20 Ocak 2013 Pazar

BAŞMELEK MİKAİL - CENNETİ YERYÜZÜNDE YENİDEN YARATMAK

 
Sevgili Üstatlar, insanlık ve Yeryüzü tekamüllerinin ve genişlemiş bilincin bir sonraki sıçrayışına hazırlanırken, her şey, varoluşun en derindeki çekirdeğine kadar sarsılmaktadır. Aydınlanmada ne kadar ilerlerseniz, geçmişinizin derinliklerine o kadar çok gitmelisiniz. Kozmik geçmişinizin hafıza hücrelerine ulaştıkça ve harika mirasınızın daha çok farkına vardıkça, kadim geçmişinizde, realitenizin ve dünyanızın zaman zaman nasıl tepe taklak olduğunu ve alışkın olduğunuz her şeyin, genellikle ırklar ve uluslar arasındaki savaşlar ile ya da doğanın elementleri olan ateş, su, hava ve toprak ile meydana gelen ekolojik felaketler nedeniyle nasıl hızla değiştiğini ya da yok olduğunu hatırlıyorsunuz.

Yeryüzündeki her insan evrimsel bir krizin ortasındadır çünkü, belli bir seviyede, kitleler, artık düşünce kalıplarının, alışkanlıklarının ve hayvan/insan doğasının yoğunluğundan silkinip kurtulmak için çabalamaktadır. Ayrıca içinizde birçok yaşam boyunca insanlığın saf “Varlıkları” olarak işlev görmüş olanlarınız var; sizler Ruhsal/insan Varlıklar alemine taşınıyorsunuz ki böylece Ölümsüz Ruhunuz içinizde yanmakta ve aura alanınızın parlaklığı Anne/Baba Tanrımızın Sonsuz Ruh Özü tarafından daha da artırılmaktadır.

Daha önce bir çok kez belirttiğimiz gibi, “TANRI/TANRIÇA ASLA YARGILAMAZ”. Yine de evrensel değişim kalıbı daha da güçlenip “Çağların Değişimi” hızlandıkça, gerçeğe, denge ve uyuma dayalı olmayan her şey iliklerine kadar sarsılacaktır. Farkındalık arttıkça, negatif üçüncü-boyut frekansları olan güç, hırs, kontrol, ve sadakatsizlik üzerine kurulu birçok hükümet ve toplum, artık kabahatleri ile yüzleşmek zorunda kalmaktadır, ve kendilerine duyulan güveni suiistimal ettikleri ortaya çıkmaktadır. Deniz seviyesine yakın kıyı bölgelerde yaşamakta ısrar edenleriniz, meydana gelmekte olan radikal Dünya değişimlerinin devam edeceğinin ve bir süre daha, negatiflik ve sorumsuzluk bataklığının üzerine inşaat durmadıkça da artacağının artık farkında olmalısınız. Kıyı şeritleriniz daha önce bir çok kez değişti ve tekrar değişecektir, çünkü hepsi doğal döngünün ve Yeryüzünün arındırılması sürecinin bir parçasıdır. Geçmişte, kıtalar, tekrar yükselmek, tazelenmek, yenilenmek ve sonunda yeni bir yaşam ile doğmak için batmıştır. Zehir ve kimyasalların aşırı kullanımı ile yok edilen bölgeler kuraklaşmakta ve yüzyıllardır nadasta olan çöller çiçeklenmektedir. Sadece insanlık ve Yeryüzü tarihini incelemeniz bunun doğru olduğunu görmeniz için yeterlidir; o zaman neden, bir kez daha, şimdiki durumunuzdan değişim zamanlarına geçerken bu kadar şaşırıyorsunuz? Her zaman ölüm ve yeniden doğuş döngüsü, tekamülsel sürecin bir parçası idi ve bu döngüler, yaratımın tüm yönlerini etkilemektedir.

