19 Eylül 2013 Perşembe

Başmelek Gabriel - Günlük mesaj - 18 Eylül 2013, Çarşamba

 
Tüm gerçek ve kalıcı değişim içten gelir, bu yüzden birine birşey yapmasını söylemek veya birşey olmak, sınırlı şekilde başarılı olacaktır. Onlar sizi memnun etmek için, önerilen davranışınızı geçici olarak, isteyerek benimseyebilirler, ama bu kısa süreli olacaktır, çünkü bu onların kendi gerçekliğinden gelmemektedir. Daha da kötüsü, eğer gerçekten onayınızı almak isterlerse, gittikçe daha fazla üzgün, rahatsız ve uyumsuz olarak buna daha uzun bir süre devam edebilirler, çünkü kendilerinin değil, sizin yolunuzu ve seçimlerinizi yaşamaya kalkıyorlar.


Öncülük edeceğiniz en güçlü yol, kendiniz için en yüksek yaşam ifadenizi takip etmek, diğerlerini de bunun aynısını yapmaya teşvik etmek ve onlar için nasıl gözükürse gözüksün bunu onurlandırmaktır.


Küçük çocuklarınızın deneyim sahibi olmalarını seyrederken, çok sabırlısınızdır ve seçimlerine, nasıl öğrendiklerine ve birşeyleri nasıl anladıklarına şaşırırsınız. Bu neden sona ermek zorundadır? Ne kadar huzur, ahenk ve kabullenmenin olabileceğini  ve bu davranışınızı hayatın tamamında devam ettirseydiniz, ne kadar çatışma ve yargıdan kaçınılabileceğini hayal edin. Belli bir yaşa geldiğinizde bu sürecin basit olarak biteceği düşüncesi tamamen yanlıştır. 

Yaşamınız boyunca gelişip büyürken, herzaman öğreniyorsunuz, deneyim kazanıyorsunuz ve kendinizi tanımlıyorsunuz. Yargılama korkusu olmadan ve yanılmadan, yüreklendirildiğini hissederek bunu yapabilmeyi hayal edin. Herkes için bunu serbest bırakmak ne kadar inanılmaz olurdu! Geri çekilmek için birbirinizi yeterince sevin ve hepinizin gezegende deneyimleyeceği inanılmaz büyüme sürecinin parçası olma durumunda doğru ve güvenli hissettiren deneyimlere sahip olmak için birbirinize sadece olanak sağlamayın, aynı zamanda birbirinizi bunun için destekleyin~ Başmelek Gabriel
Çeviren: A.E. Güney

0 comments:

Yorum Gönder