜKSEK HAYRI İÇİN KULLANACAĞIMA SÖZ VERİYORUM. TANRININ KALBİNDEKİ KUTSAL ALEV, SALDIĞIM YA DA TEZAHÜR ETTİRDİĞİM TÜM DEĞERLİ KOZMİK ENERJİ ELEKTRONLARININ İÇİNDE VE ETRAFINDA YANIYOR. ANNE /
BABA TANRIMIZIN İLAHİ BİR UZANTISI OLAN GERÇEK KİMLİĞİMİ BİLMEMİ VE KABUL ETMEMİ ENGELLEYEN, BUGÜNE KADAR İFADE ETMİŞ OLDUĞUM HER DÜŞÜNCE, SÖZ, HAREKET VE HİSSİN KAYITLARINI, ANILARINI, ÖZÜNÜ VE NEDENİNİ ARTIK DÖNÜŞTÜR. MENEKŞE RENKLİ İSTİĞFAR ALEVİNİN İÇİMDE VE ETRAFIMDA, YANMASINI İSTİYORUM ARTIK VE BÖYLECE ANBEAN BÜYÜYECEKTİR TA Kİ
KOZMİK YASA, MÜKEMMEL TANRI DOĞAMIN GERÇEĞİNİN ALTINDA KALAN BÜTÜN İNANÇLARIMDAN ÖZGÜR KALMAMA İZİN VERENE KADAR. BEN, FİZİKSEL BİÇİM DÜNYASINDA TEZAHÜR ETMİŞ TANRININ VARLIĞIYIM, VE ARTIK İLAHİ MİRASIMI VE GÖREVİMİ KABUL EDİYORUM! ÖYLE OLSUN! ÖYLEDİR! BEN, BEN OLAN BEN’İM!

Size ne söylediğimizi unutmayın, yükseliş süreci devam eden bir yolculuktur, bir hedef değildir. Her gün, en yüksek seçimleri yapmaya, anda kalmaya çaba gösterin, çünkü bu, Tanrı-gücünüze erişebileceğiniz tek zamandır, geçmişte ya da geleceğinizin yansımasında değil, ama sadece her an en yüksek potansiyelinizde arayın. Hayatınızdaki mücadeleleri ve sınavları, kendinizi-sınırlayan eski yolların gitmesine izin vermeyi öğrenirken farkındalığınızı genişletme ve büyütme fırsatları olarak görün. Yaşamınızdaki, küçük – büyük, bütün güzellikler için şükran içinde olmaya çalısın ve Aydınlık ve iyiliğin etrafınızda günbegün büyüdüğünü ve yayıldığını görün.

Bu büyük değişimin zorlu zamanlarında, her biriniz bir farklılık yaratabilirsiniz. Dünyanıza denge ve uyum getirmek için ihtiyaç duyulan değişimler sizinle başlamak zorundadır. Sevgililer, Sevginizi / Işığınızı herkesin görebilmesi için yansıtın. Görevinizi yerine getirmeniz için size yardım etmemize ve sizi sevgi ile büyütmemize izin verin.

BEN Başmelek Mikail

© 1998-2005 Ronna Herman, Star Quest All Rights Reserved

775-856-3654 • ronnastar@earthlink.net * 6005 Clear Creek Drive • Reno, NV 89502

Tercüme Semra EKMEKCi

0 comments:

Yorum Gönder