28 Ocak 2013 Pazartesi

BAŞMELEK MİKAİL - MER-KI-VAH * YÜKSELEN IŞIK ARACINIZ

 
Sevgili üstatlar, Ruhunuzu beden formuna entegre ettiğiniz zaman, Altın Yaratım Işığını ve Kutsal Zihni, çok sayıda harika şeyi tezahür ettirmek üzere nasıl kullandığınızı hatırlıyor musunuz? Fiziksel dünyadan büyük keyif almıştınız; ancak birçok denemeden ve etrafınızdaki baskılardan sonra, kendinizden şüphe etmeye başladınız. Bir kez daha, bu harika yetilere erişmenizin ve onları sahiplenmenizin zamanı gelmiştir, sevgili gönüller. Yüksek Benliğinizin fısıltılarını dinleyin, ve her şey için uyumlu, sevgi dolu ve yararlı olan şeylere odaklanın. Önünüze çıkan tüm çelişki ve çarpıklıkların üzerine çıkın ve onları Ruhunuzun gücünü ve bilgeliğini geliştiren bir fırsat olarak görün. Kargaşa ve kaos arttıkça, Kutsal Kalbinizin merkezinde kalmalı ve Kutsal Zihninizin bilgeliği vasıtasıyla geleceğe dair vizyonunuza odaklanmalı ve yolunuzdan şaşmamalısınız. Kendinin-Üstadı olmanın yolu budur.

Hepinizin binlerce yaşamı oldu; bu ve diğer yıldız sistemlerinde ve realitelerde, çeşitli fiziksel ve eterik formlarda. Birçok basit yaşamdan, yeti ve yeteneklerinizi en üst potansiyellerine kadar kullandığınız büyük deneyimlere kadar. Bu, hepiniz için tümünün dengelendiği bir yaşamdır; bu nedenle, Varlığınızın tüm yönlerini bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. Kendinizi, milyonlarca Yaratıcı Işığın elmas biçimli parlak kristal partikülleri ile doldurulurken imgeleyin. Bu ışık, beşinci boyuttaki kişisel piramidinizde yaşayan bedeninizin eterik kopyası vasıtasıyla fiziksel bedeninize akmaktadır. Süreci gözlemleyin: bedeninizde ve kişisel dünyanızda yarattığınız tüm kusurlar, yavaş ancak emin adımlarla, stres ve sınırlamalardan kurtulmuş, güzellik ve huzurun yüksek ve uyumlu frekanslarına dönüşüyor.

Kuşku yükseldikçe, sevgili varlıklar, unutmayın, geçmişteki başarısızlıklarınızdan birçok bilgi edindiniz. Kazandığınız bilgelik ile yükseliş yolunda ardınızda kalmış olanlara artık yardım etme yetisine sahipsiniz. İçsel rehberliğinize güvenin, yoldan sapmanıza izin verilmeyecek. Muhteşemliğinizi hatırlamanıza yardımcı olmak ve sizden istediğimiz şeyi daha önce defalarca başardığınızı bilmeniz için çabalıyoruz. Yansımanız genişledikçe ve güçlendikçe ve uzaklara ulaştıkça, sizler, tüm dünyadaki diğer tüm Işık İşçileri ile birlikte, karşı konulamaz bir birleşmiş güç, yüksek düzenin dönüşüm ve değişim gücü olacaksınız. Vizyonunuz konusunda cesur olun. Dünyanızda neyin doğru olduğunu görün, ve karşılaştığınız her insanın içinde var olan Işığı / Sevgiyi destekleyin. Etrafınızdaki gölgeye ya da kargaşaya odaklanmayın, çünkü dikkatinizi neye verirseniz, onu büyütürsünüz.

Sen, Yıldız Tohumu, bu senin Tanrı Zihninin bilinçli Işık Parçacığı olarak tüm evrende yolculuk yaptığın, ve birçok eşsiz dünyanın yaratılmasına yardım ettiğin anlamına gelir. Ayrıca, yaratılmasına yardım ettiğin şeyleri deneyimlemek için sayısız yıl harcadın, çünkü bu evrenin değişmez yasasıdır. İnsanlık ve Yeryüzü için yükseliş sürecini garanti altına almak adına adım adım gerçeklesen İlahi Planın, ihtişamını ve karmaşıklığını temel olarak dahi olsa anlamanız büyük bir önem taşımaktadır. Siz, öncü kol, oynayacak önemli rolleriniz var, ve bizler size planın anlayabileceğiniz ve uygulayabileceğiniz kadarını ifşa ediyoruz. Şimdi size yükseliş sürecinin başka önemli bir yönünü özetleyeceğiz. Tıpkı düşüş sürecinde size nasıl rehberlik edildiyse ve belli teminatlar verildiyse, tam salınıma ulaşan yükseliş sürecinde de rehberlik alıyor ve korunuyorsunuz.

MER-KA-BA
Mer Ka Ba, Mısırlılara ait bir kelimedir ve anlamı sudur: MER (Işık), KA (Ruh), ve BA (Beden). Bu sekiz köşeli Yıldız Tetrahedron, sizin kişisel Işık aracınızdır ve alt boyutlara yolculuk yapmaya başladığınızda ve nihayetinde insan formuna düştüğünüzde yaratılmıştır. Buna Işığın düşüş aracı da denilebilir. İki üçgen uç köselerinden ayrılarak üçüncü gözde bir elmas yaratmak üzere birleşmiştir: “Bir MER-KA-BA Ruhu ve bedeni eş zamanlı olarak etkileyen, ters yönde dönen bir Işık alanıdır.” İki birleşmiş üçgen, Işık Bedeninizi tekrar yaratan ruh ve Tanrı Işın Benliğinizin birleşmesini temsil eder. Bu canlı bir Işık alanıdır, ve siz yoğunluğa battıkça zayıflamıştır. Geçmişte, Dünya üzerinde sağlıklı bir şekilde dönen MER-KA-BA alanının çapı on beş ila on sekiz metreydi. Mer Ka Ba, Ruhunuzu ve bedeninizi, bir realiteden ya da boyuttan diğerine götürebilecek bir araçtır. Boyutlar-arası bir Işık aracıdır. Başlangıçta, Yaratıcı Işığın Adamantin Partikülleri ile dolu prana enerjisi ya da Canlı Işık, beynin merkezinde yer alan Epifiz Bezinden akardı. Timus gibi bu bez de orijinal ebatlarını kaybetmiş ve küçülmüştür: bir golf topundan bezelye tanesine dönmüştür. Kadim zamanlarda, prana nefesi / Işık, Epifiz Bezinden Kutsal Zihne, sonra prana kanalı adı verilen Işık kolonundan aşağıya Kutsal Kalbe ve sonra fiziksel bedenin geri kalan bölümlerine akardı. Epifiz Bezi, Kutsal Zihne açılan kapıdır. Bu nedenle, bu bez belli bir noktaya kadar aktive edilmeli ve etrafındaki koruyucu zarlar, beynin arka kısmında yer alan Kutsal Zihne erişimin sağlanması için ortadan kaldırılmalıdır.

Başlangıçta, prana, sonsuzluk işareti döngüsü içinde fiziksel bedende aşağı yukarı akıyordu. Yoğunluğa battıkça bu kutsal yöntemle nefes almayı bıraktınız, ve burnunuz ve ağzınız ile nefes almaya başladınız ve epifiz bezini saf dışı bırakarak prananın yaşam veren özelliklerini çekme yetisini kaybettiniz. Bu kadim teknikleri sonsuzluk nefes tekniği ile tekrar öğreniyorsunuz. Nefesi alıp Vagus siniri vasıtasıyla yukarıya ve Soğanilikten (yükseliş çakrası) bedenin dışına gönderirsiniz. Bu nefes alma tekniği, prana enerjisinin, prana kanalından yukarıya epifiz bezi ve Kutsal Zihne, ve aşağıya Kutsal Kalbe akmasını sağlar. Dışarıya nefes verirken, bu kutsal enerjiyi tüm bedeninize çeker, ve enerji kuvvet alanınızı güçlendirir, dengeler ve uyumlarsınız.

Vagus siniri, Soğaniliğine beyin yoluyla bağlanır, ve boyundan aşağıya ilerleyerek kalp ve Güneş Ağı merkezine bağlanır. Bu sinir, solunum sistemini kontrol eder; bu nedenle, bedeninizdeki en önemli sinirlerden biridir, çünkü nefes olmadan yaşayamazsınız. Vagus siniri, Yaşam / Işık Pınarı olarak da adlandırılan eterik yaşam bağınızla olan bağlantınızdır.

MER-KI-VAH ALANINI GENİŞLETEN VE GÜÇLENDİREN, İLAHİ AŞK / IŞIKTIR
Yeryüzü ve insanlığın yükseliş Işık aracı zamanla gelişecek ve sekiz noktalı yıldız “tetrahedron”dan on dört köşeli yıldız “tetrahedron”a dönüşecek, ve nihayetinde çok daha büyük bir boyuta ulaşacaktır. Bir yükseliş aracını, düşüş aracından ayırt etmek için ona MER-KI-VAH adı verilmiştir çünkü içinde geleceğin İlahi mavi kopyasını taşımaktadır. Aktif olarak yaşamlarınızı denge ve uyuma kavuşturma çabası içerisinde olmalısınız ki Yaratıcı Işığın Adamantin Partiküllerini kendinize çekip fayda sağlayabilesiniz. Koşulsuz sevgi, Adamantin
Partiküllerini aktive eden kuvvettir.

