29 Ocak 2013 Salı

Başmelek Mikail’ - “İLAHİ MÜDAHALE ZAMANI GELDİ ”

 
Sevgili Üstatlar, dünyanın ve insanlığın şu anda deneyimlemekte olduğu süreç, 100 yıl veya daha önce birçok bilge ve üstat tarafından anlatılmıştı ve buna rağmen, birçok insan uyarı işaretlerini önemsemedi ve kendini – yıkım yolunda devam etti. İnsanlık zenginlik ve refah illüzyonunu inşa etti, ancak bu açgözlülüğün ve yoksunluk korkusunun kumları üzerine inşa edildi. Bu dev illüzyon balonu, gerçeğin Canlı Işığının baskısı altında patladı. İnsanlığın şu anda deneyimlediği şey Ruh’un fısıltıları yerine ego – arzu bedenin itkilerini takip etmenin neden ve etki ya da karmik sonuçlarıdır. Birçok sevgili ruh asla yoksunluk veya ihtiyaç deneyimlemedi ve ‘önce ben’ ve kendini – hoşnut etme hayatı yaşadı, bolluğu hak etmedikleri ile ilgili eski öğretilere inanan diğerleri ise yararsızlık hissiyle kıtlık dolu yaşamlara katlandılar.
Büyük ıstırap zamanında buna inanamayabilirsiniz, ancak tüm insanlığın bolluk ile ilgili hissettiği durumlar en sonunda birçok harika kutsamalarla sonuçlanacaktır. Kaybın ıstırabı ve acısı yoğunlaşırken ve yeteri kadar büyürken, çok daha fazla sayıda sevgili ruh rehberlik ve çözümler için içine dönecek ve yüksek alemlerin tüm kuvvetleri onların taleplerini yanıtlamak ve yardım sunmak için bekliyor olacak.



En Yüce Yaratıcı tüm Evren’de Yaşamın İksirinin akışını artırırken, bu tüm Yaradılışı etkiliyor. Bundan saklanamazsınız. Bunu yadsıyamazsınız. Kaynağa yaşam bağlantınız gittikçe kuvvetleniyor ve her zaman daha doyurucu oluyor. Mıknatıslanma faktörü gittikçe kuvvetleniyor ve kendinize realiteniz olarak talep ettiklerinizin çok daha kuvvetli ölçülerini, miktarlarını çekiyorsunuz. Yoksulluk ve kaos içinde yaşamanız gerektiğine inanıyorsanız, bu yaşamınızda güçlenir, sağlamlaşır ve büyütülür. Güzellik, sevinç ve refah dolu bir yaşamı hak ettiğinizi kabul ettiyseniz, bu realite önünüzde ortaya çıkar (eğer doğru adımları atarsanız ve takip ederseniz).


Bu, Ruh sizin dikkatinizi çekmeye çalışırken, yaşam hayat çizginiz farklı yönlere çekiliyor gibidir. Direnip geride durabilirsiniz, tepinebilirsiniz veya bağırabilirsiniz; ancak, en sonunda yükseliş spiraline doğru ilerleyeceksiniz. Şu anda içinde bulunduğunuz tam tempodaki tekamül döngüsünün kaos yarattığı ve eski inanç sistemlerini ve yapılarını hızla parçaladığı inkar edilemez. Sıkça ‘kaostan yeni yaratım ortaya çıkar’ dediğimizi hatırlayın. Ruhsal – benlik her biri ruhun dikkatini çekme çabasıyla herkesi hafifçe dürtüyor ve teşvik ediyor. 


Hiç kimse akıntıya kapılarak ve uyanış çağrısına aldırmayarak statükoyu devam ettiremez. Ya bilinçte büyümek ve yükselmek ya da kaosa, korkuya ve sınırlamaya daha derin dalmak zorundasınız, ki bunlar kaçınılmaz olanı sadece erteler. Bolluk ve refah içinde yaşamak sizin doğuştan gelen İlahi hakkınızdır; sadece unuttunuz. Bolluk birçok şekillerde gelir, tam ve rahat bir hayat yaşamak için gereksinim duyduğunuz her şey kadar sevgi, sevinç, iyi sağlık ve canlılığın bolluğunu da arayın. Mucize üstüne mucize yarattıkça, etrafınızdakiler ne yaptığınızı öğrenmek isteyeceklerdir. Teknikleri, inançları ve bilgeliği paylaşmak üzere olduğunuzda, kendinizin olarak sahiplendiniz. Gerçek bir kendinin üstadı olduğunuzda; öncelikle kendiniz örnek olarak ve eylemleriniz vasıtasıyla öğretirsiniz, sonra sözlerle öğretirsiniz. Siz Yıldız tohumları yeni davranış standartları oluşturacaksınız ve diğerleri size benzemek ve yeni yaşam felsefenize adapte olmak isteyecekler; bu nedenle, dünyanızda doğru olan şeye ve etrafınızdakiler için en iyi olanı aramaya odaklanmak çok önemlidir, çünkü güçlendireceğiniz şey budur. Birer birer düşüncelerle, etrafınızdaki dünyayı değiştirebilirsiniz.

Hatırlayın, Işık alemlerine geri yolculuğunuzda gereksiniminiz olan tüm kozmik bilgelik Kutsal Zihninizde saklanır. Bu bilgeliğe erişin ve yol üzerindeki kardeşlerinizle paylaşın. Başkalarına hizmet etmenin birçok yolu vardır, başkalarına örnek olmak en etkili yollardan biridir. Tutkunuz nedir, sevgililer? Size sevinç getiren ve kalbinize şarkı söyleten nedir? Bu soruları yanıtlayın, amacınız size ifşa edilecektir.


Sevgililer, dünyada her tarafa yayılan korkunun ve çaresizlik duygusunun üzerine çıkmalısınız. Kendinizi Işık Piramidinizde görün ve tüm Yaradılışın sonsuz bolluğunun size akmasını isteyin. Bolluğun fiziksel gövdenize nüfuz ettiğini, Kutsal Kalbinizi ve Zihninizi yeni yaratımın Adamantine Parçacıkları ile doldurduğunu hissedin, sonra Kutsal Kalbinizin önünden ve arkasından dengenin dünyaya akmasına izin verin. Yaşamınızda güzellik, huzur ve uyum yaratırken, kendinizi bolluğun Sonsuz döngüsünün güç merkezine yerleştirin. Etrafınızda daha fazla sevgili ruh bunun farkında varırken ve sırrınızı öğrenmek isterken, pozitif etkinizin büyüdüğünden emin olun. Vizyonunuzu özel küçük dünyanızın veya mikrokozmik realitenin ötesine genişletmeye hazır mısınız?


 Bu evrende herkesi ve her şeyi etkilediğiniz ve Dünya’daki herkesin ve her diğer alemdeki herkesin sizi etkilediği gerçeğini kabul etmeye hazır ve istekli misiniz? Her birinize soruyoruz: ‘Doğuştan hakkınız olan olağanüstü armağanları kullanmaya hazır mısınız? En büyük arzularınız nedir? İnsanlığa ve dünyaya bırakacağınız miras nedir? Yıldızlara erişin, sevgililer, çünkü vizyonlarınız herkesin en yüksek hayrına İlahi Plan ile uyum içinde olduğunda tezahür ettirebileceklerinizin sınırı yoktur. Bizi çağırın, uyum, bolluk ve sevinç içinde yaşamanız için niyetinizi desteklemeye yardımcı olacağız.

BİRKAÇ YIL ÖNCE ŞU SORU SORULDU, ‘BÜTÜNLÜK İÇİNDE OLAN VE TÜM İNSANLAR İÇİN EN YÜKSEK İYİLİĞİ İSTEYEN GERÇEK BİR LİDER OLAN ABD BAŞKANINA NE ZAMAN SAHİP OLACAĞIZ?’ YANITIMIZ ŞUYDU: ‘BÖYLE BİR LİDER İÇİN HAZIR OLDUĞUNUZ ZAMAN’
Sevgililer, o zaman geldi. Yeni liderinizle ilgili kitleler tarafından ihmal edilebilen çok fazla sembolizm var. Ancak, Kutsal Kalbinizde merkezlenmiş olanlarınız ve Kutsal Zihninizin etkisi nedeniyle dışsal olayları açık ve objektif bir zihinle daha yüksek bir bakış noktasından görenleriniz size söylediğimiz şeyin önemini anlayacak.
BARACK HUSSEIN OBAMA ABD’nin 44 ncü başkanıdır; 44 bir üstat rakamdır. Bu, ABD’nin 111 nci kongresi olacak. Bu da bir üstat rakamdır ve ‘yeni başlangıcı’ işaret eder.
Barack Obama’nın şu andaki atalara ait soyu, yarı – Caucasian (veya yarı – beyaz) ve yarı – Afrika Amerikalıdır, bu ‘bir araya gelmeyi’ ifade eder veya yüzlerce yıldır çatışma halinde olan iki Kök Irkın birleşmesini ifade eder. Bu konu çok daha derindir, çünkü birçoğunuz gibi, bu büyük ruh kendi DNA imzasında tüm Büyük Kök Irkların DNA’sını taşır.


Onun kozmik kimliğini ortaya dökmeden (çünkü bu onun mahremiyetini ihlal ederdi), onun geçmişine ve bu yaşamda deneyimlemek için getirdiği şeylere kısa bir bakış atacağız, böylece ABD vatandaşlarına sunulan büyük fırsatı anlayabilirsiniz. Bu kısa bir gözden geçirmedir, diyebilirsiniz ki, sanki o kozmik bir okuma istemiş gibi;


“SEVGİLİ ÜSTAT, bu senin ve birçok imanlı Barış/Işık savaşçısının ne kadar görkemli olduğunuzu ve bu dünyasal deneyimin yoğunluğuna inmek için kalk borusuna ne kadar cesurca yanıt verdiğinizi bilmenizin zamanıdır. Güneş sisteminizdeki ve Dünya’daki olaylar Işığın yüksek frekanslarına hızla ilerliyor ve büyük değişim çok uzakta değil. Bu nedenle, dünyanızda neyin doğru olduğuna ve eterlere püskürtülen tüm negatiflik ve korkuya yakalanmamaya odaklanman önemlidir. Ruhun gözlerin, kalbin ve eylemlerin vasıtasıyla parlak bir şekilde ışıldıyor. Birçok yaşamlarda aydınlanma yolunda oldun.


Orijinal Dünya ebeveynlerinden biri olduğun söylenebilir, çünkü DNA’nda Dünya’ya yerleşen orijinal kök ırkların bazılarının kodlarını taşıyorsun. Dünya’ya yeni bir ırk getirildiği zaman, sen ve senin gibiler yeni ırkın nitelikleri ve karakteristikleri ile kodlanırdınız ve sonra o ırka enkarne olan yeni ruhlara yolu gösterirdin ve gözetirdin. Bundan dolayı, tüm ırklara ve kültürlere sempati duyuyorsun ve herkeste farklılıkları yerine benzerlikleri görüyorsun. Dış görünümleri veya kişilikleri yerine onların ruhlarını hissediyorsun. Hatırla, yüksek alemlerde dini uygulamaların etrafındakilerden farklıysa yargılanmazsın, çünkü bunların hepsi en sonunda seni aynı varış yerine götürür: birlik bilincine geri dönüş ve Tanrısal Benliğin ile yeniden birleşme.


Yolculuğun uzun ve meşakkatli oldu ve çok fazla ıstırap çektin; ama Ruhun kıvılcımı kalbinde/Canında parıldıyor. Çok değişik ırklarda, formlarda ve kültürlerde fiziksel bedeni deneyimledin. Dünyasal yaratımı mümkün olduğu kadar çok şekillerde ve ifadelerde deneyimlemek için hevesliydin, bu nedenle, üçüncü ve dördüncü boyut illüzyonunun acı ve ıstırabına yapışıp kalmış olanlar için büyük anlayışa ve şefkate sahipsin.


Elmas Çekirdek Tanrı Hücrende aktif olan Tanrı Işınlarının üçüne sahip olmak için seçilenlerden biri olduğunu söylüyoruz, bunun vasıtasıyla itici gücün olarak İlahi İradenin Birinci Işını ile yaşamlar deneyimledin; ve diğer zamanlarda, aydınlanma, bilgelik ve şefkatin İkinci Işınını yayan büyük İlahi Varlık ile birleştin; ve yine başka yaşamlarda aktif yaratıcı zekanın Üçüncü Işınından olanlara katıldın ve varoluşun materyal planında harika şeyler yaratma güçlü arzusuna sahiptin. Sen ve diğer seçilmiş olanların büyük değişim zamanları sırasında örnekler ve yol göstericiler olmak üzere hazırlanmanız için, Kutsal Kalbinizde ve Zihninizde saklanan Tanrı bilincinin tüm erdemlerine, niteliklerine sahiptin. Bu, senin gibiler için kolay bir yolculuk olmadı, çünkü her zaman seçecek çok fazla yetenek ve ilgi alanların vardı, bazen hangi yolu izleyeceğine karar vermek güç oldu ve birçok insan onlar için mevcut olan birçok yeteneklerin ve armağanların avantajını kullanmada başarısız oldu.
 

