17 Ocak 2013 Perşembe

BAŞMELEK MİKAİL – OCAK 2013′te YENİ DÜNYA ENERJİSİ

 534244_479808068725926_1348697647_n
YENİ BİR DÜNYA VE YENİ BİR BAŞLANGIÇ
RÜYAYI DANS ETMEK

Ocak 2013′te Yeni Dünya Enerjisi
BAŞMELEK MİKAİL ~ Celia Fenn kanalıyla
Sevgili Işık Ailesi, Dünyanız 2012 Yıldız kapısından başarıyla geçti ve Çok Boyutlu Yıldız/Gezegensel Varlık oldu! Güneş/Solaris’e, Galaktik Merkeze ve Kozmik Işık Bedeninize yeniden bağlandınız! Bu gerçekten Büyük bir Başarı!



Ama birçok insan hiç bir şey değişmemiş gibi göründüğünü söyleyecektir! Birçokları Aralık 2012′de kaos, felaket, travmatik değişimler veya mucizeler bekliyordu. Ama, yıllardır söylediğimiz gibi, Bitiş ve Başlangıç süreci sadece bir Süreç idi… 21 Aralık 2012′de zirveye ulaşan bir süreç. Ve bu Sürecin amacı Geçişin mümkün olduğu kadar Nazik ve Travmasız olmasıydı. Bu, korkmak yerine kutlanacak bir şey idi. Yargılama zamanı değil, Yenilenme ve yeniden Doğuş zamanıydı.


Şu anda Süreçler tamamdır ve sizler Çok Boyutlu Uzaya girdiniz, “Şimdi Ne Var?” diye sorabilirsiniz. Belki de her şey “aynı” göründüğü için ve tüm problemleriniz bir anda mucizevi şekilde çözülmediği için biraz hayal kırıklığına uğramışsınızdır. Ama Sevgililer, Geçişin amacı dünyanızı ve Realitenizi farklı bir şekilde algılamanızı sağlamak idi.


“Kendi realitenizi yarattığınızı” anladığını biliyoruz, ama bu zamanda bunun sizin için ne anlama geldiğini tam olarak kavramanızı diliyoruz. Bilincin sadece Üçüncü Boyutuna odaklanmış olan Dünya Realitesine doğdunuz. Bu Realite bununla sınırlandı ve yaşamlarınız bu Boyutta mümkün olan şeylerle sınırlandı. Sonuç olarak, sınırlama, yoksunluk ve korkuya dayanan bir kültür yarattınız. Korkularınızın ve yaşamlarınızın yaşamlarınızı kontrol etmesine ve hükmetmesine izin verdiniz ve kendinizi zihinsel çatışmalara ve sistemlere hapsettiniz ve kaçamayacağınızı tahayyül ettiniz.


Yüksek Boyutlara uyandıkça, bu uyanışla Bilincin Beşinci Boyutuna aktınız ve kendinizi Yeni Realitenin ve onun Çok Boyutlu doğasının sonsuz olasılıklarına açtınız. Artık Zaman ve Mekanda kapana kısılmış bir kurban değildiniz, bir İnsan Melek olarak İnsan Formunda enkarne olmuş Sonsuz bir Işık Varlığı idiniz.
Şu anda bulunduğunuz yer burası, Sevgililer. Gerçek Doğanızı kucakladınız ve işinizin bu Yeni Dünyada Yeni bir Realite Yaratmak olduğunu kavradınız.


Bunu Ruhtan hazır almak değil, Bilinçli bir şekilde bunu Ruh ile Birlikte – Yaratmanın nıhai macerasında paylaşmak. İçinizin derinlerinde bildiğiniz gibi, bu Sonsuz Olasılık, Sevgi ve Şefkat Aleminde çözülemeyecek problem olmadığını biliyoruz! Sizin bildiğiniz gibi, Yeni bir Realite Yaratmanın geçmişe, eski problemlere, eski enerjilere ve eski travmalara odaklanmak anlamına gelmediğini, enerjinizi Şimdi ve Gelecekte yaratmak istediğiniz şeye odaklamak anlamına geldiğini biliyoruz.
Enerjinizi yanlış olan, yaralı olan, kırılmış olan şeye odaklarsanız, tek göreceğiniz o olur ve bu, endişe ve stres getirerek hayatınız doldurur. Enerjinizi Yaratmak istediğiniz şeye, Sevgiye, Uyuma ve Huzura odaklarsanız, Yaratacağınız ve yaşamınızı dolduracak olan şey bunlar olur. Huzur ve Uyum Olmayı ve bu Huzur ve Uyumu Yaşamayı seçerseniz, Öyle Olur!


Sevgililer, belki 2013′te karşılaşacağınız en büyük meydan okuma, Kim Olduğunuzun Gerçeğini Yaşamak ve Solumak ve Yaşamlarınızda Huzur ve Uyum Yaratmaktır! Sadece bundan bahsetmek, bunun ile ilgili meditasyon yapmak yeterli değildir, o Yarattığınız ve Yaşadığınız realite olmalıdır.
Bu Yaşamınız ve Seçimleriniz ile ilgili tam dürüstlük gerektirir. Yaşamınızın her gününde Ruhunuzun en yüksek ifadesini yaşıyor musunuz? 


