22 Ocak 2013 Salı

BAŞMELEK MİKAİL – ‘ CANLI IŞIĞIN BEKÇİLERİSİNİZ’

 
Sevgili üstadlar, sizlere bizim perspektifimizden “insanlığın ve Dünyanın hali” ile ilgili genel bir durum değerlendirmesi yapmamıza izin verin. Yeryüzünün üstündeki büyük Işık Şehirlerinden birinden gezegeninizi bizim görüş yetilerimiz ile görebildiğinizi hayal edin.
Baktığımızda, en büyük ve en küçük katı biçim ve yapıları görüyoruz, ayrıca, Yeryüzünde hareket eden ve etmeyen tüm nesnelerden yayılan titreşimsel kalıpları ve renkleri görebiliyor ve hissedebiliyoruz. Sürekli, Güneşinizin ve doğa elementlerinin faaliyetlerini olduğu kadar, Yeryüzündeki, okyanuslardaki, Yeryüzünün atmosferindeki / aurasındaki değişen kalıpları gözlemliyor ve izliyoruz. 



Hem küçük hem de büyük bölgelerin daha parlak, uyumlu bir şekilde besinci boyutun yedi düzleminin ve altıncı boyutun model titreşim kalıplarının renklerinde / titreşimlerinde ışımaya başladığını görüyoruz. Bu bölgeler, Semavi Işık Şehirlerinden gelen Sevgi / Işık armağanlarının sıkıca demirlenmeye başladığı yerlerdir. Ortak bir amaç adına, İlahi Görevinizi yerine getirmek için adanmışlığınızı tekrar teyit etmek adına ruhsal aileleriniz ile bir araya geldiğinizde, güzel bir Işık kolonunun yükseldiğini ve hem kişisel hem de grup Işık Piramidinizi doldurduğunu, ve sonra en yakınınızdaki Işık Şehri ile bağlantıya geçtiğini izliyoruz. İçinizdeki bu muhteşem armağanı ve Yeryüzünün çekirdeğine ve oradan Solar Güç Merkezinize dökülen arta kalan enerjiyi demirleme sürecini aktive ederken, keşke kişisel Işık piramitlerinize akmaya başlayan muhteşem geometrik Işık kalıplarını görebilseydiniz.

Bu, ince enerji aşısı, etrafınızda kutsal bir alan yaratır, ve yavaşça daha büyük halkalar halinde ışımaya başlar, nihayetinde de Işık Taşıyıcılarının uyumlu enerjisi ile bağlanır.

Karanlık ve gölgedeki-bölgeler, daha fazla ifade edilmeye ve zahiri olmaya başlamıştır çünkü “Ruhun Aydınlığı” çok daha fazla karşıt titreşimsel kalıp cepleri yaratmaya başlamıştır. Ölüm ve yıkım fırtınaları estiren karmaşık, nefret-dolu enerji girdapları görüyoruz. Işık’ın, huzur, bolluk ve uyumlu etkileşim sağlayan titreşimsel kalıplarını büyüterek göndermesi gibi, Ruh’un Işığından büyük oranda mahrum olan Karanlık da, acı, ıstırap, ve tahrip yaratıyor ve saçıyor.
Bu epik değişim zamanlarında Dünya üzerinde oynanmakta olan büyük bir oyun var, ve
unutmamalısınız ki bu tekamül ve dönüşüm savaşı karmaşasında, hem masumlar hem de masum olmayanlar yüksek bir farkındalık seviyesinde bir anlaşma yapmışlardır. Değişime direnç göstermeniz ve bilinmeyenden korkmanız, yüksek ve geniş bir bakış açısı ile olayları görebilecek aydınlanmış ruhsal/beşeri insanlar olma yoluna adım atana kadar, temel insan doğanızın bir parçasıdır.

İnançları uğruna, doğru ya da yanlış olsun savaşan tüm ulusların, cesur genç erkek ve kadınları, onurlu ve adil olduğuna inandıkları bir amaç uğruna ayağa kalkmaktadır. Sevgili
gençlerinizi kaybetmenin verdiği acıyı ve üzüntüyü dindirmeye yardımcı olmak için, bilin ki onlar, oldukça sağlıklı ve her zamankinden daha canlılar, ve yüksek alemlerdeki birçok harika melek ve Işık Varlıkların ve ruhsal ailelerinin sevgi ve bağlılık ışığının altında güneşlenmekteler. Ölümleri bir kayıp değildir. Geri dönecekler, arzu ederlerse, geleceğin yeni barış, refah ve birlik bilincinin yaratılmasına yardımcı olmak ve bunun keyfini sürmek için tam güç ile geri gelecekler. Zihninizin ve kalbinizin yükseltilmiş yetileri yoluyla, onları hatırlayın ve onlara sevgi gönderin ve onlar size sevgi ve mutluluk gönderirken sessizce oturup bekleyin. Onları göremeyebilirsiniz, ancak onlar sizin için kayıp değillerdir.

Her ülkenin en iyisi ve en kötüsü gün ışığına çıkarılmaktadır çünkü tüm dünya halkları, kendi
liderlerinin safsatalarını, dar-görüşlülüklerini, hilelerini ya da bilgeliklerini, gerçek ve
dürüstlüklerini görebilecektir. Sizler, Işık Taşıyıcıları, odaklandığınız, inisiyatifi elinize aldığınız ve kendinizi yeterince adadığınız zaman, bütün insanların en yüksek hayrına hizmet edecek liderler için talepkar ve ısrarcı olacaksınız. Kararlı, adil ve en çok ihtiyaç duyulan değişimleri yapmak için popüler fikirlere karşı yürümekten korkmayan liderleri güçlendireceksiniz; bu liderler, Ruh tarafından ilham verilmiş; seçilmiş bir azınlık için değil de tüm insanlık için eşitlik, barış, ve refah adına kendini adamış kişiler olacaktır.

Unutmayın, Ruhun Işığı ile aşılandığınız zaman, bu, etrafınızdaki her şeyi ve herkesi etkiler. Yansıttığınız ışık arttıkça ve yayıldıkça, farkındalık kürenize daha fazla benzer kafa yapısındaki insanları çekeceksiniz. Ruhsal uyanış davulu, daha da yüksek sesle çalmaya başlıyor ve Yeryüzünde en seyrek nüfuslu yerlerden en yoğun nüfuslu yerlere kadar her yerde yankılanıyor. Işık kayırmaz, Dönüşümüne, canlandırıcı enerjilerine açık olan herkesi ya da her şeyi aşılayacak ve kutsayacaktır.

Farkında olmalısınız ki bazı sevgili ruhlar, sizin Parlaklığınızın alanında olmaya dayanamayacaklar; çünkü bu onlara acı verecektir. Bilerek ya da bilmeyerek, sizi “Merkezin dışına” atmak, mevcut durumu korumak ya da her şey eskisi gibi kalsın isteyecekler, ne kadar karmaşık ya da tatmin etmekten uzak olursa olsun. Sizlerin, ince Yaratıcı Işığın dönüştürücüleri olarak, odaklanmış ve sebatkâr kalmanız, dünyaya daha fazla ince Yaratıcı Işık yaymak ve işbirliği yapmak için çabalarken her zamankinden çok büyük önem taşımaktadır. Etrafınızdaki bir çok kişi, merak edip neden bu kadar çok değiştiğinizi, neden artık eski drama oyunlarına ve düşük-enerjili eğlencelere katılmak istemediğinizi soracaklardır. Kendini-yönetme yolunda yukarılara doğru tırmanırken, diğerlerinin
enerjileri ve hareketleri sizi gittikçe daha az etkilemeye başlayacaktır.

Size sıkça söylediğimiz gibi, ilk önce, örneklerle, niyetleriniz ve hareketlerinizle ve en sonunda uygun zamanda sunulan bilgece sözlerinizle ders vermelisiniz. Fakat, etrafınızdakiler, gözlem yoluyla daha pozitif, uyumlu yönde hareket etmeyi ve tepki vermeyi öğrenmek ya da sunduğunuz sevgi dolu tavsiyeleri ve moral desteği dinlemek istemiyorlarsa, yarattıkları dramadan geri çekilmeniz ve tarafsız bir gözlemci tutumu sergilemeniz önemlidir.
Bilgi ve kişisel-dönüşüm arayanlar, ister pozitif olsun ister negatif, kendi hareketlerinden ve
tepkilerinden ders çıkarırlar. Ruhsal bakış açısından, negatif olaylar, ne gibi hareketlerin pozitif sonuçlar doğurduğunu öğrenmek için bir fırsat sunar. Yüksek Benliğiniz, sizi daima sınamaktadır, tekrar ve tekrar, ta ki siz, yararınıza olmayan şeyleri geri çevirip gerçeğinizi tasdik edene kadar.

Birçoğunuz, Tanrı Bilincinin Yedi Küresinin Bekçileri olmuştunuz; bu güneş sisteminde ya da
Dünya gezegeninde, çok eski mistik çağlarda enkarne olmaya hazırlanan yeni ruhlara göz kulak olmaktaydınız. Simdi, sizden, saçılıp Dünya’yı ve tüm canlı Varlıkları, dönüşüm ve devrim Canlı Işığı ile asılamaya hazır Bekçiler olmanız istenmektedir.

Tekamül yolunda ilerledikçe, bu yaşamınızda deneyimlemek için meydana getirdiğiniz astrolojik etkileri aşacaksınız. Size ayrıca, tüm ÜÇ Tanrı Isınının nitelik, erdem ve haletinin yanı sıra, bu evrensel deneyimin tüm ana on iki Işınının harika özelliklerini aktive etmek, birleştirmek ve kullanmak için altın bir fırsat sunulmaktadır. İstediğiniz avatarı, yükselmiş üstadı, başmelek ya da semavi Varlığı sizi Aydınlatması ve size potansiyelinize ulaşmanızda yardım etmesi için çağırabilirsiniz. Tüm çakra sisteminizi dengeler ve uyumlarsanız, daha fazla canlılığa sahip olacak ve Yeryüzüne ve insanlığa çok daha fazla hayat-veren yasam iksirinden ışıyabileceksiniz. Yeryüzünde yaratmak için uğraştığınız Işık Şehirlerinin içinde, Işık’ın temsilcileri haline geleceksiniz.

Sizi ayrıca bilgilendirmemiz gerekiyor ki bu harika armağanlar ile birlikte büyük bir sorumluluk da beraberinde gelmektedir: SÖYLEDİĞİNİZİ YAPMALI VE VİZYONUNUZU UÇURMALISINIZ Kİ HERKES GÖREBİLSİN, VE DAİMA IŞIĞINIZI PAYLAŞMALISINIZ.

Size bir Işık Üstadı olarak her gününüzü nasıl yasayacağınıza dair daha fazla öneri vermemize izin verin:
* Daima en yüksek gerçeğinize bağlı kalın. Yüksek Benliğinizin ilham dolu dürtülerine güvenin ki onlar genellikle, bir soru ya da durum için içinizden gelen ilk tepkiler ya da cevaplardır.
* Herhangi bir pozitif ya da negatif duruma verdiğiniz yanıt, daima sevgi dolu bir enerji ile sarılı olarak yansıtılmalı.
* Mutsuzluk ya da tatminsizlik, daima, içinde bulunduğunuz farkındalık seviyenize dair gerçeğinizi yaşamıyor olmanızdan kaynaklanır. Hayat dersleriniz her zaman, mevcut anlayış seviyenize uygun olarak size sunulur.
* Kendinizin üstadı olma yolunda ilerlerken, dersleriniz ve mücadeleleriniz daha sübtil bir hal alır ve genellikle çarpıcı ya da “Merkez ”den uzak olmazlar.
* Duygularınızı başkalarına karsı her zaman ifade etmeyin ya da yansıtmayın. Kendinize,
deneyimlediğiniz duyguyu hissetmek ve ifade etmek için izin verin, ancak onları kendi içinizdeki kutsal alanda analiz edip çözümleyin. Sadece, bir yanlış anlamayı düzeltmek ya da açıklığa kavuşturmak için konuşun ve paylaşın, ve düşüncelerinizi daima, sevgi ve şefkat süzgecinden geçirerek paylasın. Bir üstadın yolu budur.
* Başkalarına verdiğiniz oranda sevgi ve coşku aldığınızı öğrenmelisiniz.
* Kendiniz için ne kadar çok sevgi ve saygı duyarsanız, başkalarına o kadar çok sevgi ve saygı yayarsınız. Solar Güç Merkezinizden sevginin, sonsuz işareti şeklinde dışarı yayıldığını hayal edin ve bunun size sevgiyi büyüterek birçok farklı ve harika şekilde geri yansıdığını hissedin.
* Kişisel negatif düşünce biçimlerinizin kaynağını teşhis etmeyi ve onlarla basa çıkmayı öğrenmeniz gerekiyor. Genellikle negatif hislerinizi, etrafınızdakilerden toplarsınız, özellikle de empati yapan bir kişiyseniz. Kendinizi, Altın / beyaz Işıktan bir küre ile çevrelenmiş hayal edin; bu kürenin içine düşük titreşimli hiçbir şey sızamaz ve sükunetinizi bozamaz. Yeryüzündeki herkes, kadim anılarını ve geçmişin düşünce biçimlerini temizleme sürecinden geçmektedir. Bu duygular içinizde çalkalanmaya başladığında, pasif bir gözlemci olun. Onları sahiplenmeyin, sadece gözlemleyin ve kendinize ifade edin. “Deneyimlemekte olduğum bir öfke”, ya da korku, depresyon, suçluluk, ya da başka herhangi bir güçsüzleştirici duygu. Yüksek Benliğinizden aşağıya inen bir Işık (ateş) topu imgeleyin, milyonlarca küçük kristal elmasa parçalanıyor ve bedeninizde dalgalanıyor, ve içinizdeki tüm uyumsuz enerjileri dönüştürüyor ve dengeliyor. Bunu gerektikçe yapın.
* Sürecin bir gözlemcisi olun, böylece aura alanınıza hiçbir negatif titreşim kalıbı göndermezsiniz, çünkü sürekli olarak “Sevgi ve Güç Merkezi’nizde kalmayı öğrenirsiniz.
* “Zihinsel Otomatik Pilot’unuzu kapatın ve yolculuğunuzun ve deneyimlerinizin tek yöneticisi siz olun. Kendi zihinsel radyo istasyonunuza bağlanın ve yükseltici ve güçlendirici düşünceleri, titreşimsel kalıp ve sesleri arayın. Negatif, yargılayıcı düşünce, daha düşük, yıkıcı frekans kalıplarından oluşur. Dünyanızda olup bitenden memnun değilseniz, düşüncelerinizi yükseltin ve zihninizi değiştirin ki böylece “dengeli ve yükseltici düşünce ve niyet frekans kalıplarını” yansıtmış olursunuz.
* “Bütün beyniniz” ile düşünmeyi öğrenin, bu şu anlama gelir: lineer, analitik, dışa-dönük sol
beyniniz ile sezgisel, yaratıcı, içe-dönük sağ beyninizin her ikisini de kullanın. Deha potansiyelinizi ya da yüksek boyutlara bağlı veya “kozmik bilgi deposu” olan beyninizdeki Işık zarlarında depolanmış bilgi Işık Paketlerini kullanın.

Sevgili Işık Taşıyıcıları, yenilenme plazmasını daha fazla bütünleştirdikçe ve uyumlu Işık
sağlayıcıları haline geldikçe, sizinle artık daha çok etkileşim içine girebiliyor ve hayallerinizin
ötesinde harika yeni şeyler ve mucizeler yaratmanız için sizinle daha çok çalışabiliyoruz. Sizi,
Anne/Baba Tanrı ve Yüce Yaratıcımızın kalp merkezinden gelen Yaşam Işığı ile sarıyoruz. Daima sizi korumak ve yönlendirmek için yanınızdayım.

BEN Başmelek Mikail

Tercüme Semra EKMEKCİ

1 comments:

bulentuzgur dedi ki...

Teşekkür ederim...

Yorum Gönder