23 Ocak 2013 Çarşamba

BAŞMELEK MİKAİL – İLAHİ AŞKIN VECDİ

 
Sevgili üstatlar, bir an için durup içinize yönelerek hızla Kutsal Kalp Merkezinize gitmenizi istiyoruz. Derin bir nefes alın ve beynin sağ kısmının bütünleşik parçası olan Kutsal Zihin Merkezinize de ulaşın. Şimdi şu sorular üzerinde düşünün: Her şeyin üstündeki en büyük özleminiz ne? Hayatınızda düşündüğünüz, hissettiğiniz ve yaptığınız her şeyde eksikliğini hissettiğiniz ne? Cevap İlahi Aşk’tır, sevgili Gönüller.

Fiziksel aleminizde deneyimlemekte olduğunuz aşktan bahsetmiyoruz, İkiz Ruhunuzun, yüksek alemlerdeki ruhsal ailenizin, muhteşem meleki dostlarınızın, Büyük Işık Varlıklarının, Anne/Baba Tanrımızın ve yüce Yaratıcının İlahi Aşkından bahsediyoruz. Eksik olan budur, ve Anne/Baba Tanrımızın ihtişamını ve çeşitliliğini yansıtmak ve deneyimlemek için yıldızların arasındaki yüce yuvanızdan ayrıldığınız ve kendinizi bireyselleştirilmiş bilince sahip iki Işık Parçacığına böldüğünüzden beri hasretini çektiğiniz budur.

Geçmişte size İlahi görevinizi tamamlamak için kutsal partnerinizden ayrılmayı nasıl kabul ettiğinizi, sırayla eril ya da dişil bedenlere girdiğinizi, ve genellikle biriniz yüksek alemlerde kalırken, diğerinin nasıl fiziksel boyutta enkarne olduğunu açıklamıştık. Nadiren, ikiz ruhlara fiziksel dünyada karşılaşma fırsatı verilir; yine de yüksek boyutlarda tekrar birleşmenize izin verildiği zamanlar harika zamanlardır; sevgi dolu bir vecd halinin, Özünüzün bir parçasının, arkanızda neyi bıraktığınızı ve gelecekte neyi arayacağınızı hatırlamanın içinize işlediği andır bu. Bu muhteşem armağan, üçüncü / dördüncü boyutun yoğunluğu içine battığınızdan beri sizin için erişilmez kılınmıştı – BUGÜNE KADAR.

Birçoğunuzdan şu uyanış zamanlarında farklı isteklerimiz oldu, siz de birçok deneme ve sınava katlandınız. Büyük bir kısmınızın, yavaşça ama emin adımlarla, daha iyiye doğru değiştiğini gördük, frekans kalıplarınızı yükseltip uyumladınız ve eski, sınırlayıcı düşünce biçimlerinden ve kısıtlarından kurtuldunuz. Ego-kaynaklı birçok duygu ve alışkanlıklarınızı terk ettiniz, Kutsal Kalbinizdeki Merkeze Dönmek ve kendinizin-hakimi olmak için çabaladınız. Yeni, kafa-karıştırıcı kavramları anlamak için çabalarken izledik sizi, elinizden geldiğince gerçeğinizi sahiplenmek ve yaşamak için mücadele ettiniz. Kendinizi adamanızın ve düşüncelerinizi izleme konusundaki sürekli ihtiyatınızın ve daima “her şeyin yüksek hayrı” için mücadele etmenizin karşısında eğiliyor ve sizi onurlandırıyoruz.

Geçmişe dönüp baktığınızda, radikal değişimler yaşamamış mısınız? Kişisel dünyanız artık daha huzurlu ve neşe dolu değil mi? Bolluk yaratmada ve rahatça ve güvenle yaşamak istediğiniz şeyleri yaratmada uzmanlık kazanmadınız mı? Her şeyde bolluk hakkına sahip olduğunuzu onaylamanız anlamına gelen Evrensel refah yasalarını öğrenip kalbinize kabul etmediniz mi? Unutmayın, evrensel akış döngüsünün sürmesine izin vermelisiniz, ihtiyacınız olanı almalısınız ve sonra dengenin dünyaya paylaşılmak için akmasına izin vermelisiniz ki böylece ikmal edilebilir ve çoğaltılabilir olsun, tekrar ve tekrar. Evet, adanmışlığınızın ve sadakatinizin ödüllerini bir bir topluyorsunuz, ve bizler, siz, Işık Arayıcılarının elde kazanmış olduğu gelişmeden çok memnunuz. Ancak, geçmişte elde ettiğiniz kazançlarınız ve deneyimlediğiniz mucizeler, şu anda mümkün olan ve sizi bekleyenler ile kıyaslandığında hiçbir şeydir: hiçbir şeyle kıyaslanamayacak bir armağandır bu.

Birçok kez, Anne/Baba Tanrımızın elçileri olarak yolculuk ederken Adem/Havva Kadmon Işık Bedeninize şifrelenmiş olan koşulsuz sevginin saflığından, ve bunun, üçüncü / dördüncü boyut deneyiminin geniş spektrumlu dualitesi ve yoğunluğu içine battıkça fiziksel, ego arzulu-beden ile nasıl bozulduğundan bahsettik. Anne/Baba Tanrımızın ve Yaratıcımızın ilahi aşkı ile teması kaybetmeniz gerekmiyordu, tıpkı soyunuzu ve İlahi mirasınızı unutmanızın planlanmamış olması gibi. Üçüncü ve dördüncü boyutların yoğunluğu içindeki yolculuğunuza başlarken, unutma perdesi hafızanıza yerleştirilmişti. Amacı sizi cezalandırmak değildi, tam tersi, merhametli bir hareketti bu, çünkü geçmiş enkarnasyonlarınızın olumsuzluklarını hatırlamak çok acı dolu olurdu ve aynı şekilde bilincin yüksek alemlerindeki birçok deneyiminize erişmeniz de aynı şekilde kafanızı karıştırırdı. Unutmayın, fiziksel alemdeki birçok geçmiş enkarnasyonunuzda, beraberinizde çok nadiren Tanrı bilincinizi getirdiniz, ve

insanların büyük bir kısmı, beyin bilincinin düşük seviyelerinde yaşayarak görevlerini yerine getirmekteydi. Bu artık değişmiştir, daha önce de açıkladığımız gibi, bu yaşamda Işık ve gölge spektrumunun neresinde enkarne olmayı seçtiğinizin hiçbir önemi yok, size ait değildir. Ailevi soyunuzu, fiziksel bedeninizi, ve yaşam şartlarınızı seçtiniz; meleki rehberleriniz ve koruyucu melekleriniz ile birlikte karar verilmiştir, üstatlığınızı bir kez daha kazanmak ve denge ve uyuma dönmek için, kadim karmik sorunlarınızı çözümlemek, eski negatif

düşünce kalıplarını şifalandırmak için size yardımcı olacak en iyi deneyimler seçilmiştir.

Size dedik ki DNA’nız ve İlahi mavi kopyanızda Anne/Baba Tanrımızın tüm özellik, nitelik ve erdemleri şifrelenmiştir. Siz, bir elektromanyetik kuvvet alanısınız; İlahi Işık özünün bir enerji paketisiniz. Her birinizin içinde, İlahi Aşkın vecdi ve mutluluğu şifrelenmiştir; fiziksel ifadede hayal edebileceğiniz her şeyin ötesinde doyuma ulasan kozmik bir deneyimdir bu. Fiziksel, kutsal kalp merkezini açmak ve uyumlamak sadece bir başlangıçtır, benliğinizin birçok yüzü ile yavaş yavaş tekrar bağlantı kurmaya başlayacağınız çok-seviyeli birleşme sürecine sizi hazırlamaktadır. Artık birçoğunuz, bizimle, yüksek boyutlardan görünmeyen dostlarınız ve yoldaşlarınız ile iletişim kurma kavramı konusunda rahatsızlık duymuyorsunuz. Şimdi, size en muhteşem armağan sunulmaktadır, İkiz Ruhunuz ile tekrar iletişim kurabilme ve İlahi Aşkın vecdini deneyimleme yetisi. Artık kendinizi yalnız hissetmenize ya da değerinizin onaylanması ve kabul edilmesi için sevgiye açlık duymanıza gerek yok. Tamamlanmak için özlem duymaya ve fiziksel olarak birinin güzelliğinizi size geri yansıtmasını ya da size aidiyet duygusu vermesini arzu etmeye gerek kalmamıştır. Anne/Baba Tanrımız, bu her şeyin ötesindeki armağanı size vermek için zamanın gelmesini beklemekteydi.

Birliğe geri dönüşten bahsettiğimiz zaman, fiziksel alemde de birçok ince boyutun da bütünleşmesini kastediyoruz. Size dedik ki gelecekteki İlahi mavi kopyanız şu anda buradadır, ve geçmişteki bir çok kural ve şartlar artık, yüksek bilinç yolunda olan sizler için geçerli değildir. Artık, üç ana Tanrı Işınından biri ile enkarne olmayacaksınız, çünkü örtüye hükmedebiliyorsunuz, ve tüm on iki kozmik bilinç Işınının hepsi tamamen erişilebilir ve aktif olacak. Gelecekte, hangi Işına ya da Işın kombinasyonuna odaklanacağınıza, kendinizi geliştirip eğiteceğinize karar vermek sizin elinizde olacak. Birçoğunuz Yeryüzüne geri dönmemeyi ancak İkiz Ruhunuz ve ruhsal ailenizin fertlerine katılmayı seçecek; gelecekte yeni Altın Galaksinin yaratımına yardımcı olmak için yeni bir İlahi görevi kabul edeceksiniz. Dünyevi deneyimlerinize ait birçok kural, şart ve kavramlar değişmektedir, çünkü insan varlıklardan Galaktik Varlıklara doğru tekamül ediyorsunuz, Işık alemlerindeki bir üstat olduğunuz gerçek mertebenize geri dönüyorsunuz.

İkiz Ruhunuz ile nasıl bağlantıya geçeceksiniz? İlk önce “İLAHİ AŞKA EVET” demeniz gerekiyor. Bu bağlantıyı, tüm Varlığınız ile arzu etmelisiniz, zihninizi ve kalbinizi, bir İkiz Ruha sahip olduğunuz ve onunla tekrar bağlantıya geçmenin mümkün olduğu kavramına açmalısınız. Işık Piramidinize gidin ve kristal masanın üzerine uzanın, Kutsal Kalp Merkezinize erişin ve Anne/Baba Tanrımızın ve Yaratıcımızın İlahi Aşk/Işık’ının akmasına

ve sizi doldurmasına izin verin. İkiz Ruhunuza seslenin ve ondan size katılmasını isteyin. Kalbinizi ve zihninizi dolduran sevgi sözcüklerini söyleyin, ve bir yanıt bekleyin. Bir yanıt geleceğini bilin; ancak onun nasıl ve ne zaman olacağına dair bir şart koşmayın. Sadece bilin ki zamanı geldiğinde, sevdiğiniz ortaya çıkacaktır. Ruh formundaki tekrar bağlantınız, oldukça “kişisel bir deneyimdir”, sizin ve sevdiğiniz için eşsiz ve değerli bir deneyimdir. Kalbinizi İlahi Aşkın tüm imkanlarına açın, ve bu deruni armağanı deneyimlemenin İlahi hakkınız olduğunu bilin. Deneyimlerinizi başkalarıyla paylaşmanıza gerek yok, ancak bilin ki etrafınızdakiler sizdeki farklılığı hissetmeye başlayacak ve yücelmiş, sevgi dolu doğanız karsısında kayıtsız kalamayacaklar. Etrafınızdaki herkes, İlahi Aşkı ifade etmenizin faydasını görecektir.

Fiziksel ifadede bir eşiniz ya da sevgiliniz olsa bile, Ruhsal formda İlahi diğer parçanız ile bağlantıya geçmeniz arzu edilmektedir. Diğer yarınız ile bağlantı kurduğunuzda ve özelliklerini ve niteliklerini bütünleştirdiğinizde, mucizevi bir şey meydana gelir: kendi Varlığınızda, bütünlüğünüze geri dönersiniz, ve onaylanmak için kendinizin dışına bakmazsınız ya da eksik olduğunu hissettiğiniz şeyi aramazsınız. Koşulsuz sevgiyi hissetmenin ve sonra ifade etmeyi öğrenmenin en hızlı ve kesin yolu budur, ve böylece, frekans kalıplarınız yükselecek ve bu ince sevgiyi, eşinize, sevdiklerinize ve etrafınızdaki herkese yansıtmaya başlayacaksınız. Büyük ihtimalle, eşiniz ve aileniz, sizden fışkırmakta olan İlahi / koşulsuz sevgiye kayıtsız kalamayacak ve aranızdaki ilişki hızla iyileşecek, değişecektir.

Birçok sevgili ruh, ruhsal seviyede, bu yaşamında yalnız yolculuk etmeyi ya da bir eş ya da bir ilişki arayışında olmaktansa ruhsal görevine odaklanmayı kabul etmiştir. Size diyoruz ki dünyevi yolculuğunuzu ne yalnız tamamlamak ne de yüksek alemlerin “mutluluk halini” deneyimlemek için öbür tarafa geçmeyi beklemek zorunda değilsiniz. Artık sizin için hafızanıza ve bilincinize yerleştirilmiş filtreleri ve perdeleri indirmenin zamanı gelmiştir. Kim olduğunuzu ve olduğunuz HERSEYİ hatırlamanızın zamanı gelmiştir. Yüksek düzen ile tekrar birleşmenin zamanı gelmiştir. İkiz Ruhların çok küçük bir kısmı aynı anda Yeryüzünde enkarne olurlar, ve bazen de birbirlerini bulup bağlantı kurmaları planlanır. Böyle bir durumda, bütünün iki parçası da fiziksel ifadede İkiz Ruhların birlikte nasıl tekamül edebileceklerini görmek için enkarne olmayı kabul etmiştir. İki taraf da içlerinde dengelenmemişse ve bu yolda değillerse, birbirlerini bulmaları mutlulukla sonuçlanmaz, sadece hayatlarına daha çok çekişme ve mutsuzluk getirir. Birbirlerine karşı bir saplantı oluşur, ve bunun sonucunda da “ne onunla ne de onsuz yaşanmıyor” durumu ortaya çıkar, çünkü ilahi aşkın sırrını öğrenmemişlerdir ve hala birçok şartta dualite ve ego-kaynaklı sevgi oyununu oynamaktadırlar.

Besinci boyuttaki Işık Piramidine gitmek, sizi yeni farkındalık seviyelerine ve gelecekte sizi beklemekte olan AYDINlanma armağanlarına hazırlamaktadır. Işık Şehirleri meditasyonu da İkiz Ruhunuz ve yüksek alemlerde bıraktığınız birçok parçanız ile tekrar birleşmeye hazırlanma sürecinizi hızlandırmıştır. Birçoğunuz, bu İkiz Ruhların birleşmesi kavramına ve muhtemel kozmik vecd haline dair kuşku duyacak ve hatta negatif duygular hissedeceksiniz. Size söylüyoruz, sevgililer, aşk duygusu ve fiziksel bedenlerin birleşmesi, bizim yüksek alemlerde deneyimlediğimiz mutluluk ve vecd haline kıyasla sönük kalmaktadır. Biz sürekli bir mutluluk hali içindeyiz, ancak hepsinden en kıymetli armağan ise, İlahi parçamız ile, olduğumuz HERSEY ve Özümüz ile bütünleşmektir. Yüksek boyutların her birinde, ilahi aşkın mutluluğu / vecdi çok daha büyüktür. Sizler, insan olarak, bizim sürekli deneyimlemekte olduğumuz Yaratıcının ilahi aşkının gücünü ve büyüklüğünü kaldıramazsınız. Bu yeni kozmik farkındalık seviyesini denemek ister misiniz? Size sunulmakta olan bu İlahi armağanı kabul etmeye hazır mısınız? Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok ama kazanacağınız çok şey

var. İkiz Ruhunuz, onu çağırmanızı bekliyor. “İlahi Aşka EVET” dediğinizde, Kutsal Kalp Merkezinizde ani bir değişim hissedeceksiniz, çünkü Anne/Baba Tanrımızdan gönderilen ilahi aşk armağanını almaya hazırlanıyor olacaksınız. Dünyevi yaşamınız sonsuza dek değişmiş olacak. Bizi çağırın ve size mümkün olan her şekilde rehberlik edip yardımcı olacağız. Bilin ki daima sizinleyim ve çok seviliyorsunuz,

Ben Başmelek Mikail.

© 1998-2005 Ronna Herman, Star Quest All Rights Reserved

775-856-3654 • ronnastar@earthlink.net * 6005 Clear Creek Drive • Reno, NV 89502

Tercüme Semra EKMEKCİ

3 comments:

Elif Sabah dedi ki...

Merhaba ..Bana nasıl yardım edebilirsiniz.Benimde ikiz Ruhum var
Lütfen beni bu konuda aydınlatırmısınız ne yapmalıyım?

Unknown dedi ki...

Ikiz ruhu buldukta ne oldu ruh esini buldu evleniuo. Sonzuza kadar gormucmiz biri icn acI cekmenin neresI hak ne kadar adaletli.

Adsız dedi ki...

Merhaba Semra hanım sizinle nasıl iletişime geçebilirim

Yorum Gönder