2 Eylül 2013 Pazartesi

BAŞMELEK CEBRAİL: DÜNYADA YENİ YAŞAM UYANIŞI KODLARI

new_life_awakening
Shanta Gabriel kanalıyla
Sevgililer,
Tüm yaşam Dünyada Yeni Yaşam Uyanışı Yılını deneyimliyor. Bu geçen haftalarda yıldızlı alemlerde süslenmiş Kutsal Geometri içindeki bu uyanışın yeni kodlarıyla aktive edilmekteydiniz. Bu Kutsal Geometri Dünyanın içindeki ve etrafındaki enerji alanlarına nüfuz eden İlahi Matriks olarak davranır ve İlahi Mükemmelliğin Mavikopyası ile kodlanmıştır. Sizler Işık beden alanınızdaki Kutsal Geometri vasıtasıyla bu mavikopyaya uyumlanırken, parçaların içinizde eterik bir Rübik Kübü gibi bir araya geldiğini hissedebilirsiniz.
Bu İlahi Matriks Işık bedeninizin içinde yükselebileceği Merkaba, Yıldız Tetrahedron, kutsal geometri yaratmak için birbiri üzerine binmiş Tetrahedronların şeklini taşır. Bu en şaşırtıcı ve güzel şekil, bir varoluş alanı olarak Bütünlük ve Birlik Bilinci yaratarak eşzamanlı şekilde mükemmel yönlerde döner. Bu frekanslar ayrıca içinizde İlahi Mükemmellik alanını birleştirmek için kalbinizin etrafında Torus yeniden üretme alanını aktive eder.Çokboyutluluk sizin esas hattınız, dayanağınız oldu.

