23 Ocak 2013 Çarşamba

Uyanışın 12 Belirtisi

 
1) Bedensel ağrı ve sızılar:  Özellikle sırt, bel ve boyun bölgesinde. Bu ağrılara içinizdeki “Mesih Tohumu" uyanırken DNA seviyelerinde meydana gelmekte olan yoğun değişimler neden oluyor. Bu ağrılar geçicidir.


2) Nedensiz derin bir üzüntü:
Geçmişinizi serbest bırakıyorsunuz. ( bu yaşamınızı ve geçmiş yaşamlarınızı ) Ve bu da derin bir üzüntü hissetmenize neden oluyor. Bu uzun yıllar yaşadığınız bir evden yeni bir eve taşınma deneyiminize çok benzer. Yeni eve taşınmak istemenize rağmen, eski evinizdeki anıların, enerjilerin ve deneyimlerin bırakılışının hüznü de sizinle beraberdir.  Bu üzüntü geçicidir.



3) Nedensiz ağlamak:
Bu da iki numarada belirtilen duruma benzerdir.  Ağlamak iyi gelir ve sağlığınıza da yararlıdır. Ayrıca eski enerjiler bu yolla dışarı atılır. Bu da geçici bir durumdur.


4) Mesleğiniz de ya da kariyerinizde ani bir değişim:
Bu çok yaygın bir belirtidir. Siz değiştiğiniz zaman çevrenizdeki şeyler de değişir. Şu anda kendiniz için “Mükemmel” işin ya da kariyerin ne olduğuyla, onu bulmakla ilgili endişelenmeyin. Çünkü bu da geçici bir durum. Şu anda geçiş dönemindesiniz. Tutkunuza uygun olan işi bulana kadar, birçok iş değişikliği yapabilirsiniz.


5) Aile bağlarından uzaklaşma:
Geçmiş karmalarınız yoluyla şu anki biyolojik ailelerinize bağlısınız. Karmik zincirin dışına çıkmaya başladığınızda eski ilişkilerinizin bağları da serbest kalmaya başlar. Bu durum size, arkadaşlarınızdan ve ailenizden uzağa sürükleniyormuşsunuz gibi görünür. Bu da geçicidir.  Eğer sizin için de uygunsa belirli bir zaman sonra onlarla ” yeni bir ilişki “ geliştirebilirsiniz. Ancak bu ilişkiler, karmik bağları olmayan” yeni enerji “ temelli ilişkiler olacaktır.


6) Uyku düzenindeki tuhaflık:
Muhtemelen birçok gece 02.00 ile 04.00 arasında uyanıyorsunuz. Siz birçok çalışmayı aynı anda yürütüyorsunuz ve bu da sıklıkla “mola” vermek için uyanmanıza neden oluyor. Bunun için endişelenmeyin. Eğer tekrar uyuyamıyorsanız, yatakta kalıp insani şeyler için endişeleneceğinize, kalkıp bir şeyler yapın. Bu durum da geçicidir.


7) Yoğun  rüyalar:
Bu rüyalar;  savaş, takip edilip kovalanma ya da yaratık rüyalarını da içerir. Aslında tam olarak içinizdeki eski enerjileri serbest bırakıyorsunuz. Bu eski enerjiler sıklıkla savaş, bir şeyden ya da canavarlardan kaçıp kurtulma sembolleriyle temsil edilir. Bu da geçicidir.


8) Yönsüzlük duygusu:
Bazen kendinizi topraklanmamış hissedersiniz. İki ayağınızla yere basamıyormuşsunuz ya da iki dünya arasında yürüyormuşsunuz gibi. Bu bir “Mekânsal Meydan okuma” dır. Bilincinizin yeni enerji ye geçişini deneyimlerken,  bedeniniz bazen arkada kalır. Yeni enerjiyi topraklamaya yardımcı olması için doğada zaman geçirmelisiniz. Bu da geçici bir durumdur.

9) Kendi kendine konuşmanın çoğalması:
Sıklıkla kendinizi, kendinizle konuşma yaparken bulacaksınız. Aniden fark edeceksiniz ki son yarım saattir kendinizle gevezelik etmişsiniz. Bu konuşmalar, varlığınızda ortaya çıkan “ iletişimin yeni” bir seviyesidir. Kendinle konuşmak aysbergin görünen ucudur. Bu konuşmalar giderek artacak.  Akıcı, uyumlu ve anlayışlı bir hale gelecek. Merak etmeyin, delirmiyorsunuz. Siz Yeni Enerjide ki Şambra’sınız.


10) Yalnızlık hissi-hatta diğerleriyle birlikteyken bile:
Kendinizi yalnız ve diğerlerinden uzaklaşmış hissediyor olabilirsiniz. Gruplardan ve kalabalıklardan “kaçmak” istiyor olabilirsiniz. Shaumbra olarak kutsal ve yalnız bir yoldasınız. Yalnızlık sizi ne kadar bunalmış hissettirse de, böyle zamanlarda diğerleriyle ilişki kurmak size çok zor geliyor. Ayrıca yalnızlık duygusu, rehberlerinizin ayrılmasıyla da bağlantılı.  Onlar bütün yolculuklarınız ve yaşamlarınız boyunca sizinle birlikteydiler. Sizin tanrısallığınıza yer açmak için onların geriye çekilme zamanıydı. Bu durum da geçicidir. Bu boşluk sizin kendi Mesih bilincinizin enerjisi ve sevgisiyle dolacak.


11) Tutkunun yitirilmesi:
Kendinizi tümüyle tutkusuz, heyecansız, herhangi bir şey yapmak için isteksiz hissediyor olabilirsiniz. Bunun için kendinize kızmayın çünkü bu da geçici. Bu, tıpkı bilgisayarı yeniden başlatmaya benzer. Bilgisayarınıza daha yeni ve gelişmiş bir işletim sistemi yüklerken, ona belirli zaman aralıklarında kendini kapatması için talimat vermeye ihtiyaç duyarsınız. Bu durumda da yeni Mesih-tohum enerjisini yüklemektesiniz.


12) Yuvaya geri dönmek için aşırı özlem duymak:
Bu, belki de tüm  belirtiler için de en zor ve meydan okuyucu olanıdır. Varlığınızın çok derinlerinde, bu gezegenden ayrılmak ve yuvaya dönmekle ilgili karşı konulamaz bir arzu hissediyor olabilirsiniz. Bu “intihar arzusu” değildir. Bu istek, öfke ya da düş kırıklığından da kaynaklanmaz. Kendiniz ya da başkaları için drama neden olmak ya da onunla uzlaşmak istemezsiniz. Sizin, oldukça basit bir nedenden ötürü yuvaya dönmek isteyen sessiz bir parçanız var. Siz karmik döngünüzü tamamladınız. Bu yaşam için var olan kontratlarınızı bitirdiniz. Hala bu fiziksel beden içindeyken yeni bir hayata başlamaya hazırsınız. Bu geçiş sürecindeyken diğer tarafın nasıl olduğuyla ilgili içsel hatırlamalarınız oldu. Burada Dünya’da başka bir göreve gönüllü olmak için hazır mısınız? Yeni enerji de olmanın  getireceği meydan okumalara hazır mısınız?  Evet!

Gerçekten şimdi Yuva’ya gidebilirsiniz. Fakat buraya çok uzaklardan bir çok, bir çok yaşamdan sora geldiniz ve şimdi filmin sonunu görmeden buradan ayrılarak ona yazık etmiş olursunuz.

Ayrıca, RUH’un (spirit), yeni enerjiye geçiş yapan diğerlerine yardım etmeniz için size ihtiyacı var. Onların, aynı sizin gibi eski enerjiden yeni enerjiye geçiş yolculuğunu yapmış olan insan rehberlere ihtiyacı var. Şu anda üzerinde yürüdüğünüz yol, sizin” Yeni Tanrısal İnsanlığın” öğretmenleri haline gelmenize olanak veren deneyimleri sağladı. Yolculuğunuzun yalnız ve karanlık olduğu zamanlarda hatırlayın, asla tek başınıza değilsiniz.


Geoffrey Hoppe’nin kanallığıyla TOBİAS

0 comments:

Yorum Gönder