18 Ocak 2013 Cuma

BAŞMELEK MİKAİL - BİR ÜSTADIN YAŞAMINDA BİR GÜN

 
Sevgili üstatlar, bu mesajı okuduktan sonra, lütfen yakın gelecekte yaşamınızda en çok değiştirmeyi istediğiniz beş şeyin listesini yapın. İçinize gidin ve her birini inceleyin ve farklı bir Işıkta ve daha yüksek bir bakış noktasından görmek için gayret edin. Kendinizle ilgili ve dünyanız ile ilgili en beğenmediğiniz şeylerin değiştirmek, üstesinden gelmek veya sadece kabul etmek için bu yaşama getirdiğiniz şeyler olduğunu kavramalısınız. Sonra, yaşamınızda en önemli beş şey olduklarını düşündüklerinizin bir listesini yapın. Dönüşümün bu hızlanmış zamanında, siz tekamül ederken önceliklerinizin sık sık değiştiğini görebilirsiniz. Artık en yüksek hayrınıza hizmet etmeyen bu şeyleri, en sonunda herkesin en yüksek hayrı için olduğunu anlamanız gereken bu şeyleri bırakmayı öğrenmeniz önemlidir. Daha merkezlenmiş, güçlü ve bilge olduğunuzda, etrafınızdakileri ve dünyayı daha iyi etkilersiniz.

Eğer isterseniz, egzersizi daha ilerletebilir ve bundan sonraki altı ayda, bundan sonraki yılda ve belki de beş – yıllık bir planda yaşamınızda tezahür ettirmek istediklerinizin bir listesini yaratabilirsiniz. Geleceğinizi açıkça planlamanın, niyetinizi bildirmenin ve hayallerinizin her biri fiziksel ifadede tezahür ettiğinde nasıl hissedeceğinizi, davranacağınızı ve olacağınızı tasavvur etmenizin ne kadar önemli olduğunu açıkladık. Hata yapmayın, umabileceğiniz her şey, imgeleyebileceğiniz her şey onunla arzu ettiğiniz ne olursa olsun yaratmanızı bekleyen tezahür etmemiş potansiyel olarak “oradadır”. Bundan sonraki listeniz arzuladığınız sonuçlara ulaşmak için gerekli değişiklikleri başarılı şekilde yapmak ve uygulamak için yapmanız gereken şeylere odaklanmalıdır. Bu, bir çok sevgili ruhlar için tekamülsel değişim sürecine bir mola getiren planın parçasıdır. Ne yazık ki, yaşamları ne kadar zor olursa olsun veya ne kadar mutsuz olurlarsa olsunlar, kendileri için daha iyi bir dünya yaratmak için gereken değişiklikleri yapmak, statükoyu sürdürmek ve ıstırap çekmekten daha zordur.

Önce küçük değişiklikler yapmanız önemlidir ve değişiklikler içinizden başlamalıdır. Siz “tavır ayarlamaları” yaparken ve etrafınızdakileri ve dünyanızı nasıl gördüğünüzü değiştirirken, sürecin ilk bölümü şu ki, yaydığınız titreşimsel modelleri yükseltirsiniz. Sonra, bu yansıttığınız yüksek titreşimler ile uyum içinde olan insanları ve olayları size yönlendirme işlemini/sürecini başlatır. Size, düşünceleriniz, niyetiniz ve eylemleriniz vasıtası ile yaratılan titreşimsel modellerin yayınan bir güç alanı olduğunuzu söylemiştik. Ayrıca siz Yüksek Benliğinizden ve Tanrı Benliğinizden düşey olarak ve etki kürenizin içindekiler tarafından yatay olarak gönderilen titreşimsel modellerin manyetik bir güç alanısınız. Düşüncelerinizi, niyetinizi ve eylemlerinizi değiştirin, dünyanızı değiştirirsiniz.

