3 Eylül 2013 Salı

BM MİKAİL: YÜKSELİŞ YOLU ÖZGÜRLÜK YOLUDUR

Meditate-Higher-Self
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-9-2013
RONNA HERMAN KANALIYLA AKTARILMIŞTIR
YÜKSELİŞ YOLU ÖZGÜRLÜK YOLUDUR
Sevgili Üstatlar, sizler bireyselleşmiş bilince geçtikten, Mutlak Yaradanın, TÜM VAR OLAN‘ın İlahi bir Kıvılcımı olduğunuzu kavradıktan sonra, bir Işık temsilcisi olarak büyük tezahür etmemiş boşluğa yolculuğunuzun kaderiniz olduğu bilgisiyle programlandınız. İlahi Misyonunuz Ölümsüz Ruhsal benliğinizde, ayrıca Kutsal Kalp Tohum Atomunuzda kodlanmıştır. Tüm diğer “Benlik farkındalığının uyanmış Kıvılcımları” ile birlikte Yaratıcı, Baba/Anne Tanrımız ve önceden belirlenmiş misyonları Işığın yüksek alemlerinde kalmak olan tüm büyük Işık Varlıkları için yaradılışın harikulade çeşitliliğini deneyimlemeniz kaderiniz oldu.


Bunu size söylüyoruz, çünkü ne kadar kadim ve karmaşık olduğunuzu empoze etmek istiyoruz. Bu yaşama bilgi zenginliği ile ve DNA’nızda, hücresel yapınızda, zihinsel ve duygusal bedenlerinizde, erdemlerin, niteliklerin ve yeteneklerin kapsamlı çakra sisteminde kodlanmış zengin, muhtelif soyağacı ile geldiniz. Dünyasal bakış açısından aynı anne baba ve soyağacından gelseler de, bazı ailelerin üyelerinin fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak çok farklı olabildiklerine şaşırmış olabilirsiniz. Bu yaşamdaki fiziksel ailenizin soyağacı sizin engin geçmişinizin ve kim olduğunuzun paha biçilmez mirasının sadece minik bir kısmıdır.
Yaradılışın harika çeşitliliğini deneyimlemek için bilincinizi ayırdınız veya kendinizi milyonlarca kez böldünüz ve ayrıca sayabileceğinizden daha fazla kez kendinizin çoklu fasetlerinin çoğu ile yeniden birleştiniz. Bunu her yaptığınızda, hafıza bankanıza daha karmaşık bilgiler ve eşsiz deneyimler eklediniz. Mutlak Yaradanın mükemmelliğinden ne kadar uzaklaştıysanız ve çokboyutluluğa ne kadar derin girdiyseniz, yaratımlarınız o kadar daha yoğun ve daha az mükemmel oldu, çünkü çalışacağınız daha az saf Işık maddesine sahiptiniz. Bundan dolayı, suçlama yoktur ve suçluluk ve başarısızlık hisleri olmamalı, çünkü her bir yaşam dikkatle planlanan bir öğrenme deneyimi olarak tasarlandı. Ancak, Kozmik Yaratıcı Genişlemenin bu deviri şimdi sona eriyor. Kendinin – üstatlığını ve orijinal, yüksek seviyede İlahi plan ile uyum içinde güzel şeyler yaratma yeteneğinizi sahiplenmenizin zamanıdır.
Saf Kozmik Yaşam Maddesinin – tüm Yaradılışın Sevgi/Işığının – sınırsız stoğuna erişme gücüne sahip olduğunuzun farkında olduğunuz için, neyi bekliyorsunuz? İlahi doğuştan hakkınızı reddetmek komik bir durumdur ve Yüksek Benliğiniz uyanmanıza ve asil mirasınızı sahiplenmenize yardımcı olmak için dürtüklemelerinde size merhamet etmez. Sizler, yükseliş sürecinde yolu gösteren Yıldız Tohumu Ruhlar ayrılık yolculuğunuzda en uzak noktaya ulaştınız ve bir kez daha bu Alt Evren boyunca yayılmış olan İlahi Benliğinizin birçok fasetlerinin bütünleştirilmesi ve yeniden birleşme sürecine derin bir şekilde daldınız.
Yaradılışın gerçek sürecini kavramaya başladığınız zaman, gerçekliğiniz anında daha geniş bir perspektife genişler. Bir üstat olarak, sessiz tarafsızlık geliştirmek için çaba gösterirken yargılamamayı öğrenirsiniz. Zamanla, günlük dramalardan ve olaylardan bağlantısız olma hissi geliştireceksiniz. Bir üstat az konuşur, daha çok dikkatle dinler ve etrafında gerçekleşmekte olan şeylerden kendini ayırma tutumunu sürdürür. Kutsal Kalpte dinginliği ararsınız. Orada Güç ve İlahi İrade merkeziniz bulunur.
Bu yaşamda hangi konuma, durumlara veya farkındalık seviyesine enkarne olmuş olursanız olun, Ruhsal benliğinizin derinlerinde her zaman Varlığınızın bir çok fasetlerini bütünleştirme yanıcı arzusu oldu, hatta şu anda dünyasal bedeninizde ve aura alanınızda taşıdığınız düşük frekanslar ile tınlayan o fasetleri bile bütünleştirme. Bunlar bağımlılıklar, kendinizin olarak kabullendiğiniz yanlış gerçekler ve kavramlar, bir çok dünyasal deneyimlerinizde yaratmış olduğunuz çeşitli derine gömülü antipati, intikam veya yargılama hisleridir. Ancak, bunların Işık ile doldurulabilmeleri için, önce iyileştirilmeli ve uyumlanmalıdırlar. Bu şekilde, bu geçmiş üçüncü/dördüncü boyutsal deneyimlerin rahatsızlıkları, zorlukları veya karmik etkileşimlerini deneyimlemek zorunda olmazsınız, çünkü bu eski yoldur. İlahi Benliğinizin sizi Işıklandırmasına ve rehberlik yapmasına izin verirken, daha da fazla ilhamlı düşünce size gelecektir. Ruhun sizde tezahür etmesine izin vermenin bir çok yolu vardır; sadece bunun doğal olarak gerçekleşmesine izin verin sevgililer. Kalbinizi gülümseten ve Ruhsal şarkınızı söyleten nedir? Size içsel doyumun derin duygusunu ne getirir? Nasıl hizmet etmek istersiniz? Birçok yol vardır ve sizlerin bir çok yetenekleriniz var (bildiğinizden daha çok); ama, size bahşedilmiş olan gizli armağanları geliştirmeyi ve kullanmayı isteyip istememek ile ilgili seçim her zaman size aittir.
Liderlik rollerine adım atmaya hazır – yükselmekte olan insanlık için hazırlanmış olan varoluşun yeni alemlerine giden yolda öncü olmaya istekli olan – Işık Üstatlarının/Ruhsal Savaşçıların olması zorunludur. Öne adım atmaya istekli misiniz? Rehberlik yapmaya ve yönlendirmeye, yeni vizyonun – Cennet ve Dünyanın yeni İlahi Mavikopyasının – odağını sebatla taşmaya ve sonra herkesin en yüksek hayrına tezahür etmesini görmeye hazır ve istekli olanların arasında mısınız?
