9 Eylül 2013 Pazartesi

Başmelek Gabriel - Günlük mesaj - 07 Eylül 2013, Cumartesi

 
Birçoğunuz yaşamlarınızda istediğinizi yaratabilmek için sihirli bir değneğe sahip olmak ister. Zaten buna sahipsiniz. Bunun adı odaklanmaktır.

Bir salata büfesinde olduğunuzu düşünün. Tüm mevcut seçenekleri incelersiniz. Beğendiğiniz birşey bulursanız, ona daha uzun odaklanırsınız, sonra onu tabağınıza koyarsınız ve bu, deneyiminizin eğlenceli bir parçası olur. Bu kadar basittir.


En sevmediğiniz yiyeceklerden birinin önünde durup, tabağınızı bununla doldurmazsınız. Bu çok anlamsız olurdu! Yaşamınızda istemediğiniz şeylere odaklandığınız zaman yaptığınız şey kesinlikle budur. Odağınız sayesinde buna uyumlanırsınız ve bunu bilmeden önce tabağınız bununla dolar taşar.

Kendinizi enerjik uzmanlar olarak düşünün. Seçici olun ve size canlandırıcı, destekleyici ve eğlenceli
gelen şeyleri geliştirerek kendinizi onurlandırın. Hepiniz kesinlikle buna ve daha fazlasına layıksınız.
Şifalanmak, her zaman varolan özünüze  ve dengelenmiş tarafınıza dönebileceğinizi onaylamak ve kabul etmektir.


Kabullenin sevgililer, kabullenin! Hayallerinizin yaşamını yaratmak ve yaşamak için gereken güce sahip olduğunuzu kabullenin. Muazzam bütünlüğün parçası olduğunuzu kabullenin. Evrenin bereketli olduğunu ve sizlere sayısız yolla hizmet edebileceğini kabullenin. Evrenin herzaman mükemmel bir şekilde ve en yüksek hayrınız için yanıt vereceğini kabullenin. Sevildiğinizi, kutsal ve değerli olduğunuzu kabullenin. Kabullenme, inancın, güvenin ve bütün bunların çok önemli bir parçası olarak sizin vazifenizin ispatıdır.~

 Başmelek Gabriel
Çeviren: A.E. Güney

0 comments:

Yorum Gönder