17 Ocak 2013 Perşembe

YENİ BİR YARATIM AŞAMASI GERÇEKLEŞMEKTE

 
 Sevgili üstatlar, bunu anlamanız çok büyük önem taşıyor: Yaratımın tüm yüzleri, evrensel seviyeden aşağıya bütün boyutlar, özellikle sizler, Dünya gezegeni sakinleri, eşi benzeri görülmemiş bir değişimin ortasındasınız. Sizlere, Yaratımın On iki Işını’nı birçok değişik şekilde açıkladık. Bu on iki ışın, Baba/Anne Tanrımızın erdemlerini, özelliklerini ve niteliklerini içeren geniş Işık spektrumunu yayar. Şimdi, size söylemek istiyoruz, yeni Yaratımın ve genişlemenin İlahi planının bir parçası olarak, size Işınlar ve gelecekte sizi nasıl etkileyecekleri hakkında yeni bilgi vermemize izin verilmiştir. Size ayrıca demiştik ki evrendeki her şey, sabit bir değişim hali içerisindedir; bu özellikle siz insan Varlıkları için geçerlidir. 


Evet, her şey yukarı ve dışarı doğru döner (genişler), hatta Tüm-evren içindeki çoklu evrenler de dahil. Diyebilirsiniz ki sizler spiritüel yetişkinler haline gelirken ve kendinizin birçok yüzünüzün olduğunu kabul ederken, bu genç evren de bir dönüm noktasına geliyor. BÜTÜN Yaratım, Yüce Yaratıcının kalp merkezinden gelen titreşimler, Kendisinin, en küçükten en büyüğüne kadar, tüm yüzlerine dokunuyor ve nüfuz ediyorken, ileri doğru büyük bir sıçrayış gerçekleştiriyor.

Başlangıçta da böyle olmuştu ve evreniniz, Tüm-evrensel İlahi Plandaki yerini alırken bir kez daha olacaktır: sizden iki muhteşem Işık Işınını, Yüce Yaratıcının kalp/akıl merkezinden, tüm Yaratımın merkezi olarak adlandırdığımız yerden, dışarı fışkırırken imgelemenizi istiyoruz. Işıyan İlk Işın muhteşem bir ALTIN IŞIN idi, bütün Kıvılcımları ya da Yaratımın tohumlarını taşıyordu. Her şeyin ötesinde, kavrayabileceğinizin ötesinde bir güçle ışıyordu ve ivedi bir açlık ile ileri doğru atılan titreşimlerden oluşuyordu; genişlemek ve yeni bir şey yaratma İlahi İradesi. Bu Baba Işın idi, genellikle İlk Dava adı verilir.

İkinci Işın, parlak GÜMÜŞ IŞIN idi, Altın Işın kadar güçlüydü; yine de gelişimci, yenilikçi ve düşünceli bir doğaya sahipti. İçe-yönelik, sezgisel, yaratıcı ve merhametli. Bu Ana Işındı ve tüm yaratımın rahmiydi. Ana Işın Tüm-evrende varolan ve varolacak her şeyin yaratılmasında gerekli olan bilgeliği içeriyordu. Baba Işın, enerjiyi, arzuyu ve İlahi yaratma İradesini sağladı, ve Ana Işın ise yeni Yaratım GÜNEŞLERİNİ meydana getirecek ve büyütecek bilgelik ve kozmik kuluçkayı sağlayacaktı.

Altın Işın ve Gümüş Işın bir araya geldiler ve Üçünü Işını yarattılar; o, ful renkli spektrum ve alt-ışınların yayıldığı yerin erdemlerini ve özelliklerini taşıyordu. Ona GÜNEŞ IŞINI (Yaratımın erkek ve kız çocuklarının Işını) denebilirdi. Bu Işın, mümkün olan her şekilde Yaratımı deneyimlemek ve bilmek için bir arzu ile yanıp tutuşuyordu. “Aktif zeka”nın arzularını ve fiziksellik alemlerinde yaratma arzusunu taşıyordu.

Altın ve Gümüş Işınlar, bu evrenin Büyük Merkezi Güneşini yaratmak için gerekli olan dinamik enerjileri ve düşünce formlarını gönderdiler, ve iki muhteşem, parlak Tüm-evren kaynaklı Varlığa, bu yeni evrende bizim Anne/Baba Tanrımız olarak yerleşme onurunu verdi. Onların vasıtasıyla, Altın ve Gümüş Işın, onca ionlarca zaman boyunca bu genç evreni desteklemek, geliştirmek ve genişletmek için gerekli olan Sevgi/Işık ve ana yaşam gücü özünü sağladılar. Mükemmel bir uyum içinde ve Altın ve Gümüş Işınların vermiş olduğu planı takip ederek, Baba/Anne Tanrımız on iki harika Işını ve muhteşem on iki Varlığı meydana getirdiler; onlar, bu evrensel deneyim için gerekli olan bütün erdemlerin, özelliklerin ve niteliklerin taşıyıcıları ve tedarikçileri olacaklardı.

Bu büyük çeşitlilik içeren bir evren olacağı için, her bir Kıvılcımın ya da Yaratıcı yüzünün kendine bir Tanrı Işını seçmesine karar verildi: Tanrısal İrade ve Gücün ışını İlk Işını, veya aydınlanmanın/bilgeliğin, yaratım işlemin bir parçası olarak etki - tepki yasasını öğrenmenin ışını, İkinci Işını, ya da aktif zekanın, katılımcılık yetisinin ışını, Üçüncü Işını ile ilk iki Işını fiziksel ifadede etkin bir biçimde kullanmayı seçebilirlerdi. Yani, siz, evrensel seviyeden muhteşem Benliğiniz iken, bu evrendeki maceralarınızdaki yardımcı-yaratıcılığınızda hangi Işını temel olarak deneyimleyeceğinizi seçtiniz. Buna, kadim öğretilerde Monad ya da BEN’İM Varoluşu denmektedir ve Tanrı Işınınızın istekleri, özellikleri ve nitelikleri, deneyimlerinizde ve Dünya üzerindeki bütün yaşamlarınızda bir noktaya kadar etkin oldu. Ana göreviniz, Tanrı Işınınızın pozitif özelliklerini öne çıkarırken, Işının güçlerinin yanlış kullanılmasından meydana gelen negatif özelliklerin de üstesinden gelmek oldu. Her biriniz, Işın enerjilerinin hepsini içinizde barındırmaktasınız ve onlar size belli bir miktarda etki ediyorlar. Ana yaşam derslerinizden biri, tüm Işın niteliklerini ve özelliklerini, birbirleriyle uyum içine sokmaktır.

Yedi Işın, bedeninizde yedi ana çakranın içine aşılanmıştır ki böylece yüksek bilincin Gökkuşağı Köprüsü adı verilen bağlantınız ile bu harika enerjilere direkt ulaşıma sahip olacaktınız. Yedi çakraya ayrıca “zihinsel/duygusal merkezler” de denmektedir; birçok yaşamınız boyunca gerçeğiniz olarak kabul ettiğiniz negatif, çatışmacı düşünce formlarının ve arzuların yüzünden insanlığın belası haline gelmiştir. Bugün üzerimizde olan bu zamanlar için evrensel seviyede yol hazırlanmıştır. Önemli sayıdaki sizler, yapılan birçok çağrıya yanıt verdiniz. Sizler, cesur ve yürekli ruhlarsınız. Üzerinize büyük ve çeşitli görevler aldınız ve yaratmayı öğrenirken birçok harika macera yaşadınız, çok-boyutlu seviyelere inerken yaratımına yardım ettiklerinizi deneyimlediniz. Size daha önce bahsetmiştik, evrensel seviyede, sizlerden pek çoğunuz bir araya çağrılmış, parlak bir Işık küresi ile sarmalanmış ve sonra özel bir görev için gerekli olan bilgi/titreşim ile kodlanmıştınız. “Zaman tetikleyici” denebilecek bir şey oldu, özel bir zamanı aktive edecek ve o özel görevin yerine getirilmesi için bir istek veya İlahi bir hoşnutsuzluk yaratacaktı. Size söylemiştik, toplantılarda, seminerlerde veya özel olaylarda bir araya gelen birçoğunuz, katılmaları için içsel bir arzu, bir çağrı ile, ne olduğunun farkında olmasalar bile, yönlendirilmişlerdir. Bir şey sizi dürtüyor, ve bir kez daha, çağrıya yanıt vermelisiniz. Ruh aileniz ile bir araya geliyorsunuz, görev arkadaşlarınızla ve ionlarca zamandır birlikte yolculuk ettiğiniz kişilerle. Bu, muazzam parçaların tekrar birleşmesidir.

Ayrıca, evrensel seviyede, seçilmiş, bir araya getirilen başka gruplar vardı, parlak bir Işık Küresi ile sarmalandılar. Bunlar, üç Tanrı Işınından bilgili Varlıklardı, onlardan başka eşsiz bir görevin bir parçası olmaları istenmişti. Bu Varlıklar için plan üç Tanrı Işınlarının üçünün de özellikleri, erdemleri ve nitelikleri ile aşılanmaktı, ki böylece evrendeki yolculukları boyunca ve Dünya üzerindeki her bir enkarnasyonlarında, Tanrı Işınlarını değiştirecekler ve her Işının eşsiz özelliklerini temelleri olarak deneyimleyeceklerdi. Bu harika bir hediyeydi, ancak büyük bir yük idi de, çünkü bu grup içinde, çok başka şeyler haline gelebilen kişiler görebilirsiniz, genellikle ne olmak ya da ne yapmak istediklerine karar veremezler. Bazen onlara, “elinden her iş gelen ama hiçbirinde usta olamayan” denir. Genellikle bir çok seçime bölünmüşlerdir ve sonuç olarak, bazıları hemen önündeki yeteneklerden ve fırsatlardan faydalanmayı bilemez. Sizler, ayrıca, çeşitli yetenekleri olan ve kafalarına koydukları her şeyi yapan insanlar da tanımışsınızdır; onlara verilen yeteneklerden tamamen faydalanırlar ve öne adım atıp diğerleri için yolu aydınlatanlar olurlar. Her büyük yetenek ile büyük sorumluluk gelir, ve birçok sevgili ruh, yol-gösterici ya da yolu-aydınlatıcı olma fırsatından faydalanamadı. Yine de, gelecek için, şu anda Dünyada olup bitenler için, temeli hazırlayanlar, bu ruh grubuydu.

Hepiniz İndigo çocukları, Kristal çocukları ve geleceğin Altın çocukları olarak adlandırdığımız varlıkları duymuşsunuzdur. Bu çocukların hepsi, Güneş Güç Merkezlerinin derinliklerinde varolan Elmas Çekirdekli Tanrı Hücresinin içinde üç Işını taşıyarak doğmakta ya da doğmuşlardır. Bir Işının diğer iki ışından daha baskın olduğu doğrudur; yine de, her üçüne de ulaşabilir durumdadırlar ve gelecekte muhtemelen değiştirerek bu özellikleri kullanacaklardır. Diğerlerinde, böyle olmayacaktır çünkü üç Tanrı Işını da aktif durumdadır ve bu özel, bilgili/akıllı Varlıkların içinde işlev görmektedir. Birçok gencin isyankar olmasının ya da “eski kurallara ve yöntemlere” uymamalarının sebebi bu değildir, çünkü onlar, ebeveynleri ve toplumları tarafından ortaya konan haksızlığı, bozulmaları, yalanları ve mantıksızlıkları hissederler. Geliştikçe, sayılan önemli güçler olacaklar ve sizlerin, öncü kuvvetin, geçmiş yıllarda tohumlarını ektiğiniz ve sahnesini hazırladığınız değişimleri uygulayacaklar.

Ek olarak, kendi Elmas Çekirdek Tanrı Hücrenizi aktive etmenizin yararlarından biri de, tüm üç Tanrı Işınının ve bütün alt-ışınların özel titreşimlerinin tüm erdemlerine, özelliklerine ve niteliklerine ulaşmanıza izin vermesidir; Devam etmekte olan tekrar-birleşme işleminde size sunulan en önemli armağanlardan biridir.

Bir süre önce size dedik ki Yaratıcı, yaratım işleminde aktif bir rol alıyor ve Yüce Yaratıcının arınmış titreşimleri, Dünyaya ulaşıyor ve artık insanlık için, bu en harika armağanı kabul etmeye hazır olanlar için, ulaşılabilir hale geliyor. Anlayışınıza yardımcı olmak için bilmenizi istiyoruz ki muhteşem ALTIN IŞIN, Baba Yaratıcı, ve harika GÜMÜŞ IŞIN, Ana Yaratıcı, artık aktif olarak galaksinizde, güneş sisteminizde ve Dünyanızda mevcuttur.

Gümüş Işın, Tanrıça enerjisi, en öndeki yerini alıyor, çünkü onun parlaklığı bu galaksiyi yeni bir doğum gerçekleştirmesine hazırlıyor. O, “yeni Yaratımın rahmini”, geleceğin yeni Altın Galaksisine hazırlık olarak, hazırlıyor. Hepiniz, inançla ve gayretle yola devam eden siz Yıldız Tohumları, bu evrendeki fiziksellikte geçen birçok serüvenlerinizden gelen deneyimlerinizin bilgeliğini sağlıyorsunuz. Size nadir bir fırsat sunuluyor; yürürlükte olan yaratıcı işlemde aktif bir rol alma fırsatı. Unutmayın, size söyledik, sahip olduğunuz bütün başarıların, bütün muhteşem deneyimlerin ekinleri toplanmaktadır ve gelecekte kullanılmak üzere kozmik kayıtlara konmaktadır. Bütün o acılar, kederler, başarısızlıklar ve negatif deneyimler, nötr, ilk yaşam özüne, gelecekte bir zamanda tekrar kullanılmak üzere dönüştürülecektir. Hepsi, hafızalarınızdan silinen, yakında unutulacak bir kötü düş olarak kalacak.

Hiyerarşi içindeki bir çok sınıfı duymuşsunuzdur, ve bilmenizi isteriz ki yeni bir sınıf oluşturuldu. TANRIÇA / GÜMÜŞ IŞIN SINIFI, ve hepiniz katılmak için davetlisiniz. Erkek ya da dişi bedende olmanızın bir önemi yok, çünkü gerçek sizin bulunduğu alemde, sizler cinsiyetsizsiniz ve Anne/Baba Tanrının tüm erdemlerini ve özelliklerini taşımaktasınız. Yapmanız gereken tek şey, kalbinizi/ruhunuzu Gümüş Işından gelen Sevgi/Işık armağanını almak için açmak ve onaylamaktır: Yaratıcı Işığın, yürekli ve gerçek taşıyıcısı olacağım. Tanrıçanın ve Gümüş Işının sevgi, merhamet, ve bilgeliğini almaya hazırım. Elmas Çekirdek Tanrı Hücremin içindeki üç Tanrı Işınının da tüm özelliklerini ve erdemlerini istiyorum. VE ÖYLE OLSUN VE ÖYLEDİR! Sizinle kutluyoruz ve size bu harika müjdeleri getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bizler sizin daimi ve sevgi dolu yoldaşlarınızız ve aranızda çok mutluyuz. BEN Başmelek Mikail.

© 1998-2003 Ronna Herman, Star Quest All Rights Reserved

Tercüme : Semra Ekmekci

0 comments:

Yorum Gönder