16 Ocak 2013 Çarşamba

Piramitlerin teknolojisi hakkında bir soru

 
SORU: Ben bunu Joe Engel adına soruyorum (o bugünün seansını gönüllü olarak videoya çekenlerden biri olduğu için mikrofona gelemiyor). Ve o şunu bilmek istiyor, "Sen Tobias, bize piramitler ve Tien Tapınakları'nda kullandığımız teknolojilerle ilgili bir şeyler söyler misin? Özellikle de piramitlerin fiziği hakkında konuşur musun? Onlar "alan"la etkileşim içinde mi? Ve bunlar Yeni Enerji'de yararlı teknolojiler mi? Yeni Enerji'yle nasıl etkileşime giriyorlar? Yoksa bu teknolojilerin ötesine mi geçiyoruz?"


TOBIAS: Gerçekten de...Tien Tapınakları'nın(Küba Bölgesi) tümü piramit değildi. Bazılarının yapısı çok farklıydı. Nasıl desek – bazıları çok bloklara-benzer yapıdaydı. Bazıları piramit gibiydi. Bazıları da sadece yüksek sütunlardı. Bunun bir dolu enerjisel nedenleri vardı, ama burada öncelikle paylaşmak istediğimiz şey, bunun Eski Enerji'yi yoğunlaştırma biçimi olduğudur, en iyi şekilde böyle ifade edebiliriz.

Şu anda, piramit enerjilerine güvenmeye çalışmak, kendine ket vurmak olurdu. Evet, gerçekten, onlar enerjileri buraya getirmenin bir yoluna sahiptirler. Ama şu anda Yeni Enerji'den çok, Eski Enerji'yi getirme eğilimindedirler. Yeni Enerji'nin kaynağı olarak, önderi olarak piramitlere ihtiyacınız yoktur.

Piramitler büyüleyicidir. Geçmişin gerçek piramitlerinde çok çalışma gerçekleştirilmiştir. Bu piramitlerin inşasında insan gücünün de rol oynadığını eklemek ilginç olacaktır. Ama işçilik muazzam bir şekilde, birlikte oturup....bir tür (melodili) zikir yaparak hayal gücünü kullanan kişilerden oluşan grupların yardımıyla gerçekleştirilmişti. Onlar titreşim düzeylerini yükseltir ve böylelikle hayal güçlerini yükseltir ve bu taşların, bu devasa taşların, çalışanların sırtında hafiflediğini hayal ederdi. Bu da enerjilere ve işçilere yardımcı olurdu. Bazı taşlar – nasıl desek – neredeyse sırta konan insan elinin ağırlığı kadar bile olmazdı, bir tüy gibi taşınırdı. Ama bu size, hayal gücü enerjilerinin nasıl iş görebileceği hakkında iyi bir örnektir.

Bu da söylendikten sonra, öncelikle inşa edilme biçimleri sayesinde, piramitlerin içindeki muazzam enerjiyi, harika enerjiyi tahmin edebiliyor musunuz? Piramitlerle oynamak eğlencelidir. Ve, biz bir noktada tüm Şambra'ya Yeni kutsal geometriden söz edeceğiz, Eski'sinden değil, ama yepYeni bir kutsal geometriden. Ve piramitlerle ilgili daha fazla bilgi de vereceğiz. Ama şu an için, onların enerjilerine kapılmayın. Gelmekte olan Yeni türden bir enerji vardır.

Tarih:09.01.2010

0 comments:

Yorum Gönder