Düşüncelerinizin değişen, yükseltilmiş modellerinin yaşamınız ve etrafınızdakiler üzerinde bir dalgacık etkisi vardır ve dünya çapındaki ve insanlık içindeki değişimler süratle hızlanıyor. Bu çağın bir fenomeni, alışılmamış şekilde çok sayıda ruhun, bu yaşamları için kendi ruh Işını olarak Yedinci Işını seçmeleridir, çünkü kutsanmış Mor Alevin negatif titreşimli modelleri dönüştürme işlemini hızlandırdığı çok – iyi biliniyor. Yaratıcının Kutsal Ateşi, şimdi Dünyada ve insanlıkta ilerlemede olan yükseliş işleminin ayrılmaz parçası olarak Mor Alevin ve Yedinci Işının niteliklerini güçlendirir.

Geçmiş başarısızlıkları ve başkaları ile etkileşimlerinizin veya Yüksek Benliğinizin öğrenmeniz ve çözmeniz için yönettiği olayların anahtarı olan negatif/savunucu reaksiyonlarınızı bırakmak, siz kendi – üstatlığınıza sahip çıkarken geleceğe daha zarif şekilde ilerlemenin önemli bir fasetidir. Geçmişteki her şeyin “anı” olduğunu hatırlamanız önemlidir. Geçmiş bir olayın anısını veya yorumunu değiştirin, geçmişinizin tümünü pozitif anılara değiştirebilirsiniz. Geçmişiniz sizi şimdi olduğunuz kişiyi yapan şeydir, öyleyse neden geçmişinizdeki sadece en iyi şeyleri toplamıyorsunuz ve “gelecek” sizin parçası olarak sağlamlaştırmıyorsunuz ve talep etmiyorsunuz ? Bu, birkaç yıl önce geliştirmesi için habercimize ilham ettiğimiz BEN’İM ÜSTATLIĞI KURSUnda gerçekleştirmenize yardımcı olmaya gayret ettiğimiz şeydir. Eğer sadece, bu yaşama doğmanızdan önce anne babanızı ve yaşamınızın olaylarını koruyucularınız ve öğretmenleriniz ile birlikte seçtiğiniz gerçeğini kabul edebilirseniz, bilin ki daha yüksek öğreniminiz ve tekamülünüz için en olası durumları size sunacağını bilin. Geçmişte size sunulan negatif durumları anlamaya ve salıvermeye en yüksek öğreniminiz için size sunulmuş olan pozitif dersleri ve durumları bütünleştirmeye çalışın, kendinin – üstatlığı ve aydınlanma yolunuzda iyi olursunuz.

Bir başka önemli gerçek geleceğinizdeki her şeyin bir hayal ürünü olduğunu anlamaktır, öyleyse neden kendiniz ve başkaları için en olağanüstü geleceği tasarlayıp imgelemiyorsunuz. Bir kez daha, çalışmanız, düşünmeniz ve bütünleştirmeniz için özel bilgi/gerçekler sunmak istiyoruz. Her düşünce üzerine meditasyon yaparken, bu yüksek gerçekleri kabul etmenizi veya uygulamanızı engelleyen negatif düşüncelerin, fikirlerin veya deneyimlerin hangileri olduğunu anlamak için içinizde derinleri araştırmaya çabalayın. Lütfen onu anlayana ve kendi gerçeğiniz olarak kabul edene kadar her bir düşünceye biraz zaman ayırın veya onları “Yaşayan Gerçeğinizin” bir parçası yapmaya hazır olduğunuzu hissedene dek bu kavramların bazılarını bir kenara bırakmayı isteyebilirsiniz.

RUHUNUZ VE YÜKSEK BENLİĞİNİZ, SÜREKLİ HUZURU VE SEVGİNİN ÖZÜNÜ İÇEREN KUTSAL KALP MERKEZİNİZE ODAKLANMAYA SÜREKLİ OLARAK GAYRET ETMENİZİ TEŞVİK EDER.

GELECEK KESİNLİK İLE ÖNCEDEN KEHANET EDİLEMEZ ; ANCAK, YÜKSEK ALEMLERDEKİ BİZLER EN GÜÇLÜ, OLASI ZAMAN HATLARINI ÖNCEDEN GÖREBİLİRİZ. HER BİRİNİZ ENERJİNİZİ (DÜŞÜNCELERİNİZİ) ONDAN ÇEKEREK VE POZİTİF SONUCA ODAKLANARAK GELECEĞİN NEGATİF ZAMAN HATTINI DEĞİŞTİRME YETENEĞİNE SAHİPSİNİZ.

HER SINAV VEYA MEYDAN OKUMA İÇİN MÜMKÜN OLAN POZİTİF BİR ÇÖZÜM HER ZAMAN VARDIR. NEGATİF OLAYLARDAKİ POZİTİF SONUÇLARI GÖRMEK BAZAN BİR SÜRE GEREKTİRİR ; ANCAK, SOLAR KALP GÜCÜ MERKEZİNİZ VASITASI İLE ODAKLANMIŞ KALIR VE KARŞILIK VERİRSENİZ HER ZAMAN POZİTİF BİR SONUÇ OLACAKTIR.

ENERJİ BENZER ENERJİYİ ÇEKER. DÜŞÜNCELER VE NİYET TİTREŞİMSEL FREKANSLAR VEYA ENERJİ İÇERİR VE, BUNDAN DOLAYI DOĞANIZIN AKTİF KUVVETLERİDİR.

SONSUZLUK İŞARETİNDE REZONANSA GİREN DÜŞÜNCELERİNİZİN KENDİNE BENZER TİTREŞİMLERİ ÇEKTİĞİNİ VE BİLİNÇLİLİK ALANLARINIZA GERİ DÖNDÜĞÜNÜ, BÖYLECE REALİTENİZİN KİŞİSEL RESMİNİ DESTEKLEDİĞİNİ/SAĞLAMLAŞTIRDIĞINI İMGELEYİN.

YAŞAMINIZDA KESİNLİK/BELİRLİLİK GEREKSİNİMİNİ BIRAKMAYI ÖĞRENMELİSİNİZ. GERÇEKTE, ANIN KORKUSU GEÇMİŞTEN GELEN NEGATİF BİR OLAYA VEYA GELECEĞİN BELİRSİZLİĞİNE ODAKLANMANIN NEDEN OLDUĞU DUYGUSAL BİR KARŞILIKTIR.

EĞER DEĞİŞİM VE KAOS ZAMANLARINDA DENGEYİ ARAMAYI VE KALP – MERKEZİNDE KALMAYI ÖĞRENİRSENİZ, DÜNYANIN NEGATİFLİĞİNDEN ETKİLENMEZSİNİZ.

BİR ÜSTAT HER ZAMAN KALP – MERKEZLİDİR VE ANDA GERÇEKLEŞEN HER ŞEYDEN GEÇERKEN GÖZLEMCİ BİR MODDA KALIR. BİR ÜSTAT OLARAK, HIZLA DENGELENMEYİ VE HARMONİZE OLMAYI VE SONRA YOLUNUZA ÇIKAN UYUMSUZ ENERJİLERİ SALIVERMEYİ ÖĞRENECEKSİNİZ, AYRICA KALP MONİTÖRÜNÜZDE REZONANSA GİREN YENİ GERÇEKLERİ BÜTÜNLEŞTİRMEYİ VE KULLANMAYI ÖĞRENECEKSİNİZ.

AŞIRILIKLARDAN KAÇINMAYI ÖĞRENİN. BİLGELİK VE GÜÇ ARASINDA BİR DENGE OLMALI. SEVGİNİN ÖRTÜSÜ BU DENGEYİ ELDE ETMENİN ANAHTARIDIR.

TEKAMÜL VE YÜKSELİŞ SÜRECİ, ARINMAYI, HARMONİZE OLMAYI VE İÇSEL VE DIŞSAL BİLİNÇLİLİĞİNİZİN UYUMUNA GERİ DÖNMEYİ GEREKTİRİR. SÜRECİN BİR PARÇASI, “GERÇEK FİZİKSEL BENLİĞİNİZ” İLE BAŞLAYARAK DİĞER DÜNYALARI VE REALİTELERİ KAPSAYAN ÇOKLU SEVİYELERDEKİ “BEN”İN FARKINDA OLMAK VE RUH BENLİĞİNİZİ, YÜKSEK BENLİĞİNİZİ VS KADEMELİ OLARAK BÜTÜNLEŞTİRMEKTİR.

BEN’İM VARLIĞINIZ VEYA TANRI IŞININIZ GERÇEK BENLİĞİNİZİN DAİMİ ATOMUNU İÇERİR. YOĞUNLUĞUN ÇARPITMALARINI/BOZUKLUKLARINI UZAKLAŞTIRARAK İLAHİ BENLİĞİNİZ İLE YENİDEN BAĞLANTINIZIN BELLİ BİR SEVİYESİNE ULAŞTIĞINIZDA, BEYAZ ATEŞ ELEKTRONİK ENERJİNİN SÜREKLİ AKIŞI SOLAR KALP MERKEZİNİZE YAŞAMIN PARLAKLIĞINI DÖKER VE NABIZ GİBİ ATAN İLAHİ GÜCÜN, BİLGELİĞİN VE SEVGİNİN ÜÇ – KATLI ALEVİ BİR KEZ DAHA İÇİNİZDE VE ETRAFINIZDA PARLAR.

YOĞUNLUĞUN BİR SEVİYESİNDEN BİR BAŞKASINA GEÇİŞ BİLİNÇLİLİKTE KUANTUM SIÇRAMAYI KAPSAR. BU ZAMANDA, YENİ BİR ÇAĞIN DOĞUMU İÇİN YOLU AÇMAK İÇİN GEÇMİŞ BULANIKLIKLAR SALIVERİLİRKEN VEYA TASFİYE EDİLİRKEN, BİR BÜTÜN OLARAK İNSANLIK KORKUNUN, BELİRSİZLİĞİN, ÖFKENİN VE DÜŞMANLIĞIN HIZLANMASI İLE SONUÇLANAN BİLİNÇLİLİKTE BÜYÜK BİR KUANTUM SIÇRAMANIN ORTASINDADIR. SEVGİNİN/IŞIĞIN TASFİYE EDİLMİŞ TİTREŞİMLERİ HER BİRİNİZİN YARATTIĞI İLLÜZYON PERDELERİNDEN FİLTRELENİR. YARADILIŞIN IŞINLARININ DAHA FAZLASININ İNSANLIĞIN BİLİNÇLİLİĞİNE NÜFUZ EDEBİLMESİ İÇİN YOĞUNLUĞUN BU KATMANLARI YAVAŞÇA ÇÖZÜNMEKTEDİR. GALAKSİDEN VE GÜNEŞ SİSTEMİNİZİN GÜNEŞİNDEN GELEN SOLAR PARLAMALARIN HIZLANMASI SEVGİNİN/IŞIĞIN BU FREKANSLARININ DÜNYA’YA İLETİLMESİ/AKTARILMASINDA ETKİLİ/YARARLI OLDU.

BAŞKALARINI SEVEBİLMEDEN VE SAYGI DUYABİLMEDEN ÖNCE KENDİNİZİ SEVMELİ VE SAYGI DUYMALISINIZ. RUHUN SAF NİYETİ İLE YAKIT ALAN KALPTEN PAYLAŞMAYI VE VERMEYİ ÖĞRENİN. AYRICA DAHA ÇOK ZEVK ALMANIZ VE PAYLAŞMANIZ İÇİN ALMAYI ÖĞRENMELİSİNİZ. BOLLLUĞUNUZA SAHİP ÇIKIN/TALEP EDİN VE KENDİ ÖRNEĞİNİZLE BAŞKALARININ DA AYNISINI YAPMALARI İÇİN YOLU AÇIN.

GÖZLEMCİ OLUN VE BAŞKALARINI YARGILAMAMAYI UYGULAMAYI ÖĞRENİN.