İşiniz de? İlişkilerinizde? Bütünlüğü, Açıklığı ve Cömertliği uyguluyor musunuz? Başkalarına da aynı şekilde davranabilmeniz için, kendinize Sevgi Ve Saygıyla davranıyor musunuz? Her gün Sevgi, Neşe, Şefkat ve Minnettarlığa odaklanıyor musunuz? Yaşamınızda İlahi Sevginin ve Bolluğun akışını izlerken, Yüksek Benliğinizin size rehberlik yapmasına izin veriyor musunuz?
Bu Yeni Realitede İlahi Işığın Sizi Sevmesine ve Desteklemesine gerçekten izin veriyor musunuz, yoksa öfke, depresyon güçsüzleştirilmiş “kurban” enerjilerinde “eski” size tutunmaya mı kararlısınız?


Sevgililer, Seçim Sizindir. Bu Yeni Dünyada, Realiteniz her zaman sizin Seçimleriniz ile belirlenir!


Rüyayı Dans Etmek
Sevgililer, Yeni bir Realiteyi ve Yeni bir Geleceği yaratma yolunuz o realitenin Tezahür ettiğinin “Rüyasını Görmektir”. Rüya görmek yalnızca gece zamanı aktivitesi değildir, yaratmayı dilediğiniz şeyin ifadesi için bir kalıp olan bir “gündüz rüyası” yarattığınız, “düş kurduğunuz” bilinçli bir uygulamadır. Bu “gündüz rüyası” sözcüklerle, renk ile, ses ile, dans ile, şiir ile ve sayısız şekilde ifade edilebilir! Gerçekte, hepiniz Zaman ve Mekanda ilerleyen Işığın Yıldız dansçılarısınız… Realitenizi dans ederek varlığa getiriyorsunuz. Bu sürecin Bilincinde olmak, hızlandırılmış Işık Kodları ve Bilgi aktarımları olduğu her zaman dengeden çıkmak yerine, gelen enerjileri dans ile Işığa ve Tezahüre geçirerek Bilinçli bir Rüyacı ve Dansçı olmanızı sağlar. Hareketin ve hareketsizliğin Mükemmel Dengede Bir olduğu Dansın merkezindeki Dingin Noktada olmaya gayret edin… o zaman Yaşamınızdaki Yıldız dansçısının Işığını ve Dengesini hissedersiniz!


Düş kurarken, bireysel arzularınız ve niyetleriniz her şeyi bir arada Tezahüre dokuyan Yaratıcı Enerjilerin harika Senfonisinin parçası olur. Bilinçli Rüyacılar olmadığınız Üçüncü Boyutun Eski Dünyasında, korkularınızı ve kabuslarınızı da, sevgi ve neşeniz kadar düşlediniz. Şimdi Sevgililer, uyanmış ve Bilinçli Rüyacılar olduğunuz için, Sevgi ve Huzurun Rüyasını dans ederek Realiteye getirmeyi seçin.


Sevgili Işık Ailesi, Yüksek Boyutlar ile bağlantı kurabilen ileri Varlıkların bulunduğu kadim Lemurya, Atlantis ve Mısır kültürlerinde, Yüksek Frekansları Toplum için dengede tutanlar Rahipler ve Rahibeler idi. Onlar Kutsal Topluluklar oluşturarak ve Enerjileri ve Işık Kodlarını Dünya Planına demirlemek için epeyce gelişmiş Yeteneklerini ve Becerilerini kullanarak bunu yaptılar.
Yeni Dünyada, bu Yüksek Frekansları kendi Yetenekleriniz ve Becerileriniz ile Yaşamlarınıza ve Bedenlerinize demirlemek zorunda olanlar Işık Ailesi olan Sizlersiniz! Ve bu yalnızca Meditasyon ve Şifa ile değildir, aynı zamanda Yaratıcılık, Neşe ve Dans iledir! Geçmişin Rahipleri ve Rahibeleri de Şairler, Yazarlar, Sanatçılar, Müzisyenler, Şarkıcılar ve Dansçılar idi, enerjileri toplumları içinde yarattıkları şeylerde ve performanslarında tutuyorlardı. Sevgililer, sizlerin de nasıl dans etmeyi ve şarkı söylemeyi ve Rüyalarınızı Yeni Realiteye yaratmayı öğrendiğinizi görüyoruz!


Hayal edin … Yaratın … Katılın … bunlar Yeni çok Boyutlu Işık Realitesinde yaşamanın Anahtar Sözcükleri olabilir!


Hayal Edin
İmgeleme eylemi aslında başka bir Realite Yaratma eylemidir. Geçmişte, “imgeleme” “gerçek” olmayan bir şeyleri “oluşturma” yeteneği olarak anlaşıldı. Bir sanatçı veya yazar alternatif bir realite hayal edebiliyordu ve bir film yönetmeni o realiteyi görsel olarak yaratabiliyordu, ki o kesinlikle gerçek görünüyordu. 


