9 Ocak 2013 Çarşamba

AZMIN GÜCÜ -- KRYON‏

 
 Selam sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon, Marina da Gama Cape Town'un bu ıslak ve fırtınalı gecesinde, bir kez daha hepinizle, burada olmak harika. Bir kez daha havada çok fazla sevgi ve çok fazla değişim ve daima, değişim ile gelen kuşku ve korku var. Eğer bilinmeyene doğru bir adım atarsanız, ardından korku gelir. Şayet korku olmasaydı, zaten yapmayı istediğinizi yapıyor iken değişime de gereksinim olmazdı.
           Geçmişteki birkaç kanallıkta, sizin ikiz aleviniz hakkında birçok bilgi vardı ve herkese armağan olan bu çok özel gecede, burada, kesinlikle şans eseri değil, geleceğin öngörümü ve önemli bir görevle bulunuyorsunuz. Bu gece burada, Ruh dünyası ile olmak için çok yüksek bir bedel ödediniz. Biz, orada burada küçük şakalar yapmayı seviyoruz, fakat bu bir şaka değil.



           Bir olan siz sevgililer, o ilk kez, ilk kez yeni bir Dünya içinde, sizin erilliğiniz ve dişilliğinizin birlikte, huzurla birleşip aktığı bir Dünyaya oluyor. Siz bir eser yarattınız ve olmanın ifadesi oldunuz. Siz, bütünlüğün bir ihtişamı oldunuz. Parmak işareti ile çağrılan ve gelen Yeni Bütün bir Dünya var. Parmakla işaret edilip çağrılan ne ise gelecek ve gelen, bir gün başarı kazanacak. Burada bir parça kelimelerle, ince ayrıntılarla oynuyoruz ve konuşulan kelimelerde bir güç var. Eğer, derin bir istek ve dikkatlice dinliyorsanız, bu gece biz konuşurken, mesaj, mesaj içindeki mesajı işiteceksiniz.


           Sevgililer, hepsinde sizi bekleyen çok sevgi var. Bunun, sevginin hırslı bir çeşidi olduğunu söyleyebilirdiniz ve o aynı zamanda ateşli bir sevgidir. Sizi, bir gün gerçek olacağının hayallerini kurduğunuz, olmayı bekleyen çok fazla şeyler var. Konuştuğumuz sevgi, neredeyse insanı kendinden geçirecek kadar mutluluk vericidir. Kendi enerjilerinizin ikiz alevi ile karşılaşıyor olmak, bu gece onların ne olduğundan çok çok farklı olacaktır.


           İçeride, dişil ve eril enerjilerin birleşmesini hissetmeye başlar iken, kendi içinizdeki katılığı, kalbiniz içindeki titreşimi ve derin mutluluğun en yumuşak dokunmasını ve yaşamınıza ebediyen nüfuz edecek neşeyi duyumsayacaksınız. Bu, dış etkenlere ve ikiz aleve bağlı değildir, bu sizin içinizdeki eril ve dişilin birleşmesine bağlıdır.


           Yaşamınızın bu somut örneğini size, kendinize alma ihtiyacı nedeniyle, bu iç çalışmayı yaptınız. Aphrodite ve Psyche’nin öyküsündeki gibi, biliyorsunuz ki ileride, ancak içinden geçerek ulaşıp yöneteceğiniz birçok meydan okuma var. Bunu yapmak zorunda olan hepiniz yürümede kalıyor, yürüyor, yürüyor. O, içinizdeki erilliğe saygı duyarak gelen iç dişilliğin bir oluşumudur. O, sizin aynı olduğunu bildiği iç erilliğinizi, bütün zayıflık ve güçlülük nitelikleri ile istemektedir.


           Biz sık sık iç anne ve babadan konuşuyoruz, baba en üst üç çakrada ve iç anne daha alttaki üç çakrada yerleşir ve iç çocuk ise kalbiniz içinde bir yerdedir. Çocuğun çok daha fazlası iyileşirken, iç ebeveynleriniz çözünmeye başlar ve iç çocuk çok daha fazla olgunlaşır ve bütünlenir ve çok daha fazla kendi ebeveyni olma kapasitesini kazanır.


           Bu özel enerji, çocuğun kendi sorumluluğunu alma çözünümünü sağlayacak ve olgunluğa ulaşacaksınız ve bu yeteri kadar olgunluk çok çok zor bir oyun alanı ile ilişki kurmaktır. İkiz alevinizle karşılaşmak, bir park içinde yürüyüş olmayacaktır. O, bazen böyle olacak bazen de olmayacaktır. O, bazen sizi sonsuz mutluluk hükümranlığına alacak ve diğer zamanlarda ise ikiz alevinizle olan ilişkiniz, sizi umutsuzluğun derinliklerine alacak fakat siz daima, olgunluğunuzla bu umutsuzluğun, sizin iyileşmekte olan yaralı iç çocuğunuzun bir yansıması olduğunu bileceksiniz. Umutsuzluğu bir kez daha serbest bırakırken çok daha fazla bütünlük gelecek ve daha fazla neşe yaşamınıza tamamen nüfuz edecektir.


           Neşe, Tanrısallığın aşısıdır. Neşe, beraber demlenen dişil ve eril Tanrısallık için, dişil ve erilin bir aşısıdır. İçinizdeki eril ve dişillik birleşip, bütünleşmeye başlar iken siz, çok daha fazla ilahi olacak ve bunu hissedeceksiniz. Bazen neşe, bazen de sonsuz mutluluk duyumsayacaksınız.


           Sizden, gözlerinizi kapatmanızı ve bedeninizin içine derinlemesine girmenizi istiyoruz sevgililer. İstiyoruz ki iç dişilliğiniz, kendi içinizdeki onun işlerini, dışa çıkarmaya başlasın. Bunu yapmak, her zaman dışa vuruma ulaşmanın örneklemesi için bir karıncanın enerjisine izin vermektir. Şimdi, yumak çevresinde iki tur dönen bedeni ile sonsuzluğun sembolü içindeki bir karınca gibi hissedilen bu enerjinin ne olduğunu hissedin. Bu enerjinin nasıl tertiplenip, düzenlendiğini duyumsayın.


           İzin verin, şayet siz, bir kelime oyunu ile pardon derseniz, bu sayede, kural ve kuralsızlığın duyumsamasına riayet ederek, gerçekten eski düzene ulaşmak için, dişil enerjiniz düzeni duyumsamaya başlasın. Dişillik eski bir düzen değildir. Dişillik eski bir deverandır. Sizin kim olduğunuz ve nerede yaşadığınız önemli değil, kadın veya erkek olun, hepinizin dişil bir yanı vardır. Bir kadın kendi eğlencesini kendi dişilliğinde ve bir erkek ise kendi erilliğinde bulacaktır fakat erillik daima dişilliğe onur verecek ancak, dişillik düzenin ifadesi içinde bir özveride bulunmak zorunda kalacaktır, bu sayede erillik ile tamamen ilişki kurmaya muktedir olacaktır.


           Bu, bir kadın ve geç kız enerjisinin arasındaki farktır. Bir kadın, genç kızlık dişilliğinin ergenlik dişilliğinin kurbanı olmuşsa, o, kadınlık içinde ilerleyecektir. Bu, bir erkek için aynı değildir fakat yinede bir erkeğin içindedir, bununla beraber o, kurban olmak zorunda ve onun dişilliği düzene uymak zorundadır. Dişillik içinde bir düzen, bir kural vardır. O kural, çok daha çılgın, hilekâr bir enerji tipinin sökülüp atılmasını ister. Dişillik ihtiva eden bu enerji ile ilişki kurmak çok, çok zordur, uygun ilişki kurmak imkânsızdır, erillik onu elinde tutmaya muktedir olamayacak ve dişillik onun elde tutulmasını istemeyecektir.


           Böylece, bir kadın, düzen içinde, onun kendi dişilliğini getirmesi sayesindeki bir işleyiş yolu ile yoluna devam etmek zorunda kalacaktır. O, bir parça, sarımsak makinesi aracılığı ile sarımsak koymaya benziyor. Dişillik, biçimini değiştirmek zorunda, keskinliğini değiştirmek zorunda ve rengini değiştirmek zorunda fakat yinede bu onun dişilliğidir ve siz bu değişikliği istemek zorundasınız.


           Bu yolculuğun gelecek adımı, asla ihtiyacınızdan daha fazlasını almamaktır. Dişil, asla ihtiyacından fazlasını almaz, tastamamına, asla ihtiyacından fazlasını almayan vahşi hayvanlar gibidir. Hatta, değiştirilmiş bu ifade içinde dişil, yabanıl yeteneklere sahiptir.


           Dişil ve erilliği birlikte getirir iken doğruca, kadın ve erkek ilişkilerinin her ikisi için, insan ruhunun olağanüstü genişlemesine, büyümesine bakıyoruz. Bu iki enerji birlikte geldiğinde, siz, tam ve tek bir akıl bütünlüğü isteyeceksiniz. Bunun bedeli size, bilinç değişiminde ne istemişseniz o olacaktır ve bu bedel hepiniz içindir. O, aynı zamanda, bilinmeyen ile bütünleşmek için çıkmış olduğunuz bu yolculuğunuzda size, tam bir netlik ve odaklanma getirecektir.


           İçerde neye ulaştığınızı bilmiyorsunuz, fakat kalbiniz sadece düşüncede ışık veriyor, ışığa giden bir güve ya da parlak kurşun oltayı kovalayan bir balık gibi.


           Sevgililer, bu, ilahi bir evliliğe, sizin iç eril ve dişilliğinize bir yolculuktur. Bu nedenle, dişil tarafınızla olmanıza izin verin ve bu olağanüstü gecede bu enerjiyi hissedin ve bu enerji ile o, evriminizin gelecek safhasında değişebilir ve yayılabilir. Bırakın onu, eriliği kabul etsin ve tanısın ve bu ilahi evliliğin ifadesinde ayağa kalkanın ne olduğunun çözünmesine izin verin. Sevgililer, bu dışarıda olanın yanısıra içeride ne olmaktadır. Bir kere, ulaşmış olduğunuz bu ilahi evliliği bilmekle siz, bir çiçek gibi açılıp olgunlaşacaksınız. Yedi çakranızda açılacak ve çiçeklenecektir. Saflığın ve ari bütünlüğün bu enerjisi, aynı zamanda sizin insan damarlarınız ve çakralarınız aracılığıyla akıp deveran edecektir. Ve bütün seviyeler üzerindeki enerjiler saf ve arî olacaktır. Sevgi, kalbinize aniden, apansız düşecektir. Ve bu Gezegen üzerinde ne olmayı ve ne yapmayı ummuş iseniz o olmuş ve onu yapmış olacaksınız. Siz, geçmişte çok çok az gitmiş olduğunuz bir yer içinde kendi tarzınızı oluşturacaksınız.


           Sevgililer, biz bu yeni enerjiyi size getiriyoruz. Herkesin peşinde olduğu bu yeni enerji herkese ulaşabilirdir. Bu nedenle düşlerinizin bu Dünyasına, "yürümeye devam et, yürümeye devam et, yeniye ve yeni Dünyaya ilerle" diyoruz. Kendinizi sevmeye ve sevmeye devam etmeye izin verin. İzin verin sevgi deveran etsin, aksın.


           Her şeyin bir fiyatı vardır, fakat kaliteli şeyler her zaman fiyatlıdır ve en yükseğinin de yükseği bir şey olan araştırma içindeki ruhunuzunki nedir. O sizin ilahi özünüz ve kutsal evliliğinizdir.
           Bu nedenle, ilkönce sizden, hâlihazırda sizin dişiliniz ve eriliniz olarak, birçok yıldır bir bilinç içinde eriyip bütünleşerek evlenip bir olmaya hazırlanıyor olan bu enerjiye yerleşmenizi ve azimli olmanızı talep ediyoruz. Azmin bu gücü vasıtası ile siz bu hediyeyi alacaksınız. Bu öyle alelade bir hediye değildir, o saf altından bir hediyedir, o ancak cennette bulunabilecek bir hediyedir ve siz onunla burada, Yeryüzünde cenneti yaratacaksınız.


           Şimdi, değişmekten değişmeye gereksinimi olan, bedeniniz içindeki bu enerjilere izin verin. Orada bir acı olduğunu duyumsayın. Daima, acıların odak noktasında, içinizdeki çocuğun enerjisi yuvaya gelmek için bekliyor, bekliyor, bekliyor. O, aslında bir çocuk değildir, o sizin evlenecek olan dişil ve eril enerjilerinizin özüdür. Onlar, böylesi çok bir sevgi, büyüme ve yaşam doluluğun enerjilerini birlikte yaratmak, bir diğeri olmaksızın birlikte uygunlukla, mükemmel bir uyumla ve bir olmanın ifadesi içinde olmak için, bir olacaklar ve birlikte gelecekler.


           Kendi kendinize, Gökyüzü baba ve Yeryüzü Anaya bağlanmış olmak için izin verin. Bu ilahi evliliği başarıyla sonuçlandırdığınız zaman siz gerçekten, kalplerinizde bir sihire sahip olacaksınız ve bu yolculuk, cennet ve yeryüzü arasında yürüyen iç çocuğundur. Bu enerji ile sevgililer biz, izin verilmeyen evliliği gerçekleştiriyoruz. Biz, iş görmeyen ve asla çalışmayacak olan ve değişmeyen ne varsa hepsinin gitmesine izin veriyoruz. Sevgililer, gelen Yeni bir Dünya var, sadece inanılan bir Dünya, ancak bu Dünya artık gerçek olacak.


           Bu Gezegene, görünümün inanılmaz yeni bir durumu, yeni bütün bir Dünya ve gelen, gücün yeni bir değişimi var. Hiç kimse size "hayır" veya "siz sadece hayal görüyorsunuz" demiyor. Şimdi, sizin bu dişil ve eril enerjilerinizin birbirine alışması ve bütünleşmesine bu enerjinin izin veriyor olması için bırakalım biraz zaman aksın, tükensin. İzin verin dişil enerjiniz sakinleşsin, yatışsın ve neredeyse bilinçsiz olan bu enerji huzur bulsun ve sanki güzel bir uykuda gibi sabit uyuşsun. Dişil enerjinizin uyumasına, gevşemesine izin verin, o huzur dolu olsun ve o, sizin Yeni bir Dünyaya girdiğinizi, daha önce gerçekten sadece hiç hayal edilmemiş bir Dünya insanı varoluşuna sahip olduğunuzu bilsin.


           Sevgililer, bu kutsal evlilik içine, birliğin, koruma, anlama ve sevmenin, tam bir emniyet ve güveni, rahatlamanın tam bir güveni içindeki bu alan içine girer iken aynı zamanda da ilahiliğin alanına giriyorsunuz ki, annenin babayı babanın da anneyi sevdiği bu yerde, anne ve baba arasına yerleşen çocuk, her biri bütün seviyeler üzerinde yer alan anne ve baba sevgisi ile anne ve babası tarafından sevildiğini biliyor.
           Sevgililer, bu bir yolculuk, bu her bir insan varlığı için bir amaç ve bu yol, çok uzun zamandır saklanmıştı. Bu yol, enerjileri kontrol arzusunda olan karanlığın güçleri tarafından insanlıktan, çok uzun zamandır saklanmıştı.


           Bir zamanlar, insan varlığı, kontrol edilemediği bilinçliliğin bu seviyesine ulaşmıştı. Siz, hayatınızı bolluk, neşe, özgürlük ve sınırsız bir mutluluk içinde yaşayacaksınız. Yalnızca tek bir yol var ve o, ilerlemek, yürümek, her bir önemli noktaya yürümek, her bir meydan okuma ile yüzleşmektir ve içinizdeki dişil ve erilliğin birleşip bütünleşmesine izin vermek için siz kendinizi yeteri kadar güçlü ve bilinçli olarak bulacaksınız. İyileştirme gereksinimi ile kendinizi ifadenizde bu olduğu zaman, o neredeyse otomatik olarak gerçekleşecektir. O, sanki seslerin gittikçe yükselmesi varmış gibi olacak ve o, tam olarak daha fazla sese, çok daha fazla sese ulaşıp onu muhafaza edecektir. Öyle bir durum oluşacak ki orada, daha fazla devinim, çok daha fazla devinim ve çok daha fazla cesaret ve güç elde edilerek sizi, düşlerinizin Dünyasına doğru alacaktır. İyi olun, Tanrı sizi koruyup kollasın.


Kryon’dan mesaj - David Brown kanalıyla
Çeviren: Süleyman Kaya

0 comments:

Yorum Gönder