İçinize korku ya da endişe salmak istemiyoruz; aslında bu sizde bertaraf etmek istediğimiz bir durumdur çünkü Yeni Çağa kolaylıkla ve inayetle mi yoksa felaketlerle ve kaos ile mi geçeceğinize sizin ve sadece sizin karar vereceğinize sizi ikna etmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki aylarda ve yıllarda sizi nelerin beklediğini anlamanıza yardımcı olmak istiyoruz. Bu mesajları okuyanlarınızın birçoğu, bunun Dünya üzerinde geçirebileceğiniz en önemli zamanlar olduğunun farkındadır. Şimdi vereceğiniz kararlar, ve içinde yaşadığınız güç alanını yaratmakta olan etrafınıza yaydığınız enerjiler, realitenizi ve bu tarihi geçiş zamanlarını nasıl deneyimleyeceğinizi belirleyecektir. Yükseliş spiralinde yaşam sürecinin armağanı ile mi ilerleyeceksiniz yoksa ölüm sürecinin eski enerjileri ile mi ilerleyeceksiniz, bunun kararını vermenizin zamanıdır. Yanılgıya düşmeyin, bu gezegen üzerindeki her bir insan, dönüşümsel sürecin tam ortasındadır, belki belli bir seviyede, belli bir şekilde, belki farkında olarak belki olmayarak.

Bilincinizi dışarıya yansıtmanızı istiyorum, kendinizden ve küçük realite resminizden öteye. Genişlemiş bir farkındalık farz edin: yardımcı olacaksa, kendinizin ve etrafınızdakilerin hayatlarını, anbean olanları, panoramik görüntü ile görebilme yetisini kendinize vererek, uzaktan seyredebildiğinizi hayal edin. Geçen yıla, geçmiş yıllarınıza bakın. Çok büyük adımlar atmadınız mı? Daha bilgili, daha şefkatli ve daha aydınlanmış bir kişi değil misiniz? Geçmişinizde olanlardaki mükemmelliği ya da en azından adaleti görmüyor musunuz? Yolunuza çıkan sınavlar ve tecrübeler için daha bilgili ve güçlü değil misiniz? Size en yakın kişileri gözlemleyin: ilerlemişler mi, farkındalıklarını genişletmişler mi, ya da atalet ile daracık hayat görüşlerinin korkusu içinde sıkışıp kalmışlar mı? Eskiyi, eski alışkanlıkları ve düşünce kalıplarını bırakmada gittikçe ustalaşıyor musunuz? Size gelmekte olan bilgi bolluğunu filtrelemek ve gerçeğinizin ne olduğunu ve artık en yüksek hayrınıza hizmet etmeyen şeyleri belirlemek daha kolay değil mi?

Ruh ile ‘kalp/zihin bağlantısı’nın yeniden kurulum sürecinden geçmektesiniz. Anne/Baba Tanrımızın birleştirici gücünü bir araya getirmek için birlik içinde olan bir kalp ve zihin gerekmektedir, ve koşulsuz sevgi, Yaratım’ın muhteşem sürecini ateşleyen sihirli anahtardır. Koşullu sevgiler, insanlık kesafet / yoğunluk içine daha da battıkça norm haline gelmeye başladı, ve bu negatif düşünce kalıplarından, diğer bütün kişisel-sınırlandırıcı kavramlar ortaya çıktı ve gerçeğiniz haline geldi. Şimdi bunu tersine çevirmenin, salıvermenin ve mevcut realitenizi yeniden yapılandırmanın zamanıdır; bu son yıllarda size vermiş olduğumuz tüm üstatlık derslerini kapsayan yeni bir realiteyi. Bilinç-altınızı ve bilincinizi İlahi Benliğinizin yüksek bilgileri ile tekrar programlamanız için düşüncelerinizi izlemeniz ve zihninizi dinginleştirmeniz için size yöntemler gösterdik. Çarka sisteminizin çoklu-zihinlerini dengelemenize yardım ettik ki böylece, tekrar, uyum içinde birlikte çalışabiliyorlar. etrafınızdakiler ile, şüphesiz, harp içindeydiniz, çünkü öyle uzun bir zamandır zaten kaybedilmiş bir savaşta gölge benliğiniz ile dövüşmekteydiniz ki.

Yaratımın İlahi Kuvvetinin sizin içinizden Yeryüzüne ve Güneş Kalp Merkezinizden dışarıya süzülmesine izin verecek olan sizlersiniz, böylece, bu muhteşem iksir yavaş yavaş Yeryüzünü sarıp insanlığın uyanışına yardım edebilir. Öyle bir zaman gelecek ki doğanın radikal güçlerine, Yeryüzüne denge getirmesi ve onu arındırması için ihtiyaç kalmayacak. Amacınız sadece yükselmek değil, Ruhsal-Benliğinizin [yeryüzüne] inişine izin vermektir ki böylece bu evrende, bu galakside yapmış olduğunuz çeşitli ve harika yolculuklarınız ve yeryüzündeki deneyimlerinizin yaratmış olduğu kendinize ait birçok karmaşık yüzlerinizin bütünleşmesi ve birleşmesi gerçekleşebilsin.

Çok-boyutlu evrenden inişten önce, bir İlahi bilinç kıvılcımı olarak, Yaratıcının erdem ve niteliklerini, kusursuz bir ahenk ve İlahi İrade ile tamamen uyum içinde incelediğiniz birçok deneyimleriniz oldu. Diğer birçok deneyiminizde, sınırsız zihinsel yetilerinizi, belli bir düşünce formuna ya da yaratıma odaklanarak münhasıran kullandınız. Bilinçli niyetleriniz yoluyla, gerekli olan henüz tezahür ettirilmemiş ilk yaşam gücü özünü meydana getirdiniz, ve bir lazer ışını misali kusursuz vizyonu, fiziksel düzlemde mucizevi bir şekilde tezahür edene kadar yansıttınız.

Ayrıca çok-boyutlu Benliğinizin duygusal yüzlerine odaklanan bir çok harika münhasır maceralarınız oldu. Yüksek varoluş alemlerindeyken Tanrıçasal doğanızın erdem ve niteliklerini kullanarak, bilincinizi melekî alem ile bütünleştirdiniz, burada, ifadenin de ötesinde bulunan dünyaların ve realitelerin yaratımına yardımcı olmak için Yaratım aşkının güzelliğini en saf formda deneyimlediniz. Bu sırada, Yaratıcının çeşitli yüzlerini de deneyimliyordunuz, kişiselleştirilmiş Ruhsal-benliğiniz her deneyiminizi sonsuz hafıza bankanıza kaydediyordu, çünkü geçmişte kazanmış olduğunuz tüm bilgiyi bilincinize çekmenizin gerekli olacağı bir zaman gelecekti.

Fiziksel dünyaya inişinizden beri, dualite ve ayrılık oyununu oynadığınız için Ruhsal-benliğiniz, fiziksel kabı içinde işlev görmek için mücadele etmektedir. Birçok yaşamınız boyunca, Varlığınızın diğer birçok yüzünü hariç tutarak öncelikli olarak ruhsal doğanıza odaklandınız. Diğerlerinde, odağınız zihinsel doğanız oldu, ve dahi diğerlerinde, duygusal doğanız, içinizdeki itici güç oldu. Bütün bu doğanızın çeşitli yüzlerini eskisi gibi uyuma kavuşturmanın zamanıdır ki böylece bir kez daha birleşik bilinç hali içerisinde işlev görebilesiniz.

Üçüncü/dördüncü boyutun İllüzyonî çevresinde işlev görürken, Varlığınızın en göz ardı edilmiş yüzü, sezgisel zihniniz ya da ruhsal zihniniz olmuştur. O, içinizdeki en harika kaynaklardan biridir, çünkü Yüksek Benliğiniz ve nihayetinde Yaratıcı Kaynak ile aranızdaki bağlantıdır. Ruhsal zihniniz, kullanmanız için beklemedeki bitmek tükenmek bilmeyen yeni fikirler ile, yaratıcı düşünce formları ile doludur. Sezgisel zihniniz, ya da o küçük içsel ses, size daima doğru yönü gösterecektir ve onu dinlerseniz, doğru kararları vermenize yardımcı olacaktır. Kesafete (yoğunluk) inişinizden beri, ruhsal zihin avama tamamen kapatılmıştı. Binlerce yıldır, içsel sesin göz ardı edilmesinin ardından, büyük üzüntü ile, ruh, sadece gözlemci kalarak sessizlik ve sükûnet içine gömülmüştür, yaşam yolculuğunda partneriniz olarak tekrar hareket etmeye çağırılana dek beklemeye başlamıştır. Ruhu ile, Yüksek Benliği ve Tanrı Işını (BEN’IM Varoluşu) ile tekrar bağlantı kurmak için özenle çabalayanlarınızın içinde, [Ruhsal zihin] daha da çok parlayarak yanmaktadır. Ve artık sizi yönlendiren, size ilham veren, bakan, ve hatta sizi koruyan sevgi dolu ve daimi bir yoldaşınız olmuştur. Ruhsal ailenizin üyeleri ile ya da paylaşacak önemli şeylerinizin olduğu kişiler ile sizi bir araya getirecektir. Bolluğun kapılarını açacak ve herkesin yüksek hayrı ile uyumlu olduğu sürece en büyük hayallerinizi tezahür ettirecek bir şekilde size ilham verecek ve yardım edecek. İlham edilmiş düşünce ve taze yaratıcı fikirler, siz kendinize ve başkalarına, uyum içindeki güzel, sevgi dolu ve en yüksek düzene sahip her şeyin birlikte-yaratıcısı haline gelerek hizmet ederken çabasızca akacaktır.

Öyle görünmeyebilir, ancak insanlık ve Yerküre için harika bir yeni vizyon, güçlü bir “muhtemel gelecek” şekillenmekte ve anbean güçlenmekte ve büyümektedir. Bu öyle bir gelecektir ki tüm insanlık ile birlikte, mineral, bitki, hayvan, insan, Devi, ve Elemental alemleri de barış içinde Yeryüzünde birlikte-varolacaktır; ve bu öyle bir Yeryüzü olacak ki güzelliği saf, berrak temiz suları ve solunacak temiz sağlıklı havası olan, kimsenin yeterli yiyecek, barınak ya da fırsat olmamasından dolayı acı çekmediği, bolluk içinde olan, farklı ırkların, kültürlerin, inançların ve geleneklerin onurlandırılıp itibar gördüğü, kimsenin inançlarını başkalarına kabul ettirmeye çalışmadığı ya da başkalarının kendi gerçeklerini yaşama ve kendi örf ve adetlerini uygulama hakkının yadsınmadığı bir dünya olacak. Daha ve daha fazlanız, eski kısıtlayıcı düşünce formlarından dikkatinizi ve düşüncelerinizi uzaklaştırdıkça, bu düşünceler, yavaş yavaş çözülüyor ve etkisiz hale geliyor. Size tekrar tekrar söylemedik mi, “Düşüncelerin enerjisi vardır, olumlu ya da olumsuz, ve neye odaklanırsanız, enerjiniz ile onu kendinize çekersiniz.”

İlahi Benliğinizin özelliklerinin birleşmesine izin verdikçe ve Ruhunuzun arındırılmış enerjisi, yaşamınızda etkin kuvvet haline geldikçe, elmas çekirdekli İlahi Hücrenizin on-iki Işınına ait tayfın inceltilmiş frekans kalıplarına giriş sürecine başlamanız için yolunuz açılır. Benliğinizin birçok yetisini - o kesafete de yolculuk yapmış olan ve bilgi ve maceralarını sizinle paylaşmaya hazır olan ruh parçalarını da bütünleştiriyorsunuz. Böylece, bütün cevaplara sahip olmak zorunda değilsiniz, çünkü dünyevî hayatın her bir veçhesini deneyimlemeniz artık gerekli değildir. İlahi ruhsal eşleriniz, bunu sizin için yapmışlardır, size sadece eşsiz deneyimlerinizi ve bilgeliğinizi onlarla paylaşmak kalmıştır.

Unutmayın, sizler, benim cesur savaşçılarım, Cenneti Yeryüzünde yeniden-yaratmanın formülüne sahipsiniz. Cennetin tüm güçleri ile hal-i hazırda size yardımcı olmak için buradayız. İçinize ve yukarıya uzanın, size yanıt vereceğiz. Sevgi ve şükran ile, sizi selamlıyorum, sevgililerim, BEN Başmelek Mikail.

© 1998-2005 Ronna Herman, Star Quest All Rights Reserved

Tercüme Semra Ekmekci

0 comments:

Yorum Gönder