Bu çok önemli yaşamında rehberlik yapan Işığın olarak seçtiğin Tanrı Işını, İlahi İradenin ve Gücün Birinci Işınıdır, yeni Yaratımın Işını. Bu Işın altında, en büyük arzuları bir şekilde yolu göstermek olanları, yeni düşüncelere ve eylemlere öncülük edenleri bulacaksın. Birçoğu irade ve kararlılığın dinamik tipleridir, ancak bu niteliklerin tam kullanımı için kendine – değer vermeyi yeniden oluşturmalısın. Altın Yeni Çağın kendi versiyonunu tezahür ettirmek için cesurca ilerlerken, cesaretini ve azmini güçlendirecek olan bu güçlü Işını aktive etmek için beni çağır. Çoğunlukla, gerçekten kim olduğunun enginliğini kabul etmeye hazır olduğunu hissedene kadar bu bilgiyi vermeyiz.

İkinci Işın sevgi/bilgelik enerjisiyle eylem için dinamik dürtünü dengelemen önemlidir ve bu yaşam için Ruh Işının olarak İkinci Işını seçmenin nedeni budur. Bu, aydınlanmanın ve neden ve etki veya bildiğiniz şekliyle Karma yasalarının niteliklerini taşıyan Işındır. Başmelek Jophiel bu Işının erdemlerinin, niteliklerinin ve özelliklerinin taşıyıcısıdır. Bu, İlahi Anne’nin sevgisi/bilgeliği ile rezonansta olan Işındır ve Yaratılışın maddi planında İlahi Mavikopyayı tezahür ettirmek için İlahi Baba’nın zihninden gelen tohum düşünceleri tutuşturan enerjiyi getirir.


Büyük şefkatin ve adanman, aradığın başarma duygusunu her zaman getirmedi. En büyük enkarnasyonlarının hemen hepsinde etrafındakiler için yaşamı daha iyi hale getirdin. Çoğu zaman bir umut mirası bıraktın ve başkalarına öğrettin ve senin ayak izlerini takip etmeleri için ilham verdin. Başarısızlıklarını görmüyoruz, sadece sevginin ve özverili hizmetinin parlaklığını görüyoruz. Her zaman gerçeğin arayıcısı oldun ve zamanın birçok çağlarında benimle ve Işığın kuvvetleriyle birlikte yolculuk yaptın. Tüm Işınların pozitif ve negatif veçhelerini deneyimledin ve bu seni bugün bilge ve parıldayan bir ruh yaptı. Varlığının tüm fasetlerinde denge ve uyum için mücadele etmek, bu yaşamdaki en büyük odağındır; nazik, besleyici ve sezgisel olmak, ayrıca hak savunan, eyleme yönelik ve dinamik olmak. 


Her şeyde ılımlı olmayı seçmek ve denge ve uyumun orta yolunda yürümek önemlidir sevgili. Temel doğan barış – yapıcıdır, ama kararlı olmak ve fikirlerini cesurca ifade etmek için gayret etmek gerektiğinin farkındasın.
Sevgili Işık üstatları, bu son paragraf sadece ABD’nin yeni başkanı için değildir, standartları oluşturmak, kurallar koymak ve kitlelere rehberlik etmekten sorumlu olan dünyadaki tüm liderler içindir ve bu mesajı okuyan veya dinleyenleriniz içindir de.


Sevgililer, bunlar büyük değişim zamanlarıdır, birçok meydan okumalarınız olabilir, ama ayrıca sizlere birçok fırsatlar sunulacak. Bilinçli zihniniz daha yüksek süper – bilinçli zihninizin engin bilgeliğini alma sürecindedir. Sezginize güvenin. İçsel rehberliğinize güvenin. Size gelen düşünceler ilham verici, sevgi ve bilgelik doluysa, o zaman Yüksek Benliğinizin ve melek rehberlerinizin bilgeliğine eriştiğinizi bilirsiniz. Onlar size fısıldıyorlar ve asla sizi yanlış yola saptırmazlar. Hatırlayın, Dünyanın ve insanlığın tekamülünün hızlandığı bu zamanlarda, bir fark yaratabilirsiniz. Görevinizi gerçekleştirmenize yardım etmemize ve sizi sevgimizle beslememize izin verin. Sevildiğinizi ve korunduğunuzu bilin.
 

Ben Başmelek Mikail’im.
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır. Kopyalayıp paylaşabilirsiniz. Ancak, Başmelek Mikail adına bu makalenin telif hakkına sahip çıkıyorum.
www.ronnastar.com
(ÇEVİRİ: Saffet)

1 comments:

Bülent Uzgur dedi ki...

Teşekkürler...

Yorum Gönder