25 Eylül 2013 Çarşamba

FOTON KÖPRÜSÜ

 
21 Aralık 2012’den bu yana yürümekte olduğumuz Foton Köprüsü bir çoğumuzu işitselsiz, duyar’sız, görmeksiz kılmıştı. Kanal mesajları taşıyanların pek çoğu bu süreçte akıcı bir bilgi alamadılar. Yayınlananlar genellikle “öz akış” mesajları olup bireysel olarak bunu idrak edemediler. Çünkü Foton Köprüsü üzerinde daha önce tanımlayamadığımız bir karanlık söz konusuydu. Kalem tutanlar dahi bu karanlığı ifade edecek sözcükler bulamadılar.

Yaklaşık bir yıldır “en önde gidenler” karanlığın içinde yorgun düştüler. Umutsuzluk, Öncüleri kabus gibi sarıp sarmaladı. Maalesef pek çoğumuz yolculuğu tamamlayamadan VAZGEÇTİK. Herkes bu süreçte birbirine “neler oluyor bana?” diye sorup durdu. Sanki havanın ve ağırlığın olmadığı bir boşlukta yüzer gibiydik. Zaman zaman kontrol dışında açılmışlığını saymazsak bugüne kadar eğitimlerini aldığımız her hangi bir enerji portalını kontrolümüz dahilinde açamadık.

Hayatlarını spritüel olarak yaşayan kimseler, medyumlar, şifacılar, enerji terapistleri bu yolculuğun çeşitli yerlerinde isyanlara gark oldular. Öyle bir şey olamaz ama Allah’ın ışığını göremedikleri için onun bizden vazgeçmiş olabileceğini bile düşündüler.

Son günlerde ÖNCÜLER OLARAK uzun zamandır kaybettiğimiz bir ışık pırıltısı görünmeye başladı. Ardımızdan gelen dostlara bu müjdeli haberi duyurmak çok sevindirici. Işığın belirmesiyle aslında olan biteni değerlendirmek şimdi biraz kolaylaştı.

Hatırlayacaksınız 21 Aralık için yaptığımız çalışmalarda geçiş sürecine giriş yapıldığını öğrenmiştik. Bizden önceki yüksek ruhların bize aktarmaya çalıştığı proses frekansımız yüksek olduğundan çokta zor görünmedi. Buna göre DNA’mız değişecekti, 7 adet çakramız 12 adete çıkacaktı, Epifiz ve Hipofiz bezlerimiz aktive olacaktı, işitme ayarlarımız değişecek ve üçüncü gözümüz rahatça kullanılabilir hale gelecekti. Daha onlarca “güzel” haberler almış ama gerçekte nasıl bir şey olacağını tahayyül edememiştik. Ve kabul etmek gerekir ki GERÇEKTEN ÇOK ZOR GEÇTİ.

Enerji mevzuuna yeni giriş yapan kimseler okudukları yahut dinledikleri bu bilgilerin 22 Aralık itibariyle hayatımızda var olacağını düşünmüş hatta enerjicilerle alay etmişlerdi. Oysa bu boyutun diğer boyuta taşınması için bir araca ihtiyacımız olacaktı. O aracın adı Foton Köprüsüydü. Foton, karanlık ışık anlamına gelmektedir. Bu boyutta sahip olduğumuz beş duyu organımızla algılayamayacağımız bir karanlık kuşaktan söz ediyorduk.

Şafaktan önceki an en karanlık andır. Foton Köprüsündeki karanlık yolculuğumuzda daha evvel müjdesi verilmiş yeni özelliklerimize adapte olmamız sağlandı. Bunun içi yüce Yaradana binlerce kez Hamd Ol’sun. O, bizi hiç bir zaman terk etmedi ve bizden vazgeçmedi. Yolculuk boyunca umutsuzlukla sınanan değerli ışık dostlarımızın işitmesi umuduyla...

Zehra Serap Azbay
Öncü İndigo
24.9.2013

 http://zehraserapazbay.blogspot.com/

0 comments:

Yorum Gönder