GEÇMİŞİ İYİLEŞTİRİN VE KENDİNİZİ VE BAŞKALARINI BAĞIŞLAYARAK ESKİ GÜNAHLARI SALIVERİN. BUNU YAPARKEN, “ÜSTAT BENLİĞİNİZ” İLE KUTSAL BİR BİRLİĞE GERİ DÖNMENİZİN SÜRECİNİ HIZLANDIRIRSINIZ.

TANRINIZIN İSMİ FARK YARATMAZ. ÇÜNKÜ HER ŞEY AYNI KAYNAKTANDIR, EN YÜCE YARATICI.

YARATICININ SAF IŞIK ÖZÜ YARATICI BİLİNÇLİLİĞİNİN ÇOKLU IŞINLARINA KIRILAN KOZMİK ZEKAYI İÇERİR. TÜM YARADILIŞ YÜCE YARATICININ KENDİSİNİN SINIRSIZ VARYASYONLARDAKİ FORMLARDA İFADE EDİLMESİNE İZİN VERMESİDİR.

Sevgililer, tutkunuzu aramanın ve yaşamı en doluluğunda yaşamayı öğrenmenin zamanıdır. Size ölçeğin ötesinde bir armağan sunuluyor, ama bunu istemelisiniz ve sonra onu en yüksek formunda kullanmak için gayret etmelisiniz. Kendi eşsiz yaratıcı ateşinize erişebilmeniz için TANRI IŞININIZIN hızlandırılmış aktivasyonunu istemenizi rica ediyoruz. Size söylemiş olduğumuz gibi, solar kalp merkezinizde Yaratıcı bilinçliliğinin eterik elmas – şekilli bir Tanrı Hücresi vardır. Bu, bu evrenin Anne/Baba Tanrısının on iki Işınının titreşimsel modellerinin, tüm erdemlerinin, niteliklerinin ve vasıflarının büyük çokluğunu içerir. Ruh beniniz inmeden önce, bu yaşamdaki doğum işleminizin hazırlığında, Tanrı Hücrenizin parçaları, en yüksek öğreniminizi kolaylaştırmak ve ayrıca ömrünüzün süresi içinde size sunulacak olan meydan okumaları ve sınavları yenmede size yardımcı olmak için getirdiğiniz güçler tarafından belirlenen belli bir dereceye kadar aktive edilmiştir.

Siz uyumun ve farkındalığın belli bir seviyesine eriştiğinizde, Tanrı Hücreniz kademeli olarak aktive olur, böylelikle On İki Işının hayati niteliklerinin ve erdemlerinin daha da fazlası salıverilir. Elmas Çekirdek Tanrı Hücrenizin aktivasyonunu isteyerek ve bu olağanüstü armağanı en yüksek hayrınıza ve başkalarının en yüksek hayrına kullanacağınıza razı olarak süreci hızlandırabilirsiniz . Sessiz bir zamanınızda, meditatif hale girin (daha iyisi beşinci boyuttaki Işık/Güç Piramidinize girin) ve bilinçliliğin tasfiye edilmiş haline kolayca ve zarafetle ilerleyebilmeniz için Tanrı Hücrenizin en uygun ölçekte aktive edilmesini isteyin. Tereddüt etmeyin sevgilileri arkada kalmayın. Her gününüzü bir üstat olarak yaşamayı öğrendiğinizde, geçmişin eski benliği – sınırlayan yollarına asla geri dönmezsiniz. Size sevgimizin kuvvetini ve bilgeliğimizin gücünü sunuyoruz. Öne adım atabilmeniz ve lider ve Yol Gösterici olmanız için size yolu göstereceğiz. Siz ölçeğin ötesinde seviliyorsunuz.

BEN Başmelek Mikail’im.

© 1998-2005 Ronna Herman, Star Quest All Rights Reserved

775-856-3654 • ronnastar@earthlink.net * 6005 Clear Creek Drive • Reno, NV 89502

Tercüme : Saffet Güler

0 comments:

Yorum Gönder