ÇEKİRDEK ATOMLAR: Kutsal Kalpte, fiziksel çekirdek atom; güneş ağında duygusal çekirdek atom; ve epifiz bezinde ise zihinsel çekirdek atom bulunmaktadır. Yaşam bağınız, Tanrı Işını Benliğinize sağlam bir şekilde demirlenmiştir ve yaşam gücü enerjisini bu tohumlara sürekli yansıtır. Ruhsal farkındalığınızı genişlettikçe ve frekans kalıplarınızı uyumladıkça, bu yaşam veren enerji (Adamantin Partikülleri) akışı artar ve yükseliş sürecini hızlandırarak bu süreçte kolaylıkla ilerlemenize yardımcı olur. Ayrıca, MER-KI-VAH Işık aracınızı genişletir ve güçlendirir.

Yükseliş yoluna adım atmış olan herkes, şu anda en az beş seviyede yaşamaktadır, ve birçoğunuz altıncı ve yedinci boyutların alt seviyelerine ait frekanslara erişebiliyorsunuz, ve ender de olsa koruma altındaki Işık küreniz ile sekizinci ve dokuzuncu boyutlara götürüldünüz. Hafızanız, sakin, canlı bir manyetik enerji alanına bağlıdır, tıpkı bilgisayar gibi. Yeryüzünün titreşimsel frekansları yükselmeye devam ettikçe, aktif olarak dönmekte olan MER-KI-VAH aracına sahip olanlar, tam bir hafızaya sahip olacaklar. Diğerleri için ise, hafızaları zayıflayacak ve dahi bazı bölümleri silinecek. Uç örnek olarak, bilgisayarlarının hafızasının tamamen çöküşü olacak.

144 Kristal ağ, harmonic convergence olayından sonra Yeryüzünün stratejik noktalarına / kutsal alanlarına demirlenmiştir, ve tüm dünyada kendilerini adamış Işık isçilerinin çabaları ile aktif olarak şu anda başka birçok yere demirlenmeye devam etmektedir. Size harika bir armağan ve de tarihi bir görev sunuluyor. İçinden Yaratıcı Işığın aktığı canlı Işık sütunu olmak için arayış içinde olmanız gerekiyor ki kristal ağı belli başlı bölgelere demirleyebilesiniz; böylece bu yükselten ve şifa veren enerji, kristal ağda tüm dünyayı sarana kadar akabilsin. Kristal ağın kutsal geometrik yapısı, dokuzuncu boyuta kadar genişler. Bu, Yeryüzünün ve insanlığın yükselişinin matrisidir. Sonsuzluk nefes tekniklerini düzenli olarak kullanmak ve iki sıra egzersizini en az bir kere uygulamak, tüm yüksek titreşimsel frekans kalıplarına – dokuzuncu boyut da dahil olmak üzere – erişim sağlamanızı ve bağlantı kurmanızı mümkün kılar.

Melekî alemden gelen bizler, tüm gücümüzle bu dönüşüm ve büyük değişim zamanlarından kolaylıkla ve letafetle geçmeniz için yardımcı olmak için buradayız; ancak, bizden yardım istemelisiniz, çünkü özgür iradenizi ihlal edemeyiz. Bir Işık üstadı olarak hak ettiğiniz yeri alın, sevgili varlıklar, ve unutmayın, Ruhun bilgeliğini ve aydınlanmış gerçeğini bütünleştirdikçe, ilerlemenizi ve bilgeliğinizi paylaşmanızı istiyoruz. Her zaman size rehberlik etmek, yön göstermek, ilham vermek ve sizi korumak için yanınızdayız.

BEN Baş Melek Mikail.

Ronna Herman tarafından aktarılmıştır. Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz.

* STAR*QUEST* 6005 Clear Creek Dr., Reno, NV 89502 USA Phone/Fax: 775-856-3654
Email: RonnaStar@earthlink.net

Tercüme Semra Ekmekci

1 comments:

lordofsunshine dedi ki...

Hipofiz,epifiz ve timus bezlerinin (5-6-7.çakralar) hakkında daha fazla şey öğrenmek isteyenlere Ramtha-Beyaz Kitap'ı hararetle tavsiye ederim. Bu bezlerle nasıl bilinçli veya bilinçsiz tezahür ettirdiğimizin mekanizması da Bilmenin Bilimi bölümünde muhteşem bir biçimde anlatılıyor.Yani Çekim ve tezahür yasasının biyolojik ve manyetik olarak nasıl çalıştığı başka hiçbiryerde anlatılmadığı şekilde son derece anlaşılır olarak anlatılıyor.Meraklısı mutlaka okumalı derim.Bu kitap pdf olarak internette de var, dediğim kısım da ayrıca metin olarak pek çok sitede bulunabilir.

Yorum Gönder