16 Ocak 2013 Çarşamba

Amerika yerlileri kızılderililerin uğradıkların soykırımın ruhsal sebepleri

 
SORU: Selam çocuklar. Arkadaşım Scott ve benim – selam Scott...o Güney Dakota'da – ilgimizi çeken bir şey var, bu kıtanın Amerika Yerli'leri, beyaz adamların topraklarını almasına, onları öldürmesine, özel olarak sadece onlara ayrılmış arazilerde yaşamaya zorlamasına, vb... izin vermeyi neden seçtiler?

TOBIAS: Gerçekten de....bu yerin, sizin şimdi Amerika dediğiniz yerin....Yeni Atlantis için belirlenmiş bir yer olduğunu söylemek zorundayız. Kızılderililer, orada olan yerliler, kutsal enerjiyi tutanlar, görevlilerdi. Onlar gerçekten Yeni Atlantis enerjisini ekmek üzere buraya ilk gelenlerdi. Yeni Atlantis aynı zamanda sizin Yeni Enerji diyeceğiniz şeydir.


Böylece onlar o enerjiyi aldılar ve onu tuttular. Ve bir anlamda, onların gideceğine dair bir anlaşma vardı. Ve bir anlamda, insani düzeylerde çok kez olduğu gibi, bunun için çok savaşlar yapıldı. Ama bunların altında, gideceklerine dair bir anlaşma yatıyordu. Ve bir anlamda diyebilirsiniz ki, kulağa ne denli garip gelirse gelsin, gitmek için ve tümüyle gitmek için seçebilecekleri en iyi yol buydu.

Onlardan önce giden Anasaziler....onlar farklı bir biçimde gittler. Onlar – nasıl desek – savaş olması gerekmeden, fiziksel bedenin öldürülmesi gerekmeden gittiler. Ama bir tür buharlaşarak gittiklerinde, tümüyle gitmediklerini anladılar. Parçaları burada kalmıştı.

Yani burada olan Amerikan Yerlileri bu şekilde gitmeyi seçtiler. Ve – tekrarlıyoruz, kulağa ne denli garip gelirse gelsin – bu şekilde gitmek onlar için bir onurdu. Bu onların dünyasıydı...anlıyor musun. Bu, tutkunun ve yiğitliğin ve savaşçının yoluydu. Oama bunu anlıyor (bazı gülüşmeler). O bunda garip bir şey olmadığını düşünüyor.

Ama hepinizin yerlileri onurlandırmak için sahip olduğu nedenlerden bir bölümü de, onların Yeni Atlantis için kutsal enerjinin yaratılmasına yardımcı olmalarıdır ki, o da Amerika'dır. Ve bu, dünyanın her yanından insanların gelmesi için güvenli bir alana izin verdi. Siz buna "pota – çeşitli milletlerden kimselerin kaynaştığı ülke" diyorsunuz. Her ırktan, dünyanın her bölümünden insan geldi buraya. Burası Yeni Umudun yeridir. Ve tek yer değildir. Bu yerlerden biridir. Ama diyebiliriz ki, en çok enerjiye ve potansiyele sahip olan yerdi. Bugünlerden birinde, destekleme görevi gören birkaç ülkeden ve bölgeden söz edeceğiz....ama bir anlamda da, başka bir boyutsal toplanma yeri olarak pek de desteklemekten söz edilemez. Neyse, gitme yollarından ötürü yerlileri onurlandırmanızı rica ediyoruz, çünkü bu onurlu bir yoldu ve hâlâ da öyledir...anlıyor musun.

Tarih:05.01.2010

0 comments:

Yorum Gönder