13 Eylül 2013 Cuma

SRİ’AMA QALA & SEVGİNİN İLAHİ VARLIKLARINDAN DÜNYAYA BİR MESAJ

aca1
Kutsamalar Sevgili Kalpler,
Bu, Sevginin İlahi Varlıklarından onların sevgi dolu öğretilerini ve içsel ışığınızı daha güçlü aydınlatmanıza yardımcı olabilecek özel bir aktarım almak için sevgi dolu bir mesaj ve davettir.
Qala Sri’ama Phoenix
Ruhunuzun içinde, yaşamın daha yüksek bir titreşim platformuna veya boyutuna erişmek için açılabilecek bir ışık frekansı veya ilahi enerji vardır. İçsel ışığınız enerji bedeninizin kristal özünde tutulur, bu taç çakranız, beyniniz ve omurganızdan kök çakranıza uzanır.

Bu içsel ışığa uyumlanırken veya bunun farkındalığına geri dönerken, içsel ışığınız veya ruhunuz ile meşgul olma döngüsüne girmeye başlarsınız. Bu ışığa nefes alırken ve bunu çakralarınızda dolaştırmayı öğrenirken, miras almış olabileceğiniz düşünce, inanç ve duyguların genetik miras alınmış kalıplarını salıverirsiniz.
Bu kutsal zamanda ve çağda, içsel ışığınız rehberinizdir ve enerjinizin geri kalanını buna uyumlamayı seçerseniz ve ondan kaynak ilahi enerjisi solursanız, yaşamınızda karşılaştığınız herkese kalbinizi açmak için ruhunuzun tüm gücüyle desteklenirsiniz.
İçsel ışığınızın nasıl çalıştığının bu basit tanımı, yaşamınızdaki sizin için değerli her şeyin içsel ışık enerjiniz ile bir rezonans taşıdığının doğru olduğunu anlamanıza yardımcı olması için verilmektedir. Büyümeniz, esenliğiniz ve mutluluğunuz için gereksiz olan her şey ruhunuzun içsel ışık enerjisine ilişkin olarak rezonans veya süreklilik taşımaz.
Tüm varlıkların yaşamlarında yıllar geçti ve bazıları için, içsel ışıkları genişliyor ve onlar daha bilge, daha mutlu ve daha özgür oluyorlar. Diğerleri için, onların bilinci hayal kırıklığı, mutsuzluk veya özgürlük kaybı deneyimlemeye devam ediyor ve bu sadece iki nedenden dolayı gerçekleşiyor.
Bu iki neden şunlardır:
* Ruhun içsel ışığı içeriden kaynaklanmamaktadır (o kişi içsel ışığını tam olarak açmak ve kalbini derin şekilde açmak için yeterince bağışlamamıştır).
* O kişi içsel ışığını açmıştır, ama kendi içsel ışık titreşimi ile rezonansa girmeyen, onu yansıtmayan kararlar vermeye ve bu şekillerde düşünmeye devam etmektedir (kalp enerjisini etkisiz kılmaktadır)
Bu iki yöntemin herhangi biriyle mutsuzluk, özgürlük kaybı veya içsel hayal kırıklığı yarattıklarını hissedenlere sevgi dolu yardımımızı sunuyoruz.
Her birinize tüm varlıkların Mesih Bilincinden kaynaklanan ilahi bir aktarım sunuyoruz. Bu aktarım Birliğin Kutsal Alevi olarak bilinir. Bu Kutsal Birlik Alevinin varlığınızda, kristal özünüzde, beyninizde ve omurganızda, kök çakranızdan taç çakaranıza kadar genişlemesini isterseniz, bu sizin içsel ışık enerjinizi aktive eder ve içsel ışığınızın tek bir seviyesini açar ve kalbinizin içinden aydınlanmasını sağlar.
Bu aktarımı şükranla isteyerek bunu düzenli olarak uygularsanız, içsel ışığınızın bir çok seviyelerinin açıldığını ve uyandığını görürsünüz ve kısa sürede içsel ışığınıza bağlanmaya başlarsınız. İçinizde taşıdığınız bu ışık sizin rehberinizdir ve yaşamınızdaki tüm iyi şeylerin yaratılmasının kutsal aracıdır. Enerjinizin geri kalanını içsel ışığınıza uyumladığınız zaman, yarattığınız ve odaklandığınız her şey sevgi ve ışık ile akar.
İçsel ışığınızın tutuşmasını ve varlığınızın özü ile çok derin bir şekilde rezonansa giren, içinizdeki kaynak tarafından direkt olarak rehberlik almanızı dileriz.
Tüm sevgimiz ve kutsamalarımızla,
Sevginin İlahi Varlıkları.
Tüm Varlıklar Kutsansın!
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder