29 Ocak 2013 Salı

BAŞMELEK MİKAİL - RUHUNUZUN ŞARKISINA * ENERJİ İMZANIZA İNCE AYAR

 http://www.dunyaana.com/images/earth.jpg
 Sevgili üstatlar, sizin dünyanız ile bizimki arasındaki perde yavaş yavaş incelirken, genişlemiş bir realitede ve gelişmiş bir Varoluş halinde işlev görebilmeniz ve rahat edebilmeniz için gerekli olan araç ve bilgileri size vermeye çalıştık. Varoluşun dünyevi boyutundaki kitlelerin ana düşünce biçimlerini ve yaygın inançlarını izleme yetisine sahip olduğumuzu ve gelişmiş duyularımızla, dünyanın çeşitli bölgelerindeki Işık ve gölge gelgitlerini gözlemleyebildiğimizi anlamanız önemlidir. Yükseliş Işık kolonlarının nerelerde sağlam bir şekilde durduğunu, kutsanmış Işık /Sevgi Adamantin Partiküllerinin Yeryüzünü saran labirentlerin derinliklerine kadar ışıdığını ve sonra kutsal gezegeninizin Kutsal Kalp merkezine nüfuz ettiğini görebiliyoruz.

İlahi iksir merkezinden dışarı doğru ışımakta, dokunduğu her şeyi etkilemektedir. Kaynak Işığı, en yoğun formlara ve en derin karanlıklara dahi nüfuz etme yetisine sahiptir. Bu nedenle tüm İnsanların kalpleri ve zihinleri arasında sağlam bir İlahi yapı vardır, buna Ruhun kıvılcımı da diyebilirsiniz. Bir umutsuzluk duygusu var, çünkü hayatta tatmin edici ve önemli görünen her şey artık mutluluk, memnuniyet ya da huzur hissi getirmiyor. Ayrıca bizler sizin ışığınızı ya da ışıktan yoksunluğunuzu görebiliyoruz, sevgililer, çünkü gerçekte kim olduğunuzu bizden saklayamazsınız. Etrafınıza yaydığınız “Işık kalıplarının” ve de enerjik imzanızın rezonansının, ister uyum içinde olsun ister olmasın, farkındayız. Sadece, içinizde uyum ve dengeye dönme arayışında olmanız değil, ayrıca eşsiz ve güzel Ruhsal Şarkınızı sahiplenmeniz ve mükemmelleştirmeniz de Yüksek Benliğinizin en büyük arzusudur.

Bizim varoluş alemimizdeki Işık ve ses spektrumu, sizin duyularınızın ve dahi hayallerinizin de ötesindedir, çünkü sizin realitenizde, göksel seslerin, parlak Işığın ve bizim çevremizin güç ve ihtişamının sadece küçük bir parçasını deneyimleyebilirsiniz. Her bireyin Ruhsal-Benliği, kendi yaşam deneyimlerinin yöneticisi olarak uygun rolünü tahmin etmek için çabalamaktadır. Ruhsal-Benlik ile ego arzulu beden arasında bir savaş sürmektedir, çünkü ego üç alt bedensel sisteminin kontrolünü kaybetmek istememektedir: fiziksel, duygusal, zihinsel bedenler. Ruh ölümsüzdür ve Tanrı-Benliğinizin kişiliği olarak da adlandırılabilir, ve gerçekte kim olduğunuzu ve Tanrı Işık Parçası olarak deneyimlediğiniz tüm yolculuklarınızı da hatırlamaktadır. Ego arzulu beden, fiziksel kişiliğinizin bütünsel bir parçasıdır, ve fiziksel, zihinsel ve duygusal bedenlerinize, bu önemli yaşamınızda deneyimlemeyi seçtiğiniz özellikler, güçsüzlükler, kuvvetler, zorluk ve fırsatlar şifrelenmiştir.

Kadim öğretiler, “ego arzulu bedeni öldürmelisiniz,” demiştir. Ancak, bu, sizin için en hayırlı olanı yaratmanıza yardımcı olmayacaktır. Ego arzulu beden ve özgür irade, yeryüzü boyutunda yardımcı-yaratıcı olarak size armağan edilmiştir. Fakat, egonun Ruhun hizmetkarı olması gerekiyordu, aksinin değil. Ve böylece, diğer dengesiz yaratımlar ile birlikte, bağımlılıklar ya da denge ve uyuma döndürmek için çalıştığınız negatif alışkanlıklar için sır, onları “özgürlüğüne bırakıp sevmektir,” direnç göstererek size tutunmalarını engellemek değil.

Fiziksel boyutun “yapılarından” bahsetmiş ve yarattığınız inanç yapılarının, sizi fiziksel bir yapının kısıtladığı kadar hapsettiğini anlatmıştık. Fiziksel bedeniniz, bir mutluluk, neşe ve özgürlük bedeni olabilir, ya da acı ve sınırlılık hapishanesi haline de gelebilir. İlişkileriniz, işiniz, aileniz ya da ruhsal inançlarınız, güzel, size katkıda bulunan ve kişisel -değer duygusu, tatmin ve başarı duygusu getiren bir hal alabilir ya da sırtınızda ağır bir yük olup kendinizi kabul görmeyen, değersiz ve güçsüz hissetmenize neden olabilir.

Hayatınız ve dünyanız için ne doğru ise ona odaklanmalı ve kendinizi arzu ettiğiniz gibi görmeye başlamalısınız. Yargısız olmak konusunda çalışmanız gerektiğini vurgulamıştık ve bu Kendinizi de yargılamamayı içermektedir. Unutmayın, Kutsal Kalbinize çekebileceğiniz tüm Yaratıcı Işık / Sevgi Partiküllerine artık ulaşabilirsiniz, ve Yaratıcı Adamantin Partiküllerinin sadece saf sevgi dolu niyetiniz ile aktive edileceğinin de daima farkında olun.

Uzun zaman önce, “bencillik erdeminden” bahsetmiş ve birçoğunuzu şaşırtmıştık, çünkü bu geçmiş çağlardan beri size öğretilen birçok şeyin direkt karşıtıydı. Sizden ricamız, kendinizde kabul etmediğiniz her neyse o olmayı ya da kendinize vermeyi bir düşünün. Bu, diğerleri için parlak bir örnek haline gelmenizi ve Sevgi/Işığınızı ve bilgilerinizi Dünya ile, insanlık ve tüm Yaratım ile paylaşmanızı sağlayacaktır. Uyumlu bir orta ya da üst düzey dördüncü boyutsal ortamda bulunduğunuzda ve kristal Işık Piramidiniz vasıtasıyla, beşinci boyutun güç / yeti / farkındalıklarını kullanırken, size, tüm Dünyada yüksek boyutlarda stratejik olarak belli bölgelere yerleştirilmiş Işık Şehirlerine erişim de sağlanmıştır. Böylece, Adamantin
Partiküllerinin, sevgi/yaşam iksirinin beşinci-boyuttaki kişisel piramidinize ve orada bıraktığınız benliğinizin eterik kopyasına akışını başlatabilirsiniz. Bu noktadan, taç çakranız vasıtasıyla, yatay Yaşam Nehrinden, Kutsal Kalbinizde depolanmak üzere fiziksel bedeninize akacak Yaratıcı Işık kaynağına sahipsiniz.

İhtiyacınız olan her şeye sahip olabilirsiniz, çünkü kaynağınız sınırsızdır. Parlak bir Işık, denge, dönüşüm ve güç pınarının, bu ışık parçacıklarının bedeninize aktığını imgeleyin. Size verdiğimiz tekniklerle, özellikle Sonsuzluk Nefesi ile, Yaratıcı Işık armağanını tüm dünyaya otomatik olarak yayacaksınız. Kararlı bir şekilde zihninizde, niyetinizi ifade ettikten ve Işık Taşıyıcısı olarak ritüelinizi gerçekleştirdikten sonra, bu partikülleri göndermek için odaklanmanıza gerek yoktur; İlahi plan yürürlüktedir ve seçtiğiniz yolları otomatik olarak takip edecektir. Adamantin Partiküllerinizin bir kısmını insanlığın ve Dünyanın yükselişi için ayırabilirsiniz, ve ayrıca bir kısmını da aktif bir üyesi olduğunuz grup piramitlerine adayabilirsiniz. Aile için grup piramitleri de yaratabilirsiniz ve piramitlinizi ve projelerinizi de bir parça Yaratıcı Işık ile aşılamayı unutmayın. Ve ayrıca, beşinci, altıncı ve yedinci boyutlarda Sevginizin / Işığınızın bir kısmının Ruhunuzun grup piramidi ile bağlantıya geçtiğini imgeleyin, ve ışımanız güçlendikçe ve büyüdükçe, Ruh-Benlik ailenizin sizi selamlamak üzere beklediği yüksek varoluş boyutları ile bağlantıya geçeceksiniz.

Sevgi / Işık ile dolup taştığınızda ve Ruh, yaşamınızın ve deneyimlerinizin yöneticisi haline geldiğinde, sevgi, refah, ve saygıda payınıza düşeni alma konusunda artık endişeye kapılmayacaksınız, çünkü kim ve ne olduğunuza dair kabul içinizden gelmektedir ve bu da ancak bir üstadın bencillikten uzak haline ulaştığınızda mümkündür. Zenginliklere, erdem ve yeteneklere erişim doğuştan gelen İlahi hakkınızdır, bunu biliyorsunuz, ve fiziksel dünyada aslında kimseye ya da hiçbir şeye bağımlı değilsiniz.

Her sabah uyanırken, Yüksek Benliğinizden yardım dilediğinizde ve her günün en yüksek hayrı için Yüksek Benliğinizin İradesi ile uyumlanmayı ve üçüncü boyutsal dünyaya doğru adım atarken altın / beyaz Işık sütununun sizi sarmasını istediğinizde, Ruhsal-Benliğinize size rehberlik etmesi, ilham vermesi ve yönlendirmelerde bulunması için izin vermiş olursunuz. Böylece Yüksek Benliğiniz ve Işık Varlıkları ile aranızdaki bağlantıyı kuvvetlendirmiş olursunuz ki onlar da sizinle sezgileriniz yoluyla iletişime geçebilirler ve bu şekilde her günün her anında en iyi seçimleri yapmanızda size yardımcı olacaklardır. Şu sözleri söylemeniz de bu işlemi hızlandıracaktır: “Şimdi ego-benliğimi, Yüksek-Benliğimin yönetimine bırakıyorum, ve birleşmiş çabalarımızla, sadece güzellik, uyum ve denge yaratacağız, hem içimizde hem de çevremizde.”

Bu işlem, Yüksek Benliğinize yaşamınızı en iyi kaderinize doğru yönlendirmeye başlaması için izin verecek, ve fiziksel / zihinsel / duygusal bedenlerinizi Ruhsal-Benliğiniz ile bütünleştirmek vasıtasıyla geçiş sürecini de hızlandıracaktır. Hepinizden bazı önemli, büyük kararlar vermeniz ve kaderinizin yolunu seçmeniz istenmektedir. Önünüzdeki birkaç dünyevi yıl, insanlık tarihinin en kritik dönemi olacaktır, çünkü her biriniz ya Ruhsal yolu ya da üçüncü / dördüncü boyutsal dünyanın illüzyon yolunu seçeceksiniz, bunun sonucunda da
düşük-boyutsal ifadede derslerinize devam etmek üzere başka bir gezegende ya da Yıldız Sisteminde enkarne olacaksınız. Yeryüzünün eterik bedeni yüksek varoluş boyutlarına doğru ilerledi ve hepinizden onunla birlikte gelismeniz beklenmektedir.

Cesur yürekler, bu dönüşümsel yıllar, yaşamınızın en heyecanlı, en doyurucu yılları olabilir, eğer Kutsal Kalbiniz vasıtasıyla Kutsal Zihninizi kullanmaya başlarsanız. Harika yetenek ve yetiler geliştirdiniz, ancak bilinçli olarak bu yetilere ulaşmalı ve farkındalığınıza getirmelisiniz ki böylece onları geliştirebilir ve başkaları ile paylaşabilirsiniz. Yaratmak istediğiniz kusursuz dünyayı imgelemenize izin verin, ve sonra Ruhun dürtülerini takip edin ve hayallerinizi tezahür ettirmek için gerektiğinde harekete geçin. Size bahsedilmiş yetileri kullanmak zorundasınız ki size daha fazlası verilebilsin.

Birçoğunuz şu soruyu sordu, “Meleki alemlerden gelen sizler ve birçok Işık Varlığı aynı anda nasıl oluyor da binlercemize odaklanabiliyorsunuz?” Bunun sizin sınırlı görüş açınızdan imkansız göründüğünü biliyoruz; ancak ince varoluş alemlerinde, bu bizim doğamızın ve yetilerimizin esas bir parçasıdır. Her şeyden önce, anlamanız için, bu evrenin yapısının daha da derinlerine inmeli ve maddi dünyanızın düşerek nasıl bu noktaya geldiğini ve de dönüşünüzün nasıl önceden planlandığını ve garanti edildiğini anlatmalıyız.

Evrenin yüksek alemlerinde olan büyük ve parlak bir Varlığın bir parçası ya da Işık parçacığı olduğunuzun farkındasınız. BÜTÜNÜN parçalarının toplamı olduğu kuantum teorisi ve BÜTÜNÜN parçalarıyla temsil edildiği parça ya da hologram kuramı İlahi Mavikopya içindeki bu evrenin yapısı için temel gerçeklerden biridir. Evrendeki her alt-boyutsal seviyede Işık piramitleri vardır. Bazıları, birçok amaca hizmet eden büyük piramitlerdir; ancak özellikle sizin için yaratılmış olan küçük, kişisel piramitler de tüm evrene yayılmıştır.

Kendinizi bir kez daha “parçalamanız” gerektiğinde, ya da Özünüzden başka bir Işık Parçacığı ayırmanız gerektiğinde, bu piramitlerden birine benliğinizin eterik bir kopyasını bırakırsınız. Beşinci boyutsal Işık piramidinizi kullanma yetisine ulaştığınızda tekrar birleşme sürecini başlatırsınız, ve bu ayrıca benliğinizin ve Ruh ailenizin birçok yüzü ile tekrar birleşme sürecine başlamaya hazır olduğunuzda meydana gelir.

Anlamalısınız ki evrene saçılmış birçok ikiz aleviniz var, ve sadece mevcut enerjik imzanıza ya da titreşimsel kalıplarınıza uyan Parçacıklar ile birleşebilirsiniz. Yedinci ve daha yüksek boyuttan ikiz alevi ile bağlantı kurmuş sadece birkaç gelişmiş Ruh vardır, ancak, tüm
Ruhsal birleşmeler büyük bir armağan ve kutlama nedenidir. Ayrıca evrende, Yaşam / Işık pınarları da vardır; bazıları büyük, bazıları küçük. Bir Işık / Yaşam pınarı sizi Tanrı Benliğiniz ile bağlantıya geçirir, ve ayrıca sizi Ruh ailenizin her bir parçası ile de bağlar. Ve de sizi koruyucu meleğiniz ve ruhsal rehberlerinize bağlayan bir Işık hattı da mevcuttur ve onlar size daima evrensel yasaların sınırları dahilinde yardımcı olmuşlardır. Bir kez ‘uyanmaya’ başladığınızda, ve aktif olarak bağlantınızı kuvvetlendirmeye çalıştığınızda, ve rehberlik ve yönlendirme istediğinizde, o Işık hattı parlaklık ve kuvvet olarak büyür. Meleki alemden bizler, tüm evrene kırılmış Yaratıcı Işığının pınarlarını yayarız. Bu pınarlar, Anne / Baba Tanrımızın temsilcileri olarak taşıdığımız özellik, nitelik ve erdemleri ışırlar, ve bunlar tüm insanlık için erişilebilirdir. Bilincinizi herhangi birimize odakladığınızda, otomatik olarak milyonlarca Işık pınarlarımızdan biri ile bağlantıya geçersiniz, ve bizler de aynı anda sizi fark ederiz. Bu bir radyo istasyonuna bağlanmak gibidir, ya da bir fişi prize takmak gibi.

Işık pınarının ve bağlantının kuvveti, yaydığınız frekanslara bağlıdır, ya da Ruh Şarkınızın uyum ve gücüne. Zamanla, eğer bir Ruhun arzusu ise, aura alanına daha fazla ışık yaymaya başlarız ve belli bir dengeye ulaşıldığında, ruhu kendi aura alanımız ile sararız. Bu uyum içinde bir birleşmeyi yaratır ve burada, Ruh içinde sürekli bir paylaşım içindeyizdir, ve kişinin yapması gereken tek şey bilincini yükseltmektir ve biz de onunla bağlantıya geçeriz. Sevgili habercilerimizin keyfini sürdükleri hal budur; fakat, yanılgıya düşmeyin, çok fazla adanmışlık ve dengelenmiş bir doğaya, Ruh ile uyuma ve saf bir kalbe ulaşmak için büyük bir arzu
ile yanmayı gerektirmektedir.

Sevgililer, beşinci boyutta Işık Piramidinizi inşa etmeniz ve düzenli olarak ziyaret etmeniz neden bu kadar önemlidir ve bu, Işık Şehirleri vasıtasıyla size verilmiş ne büyük bir armağandır, artık anlıyor musunuz? Asla yalnız yolculuk etmeniz niyet edilmemişti. Sizinle tekrar bir araya gelmek ve hızlanmış değişim zamanlarında size yardımlarımızı sunmak için bekliyoruz. Sizden hep bizi ziyaret etmenizi istedik, çünkü sadece bir düşünce ötenizdeyiz. Şimdi sizden bir Işık pınarı imgelemenizi istiyoruz; kalp merkezinizden çıkıp bizimle bağlanan bir yaşam hattı imgeleyin. Bizden istediğiniz kadar çok varlıkla bağlantı kurabilirsiniz, ve birlikte, tüm Dünyayı Yaratıcı Işık Pınarları ile kuşatabiliriz. Kalpten seviliyorsunuz.

BEN Başmelek Mikail.

Ronna Herman tarafından aktarılmıştır. Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz.

Email: RonnaStar@earthlink.net

0 comments:

Yorum Gönder