Hatırlayın cesur olanlarım, etrafınıza yenilmezlik pelerinini giymelisiniz; kararlığınızı kuvvetlendirmeli ve bilincinizi size yöneltilecek olan iğneleyici sözcüklerin, şüphe ve eleştiri tohumlarının üzerine yükseltmelisiniz. Kitleler hala dualitenin ve fiziksel formun baskıcı dünyasına bağlı. Onların Ruhları uyanmaları için onları canlandırmaya ve dürtüklemeye başlarken, üçüncü, dördüncü ve beşinci boyut farkındalığı arasındaki uçurum genişleyecek. Sonuç olarak, hala negatiflik, sınırlama ve çaresizlik duygusunun düşük frekanslarının pençesinde sıkı şekilde kalanlar tarafından direnç, kızgınlık ve isyan enerjileri kusulacak. Onlar gerçekleşen değişimlerden büyük korku deneyimleyecekler. O kısıtlama ve ıstırap realitesi olsa bile, rahatlık bölgelerinden itilip çıkarılmalarına sinirlenecekler. Sizi gözden düşürmeye ve kötülemeye girişecekler, ama siz duraksamamalısınız. Yargılamayarak, herkese sevgi yayarak ve onları kutsayarak üstat duruşu alarak ve sonra daha verimli tarlalara geçerek bütünlüğünüzde sağlam durmalısınız. Değişimlerin Dünya üzerindeki bütün türlerde en derin hücresel seviyede gerçekleşmekte olduğunun farkında olun – hiç kimse veya hiç bir şey her insanın, Dünyanın ve tüm yaradılışın en derin özüne nüfuz eden ve bombardıman eden yaratıcı ışığın yüksek frekanslarına bağışık değildir.
İnsan formunda iken, ilk dört boyuttan ayrılmazsınız: bilincin mineral, bitki, hayvan ve insan planları. Işığın yüksek planlarına erişmek için, bunları uyum ve dengenin belirlenmiş frekanslarına geri armonize etmeli ve dengelemelisiniz. Her bir alt boyut uygun, uyumlu frekans kalıplarına geri dönerken, evrensel tezahür yasaları sadece yüksek boyutların enerjisel titreşimlerini bütünleştirmenize izin verir. Bilinçli şekilde yaşamayı öğrenmek başlangıç aşamasında çok fazla disiplin gerektirir; ancak, zaman geçtikçe zihniyetinizin etrafınızda ve içinizde olup biten şeylerin daha derinliğine farkındalığına genişlediğini görürsünüz. Eski dünyayı arkanızda bırakmak acı olabilir. Hatırlayın, çıkmaz sokağagirmiyorsunuz – yeni bir başlangıca açılan portala adım atıyorsunuz. Yeni dünyanıza kendinizle neyi götürmek istediğinize karar vermelisiniz ve arkanızda bırakmanız gerekenleri sevgiyle, ama kesin olarak ayırt etmelisiniz. Bilincinizi genişletirken ve Tanrı bilincinin yüksek frekanslarının saklandığı Kutsal Zihninizin bilgeliğine erişirken, gerçekliğiniz çok hızlı bir şekilde değişir. Yükseliş sürecinin hayati kavramları, Kendinin üstatlığının çeşitli tekniklerini ve öğretilerini kademeli şekilde iletirken, bu son geçmiş yıllarda sizlere açıklamakta olduğumuz şeylerdir.
Öğretilerimizi inançlı bir şekilde takip eden birçoğunuzun farkında olduğu gibi, her boyutsal ortam frekans kalıplarının spesifik aralığında rezonansa girer, her yüksek boyut daha ince bir oktav aralığında titreşir. Dış uzayın boşluğuna ve alt boyutlara yolculuğunuzu yaparken, bir dereceye kadar, her seviye Yüksek Benliğinizden bilincin ayrılığı ile sonuçlandı. Başka deyişle, zihinsel bedeninizde, bilincin (veya boyutun) her seviyesinin frekans kalıpları bizim bilgeliğin Işık paketleri adını verdiğimiz şeyde saklandı. Bunlar, sizler bir kez daha bilincin o seviyesiyle tınlayana kadar çeşitli yüksek boyutlu farkındalık seviyelerine erişimi sınırlayan Işık zarları veya perde ile örtüldü. Kim olduğunuzun enginliğini, sahip olduğunuz harika deneyimleri ve önünüzdeki parlak geleceği hatırlayabilmeniz için bilinçsizliğin perdelerinin kaldırılmasının zamanıdır sevgililer.