Yüksek boyutlu alemlere bu ilerleyiş 2013 – 2015 zaman çizgilerini etkiliyor, bu bir yandan çalkantılı olmaya eğilimli olacak, ama aynı zamanda muazzam şekilde yaratıcı bir zamandır. Bunun daha zarif olmasını sağlayabileceğiniz bir çok yollar var. Yeni Yaşam Uyanışı andan ana bir seçimdir.Gezegeniniz üzerinde Değişimin Tsunamisi gibi hareket eden Işık dalgalarına gömülü kodlanmış ışık parçacıkları en İlahi Frekansları taşır ve DNA’nızda taşıdığınız Uyanış kodlarını aktive eder. Bu Işık kodlanmış enerjilerin yeni seviyeleri sizden akarken, varlığınız hiç deneyimlemediğiniz şekillerde karşılık verir.
Gerçek Özünüz
Eski kalıpların kabuklaşması sizi kim olduğunuzun en özüne götürdü ve şimdi kendinizi kötü ve savunmasız hissediyor olabilirsiniz.Korkmayın! Rahatsız edici olduğu için boşluk hissettiğiniz zaman, eğilim boş yeri doldurmak istemektir. Bu yere ne doldurduğunuza çok dikkat edin. Uyanış kodları sizi daha yüksek perspektiften görmeye, gözlerinizi ve farkındalığınızı yüksek anlayışlara kaldırmaya davet ediyor. Düşünceleriniz ve duygularınızla bu yeni seviyeyi kendinize davet edersiniz. İlahi Anlayışa gelmeniz yalnızca nazik bir odağı gerektirir.
Kitle bilinci şeklinde sizi çevreleyen eterlerde yüzen negatifliğin uçurumuna düşmemeniz için bazı günler düşüncelerinizi sürekli olarak izlemelisiniz.Buna Uyanışın gerçek disiplini adını veriyoruz: Varlığınızda taşıdığınız tınlayan frekansa uyanık olun, çünkü şimdi içinizde taşıdığınız titreşim frekansının yaşam deneyiminizin sonucunu önceden haber verdiğini tamamen BİLİYORSUNUZ. Bu net farkındalığa sahip olduğunuzda, sıradan düşük rezonansa geri dönemezsiniz. Eğer bu fikir stresli görünüyorsa, huzursuz, düşük titreşimli bir hale batmanıza izin verirseniz sinir sisteminizin bu deneyimin yükünü alacağı ve Dengeye dönmek için çok daha fazla çaba göstermek zorunda kalacağınız gerçeğini göz önüne alın.
Nerede olursanız olun 2 – 5 dakika mola mümkündür. Her ne oluyorsa olsun, ellerinizi kalbinize koyup nefes alabilirsiniz. Bu varlığınızda rezonant bir denge alanı yaratır, sizi anında sakinleştirir, böylece daha özgür hissedebilirsiniz. Doğada gevşemek, en sevdiğiniz bitkinin veya daha iyisi yaşlı bir ağacın yanında olmak sinir sisteminizi yatıştırmaya yardımcı olur. Ellerinizi kalbinizde tutarken İlahi Sevgiyi kalbinize soluyabildiğiniz zaman, bu ışıldayan frekans varlığınızı hızla doldurur ve Işık frekansları zihninizi aydınlatır. Şimdi göreviniz enerji sisteminizi Yeni Yaşam Uyanışına dönüştürmek için bu hızlanmış frekansları kullanmaktır.
En Otantik Benliğiniz Uyanıyor
Her insan bütünleştirilebilecek veya reddedilebilecek, direnilebilecek veya alınabilecek boyutsal kodları alıyor. Hızlanmış frekansların dalgaları daha önce deneyimlenmiş olanlardan o kadar farklıydı ki, yeni oluşan varoluş Cennetten Dünyaya tamamen bağlı özünüzde ~ en otantik benliğinizde ortaya çıkıyor. Bu bütünleşmiş insandır, HomoLuminus’tur. Sizler bu yeni frekansları topraklamaya başlarken, sinir sisteminizde hassaslık hissedebilirsiniz. Daha fazla kaotik enerjiler yaşamlarınızda girdap gibi dönerken, bu hisler yanlış yorumlanabilir. DNA değişimleri enerji alanlarınızda yeni ve güçlü şekillerde hizalanırken, birçok insan içsel frekanslarını tutuşturan elektrik yükleri gibi hareket eden içsel enerjiyi hissediyor. Bunun nedeni titreşim kodlarının elektrik sisteminizde taşınmasıdır.
Bu hızlanmış frekansları topraklamayı öğrenmek sadece eski bir hikaye değildir, bedeninizin fiziksel sağlığı Kutsal Dünya ile bağlantı kurma yeteneğinize bağlıdır. Bir elektrik prizinin topraklanmaya ihtiyacı olduğu gibi, fiziksel varlığınızın da topraklanmaya ihtiyacı vardır. Birçok hastalığa topraklanamama ve enerjiyi yeniden dolaştıramama neden olur. Ayaklarınızla dünyaya dokunma fırsatı yakalayın ve ağaçları kucaklayın, böylece Kutsal Dünyaya köklenmiş olmanın nasıl hissettirdiğini öğrenirsiniz.
Dünyanın alanları sizlerin elemental ve deva alemlerine erişmenizi sağlayan yeni bir şekilde açılıyor. Bu armağanın gücü, enerji hızlanmaya devam ederken çok daha fazla değer vereceğiniz bir güçtür. Dünya yeni enerji frekanslarını kucaklıyor ve bu Yeni Yaşam Uyanışını beslemek için canlılık ve güçlendirmeleri sağlıyor. Sizler kendinizi Kutsal Dünya ile uyumlarken kendi enerji alanlarınızı, özellikle duygusal bedeninizi besliyorsunuz. Doğanın Evrensel Varlığı enerji frekanslarınızı ayarlama kapasitesine sahiptir, böylece enerji frekanslarınız daha uyumlu şekilde tınlar, bu da Kutsal Dünyadan beslenme ve destek almanızı sağlar.
Günlük Yaşamda Yeni Işık Frekanslarını Kullanmak
Çalıştığınız Işık frekanslarını saflaştırmak bu zamanda görevlerinizden biridir. Birçok şekillerde kişisel geçmişinizi sildiniz ve bu zamanı Kaynak Enerjisine bağlantınızın derinliğini yaratıcı bir şekilde ifade etmenin yeni yollarını bulmak için kullanıyorsunuz. Bağlantı kanallarınız da değişiyor. Yükselmiş farkındalık şu anda gerçekleşen uyanış süreciyle çalışan Işık Varlıklarından ilham alıyor. Yüksek Benliğiniz içsel değişimlerinize o kadar uyumlu ki, çalışmanın çoğunun yapıldığı yer burasıdır. Eğer bunu okuyorsanız, Ruhunuzun doğumunun başlangıcından Birlik Bilincine, varlığınızdaki Birliğe adanmışsınızdır. İçinizdeki birlik, şu anda farkındalığınıza getirilen şeydir. Bu ilham edilen yardım ile uyum içinde çalışmanın yeni aşamasına başlıyorsunuz.
Bu Yeni Yaşam Uyanışı zamanında, saf berraklık, neşe ve bağlantı anları vardır. Ayrıca boşluk, hoşnutsuzluk ve içsel karışıklık anları da vardır. Bunun olduğu gibi olmasına izin verin ve sürekli mücadele etmeye ara vermenin yollarını bulun, çünkü bu sadece tutkunun bir diğer tezahürüdür. Ruhsal açlık iyi bir şey olabilir ve bazen İlahi Birlik yolunda gereklidir. Ancak bu yeni zamanda, boşluğu içsel kargaşa ile doldurmazsanız bilincin yeni seviyelerine açılabilirsiniz, çünkü uyanışınızın veya amaçlarınızın tezahürünün olması gerektiğinden daha uzun sürdüğünü düşünüyorsunuz.
Nefesinizle, içinizdeki Huzurun Dingin Noktasını bulun ve bunun genişlemesine ve varlığınızın boş yerlerini doldurmasına izin verin. Zihninizde ve kalbinizde yeni kapıları açın ve sevgimizi almaya izin verin, çünkü sevgimiz gerçekten sizin için burada ve asla yalnız değilsiniz. Dualarınızı işittik ve şimdi Huzurun Dingin Noktası adını verdiğimiz şeyi alabilirsiniz; yeni bir öğreti zamanı başladı.
Tüm yaşamın Kaynağı varlığınızda büyür. Siz ebediyen ve güçlü bir şekilde seviliyorsunuz. Çokboyutlu dünyada yeni yaşamınıza açılmak güvenlidir. Perdeler kalkarken, içinizdeki portallar açılırken, Yeni Yaşam Uyanışına yürürken Başmelekler oradadır.
Ve öyledir.
Archangel Gabriel
Copyright: 29 Ağustos 2013
www.TheGabrielMessages.com
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder