25 Ocak 2013 Cuma

BAŞMELEK MİKAİL - YÜKSELİŞ SÜRECİNDEKİ ROLÜNÜZ

 http://www.dunyaana.com/images/al%20gul3.jpg
  



Sevgili üstatlar, günlük haberleri izliyor ya da      okuyorsanız, Yeryüzünün arınma sürecinin inanılmaz oranda hızlandığının da farkında olmalısınız. Hayır, Tanrı insanlığı cezalandırmıyor, ve herkesin ıstırap çekmesi de kesinlikle “Tanrı’nın arzusu” değildir. Çağlar boyunca siz, İnsanlar, ‘Tanrı’yı meydana gelen tüm trajedi ve kaosun günah keçisi yaptınız, böylece hareketlerinizin kişisel sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalmayacaktınız. Üçüncü/dördüncü boyuttaki dünyanız, maddi ve psikolojik yapılardan meydana gelmiştir, ve kuskusuz, yarattığınız ve gerçeğiniz olarak kabul ettiğiniz duygusal yapılar, inşa ettiğiniz maddi yapılar kadar sınırlayıcıdır.

Yüksek alemlerdeki bilinç/yaratım/tezahür, akışkandır ve biçimlendirilebilir ve mevcut realitenin titreşimsel kalıplarına uygun olmak için her yüksek boyutta yeniden tanımlanabilir ve yapılandırılabilir. Bu zamanda Yeryüzünde ve de dünyevi düzlemdeki her İnsanın içinde ve etrafında da aynı şey meydana gelmektedir. Kişi ne kadar daha katı, korku dolu ve değişime dirençli ise, onun için geçiş süreci de o kadar zor olacaktır. Sevgililer, yeni “Oluş haliniz” ile uyumlu olmayan maddi şeyler kadar ilişkilerin de hayatınızdan çıkmasına izin verin. Yükseliş yolunda hızla ileriye ve yukarıya doğru ilerlerken, arkanızda bıraktığınız her şeyin yerini, gelecekteki varlığınız için çok daha anlamlı ve önemli olacak daha yüksek seviyede insanların ve eşyaların aldığını göreceksiniz.

Bu evrensel deneyimde, SİZ önemlisiniz. SİZ ana oyuncularsınız. İkiz Alevinden ayrılmayı, kendini birçok Benlik parçasına bölmeyi, son raddeye kadar gerilmeyi ve kırılmayı kabul eden Yıldız Tohumu SİZ idiniz ki böylece Kozmik Zihin, Tanrı Bilincinin “İlahi Işık Parçası” olan SİZİN, OLAN HER ŞEYE bilinçli bağlantısını tamamen kaybetmeden yoğunluk içine ne kadar çok dalabileceğini gözlemleyip kaydedebilecekti. Söylediğimizi yanlış anlamayın: KAYNAK ile aranızdaki bağlantıyı asla kaybedemezsiniz, ancak yoğunluk ağına öyle girift hale gelebilirsiniz ya da geldiniz ki çoğunuz kim olduğunuzu, nereden geldiğinizi ve aslında ne kadar güçlü ve muhteşem olduğunuzu unuttunuz.

Büyük bilinmeyene yaptığınız yolculuğunuzda, Meleki alemden olan bizler ve sonsuz sayıdaki Işık Varlığı, Işık Lejyonları olarak sizi “korumak, büyütmek” ve size “rehberlik etmek ve ilham vermek” ile görevlendirildik. Karanlık ve gölge vadilerini cesurca geçerken sizinle yolculuk etmek ve Işık ile muzaffer olarak tekrar ortaya çıkışınızı ve bilinçli farkındalığınızı geri kazanışınızı izlemek, bizim için büyük bir onur ve ayrıcalıktır. Dilekleriniz, dualarınız ve niyetleriniz yoluyla kendinizin ve herkesin en yüksek hayrı için istekte bulunmanız ve kendi iradenizi Anne/Baba Tanrımızın iradesi ile uyumlamanız sayesinde meleki alemlerden bizler, her biriniz ile aramızdaki gerçek yakın ilişkiyi yeniden kurabilir olduk. Ruhun bu birleşmesi özellikle geçmiş yıllardan beri öğretilerimizi takip edenler ve dualite ve kutupluluğun kabul edilen aralığında denge ve uyuma dönmek için kendilerini şifalandırmaya çabalayanlarla daha da güçlenmiştir.

Sevgili varlıklar, bunlar büyük değişim zamanlarıdır, bu nedenle birçok mücadeleye maruz kalabilirsiniz, ancak aynı zamanda da size birçok fırsat sunulmaktadır. Ruhsal alemin yüksek titreşimlerine ulaştıkça, bilinçaltı zihniniz de bilinçleniyor çünkü geçmişin tüm bozuk ve sınırlı düşüncelerinden kurtuluyorsunuz. Bilinçli zihniniz, İlahi Zihniniz vasıtasıyla yüksek bilincinizin engin bilgisine ulaşım sürecindedir. Sezgilerinize ve içsel rehberliğinize güvenmeye başlamanız gerekiyor. Aklınıza gelen düşünceler size ilham verici, sevgi dolu ve genişlemiş bilinç sunuyorsa, o zaman Yüksek Benliğinizin, melek rehberlerinizin ve üstat öğretmenlerinizin bilgeliğine eristiğinizi bilin. Size fısıldıyorlar; sizi asla yoldan çıkarmayacaklar, ve sesleri, Yüksek Benliğiniz ve yüksek bilinç alemlerinin Varlıkları ile telepatik iletişiminizi geliştirdikçe kuvvetlenecektir.

Şunu bilin: siz bir fark yaratıyorsunuz. Siz, Işık Lejyonları, her gün, her an sayıca artıyor ve kuvvetleniyorsunuz, ve Sevginiz/Işığınız Yeryüzünün karanlık köşelerine uzanıyor ve sızıyor. Kutsal Kalp Merkezinizden ışıyan koşulsuz sevgi (Adamantine Parçacıklarından meydana gelen İlahi Sevgi), üçüncü/dördüncü boyutun korku, sınır ve ayrılık illüzyonuna hala saplı kalmış olan birçok katılaşmış kalbin kabuğundan içeri sızmaya başlıyor.

Bu yalnızlık, ayrılık ve “Ben, bana, benim” zihniyetinizden vazgeçmenizin ve kurtulmanızın zamanı gelmiştir. En azından bilincinizde, ırk, din, kültür, ülke sınırlarını yıkmanın ve de güneş sisteminizin, galaksinizin ve evrenin çoklu-boyutlarından ayrı olduğunuza dair zihin-kalıbından kurtulmanın zamanı gelmiştir. Artık evrenin vatandaşları olma, Galaktik ruhsal / insan varlıkları olma sürecindesiniz. “Işık Taşıyıcıları” olmakta ne kadar usta olursanız, etkiniz / ışımanız sizden eş merkezli halkalar halinde o kadar uzaklara yansıyacaktır, ve bu

şekilde etkiniz üstsel olarak artacaktır. Siz “yüksek bilinç haline” doğru geliştikçe, üçüncü/dördüncü boyut realitesinin birçok eski kuralı da değişmektedir. Artık illüzyon ve ayrılık kabuğunun sınırlarına hapsolmayacaksınız. Düşündükleriniz ve yaptıklarınız güç ve hız kazanmaktadır, ve siz, etrafınızdaki her şeyi ve herkesi etkileyen iyiliğin dinamik kuvveti haline geliyorsunuz. Ne kadar güçlü olduğunuza ve daha ne kadar etkin hale geleceğinize ve AYDINlanma yolculuğunuzda sizi ne kadar harika yetilerin beklediğine dair hiçbir fikriniz yok.

Çağlar boyunca, birçok rol oynadınız ve birçok şekil aldınız, yine aynı şekilde, o yaşam deneyimi için seçtiğiniz kişiliğe uygun özellikler ve yetenekler aldınız. Çok uzun zaman önce bireyselleştirilmiş bilincinize girdiğinizde, Yaratıcı-bilincinizin büyük bir kısmını taşıyordunuz, ancak o muazzam KAYNAK’tan ayrı ve uzak olarak birlikte-yaratıcı olma görevi sizin için çok yeniydi, çünkü o zamanlar “kutsal saf varlıklar”dınız. Yetilerinizi geliştirmek için milyarlarca ve milyarlarca yılınız oldu, ve siz, Yıldız Tohumları, kendinizi birçok parçalara bölüp küçültmüş olsanız da Ruhunuzda, Kutsal Kalbinizde ve Kutsal Zihninizde depolanmakta olan tüm geçmiş deneyimlerden türemiş büyük bir bilgeliğe sahipsiniz. Artık birçok geçmiş çağdan edindiğiniz bilgi ve yetilere erişim ve Ruhsal yetilerinizi kullanmayı öğrenme sürecindesiniz. Bu nedenle “unutma perdesi” çözülmektedir, ve böylece, denge ve uyuma geri döndüğünüzde, fiziksel hücresel yapınızda ve engin “Varlığınızda” depolanmış “kozmosun bilgeliğine” erişebilirsiniz.

Evrensel ve Galaktik yakın geçmişte “bireyselleştirilmiş bilinç” kazanmış olan “genç ruhlar”a, bu hızlanmış yükseliş zamanlarında Yeryüzünde enkarne olma izni verilmiştir. Artık “evrenin bilge, yaşlı ruhları” için şu anda yürürlükte olan emsalsiz tekamül ve dönüşüm sürecinde Yeryüzünde ikamet etme zamanıdır. “Kutsal saf varlıklar” ve bireyselleştirilmiş bilinç almış genç ruhlar birçok yeni ve harika yıldız sisteminde doğuyorlar.

Buralarda kutupluluk ve dualite spektrumunun geniş bir alanda salınmasına izin verilmeyecek, ve böylece birlikte yaratım dersleri tıpkı Yeryüzündeki çağlar boyunca geçmiş deneyimlerinizde olduğu gibi bu kadar acı dolu ya da kaos içinde olmayacak, Sevgili Gönüller, ailenize, komşularınıza, şehrinize ya da ulusunuza denge ve uyumu geri kazanması ve Yeryüzünün gerçek güzelliğine geri dönmesi için yardımcı olmak istiyor musunuz? Yüksek boyutlarda konuşlanmış Semavi Işık Şehirlerinin içerdiği Işığın ince frekanslarını Yeryüzüne demirlemek için bilinçli olarak çabalıyor musunuz? Kristal Ağın artık Yeryüzünü nasıl tamamen kapladığını açıkladık; ancak henüz sağlam bir şekilde demirlenememiştir. Bu ince Işığın dönüştürücüsü ve taşıyıcıları olarak sizler, bu yüksek frekanslı enerjileri demirleyeceksiniz, ve bunu yaparak Yeryüzünde fiziksel formda yeni kutsal yerler yaratacak ve Işık Şehirlerinin ortaya çıkmasını sağlayacaksınız.

Önünüzdeki kritik yıllara “Köprü Yıllar” adı verilebilir, birçok bilinç seviyesine köprü olacak ve Işık Şehirlerine köprüler kurarak onları sıkıca Yeryüzüne demirleyeceksiniz. Kendiniz ile Yeryüzündeki ruhsal aileniz arasında yeni bir farkındalık köprüsü kuracaksınız, ve ilahi Benliğinizin bir çok yönü ile yeni ve kuvvetli bağlantılar kuracaksınız; buna ikiz Aleviniz de dahil olacak (eğer Kutsal Kalbinizin ön ve arka portalları açık ise). Hem kendiniz hem de başkaları için bağışlama sürecini başlattınız.

Daha fazla kişi sevgi yayar ve eterlere dengeli ve uyumlu enerjiler gönderirse, bu, Gökkuşağı Köprüsünü inşa eder ve açar. Yaşam Pınarı Işığın yoludur, Yaratıcının nitelik, özellik ve erdemleri ile aşılanmış evrenin on iki ana Işınının enerjilerini yayar. Sizin, Anne/Baba Tanrımızın ve bizim aramızda bir Işık Yayı ve bir sözleşmedir. Daha önce birçok kez vurguladığımız gibi, biz kehanetlerde bulunmayız, çünkü insanlığın özgür iradesi her an muhtemel bir geleceği değiştirebilir. Tekrar ve tekrar altını çizdik, ‘Niyetinizi belirttiğiniz her şeye enerji verir ve kuvvetlendirirsiniz.’ Etrafınızda ve dünyanızda nelerin yanlış olduğu yerine mevcut pozitif özellikli şeylere odaklanın, böylece etrafınızdaki ve içinizdeki negatif titreşimli kalıpları zayıflatarak ya da yok ederek pozitif yönleri güçlendireceksiniz.

Etrafınızdaki gölgelere ya da eşitsizliklere odaklanmayın. Her şeye daha yüksek bir açıdan bakmaya başlayın, ve ‘küçük hikaye’ nin dramasına kapılmak yerine ‘büyük resmi’ görün. Bu varoluşun tüm seviyeleri için geçerlidir, ve ‘merkezde’ olup pozitif, dengeli frekans kalıpları ışırken, bu, yaşamınızın her yönünü etkilediği gibi etrafınızdakileri ve nihayetinde de ‘kolektif bütünü’ de etkiler. Sevgili varlıklar, yaşamınızı ve çevrenizi ve nihayetinde dünyayı anında dönüştürme araçlarına sahipsiniz. Vizyonunuza cesaretle tutunun; yaşamınızdaki ve etrafınızdaki pozitif yönlere odaklanın; böylece karşılaştığınız herkesin içindeki Işık/Sevgiyi, ister güçlü olsun ister sönük, kuvvetlendirirsiniz. İradenizi Yaratıcının İradesi ile hizaladığınızda, Elohim yönetiminde, Form Geliştiriciler arasında yerinizi alacaksınız, çünkü Yaratımın tüm seviye ve yönlerinin bu zamanda Yeryüzünde birleşmesi, yayılması ve örneklenmesi hükmü verilmiştir. Yeni bir mavi kopya ve İlahi sema Dünya Gezegeni için Yüce Yaratıcının zihninden her şeyi kapsayan büyük bir düşünce formu olarak çıkmaktadır. Yeni Çağ planı hızla ortaya çıkmaktadır, ve İlahi Ananın Kozmik Rahminde oluşum aşamasında olan yeni altın galaksinin İlahi Mavi Kopyasının tohumları maksimum Yaratıcı Işık ile atılmaktadır, böylece bu harika yeni yaratımlar mümkün olduğunca çabuk tezahür ettirilebilecek ve gerçeğe dönüştürülebilecek. Yeni kozmik mavi kopyanın çok çeşitli segmentleri, yüksek boyutlarda bulunan çok sayıdaki Işık piramitlerine yerleştirilmiştir; ve henüz bu tezahür etmemiş potansiyel güç santrallerine ulaşması ve fiziksel dünyada yaratılmayı bekleyen harika yeni vizyonu yaratması için insanlığı beklemektedirler.

Birçoğunuz bu yaşamınızdaki görevinizi bilmek için arayış içindesiniz, ve biz de size diyoruz ki, ruhunuzun en büyük arzusu İlahi Benliğinizin çoklu yönlerini kabul etmeniz ve fiziksel olarak ilk defa bedenlendiğinizde sahip olduğunuz gibi tekrar birlikte yaratım üstatlığına geri dönmenizdir. Bir Işık Taşıyıcısı olarak, Yeryüzünde bizim temsilcilerimiz olacağınıza söz verdiniz ve içinizde dünyevi kontratlarınızı yerine getirmek için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Kuşkular yükselirken, unutmayın, geçmişteki tüm deneyimleriniz, ister başarılı ister görünürde başarısız olsun, size zengin deneyimler kazandırmıştır. Sevgililer, ışığınızı herkesin görebileceği şekilde yansıtın. Bizi çağırın ve size mümkün olan her şekilde yardımcı olalım. Bilin ki Ben her zaman sizinleyim, ve yürekten seviliyorsunuz.

Ben Başmelek Mikail.

Ronna Herman tarafından aktarılmıştır. Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz.

* STAR*QUEST* 6005 Clear Creek Dr., Reno, NV 89502 USA Phone/Fax: 775-856-3654

Email: RonnaStar@earthlink.net

Tercüme Semra Ekmekci

0 comments:

Yorum Gönder