25 Ocak 2013 Cuma

BAŞMELEK MİKAİL – GELECEK ÇAĞIRIYOR * HAZIR MISINIZ?

 http://www.dunyaana.com/images/flo2.jpg
 Sevgili üstatlar, eski zamanlarda olduğu gibi, dünyada rüzgarla gelen büyük değişimler olduğunda, genellikle felaketlere ya da kıyamet alametlerine odaklanan kehanetler bolluğu olur. Sizi temin ederiz ki, sevgililer, gelecek sizin ellerinizde, ve “kendi geleceğinizi yazıyorsunuz” ve nihayetinde bu dünyanızın da geleceğidir. Evet, savaşlar ve vahşet bir süre daha tükenene kadar devam edecek. Ve evet, Dünyanın şifalanması ve dengelenmesi sürecini kolaylaştırmak için, aşırı hava değişimleri ve başka “vahşi doğa hareketleri” olacak, ve insanlığın bilinci için ıslah edilmesi gereken her şeyi de beraberinde getirecektir. 


Ancak, Işık dolu, huzurlu, uyumlu ve güvenli yerler yaratabilmek için gerekli olan her şeye sahipsiniz, nerede olduğunuzun hiç bir önemi olmaksızın. Size mevcut olan her türlü aracı ve parçayı verdik. Harekete geçmek siz Işık Lejyonlarına kalmıstır. Yüksek boyutlardaki ışık şehirlerine erişmek ve Tüm evrendeki tüm Büyük Varlıklar ile bağlantı kurabilmek size bahsedilmiş olan tüm onurların ötesindedir. Böylece, Yüce Yaratıcının Kutsal Kalp merkezinden saçılan ve tüm maddenin saf Kaynak partiküllerini içeren “Sevgi/Işık Nehrine” açılma sürecini başlatacaksınız.

Yaratımın bu yapı taşları, artık evrendeki Işık Şehirleri vasıtasıyla insanların erişimindedir. Sizin katılımınızla ve niyetinizle, bu dönüşen Işık frekansları beşinci-boyut Işık Piramitlerinize akmaya başlayacak ve sonra size ve sonra Yeryüzünün derinliklerine kristal ağ sistemindeki yüksek dönüşüm enerji frekanslarını demirleyecek, böylece yaklaşan çağın yeni Yaratım tohumlarını içeren vorteksleri yaratacaktır. Zaten, tüm Dünyada esmekte olan taze bir değişim rüzgarı var, çünkü daha fazla sevgili ruh değişimin kışkırtıcısı olarak gerçek rollerine adım atıyor. Kitlelerin ruhsal güçlerini kabul etme zamanıdır, başkalarının tüm insanlar yerine belli bir kesimin menfaatlerine göre geleceklerini çizmelerine izin vermemelidirler.

Önünüzdeki birkaç yıl boyunca, bilim ve ruhsallığın benzer genişlemiş bilinç kavramlarını onayladığını göreceksiniz. İçinizden daha fazla kişi rüyalarını gerçekleştirmede ustalaşırsa, bilimsel ve iş çevreleri “Yeni Çağ metodolojisi” olarak adlandırılan alandan kazanılacak faydaları keşfedecek ve üzerinde çalışacaktır. Ancak, bunlar evrensel kurallar uygulanmadıkça ise yaramayacaktır, çünkü başkalarının enerjisini sömürme zamanı artık sona ermektedir. HERKESİN faydasını gözeten dürüst işletmeler ayakta kalacak; ve birçok iş

girişimi başarısız olacak, çünkü kitleler uyum ya da ihtilaf titreşim kalıplarına kapılacak ve olumsuz bir çevrede olanlarla etkileşim içinde olmayacaklar.

Medeni / endüstrisi gelişmiş toplumlardaki kitlelerin dikkati, hala elektronik aletlere ve sol beynin lineer ve analitik zihinsel melekelerinin kullanımını gerektiren mekanik doğanın dürtülerine odaklanmış olacak. Realiteden kaçma arzusu birçok toplum içinde yaygındır ve özellikle gençlere zarar vermektedir. Daha fazla kalp sorunları, ve daha fazla sinirsel düzensizlikler olacak, ve bu sorunlar daha genç yaşlarda görülmeye başlanacak ta ki kitle bilincinde bir davranış değişikliğinin farkındalığı oluşana kadar, tabi insanlık genişlemiş farkındalık çağına en asgari düzeyde stres ve gerilim ile geçişi başarılı bir şekilde gerçekleştirecekse. Doğa ile uyuma dönüş artacak, ve “Dünya ekolojisini kurtarma” çok daha popüler olacak, ve birçok Işık isçisi için odak noktası haline gelecek. Dünya ile ve onun selameti ile uyum, devam etmekte olan dönüşüm sürecinin zaruri bir parçasıdır.

Sevgililer, son yüz yılda dünyanızın ne kadar çok değiştiğine kısaca göz gezdirip binlerce defa büyüterek bakarsanız, Dünyanın ve insanlığın yeni bin yılda ne kadar hızlı değişeceğine dair bir fikir sahibi olacaksınız. Sizden ANIN sabit noktasına odaklanmanızı ve merkezinde kalmanızı istiyoruz. Kutsal Kalbinizin merkezinde kalırsanız ve niyetleriniz saf olursa, bu kusursuz anlar yaratacak ve böylece iyi ve güzel olan her şeyin mümkün olduğu harika, uyumlu bir çevreniz oluşacak. Yükseliş yoluna adım attığınızda, alacağınız en harika armağanlardan biri ise yüksek boyutların “mutluluk hali”dir. Bu amaca bir kez ulaştığınızda, sonsuza kadar peşinden gidersiniz, çünkü Varlığınızın gerçek halinden bir zerre edinmişsinizdir. Sevgililer, Tanrı Bilincinin daha fazla Adamantin Partikülünü Kutsal Kalbinizde bütünleştirdiğinizde, daha fazla “mutluluk hali”ni hissetmeye başlayacaksınız. Sevginin tamlığını ve genişleyen gücünü hissedecek ve bazen de kalbinizin İlahi Yaşam İksiri ile dolup taştığını hissedeceksiniz. Meditasyon yaparken “mutluluk alemlerine” ulaşabilirsiniz, özellikle kristal piramidinizdeyken; ancak mutlak amacınız günlük yaşamınızda da mutluluk halini edinmek olmalıdır. Buna “dünyada olmak ama ona teslim olmamak” denir. Günlük işlerinizi yaparken koruyucu meleğinizin omzunuza konduğunu hayal edin ve Kutsal Kalbinizin merkezinde kalın, ve böylece İlahi Işık / Sevgi Kıvılcımının içinizde estiğinin devamlı farkında olursunuz. Bunu başardığınızda, Yeryüzünde kendi kişisel Cennetinizi kurmaya hazır olacaksınız.

Sevgililer, sizler geleceğin birlikte-yaratıcılarısınız, ve bu sıfatla, yeni realitenizi yazmak ve gelecekte ne deneyimlemek istediğiniz konusunda net olmak zorundasınız. Tutkunuz ne? En derinde yanan arzularınız neler? En çılgın hayallerinizi tezahür ettirebiliyor olsaydınız, bunlar neler olurdu? Kendi-üstatlığınızı kendiniz de dahil her şeyin en yüksek hayrı için nasıl sergilemek isterdiniz? Adamantin Partikülleri – Yaşamın ve tüm yaratımın sihirli iksiri - adı verilen Yaratıcıdan gelen Işığı, tam olarak kendinize çekmek, sevgi dolu enerjinizle aktif hale getirmek ve nakletmek için bu sorulara yanıt vermelisiniz.

Öğretilerimizi takip ettiyseniz, bu zamanda Yeryüzünde salgın boyutuna ulaşan olaylar olduğunun farkındasınızdır. Her ırktan, ülkeden ve her tür yaşamdan insanlar, hayattan düş kırıklığına uğramış durumda. Hala üçüncü / dördüncü boyut illüzyonuna batmış olanlar, yoksunluktan, sıkıntıdan, korku ve umutsuzluk hissinden acı çekiyor ya da etkin bir şekilde evrensel tezahür yasalarını kullanmayı öğrendilerse, maddi zenginlikle dolu bir yaşam yaratmış olsalar da genellikle bitkin ve deli gibi dış dünyalarında neşe ve içlerinde ise huzur yaratmak ya da yaşamın gerçek anlamını tekrar keşfetmelerine yardımcı olması için bir şey ya da birini arıyorlar.

Buna ne sebep oldu? Bu sorunlar binlerce yıldır var olduğu için mi böyle? Bu sahip olanlar ve olmayanlar, hayatlarını bir illüzyon dünyasında yaşıyorlar ve neredeyse asla kalplerinin arzusunu ne olursa olsun yerine getiremiyorlar. Şimdiki fark ise İlahi Plan insanlığın tekamülündeki bir sonraki aşamaya geçti, böylece ruhunuz artık yaşam deneyiminizde aktif bir rol oynuyor (siz farkında olsanız da olmasanız da). Bu yaşamda enkarne olmadan önce hepinizin kabul ettiği özel bir şart vardı, ve bu şart şuydu: koruyucu meleklerinize, farkındalık yoluna itilmenizin zamanı geldiğinde özgür iradenizi bir kenara koymaları için izin verdiniz.

Birçoğunuz bunun ne zaman meydana geldiğini hatırlıyor, çünkü bu genellikle güzel bir deneyim değildir, ve yaşamınız bu olay sonrasında hızla değişmiştir. Birçoğunuz için böyle olaylar birçok kez meydana gelmiştir, ancak siz dinlemiş olsaydınız ve çağrıya yanıt vermiş olsaydınız, yaşamınız hızla daha iyiye doğru değişecekti. Yükseliş / kendinin-farkında olma yoluna adım attığınızda, ruhunuzun en karanlık gecelerinden birini yasıyormuşsunuz gibi görünebilir; ancak, derslerinizi iyi öğrenirseniz, sınavlarınızdaki ve deneyimlerinizdeki adaleti anlayacaksınız, çünkü onlar kendinin-efendisi olma yoluna itilirken kendi geleceğinizin yönetmeni olmanıza yardımcı olmuşlardı. Ruh-benlik herkesi kışkırtmaktadır, her seviyeden insanın, her ruhun dikkatini çekmeye çalışmaktadır. Ya gelişir ve bilincinizi yükseltirsiniz ya da kaos ve sınırların daha da derinliklerine batarsınız.

Kendi tutkularını bulan ve yaşayan bu kadar az insanın olmasının birçok nedeni var, ve bu durum kitleler arasında olduğu gibi ruhsal topluluk içinde de yaygındır. Bunun genellikle nedeni insanların kendi-değerlerini ve tatmini dışarıda arıyor olmasıdır. Kendinin dışına bakmak, içinde derinlere inmek ve kendini-keşfetme ve kendini-geliştirme sürecine başlamaktan daima daha kolaydır. Birçok kişi şöyle düşünüyor, “farklı bir eşim olsaydı, ya da farklı bir işim olsaydı; daha güzel bir yerde ya da daha farklı bir yerde yaşasaydım; üzerimde şu anki yükler olmasaydı, tutkumu gerçekleştirebilirdim ve hayat çok daha neşe dolu ve tatmin edici olurdu.”

Bir kez daha, altını çiziyoruz: dönüşüm içinizde başlar ve yavaş yavaş dünyaya yayılır. Önce içsel bir değerlendirme ve arınma süreci olmalı ve her birey, bolluk, güzellik, barış ve uyum dolu bir dünya yaratacaksa sağlam bir temel atmalı. Sık sık belirttik, tutku ve amacınızı hayatınıza çekmek için ilk önce size neşe ve tatmin getirmeyen her şeyi hayatınızdan temizlemelisiniz. Bu adım adım ilerleyen bir süreçtir ve her bir adımın neler olduğu geçmiş mesajlarımızda verilmiştir. Arzu ettiğiniz geleceği açıkça çizmek ve tezahür ettirebilmek için Evrensel tezahür yasalarını öğrenmelisiniz.

Tekrar ve tekrar belirttik: GEÇMİŞİ ŞİFALANDIR * GELECEĞİNİ YAZ * ŞİMDİDE YAŞA.

Bitmemiş işlerinizden kaçmamanız ve tutkunuzun (kendini-fark etme sürecindeki bir sonraki basamağın) ne olduğuna karar verirken mevcut çevrenizde kalmanız önemlidir. Elinizdeki eski işi temizlemelisiniz. Başka bir deyişle, evdeki hayatınız kaos içindeyse, ya da iş yaşamanızda mutsuzsanız, dış dünyada uyum ve denge yaratmadan önce gerçekleştirilmesi gereken içsel bir iş vardır. Elinizdekilere bakın ve her sorundan öğrenilmesi gereken derslerin ne olduğunu keşfetmek için çabalayın. Herkesin içindeki en iyiyi görmek için çabalayın ve bilinçli olarak tavırlarınızı düzeltin. Etkileşim içinde olduğunuz ve size her gün sunulan her insan ve durum üzerinizde etki yaratmaktadır, öğrenilmesi gereken bir ders içermektedir.

Herkesi kendi-efendiliğinden ve tüm insanlığın İlahi Hakkı olan güzellik, bolluk, neşe, huzur ve uyum edinmekten alıkoyan en büyük şey, korkudur.  Başarısızlık korkusu; bilinmeyen korkusu; başarı korkusu ve mevcut varlığınızın “rahat alanından” dışarı çıkma korkusudur.

Daha önce de belirttik, “Dünyevi kontratınız tamamlandı”, ve bu Yeryüzündeki bütün ruhlar için geçerlidir. Dedik ki İlahi Plan bir sonraki aşamaya geçti, ve bu şu anlama gelir: herkes yükseliş spiralinde ilerlemek zorundadır. Bu şu anlama da gelir: Yeryüzündeki her insana yeni bir “Galaktik Kontrat” yazma fırsatı verilmektedir. Bu, “Geleceğini yaz” yoksa geleceğine başkaları karar verir ve bu da pek heyecanlı ve potansiyeller ile dolu olmayacaktır anlamına gelir. Herkes kendi geçmişinin, geleceğinin ve mevcut durumunun sorumluluğunu üstlenmelidir. KENDİNİ  BİLMEK herkes için hiç olmadığı kadar önemlidir.

Birçok büyük potansiyel sahibi sevgili ruh, kendini sürekli sabote etmektedir, çünkü içlerinde kendilerini değerli hissetmemektedirler ve hala başarısızlık korkusunu barındırmaktadırlar. Yükseliş merdivenindeki her bir basamak çıkılmalı ve oradaki dersler / enerji ile yüzleşilmeli, üstesinden gelinmeli ve her dersin bilgeliği kazanılmalıdır. Kendinin-efendisi olmanın yolu budur. Kendi içinizde daha da derin bir denge ve uyuma kavuştukça, rehberleriniz ve öğretmenleriniz sizin için sevgiyle yolu açacaklardır, ve kaderiniz ve tutkunuz kendini gösterecektir, ancak bu rüyalarınızı hayata geçirmek için sorumluluğu üstlenmediğiniz müddetçe mümkün değildir. Orta yolda (Ç.N. sırat-ı müstakim, dharma) yürümeyi ve “Merkeze dönmeyi” öğrenin, böylece huzur, denge ve uyum titreşimlerinizi her tarafa yayarsınız ve bu uyum içindeki frekans kalıpları size fazlasıyla geri dönecektir.

Her bir mücadeleyi gelişmek için bir fırsat olarak görmeye başlarsanız; kimsenin ya da hiçbir şeyin sizi durduramayacağı bir görevi yerine getirme arzusu ile yanıp tutuşursanız; net, özlü vizyonunuzu Güç / Işık Piramidinize yerleştirirseniz ve kendinizin ve her şeyin en yüksek hayrı için en iyi sonucu dilerseniz; gerekli bilgiyi kazanır ve vizyonunuz için sağlam bir temel atarsanız, ve hedefinize sağlam ve emin adımlarla ilerlerseniz, tutkunuzu bulur ve yaşarsınız. Adımlarınızı belirlediğiniz şekilde atın, sevgililer, ve biz de size başarılı olacağınızı temin ederiz. Yüksek alemlerde büyük bir kutlama yapılıyor, çünkü sizi karşılamaya hazırlanıyoruz, geleceğin cesur üstatları / avatarları, tekrar aramıza katılıyorlar. Daima size rehberlik etmek ve ilham vermek için yanınızda olduğumuzu bilin. Anne / Baba Tanrımızın sonsuz sevgisini yansıtıyoruz size.

Ben Başmelek Mikail.

Ronna Herman tarafından aktarılmıştır. Kopyalayabilir ve paylasabilirsiniz.

Email: RonnaStar@earthlink.net

Tercüme Semra Ekmekci

1 comments:

Bülent Uzgur dedi ki...

Teşekkür ederim.

Yorum Gönder