Hayal edilmiş bir Realite Görsel bir Hikaye olarak sunulduğu zaman, gerçek, alternatif bir dünya gibi görünen bu tür gerçekliğin veçhesini üstlenir. Kademeli olarak, hayal etme ve hikaye anlatma ile Realite veya Realiteler yaratma arasındaki ilişkiyi anlamaya başlıyorsunuz, çünkü gerçekte her zaman çoklu Realiteler ve Realite Seviyeleri vardır. Realite asla Tekil bir yapı değildir, paylaşılan bir yapıdır veya birlikte hayal kuran ve yaratan bir çok insanın birlikte yaratımıdır.
Şimdi belki Dünya Realitenizin başlangıçta Elohim tarafından nasıl yaratılmış olduğunu görebiliyorsunuz. Dünya realitesi İlahi Kalp ve Zihinden gelen Işık Kodları ve impalslara uygun olarak çalışan Formun Yaratıcıları, Elohim Melekler tarafından hayal edilerek Forma getirildi. Zamanla, Galaksideki yaşamın İlahi Planı ile uyum içinde, Dünya Yaşam ve Birlikte Yaratımın farklı formları için olağanüstü bir Test Laboratuarı oluncaya kadar, Zaman ve Mekanda Yaratım macerasına katılmak için gelen birçok başka Işık varlıkları onlara katıldı.


Sevgililer, sizler asla daha güçlü bir İlahın pasif “yaratımları” olmadınız. Siz kendiniz her zaman Rüyanın, Yaratımın, harika Hayal Etme Eyleminin parçası oldunuz … hem Yaratıcılar hem de Yaratılanlar! Siz Rüya içinde “Rüya görüyorsunuz” ve “Hayal Kuruyorsunuz”. Sizler Rüya Görmek ve Yaratmak ve birlikte Yeni Realiteyi Tezahür Ettirmek için Güçlendirildiniz.
Yaratın
Şöyle sorabilirsiniz … Nasıl yaratırım? Neyi bilmeye ihtiyacım var?
Öncelikle, kendinizi güçlü ve güçlenmiş bir yaratıcı Işık Varlığı olarak tanımalısınız.


İkincisi, Hayal Etmeli ve Rüya Görmelisiniz/Düş Kurmalısınız. Tüm olasılıklar arasında neyi yaratmak ve onu bir Hikayeye getirmek istediğinizi hayal edin. Bu sizin Hikayeniz ve sizin Yaratımınız. Siz seçerken ve yaratırken, hikayeniz benzer rüyalar ve arzulara sahip olan başkalarının hikayeleri ile rezonansa girer ve birlikte Yaratmak için birbirinize çekilirsiniz. Ama, neyi yaratmak istediğiniz ve neyi arzu ettiğiniz ile ilgili dürüst olmalısınız. Eğer İçsel Çatışmalar varsa, çatışan bir Realite tezahür ettirirsiniz.


Ve böylece Sevgililer, yıllar geçerken başkalarıyla Hayal Kurmaya ve Yaratmaya çekildiğinizi göreceksiniz. Bu Birlikte – Yaratım Zamanıdır … Siz asla Yalnız değilsiniz!
Dahil Olun
Yeni Dünyada, hayalleri ve yaratımları paylaşmanın en kolay yolu Dahil Olmaktır!


Yeni Dünya Topluluk ve Katılmak ile ilgilidir. Birlikte – Yaratım ile ilgilidir. Vakumda birlikte yaratamazsınız. Oradan çıkıp sizinle birlikte Hayal Kuracak ve sizinle birlikte Yaratacak insanları bulmalısınız.


Geçmişte bu Grup enerjisi Tapınaklarda ve Kutsal Sitelerde tutuldu. Yeni Dünyada, sizler bu enerjiyi paylaşmak, meditasyon yapmak, dans etmek, şarkı söylemek ve yaratmak için bir araya toplandığınızda tutarsınız. Rüyaları Tezahüre enerjilendirebilen Geçici Kutsal Mekanlar açarsınız. Sevgililer, Bilinçli ve Uyanmış olduğunuz zaman, her nerede olursanız oranın Kutsal mekan olduğunu bilin. Eğer Kalbinizde bu gerçeği taşırsanız ve Kutsal Mekanı taşıma Niyeti ile bir Grup olarak bir araya gelirseniz, İlahi Sevgi ve İlahi Yaratıcı Zeka vasıtasıyla Yaratım ve Tezahür Ettirme Enerjisini tutuşturur ve topraklarsınız.


Bu nedenle, düzeltilecek, iyileştirilecek veya kurtarılacak hiç bir şey olmadığını bilin … sadece Tezahüre geçmesi için Hayal Edilmeyi ve Dans Edilmeyi bekleyen Yeni bir Realite vardır … Doğmayı bekleyen Yeni bir Rüya!


2013′te sizlere Bolluk İçinde ve Neşeli bir Macera diliyoruz!
© 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
www.starchildglobal.com
(ÇEVİRİ: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder