18 Ocak 2013 Cuma

BAŞMELEK MİKAİL- PORTALLARA VE IŞIK ŞEHİRLERİNE ULAŞMAK

 
Sevgili Üstatlar, bu yorgunluk hissinin ortasında, Yeryüzünü süpürmekte olan ve insanlığın bilincine nüfuz eden büyük bir umut ve güçlenme hissi vardır. Farkında olduğunuzdan ve henüz sırrına eremediğiniz sahne arkasında çok daha fazla şey meydana gelmektedir; yine de sahne, gözlerinizin önünde bir çok harika mucizenin meydana gelmesi için hazırdır. Birçok kez açılan portallardan (kapılardan) ve Işık şehirlerinden bahsettik; yine de, hala size anlatmaya çalıştığımızı tam olarak anlayamıyorsunuz. Size ayrıca demiştik ki şu anda meydana gelmekte olan olağanüstü dönüşümsel süreci gözlemlemek üzere Tüm evrenden galaksinize/güneş sisteminize gelmiş olan harika Işık Varlıkları var. 


Geçmişte, bu büyük Varlıklar kendilerine ait kırılmış ışık parçacıklarını aşağıya göndermişlerdi; ancak bu evreninizin ve özellikle Yeryüzü ve güneş sisteminizin evriminde kritik ve önemli bir çağ olduğu için, o tüm muhteşemlikleri ile buraya gelmeleri istendi. Bu evrenin nasıl işlev gördüğünü anlıyorsanız, Büyük Varlıkların tüm parlaklıkları ve ihtişamları ile yaşamakta olduğunuz alt boyutlara gelmelerinin mümkün olmadığını bilirsiniz. Unutmayın, size demiştik ki bütün büyük üstatlar, avatarlar ve Yaratıcının Habercileri aranızda dolaşabilmek için enkarne oldukları bedenlerine gerçek muhteşemliklerinden sadece küçük bir parçalarını getirirler.

Yaratıcının Temsilcileri, yüksek Yaratım alemlerinden alt kademelere yolculuk yapabilmek için yaşadıkları boyutlardan frekanslar ve geometrik Işık kalıpları içeren göksel Işık küreleri meydana getirdiler. Onların Işık Güneşleri, evlerindeki çevrenin özelliklerini, niteliklerini ve yönlerini taşıdığı kadar, insanlığa bildirmek istedikleri bilgi ve bilgeliği de içeriyordu. Bu büyük Varlıkların her biri özel armağanlar/beceriler ve yetenekler taşımaktadır. Bu yetenekler onlara Yüce Yaratıcının kalbinden/zihninden bizzat bahşedilmiştir ki onlar, beşinci ve yüksek boyutlarda inşa etmeye başladığınız Işık Piramitleri yoluyla sizin için de erişilebilir hale gelmektedir. Bu büyük Işık gemileri ya da Işık Şehirleri, dünyanızın birçok kilit noktalarındaki bu muhteşem yapıların yüksek konsantrasyonları ile galaksinizde yüksek boyutlardaki yerlerini almışlardır. Duyduğunuz ve açılmalarına yardımcı olduğunuz Limitsiz potansiyele açılan Portallar, bu Işık şehirlerine giden kapılardır, böylece içerdikleri tüm güzelliklere erişebilirsiniz ve yıldızlar arasındaki yuvanızı terk ettiğinizden bu yana ilk kez, bu olağanüstü Varlıklar ile iletişim kurabilir ve etkileşimde bulunabilirsiniz.

Yeryüzünde birçok şehir ve yerler, Işık Şehirleri olarak işaretlenmiştir ki böylece çabalarınız sayesinde büyük yükseliş Işık kolonları yüksek alemlerden yeryüzüne yansımaktadır / ışımaktadır. Binlerce insan bu şehirlere göç ediyor, açıklanamaz bir güdü ya da istek ile buralara çekiliyorlar. Öğrenme, şifa, ruhsal bilgelik merkezlerinin şekillendirildiği Işık İstasyonları olarak işaretlenen başka yerler de vardır. Binlerce sevgili ruh, bilgelik kazanmak, şifa almak ve yolculuktaki ruh ailelerine ya da yoldaşlarına katılmak için bu yerlere çekileceklerdir. Yeni Yaratımın tohumlarını ve bilgeliğini alıp evlerine götüreceklerdir ve bu dönüşüm frekanslarını Işık Alemlerinden etrafındakilere yansıtacaklardır.

Fiziksel bakış açınızdan boyutların ne olduğunu daha iyi anlamanız için, boyutları çarka sisteminize benzeteceğiz. Boyutlar, bir dizi frekans ve titreşim ile uyum içinde olan bilinç seviyelerinin iç içe girmesi olarak tanımlanabilir. Her bir yüksek boyut, daha az yoğundur ve daha fazla arı frekans taşırlar ve bunun karşılığında daha engin ve kompleks kozmik bilgi / Yaratıcının gerçeğini ve evrensel yasaları içerir. Yaratılmış olan her şey niyet ve farklı frekanslarla birleşmiş enerji titreşimleri ile meydana getirilir. Maddenin yoğunluğu, Yaratıcıdan ve Tanrımızın bulunduğu Büyük Merkezi Güneşten uzaklaştıkça artar.

İLK BOYUT: KURULMA

BİRİNCİ ÇAKRA * KUYRUK SOKUMU / KÖK * İçgüdüsel doğa. Hayatta kalma ve kendini-koruma mücadelesi. Odak, “fiziksel beden ve bir fiziksel dünyada nasıl varolmak”tır. Kök salmanıza izin verir ki böylece Yüksek Benliğinizden, Yüksek Alemlerdeki Tanrı Işınınızdan veya İlahi Ben’im Varoluşunuzdan olduğu kadar Yeryüzünden de Yaşam Enerjisi alabilir ve uyum sağlayabilirsiniz.

İKİNCİ BOYUT: HİSSETMEK

İKİNCİ ÇAKRA * CİNSEL * Odak hissetmek ve duygulardır. Ego merkezli beden. Cinsel/tutkulu aşk. Teslimiyet. Tahammül. Almak, vermek ve etkileşimli ilişkiler hakim. Daha çok içgüdüsel doğanız tarafından kontrol edilirsiniz. Dünyaya bağlı duygular; korku, şüphe ya da dogma, bir sezgiden ve ruhsal bilgelikten çok kuraldır.

ÜÇÜNCÜ BOYUT: MEYDANA GETİRME

ÜÇÜNCÜ ÇAKRA * GÜNEŞ SİNİRAĞI * Duygusal merkez. Kişisel güç merkezi. Fiziksel varoluş boyutunda birlikte yaratıcılar olmaya başlamak ve etrafı etten duvar ile örülmüş bir Ruhsal Varlığın nasıl işlev gördüğünü öğrenmek. Yaratmanın evrensel yasalarını ve etki tepki yasasını öğrenmek. Üstatlık kazanmak için ruhsal merkezli bedene uyumlanmayı bir kez daha öğrenmek ve ego merkezli bedeni kontrol etmeyi öğrenmek.

DÖRDÜNCÜ BOYUT: İLHAM * KENDİNİ-FARKETME

DÖRDÜNCÜ ÇAKRA * KALP MERKEZİ * Yaratıcı/Yaşam Gücü enerjisini, Yüksek Benlikten fiziksel bedene demirler. Tekamül ettikçe ve daha fazla Yaşam Gücü enerjisi ile bütünleşebildikçe, İlahi bilgeliğin Üç-Katlı Alevi, İlahi İrade ve İlahi Aşk daha parlak ve güçlü bir şekilde yanar ve Yüksek Benliğiniz, Mesih Bilinciniz ve Tanrı Işınınız ile tekrar birleşmek için can atmaya başlarsınız. Tutkulu aşk ifade edilmek ister ve varoluşun maddi düzleminin ötesinde bir şeye can atmaya başlarsınız. Fiziksel bedeninizi şifalandırma ve uyumlandırma işlemine ve İlahi Hakkınızı almaya başlarsınız.

BEŞİNCİ BOYUT: SES ÇIKARMA * İLETİŞİM

BEŞİNCİ ÇAKRA * BOĞAZ MERKEZİ * Söz dünyasının gücü. Gerçek iletişim, ifade ve yaratıcılık. Sezgisel yeteneklerinizi ve çok-hassas yetilerinizi kullanmaya başlarsınız. Yüksek Benliğiniz hayatınızda aktif bir rol almaya başlar ve yüksek alemlere giden gökkuşağı köprüsünü aktive edersiniz ki böylece koruyucu melekleriniz, rehberleriniz ve Işık Varlıkları ile etkileşime girersiniz. İllüzyon perdesi yavaşça kalkmaya başlar ve yalnız olmadığınızı bilirsiniz. Yüksek Alemlerin, “Mutluluk (Vecd) Haline” ulaşırsınız ve Tanrımız ile bağlantıya geçmenin ne anlama geldiğini anlarsınız. Asla aynı değilsinizdir ve Olan Her şey ile Birliğe katılmak için o mucizeyi deneyimlemek için daima arayışta olursunuz. Işık/Güç Piramitlerinde depolanmış olan İlksel Yaşam Gücünün sınırsız kaynağını kullanabilirsiniz, böylece imgeleyebildiğiniz her şeyi yaratabilir ya da ona sahip olabilirsiniz. Geleceğinizi planlamayı, niyetinize odaklanmayı, en yüksek sonucu istemeyi ve sonra rüyalarınızı gerçekleştirecek adımları atmayı öğrendikçe, üçüncü ve dördüncü boyutun bozukluklarını atlatırsınız. Orta yola (sırat-ı müstakim) dönmek ve fiziksel olan her şeyi denge ve uyum içine sokmak için çabalarsınız.

ALTINCI BOYUT: İMGELEME * BİRLİKTE YARATMAK

ALTINCI ÇAKRA * ÜÇÜNCÜ GÖZ * ALIN ORTASI * Sezgi, iç-görü ve duru-görü. Dualitenin ötesinde algı. Kozmosun ötesindeki bilgeliğe ulaşmak ve zihinsel dinginliği başarmak. Bir biliş haline ulaşırsınız, böylece yüksek gerçeğinizi nerede arayacağınızı ve o gerçeği en iyi şekilde nasıl yaşayacağınızı bilirsiniz. Beyin yapınızın yüksek Boyutlarında depolanan bilgelik Işık Paketlerine ulaşırsınız, ve engin ve muhteşem bir Varlığın Işık parçası olduğunuzu fark etmeye başlarsınız. İlahi Hakkınızı almak ve Evrensel İlahi Görevinizi yerine getirmek için arayışta olursunuz.

YEDİNCİ BOYUT: AYDINLANMA * TEKRAR BİRLEŞME

YEDİNCİ ÇAKRA * TAÇ * Üst beyin güçlenmiştir. Ruhsal Arzunuz güçlenir, İlahi Bilgeliğiniz artar ve Tanrısal Benliğinizin birçok yüzü/parçası ve Tanrınız ile tekrar birleşmeniz hızlanır. Altıncı ve Yedinci Boyutlarda tamamen var olamaz ve bir fiziksel bedende kalamazsınız; ancak, bu seviyelerden faydalanabilir ve ince frekanslarına ulaşabilirsiniz ve aura alanlarınıza ve farkındalığınıza dahil edebilirsiniz. Beşinci, altıncı ve yedinci boyutlara ulaştığınızda, mükemmelleştirilmiş Adem/Havva Kadmon Işık Bedeninizi tekrar inşa etme işlemine başlarsınız. Dördüncü boyutun pozitif, dengelenmiş alemleri içinde işlev göreceksiniz çünkü önce fiziksel Yeryüzüne ve varoluşun maddi alemine ilk adımınızı atarak başladığınız Işık Varlığına doğru evrim sürecindesinizdir. “TANRISAL İFADEYİ” birçok şekilde tanımlayan ve vurgulayan Yaratımın Kozmik Döngülerinin bir sırası vardır; bu yüzden “zamanın değişimlerine” adapte olmak ve akışta olmayı öğrenmeniz ve üç- ve dört-boyutlu realitenin sınırlı ve kısıtlayıcı inançlarından kurtulmanız çok önemlidir, böylece bilgelik kazanır, daha yüksek gerçekleri arar ve kökeninizdeki “Tanrısal Hal”inize daha çok yaklaşırsınız.

Yüce Yaratıcının Güneş Ateşinin bu evrendeki her şeye nüfuz ettiğinin farkında olun. Güneş sisteminize, Dünyanıza ve insanlığa nüfuz etmekte olan saf Yaratıcı Işığının manyetik etkisinden ve ışınımından hiçbir şey kaçamaz. Çakralarınız, bedendeki elektromanyetik piller (vorteksler) gibidir. Elektromanyetik frekansların titreşimi yoluyla Işık dili, bilincinizin çoklu boyutlarını aktive eder. Titreşimsel frekanslar ile uyum içinde ya da uyumlanmış olmalısınız ki onlara ulaşabilir ve onlarla bütünleşebilesiniz. Işığın/düşüncenin/sesin yüksek frekansları, kan yoluyla, hücreler, doku, organlar, kemikler, kaslar ve DNA ile sağlığınızı güçlendirerek titreşir. İnsanlığın düşük frekansları yaşam-veren enerjinin akışını engeller ve dört alt bedensel sisteminizin yoğunluğunu artırır. Kanınız, Dünya üzerindeki atalarınızın genetik kodlarını taşır ama en önemlisi kozmik atalarınızın genetik kodlarını taşır. “Var olmanın” yeni döngüleri, değişim arzusu ile başlar, ya da direnç gösteriyorsanız, çelişki ile başlar.

Daha çok çekim, yanıt verme ve özümseme ve “yüksek gerçekler” olarak bilinen yüksek rafine enerjileri iletme kapasitenize bağlıdır. Ruhunuz ve Yüksek Benliğiniz, neden acı dolu durumlar deneyimlemeyi ya da ifade etmeyi seçtiğinizi hatırlar, ceza olarak değil bir çözüm olarak. Kişisel kararlılığınızı ve yerine getirme arzunuzu güçlendirmek için çabalamalısınız. Egoya hizmet etmekten ruha hizmete doğru tekamül etmelisiniz. Ruhunuz, “Evrensel Bütüne” bağlı olan parçanızdır. Merhameti zor yoldan acı ve ıstırap ile (ego-merkezli) ya da kolay yoldan Yüksek Benliğiniz ya da Tanrı Işınınız (ruh-merkezlilik) tekrar bağlantıya geçerek kazanabilirsiniz.

UNUTMAYIN, YARATIMIN KUTSAL ARAÇLARI ŞUNLARDIR: KUTSAL ATEŞ, NEFES, İMGELEME, MEDİTASYON, ONAYLAMA, NİYET VE HAREKETE GEÇMEK/UYGULAMAK .

Yaratıcının Işığı, enerji, zeka ve maddenin kozmik özünü, İlahi Planı yerine getirmek için gerekli olan her şeyi, içerir. Tanrımızın etrafındaki Işık/Ateş Beden, bu evrenin İlahi Oniki Işın ve nihayetinde de Güneş Sisteminizin Yaratımın Yedi Işını haline geldi. İlk önce Yüce Yaratıcının Kutsal Kalp Merkezinden, Beyaz Ateş Varlığı olarak meydana çıktınız, bunun için şöyle denir, “Sizler, Tanrının suretinden yaratıldınız.”

Sizleri güçlendirecek ve sizlere ilham vereceğiz, ve aramızdaki yerinize sizi geri getirecek olan yolda ilerlerken kalbinizdeki ateşi yakacağız. Işık, sevgi, ve Tanrının kutsamaları sonsuza dek üzerinizde olsun. BEN Başmelek Mikail.

© 1998-2003 Ronna Herman, Star Quest All Rights Reserved

775-856-3654 • ronnastar@earthlink.net * 6005 Clear Creek Drive • Reno, NV 89502

Tercüme : Semra Ekmekci

0 comments:

Yorum Gönder