Yüksek alemlerde bilinç/yaratım/tezahür akışkan ve şekillenebilirdir ve o gerçekliğin titreşim kalıpları ile uyuşabilir olması için her yüksek boyut seviyesinde yeniden tanımlanır ve yeniden yapılandırılır. Bu zamanda Dünyada ve her bir İnsan Varlığının içinde ve etrafında gerçekleşmekte olan süreç budur. Bir insan değişime ne kadar çok katı, korku dolu ve dirençli ise, geçiş süreci onun için o kadar zordur. Sevgililer, yaşamınızdaki o şeyleri salıvermeye istekli olmalısınız, bunlar sizin Olmanın yeni Halinize uyuşmayan ilişkileri, aynı zamanda maddi şeyleri kapsar. Yükseliş yolunda ileri ve yukarı doğru hızlı bir şekilde ilerlerken, arkanızda bıraktıklarınızın yerine daha ince seviyede insanlar ve şeyler gelecektir, bu sizin gelecek varoluşunuzda çok daha anlamlı ve önemli olacaktır.
Bu ileri kavramların, bunların ne anlama geldiklerinin ve bu Alt – evrensel deneyimde tüm Yaradılışı nasıl etkilediklerinin iyi bir anlayışına sahip olmanız önemlidir. Bu bilgiler sizin zihninize sağlam şekilde damgalanana kadar bunları aramanız ve çalışmanız gerekir. Sizler Kendinin üstatlığına geri dönerken, bir kez daha, yeni galaktik deneyimin birlikte yaratıcıları olarak rolünüzü tamamen üstleniyorsunuz, evrensel yasaların ve Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarından payınızı nasıl etkili şekilde kullanacağınızın kapsamlı anlayışına sahip olmanız önemlidir. Alt boyutların dengesiz, kısıtlayıcı yaşam kalıplarını, düşüncelerini ve eylemlerini salıverirken, yüksek Işık alemlerine yolculuğunuz otomatik olarak hızlanır.
Farkındalığınıza çektiğiniz insanlarla, hangi türde düşünce formları yaydığınızı izleyebilir ve belirleyebilirsiniz. Etrafınızdakiler ile çok fazla negatif geri bildirim veya etkileşim mi deneyimliyorsunuz? Değerli hissetmek için hala insanların sizden faydalanmasına izin mi veriyorsunuz? Bolluk ve farkındalık armağanlarınızı başkalarıyla paylaştığınız zaman, arkasından ne kadar sıklıkla uyumlu ve sevgi dolu hissediyorsunuz? Ne kadar sıklıkla kırgın veya sömürülmüş hissediyorsunuz? Daha önce bir çok kez vurgulamıştık, “Yanlış bir nedenle başka biri için bir şey yapmaktansa, hiç bir şey yapmamak daha iyi olacaktır.” Hatırlayın, bir eylemin doğruluğunu belirleyen eylemin kendisi değil, yansıttığınız titreşim kalıplarıdır. Dengeye ve uyuma geri dönme sürecinde, her şeyde denge olmalıdır. Sahip olduğunuz her düşüncede ve yaptığınız her şeyde bir enerji değiş tokuşu vardır. Eğer karşılığında bir tür pozitif enerji değişimi almadan başka bir insana sürekli verirseniz, dengesizlik gelişir ve kısa süre sonra kızgınlık (zoruna gitme) veya suçluluk ve sıklıkla üstünlük veya aşağılık duygusu olarak tezahür eder. Bu tür durumlarda başka bir insana koşulsuz sevgi yaymak imkansız hale gelir.
Ruha bağlanmak için Benliğin sessizliğine girmeyi öğrenmelisiniz. Yüksek Benliğiniz ve Tanrısal Benliğiniz İlahi bilincin sihirli Işık akımına erişmenizi bekliyor. Yüksek Benlikleri ile ve bizimle iletişim kurmayı dileyen milyonlarca sevgili ruhun arzularını duyumsuyoruz. Bunun çoğunuzun inandığı  kadar zor olmadığını söylüyoruz. Tek yapmanız gereken niyetinizi ifade etmek ve sonra içinizde sessizliğe ve dinginliğe girmektir, böylece yolları temizleyebilir ve zaten orada olan bağlantıyı kuvvetlendirebiliriz – yanlış kullanım veya kullanılmamaktan kaynaklanan körelmiş olan bağlantı.
Size sıklıkla ayırt etme armağanınızla kabul etmeniz veya reddetmeniz gereken yeni bilgi veriyoruz. Eğer bu gerçeğiniz olarak kabul edilecekse, yaşam felsefenizin parçası olması için tam olarak anlaşılmalı ve özümsenmelidir ve sonra uygulamaya geçirilmelidir. Sizler farkındalığın her yeni seviyesini bütünleştirmeye çabalarken, ortaya çıkabilecek neden ve etki durumlarının iyi bir anlayışına sahip olmanız için, bilgelik öğretilerimizinpratik uygulamalarını size iletmemiz de önemlidir. Asla unutmayın, zihin becerikli bir hizmetkar olabilir, ama Kutsal Kalbe bağlantısı olmadan, kontrol edici ve yıkıcı bir üstat olabilir. Hem Kutsal Kalbe hem de Kutsal Zihne erişim kazanmanız, aktive etmeniz ve güçlendirmenizin çok önemli olmasının nedeni budur.
İnsanlığa, dünyaya ve  tüm yaradılışa koşulsuz sevgi yayarak sözcükler olmadan nasıl dua edeceğinizi öğrettik ve size bahşedilmiş olan tüm kutsamalar için minnettarlık ve takdir düşüncelerini de eklediğiniz zaman, olası en etkili şekilde dua ediyor olursunuz. Kutsal Kalbiniz tekrar hayata geçerken, Adamantine Parçacıklarının Solar Güç Merkezinize ve buradan dışarı akışına çok daha duyarlı olursunuz.
Baba/Anne Tanrımızı veya Yaratıcıyı bir fikir ya da bulanık bir düşünce veya teori ile bilemezsiniz veya hissedemezsiniz. Tanrıyı sadece bilmek veya düşünmek yeterli değildir, Kutsal Kalp Merkezinizde Yaratıcının Özünü, çok yoğun sevgisini hissetmelisiniz. O zaman zihninizde, Tanrısal Benliğinize ve tüm Yaradılışın Birliğine yeniden bağlanmış olduğunuza dair şüphe olmaz.
Bunlar büyük değişim zamanlarıdır, sevgililer ve sizler İlahi Benliğinizin bir çok fasetlerine katılma ve bütünleştirme hızlanmış sürecinin ortasındasınız. Önünüzdeki zorlukların, sınavların ve fırsatların hayal edebileceğiniz her şeyin ötesinde ödüller getireceğini bilin ve yıldızlara ulaşırken rahatlık bölgenizden çıkmaktan korkmayın. Işıldayan Işık pelerininizi kabullenin, çünkü bunu kazandınız. Kendi yolunuzu izleyin ve etrafınızdakilerden farklı olmaktan korkmayın.
Bizi çağırın, olası her şekilde size rehberlik yaparız ve yardımcı oluruz. Gözüpek ve kararlı olun, cesur barış savaşçılarım. Her zaman sizinle olduğumu ve derinden sevildiğinizi bilin. Ben Başmelek Mikail’im.
Ronna Herman vasıtasıyla aktarılmıştır * Bu makalenin aktarıcısı olarak, Başmelek Mikail adına evrensel telif hakkına sahip çıkıyorum. Bilgi değiştirilmediği, ekleme veya çıkarma yapılmadığı ve yazarın ismi ve e – posta adresi ve websitesi eklendiği sürece websitelerine gönderilmesine izin verilmektedir. E posta ile izin alarak dergilerde veya baskılı ortamda yayınlanabilir: E-mail: RonnaStar@earthlink.net  www.RonnaStar.com
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder