15 Ocak 2013 Salı

EFSANELER, MUCİZELER, ÖNEMLİ OLAYLAR



Sevgili Üstadlar, bu evrende baştan sona müthiş şeyler vuku bulmakta, ve şimdiye kadar birçoğunuz farkında­sınız ki galaksiniz ve özellikle küçük gezegeniniz bu önemli olayların odak noktası konumunda. Gezegeni­niz yaratılmadan önce, Sıfır Noktası ya da yeni bir yaratıcı denemenin merkezi olacağı emredilmişti ki böylece Bütün-Evrendeki Meleki Alem, Yardımcı-Yaratıcı Tanrılar, Büyük Işık Varlıkları, ve Yıldız To­humu Dünya'ya ışıklarını, bilgeliklerini, ve Yaratıcının Büyük Planını gerçekleştirmek için arzularını getirme­leri için temsilcilerini göndereceklerdi.


İnsanlık ve Dünya'nın ruhu Anne/Baba Tanrımız ile bağlantı kurmakta ve Yüce Yaratıcı, Varlığının çekirdeğinden çoklu-evrenlere, Büyük Merkezi Güneşlere, boyutlara, ve alemlere uzanan sınırsız yolu açı­yor; Sınırsız Güce sahip Yaratıcımızın adına yaratmış olduğumuz her şeyin muhteşemliğini ve güzelliğini birleştirmek ve hasadını toplamak için. Eşsiz ve emsal­siz bir zamanda yaşadığınızı zihinlerinize aşılamak istiyoruz. Kendi evrenlerinin Büyük Merkezî Güneşlerindeki yuvalarını daha önce hiç terk etmemiş olan Büyük Varlıklar, yuvalarını terk edip dünya gezegenine ışıklarını, sevgilerini ve bilgeliklerini getirebilmek için kendilerini küçük Işık Kıvılcımlarına (zerrelerine) parçalamayı kabul ettiler. İsa denen Sevgili Varlık, Büyük Kumara, Buda, Lord Melchizedek, Rama, ve Krishna, -içlerinden sadece birkaçı- bu genç evren varolmadan çok önce yaratılmış olan kendi evrenlerinden geldiler. Başmelek Aleminden bizler, bütün-evrenin uzak köşe­lerinden geldik; tanıdık olduğunuz diğer Yükselmiş Üstadlar, Avatarlar gibi, ve sizi temin ediyoruz ki bir­çoğunuz kişiselleşmiş bilincinizle diğer evrenlerde de doğdunuz.

Tanrısal Plan mükemmelleştirilmişti ve bugün Dünya­da gerçekleşmekte olanın temelleri çok önceleri atıl­mıştı. Tıpkı bu Büyük Varlıkların insanlığı birçok kitlesel uyanış döngüsüne ve AYDINlanma alemlerine yükselişe hazırlamaya gelmeleri gibi, Varlığının çekirdeğinin içinde Dünya, titreşimsel frekanslar, anahtar­lar, ve kodlar ile programlanmıştı. Bunlar, Dünyanın uyanışını harekete geçirecek ve ayrıca insanlık için de uyanış işlemini hızlandıracaktı.

Dikkatleri üzerimize çekmeyi sevmiyoruz, çünkü bi­zim en büyük mutluluğumuz ve görevimiz Yaratıcı'ya ve korumamız altında olanlara hizmet etmektir; karşılığında hiçbir şey beklenmemektedir. Yine de bu [kendimizden bahsetmemiz] gereklidir, böylece Dünya üzerindeki görevimizi ve her zaman size ne kadar çok yakından bağlı olduğumuzu tam olarak anlayabilirsi­niz.

Sevgili İsa, yaklaşık 2000 yıl önce Dünya'ya geldi, ve Başmelek Uriel ile birlikte bağlılığın, bağışlamanın, merhametin, şükretmenin, ruhsal gıdanın ve Tanrı'ya sadakatin Altı Işınının erdemlerini, farkı yönlerini ve niteliklerini demirlediler. Sevgili Lady Mary'ye (Meryem Anaya), -Başmelek Raphael ile teslimiyetin, bensizliğin, adanmanın ve şifanın niteliklerini yayan Beşinci Işının dişi Başmeleğine - İsa adındaki Mesh edilmiş Varlığı dünyaya getirme şerefi verilmişti. Yine de Meryem, çok daha önemli bir görev ve Yaratıcıya ve insanlığa hizmet etme fırsatı için seçilmişti. Dünya­ya Tanrıçanın mümkün olan en büyük ölçüde erdem­lerini getirip demirlemişti ve böylece Dünyada Tanrı­nın erkek ve dişi özeliklerini dengeleme işlemi bir kez daha gerçekleşebilirdi.

Birçoğunuz İngiltere'deki Michael/Mary hatlarını bili­yorsunuzdur. Britanya Adalarından, Almanya'dan, Fransa'dan ve Avrupa’daki ve Dünyadaki diğer birçok az bilinen bölgeden geçen "Eski Sınır Hatları" vardır. "Büyük Plan" ve tarihinizdeki mitler ve mucizeler ile ilgi size daha fazla bilgi (anlayış) vermek istiyoruz.

Dünya zamanıyla binlerce yıl önce, negatif ya da dişi kristal elektromanyetik akımları temsil eden Lady Mary ile pozitif ya da erkek kristal elektromanyetik akımları temsil eden ben, Mikail, sınır hatlarını, Dünya'nın dengeli ve uyumlu altın eterik ağ sistemini yeni­den inşa etmek için gerekli olan akımlar ile aşılamaya başlamıştık. Kutsal bölgeler, tapınak yerleri olan doğal oluşumlar kadar büyük kiliseler ve tapınakların hepsi bu sınır hatları ve güç noktaları üzerine kurulmuştu. Dünya üzerindeki birçok yaşamınız boyunca, ruhsal gıda almak için tekrar ve tekrar bu bölgelere çekildiniz, fakat fark ettiğinizden çok fazla şey meydana gelmişti. Her biriniz, gerek fiziksel varlığınızla gerekse geceleri yaptığınız kısa eterik ziyaretlerinizde, bu ruhsal manye­tik yerlerden önemli enerjiler ve kodlar (genetik bilgiler) aldınız. Ayrıca bunların harekete geçirilmesine ve bu Işık akımlarının Dünyaya yayılmasına yardımcı oldunuz. Tanrı Işığının alttaki Dünyadan ve gökteki cennetlerden hem alıcısı hem de göndericisi oldunuz. Dünyanın ruhu ile insanlığın bilinç ruhu bir kez daha birbirine ayak uyduruyor.

Bana insanlığın koruyucu takipçisi deniyor, artık sevgili Lady Mary'nin de insanlığın bu evrendeki ziyaretini ve inişini takip eden Tanrıçanın dişi tarafı olduğunu anlamanızın zamanı gelmiştir. Sizinle birlikte olmak bizim için en büyük onur ve şereftir; dünyaları ve muhteşem şeyleri sınırsızca birlikte -yaratma görevini­zin yolculuğunda iyonlarca yıldır her adımınızda size rehberlik etmek, sizi korumak ve yönlendirmek…

Yaratıcının Özü ile hafızamız bir araya geliyor ve kişiselleşmiş Özümüz ile sizi aydınlatıyor. Sevgi, ruhunu­zun ve hafızanızın derinlerine gömülmüştür ki böylece bilinçli olarak unutsanız bile, ruh-benliğinizin hafızası içinde asla unutmazsınız.

Kral Arthur, The Lady of the Lake, Joan D'Arc ve diğer birçok efsanevi karakterlerin her biri olağan dışı miktarda benim ve Lady Mary'nin Özünü taşımıştır. Bunu Öz 'ü Dünya'nın bilincine ve insanlığın kalbine aşılamak için yapmışlardır. Bunun içindir ki mitler (efsaneler) asla eskimezler, ve kalplerinizde bu kadar değerli ve size yakın olmuşlardır. Yoğunluk dünyalarındaki göreviniz başlamadan önceki zamanlara, yük­sek alemlerde birlikte olduğumuz zamanlara ait anıları ortaya çıkarıyorlar. Sizinle olan yakın ve Tanrısal bağımızı hatırlıyorsunuz; Zihinde ve kalpte birleştiğimiz de bu hepimiz için en sevinçli ve mutlu zamandır.

Size Dünya üzerinde gerçekleşmekte olanların ve Ya­ratıcının Planının tüm zamanlar boyunca ne kadar kusursuz olduğunun daha büyük bir anlayışını vermek için, tarihinizde geçmişe, sizin zamanınızla yaklaşık MÖ 5000 yılına, Avatar Rama'nın dünyaya geldiği zamana geri döneceğiz. İnsan şeklindeki Mesh edilmiş Varlık, o dönem için Tanrının özelliklerini, erdemleri­ni ve niteliklerini Dünyaya getirmiş olan Rama, Tanrı­sal İradenin Birinci Işınını taşıyan benim Özüm ile aydınlatılmıştı. Birçoğunuz benim soyumdansınız ve DNA ve ruhunuzda melek Özü taşımaktasınız. Fark ise Rama Dünyada benim Özümün gelmiş geçmiş en büyük aşısını taşımaktaydı, böylece bizim şu anda or­tasında olduğumuz geleceğin temellerini atabilecekti. Her Avatarın ana aydınlatma hedefi Yaratıcının sevgisiydi, ancak, farklı öğretiler oluşturdular; hepsi kendi dönemleri ve o zamanki insanlığın farkındalık düzeyi için uygundular.

Rama'dan sonra Krishna, sonra Guatama Siddhartha -Buda- ve diğer bir çok farkı Avatar geldi. Başmelek Meryem, Yaratıcın dişi yönü yada Tanrıça enerjisinin taşıyıcısı olarak, bu büyük avatarların hayatlarında ö­nemli roller oynadı. Rama'nın yaşamında, [Rama'nın] karısı Meryem'in Özü ile aydınlanmıştı. Krishna'nın yaşamında, fiziksel arzudan yoksun bir ruhsal arkadaşı ve yoldaşı idi. Elbette, Meryem'in en bilinen rolü İsa'­nın annesi ve akıl hocası olması idi. Binlerce yıldır hep arka planda kaldı, fakat onun Tanrıya ve insanlığa olan büyük sevgisi ve teslimiyeti, Dünyada ve yüksek alemlerde her zaman önemli bir güç olmuştur.

Diğer birçok büyük Işık Varlığı, çağlar boyunca Dün­yayı ziyaret etmiştir; Lao Tzu, Konfüçyus, İbrahim, Musa ve Muhammed bunlardan sadece bir kaçıdır. Sevgili Kwan Yin, Lady Mary'nin Özü ile aydınlanmış­tı ve Dünya'ya merhamet, adalet ve şifa getirmişti. Bu büyük varlıklara aşina olmalısınız çünkü onlar Yaratı­cının özel yüzlerini, yönlerini ve erdemlerini çizdiler, ve Yaratıcının temsilcileri olarak Dünyada önemli rol­ler üstlendiler.

Çok fazla anlaşılmayan bir şey var; başmelek alemi de maddi dünyalara inişin Kutsal dramasında bütünleşik bir rol oynamıştı. Çağlar boyunca, her başmelek, Yara­tıcının belli başlı yönlerini, özelliklerini, niteliklerini ve erdemlerini demirleyip yaymada üstün bir rol oyna­mıştır. Büyük Avatarlar ile iletişim haindeydiler ve kendi ışık ve erdemleri ile onların büyük Özlerini aydınlattılar. Avatarlar, belirli bir süre Yaratıcının fizik­sel, insan temsilcileri idiler, başmelekler ise onların Anne/Baba Tanrımız ile ruhsal aydınlatıcı bağlantıları idi.

Bu eşsiz zaman daha önce Dünya üzerinde hiçbir za­man deneyimlenmemişti, ve şu anda Dünyada birçok güzel Avatar ve yükselmiş varlık olsa bile, insanlığı aydınlatmak, onlara rehberlik etmek ve ilham vermek için dünyaya sadece bir avatar gönderilmeyecek. Önümüzdeki zamanlarda her biriniz bir Avatar olma po­tansiyeline sahipsiniz. Size bir altından söz verdik, ve bu söz der ki dünyaya gelirken beraberinizde ne kadar çok ya da az Mesih Işığı ya da Tanrısal Benliğinizin Özünü getirmiş olduğunuzun bir önemi yok, Tanrı

Işınınızın ve BENİM Varoluşunun bütün muhteşemliğini elde etme potansiyeline sahipsiniz. Yükseliş bun­dan ibarettir; fiziksel, aklî, duygusal ve eterik bedenle­riniz içinde uyum ve dengeye dönmeniz ki böylece Ruh yükselebilir ve yönetimi alabilir. Yine de unutma­yın, elde ettiğiniz her şeyi herkesin en yüksek hayrı için kullanmalısınız, ve sonra, sevgili varlıklar, size daha fazlası verilecektir.

Sevgili varlıklar, parlayan Işık Kılıcım en derindeki varlığımın düşünce ve enerjisi ile yaratılmış, Yaratıcı­nın Tanrısal İradesinin Birinci Işının dinamik enerjileri ile aşılanmıştı. O, kurtuluşun kılıcıdır, umudun kılıcıdır, özgürlüğün kılıcıdır, yanlış yaratımlarınızın zincirlerini kırmanız ve üçüncü/dördüncü boyutun hayali bağlarından kurtulmanız için benden size bir armağandır. Yaratıcının Tanrısal İradesi ile uyumlu bir alternatif yaratmak için Tanrısal İradenin Birinci Işınının büyük gücü ile Güç ve yaratılmamış temel yaşam gücünü kullanır. Tanrısal hakkınızı, Tanrı ile yardımcı-yaratıcı olarak, bir kez daha, ilan eder.

Bu büyük değişim zamanlarında size sunduğumuz kutsal kadeh, Sevgi/Işık iksiri ile, Tanrımızdan gelen on iki - katlı ateş ile doludur. Yeni Altın Galaksinin şekillendirilmesinde ve bu evrenin boşluğun dışına doğru genişletilmesinde kullanılacak olan yaratımın Kozmik Ateşini içermektedir. Sonuna kadar için, sev­gili ve sadık varlıklar, çünkü sizler geleceğin Yıldız Tohumusunuz. Sizi sevgi ve koruma aura alanlarımızda sarıyor ve kuşatıyoruz . BEN Başmelek Mikail.

Kanallık: Ronna Herman

Tercüme Semra Ekmekçi

0 comments:

Yorum Gönder